DANDAEL

Contactgegevens DANDAEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DANDAEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

DANDAEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MEESTER PAUL GILSONLAAN 445; 1620; DROGENBOS, België

Telefoon (phone): 475785126 (+32-475785126) 475785126 (+32-475785126)

Fax (fax): +32 (61) 747-10-53 +32 (61) 747-10-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DANDAEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DANDAEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DANDAEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DANDAEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DANDAEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DANDAEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DANDAEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DANDAEL
Products information DANDAEL

BTW identificatienummer (tax): BE05705444335
Ondernemingsnummer: 4488983154
Hoofdstad (capital): 839,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 311,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

artisten, evenementen.

Product categorie (product category): Beveiligingsdiensten and bewakingsbedrijven; Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DANDAEL
(Get full report from official database of BE for DANDAEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor DANDAEL
Addition kinds of activities for DANDAEL

254299. Afdelingen en armaturen, met uitzondering van hout, niet van toepassing | Partitions and fixtures, except wood, nec
306911. Rubber haaraccessoires | Rubber hair accessories
15220106. Multi-family woningbouw, nec | Multi-family dwelling construction, nec
38290311. Stereotopographs | Stereotopographs
51310202. Bindingen, vooroordeel en rechte | Bindings, bias and straight
60999907. Uitgifte van geldorders | Money order issuance
63319905. Contactlenzenverzekering | Contact lens insurance

Werken bij DANDAEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DANDAEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DANDAEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DANDAEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Money Market (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Axis

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor de uitstaande leningen en deposito's van Belgische klanten in de diamant sector en je volgt hiervan de looptijd en vervaldata op. - Met deze klanten sta je telefonisch in contact voor het aangaan van nieuwe deposito's en leningen alsook het mogelijks verlengen van deposito's en leningen op vervaldata. - Je voert hierbij de nodige controles uit betreffende toegestane krediet- en valuta limieten, tarifering etc. en je maakt telefonisch een offerte aan met de klant in lijn hiermee. - Je staat in voor het opvolgen van de correcte boeking van de lening. - Je bent het communicatiekanaal en het verbindingspunt tussen de klant, de relatiebeheerders, de Markets desk, de Funding desk en de Treasury administratie. - Je bent de verantwoordelijke voor de administratieve organisatie van de verschillende comités. Je draagt zorg voor de agenda en de opmaak van de notulen op vastgestelde tijdstippen. Je coördineert ook de opvolging en de actiepunten. - Je kan worden ingeschakeld in ad hoc specifieke krediet- en compliance gerelateerde projecten.

  • Part time huishoudhulp Sint-Laureins (SINT-LAUREINS)

    Regio: SINT-LAUREINS

    Bedrijf: MANPOWER

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de huishoudelijke taken bij onze klant, dit omvat: poetsen, strijken, afwassen, bereiden van gerechten, enz. De taken die je zal uitvoeren zijn in samenpsraak met de klant.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OOSTAKKER (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Oostakker zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Groot Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Passie voor een studentenjob in elektro-mechanische technieken! (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor verscheidene gezonde en goed draaiende klanten, actief in oa. het produceren van machines, het installeren van elektrotechnische installaties, zijn we op zoek naar enthousiaste studenten die tijdens de zomermaanden heel graag hun schoolse kennis willen aanscherpen met praktijkgerichte ervaringen! Als jij een technische richting volgt en je wil graag jouw kennis aanscherpen met gerichte praktijkervaringen, kom dan zeker eens met ons praten! Samen vinden wij een geschikte en superfijne studentenjob voor jou!

  • Jobstudenten gezocht !! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiend verpakkingsbedrijf gespecialiseerd in voedingswaren zoekt Let\\\'s Work jobstudenten. Je werkt als inpakker/productiemedewerker in een koude omgeving met oog voor hygiëne en kwaliteit.

  • .NET consultant Team4Talent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TEAM 4 TALENT

    Type: Vaste Job

    Team4talent is based in Antwerp, Team4Talent trains and supports talented developers so they can create Microsoft .NET solutions for clients with complex IT environments. We stand out from our competition by offering our people a true breeding ground to develop their talent with active career coaching, technical trainings, a warm and welcome environment, wacky events and an unequaled team spirit. Team4Talent offers her clients a number of different solutions ranging from sourcing, permanent staffing, try & hire and consulting to in-house solutions. Try out our fresh and dedicated approach!

  • International Sales | wereldwijd | 100n/jaar | machines op maat (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    wereldwijd machines 100 nachten/jaar korte trips Machines op maat die in de hele wereld gegeerd zijn... Daar zet jij jouw verkoopschouders verder onder. Je verblijft geregeld, maar kortstondig in het buitenland. Gemiddeld zijn dat 100 nachten per jaar. De overige tijd spendeer je bij lokale klanten en op kantoor, dicht bij de ontwikkeling en productie. Je hebt veelvuldig klantencontact waarbij je de noden en verwachtingen in kaart brengt. Je verzamelt info over de markt en de concurrentie. Je voert voorcalculaties uit en stelt offertes op. Die offertes volg je uiteraard nauwgezet op. Je volgt de klantenorders en de gewenste aanpassingen/wijzigingen goed op Met potentiële klanten leg je proactief contact. Die contacten houd je warm en volg je verder op. In de nieuwe demo room ontvang je deze prospecten, maar ook de bestaande klanten ( upselling / crossselling) Je onderhandelt en sluit verkoopcontracten af. Verder neem je deel aan (internationale) beurzen. Je biedt technische en commerciële ondersteuning bij demo's, zowel inhouse als bij de klant zelf. Je volgt de klant op en neemt de nodige acties om tot een optimale klantentevredenheid te komen.

  • Servicetechnieker (M/V) voor onze koffie-automaten (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: BDS

    Type: Vaste Job

    Ons bedrijf, BDS te Waregem, spitst zich toe op de verkoop, verhuur en uitbating van alle soorten verkoopautomaten. Dankzij onze jarenlange ervaring is ons familiebedrijf uitgegroeid tot een aanbieder van topkwaliteit met een grondige kennis van zaken. Met onze verschillende leveranciers en verschillende modellen kunnen we de klant altijd een maatoplossing bieden! Door de verdere groei van ons bedrijf gaan wij op zoek naar een servicetechnieker koffie-automaten om ons team te versterken. Altijd willen weten hoe koffie te (s)maken? Dan wil je alle details weten van onze koffiemachines! Welkom in de wondere wereld van caffeïne, melkschuim, caffe laté en chococino. Als servicetechnieker koffie-automaten sta je in voor zowel het preventief onderhoud als voor het detecteren en oplossen van defecten. Daarnaast verzorg je ook de installatie van nieuwe koffiemachines. Aan de hand van een smaaktest zorg je ervoor dat de klant opnieuw kan genieten van een heerlijke kop koffie. Je verplaatst je vanuit Waregem naar onze klanten in West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Limburg. Als technieker rapporteer je rechtstreeks aan het Hoofd Techniek.

  • Fascia-therapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMPLEMENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Complement is een dynamische groepspraktijk aan de Expo in Antwerpen. Als team van therapeuten werken wij vanuit een energetische holistische visie op gezondheid en welzijn. Momenteel bieden wij volgende disciplines aan: acupunctuur, cranio-sacrale therapie, energetische loopbaancoaching, voedingsadvies, voetreflexologie, healing, yoga 1-op-1 en Feng Shui. Het Complement is op zoek naar een gemotiveerde fascia-therapeut om het team te versterken.

  • Klinisch psycholoog / Psychotherapeut adolescenten/jongvolwassenen (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: PRAKTIJK MONDRIAAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je zal instaan voor de psychologische begeleiding van adolescenten en jongvolwassenen. Je volgt het dossier op van bij de start en brengt het ook tot een goed einde (intake, onderzoeksfase, therapie en afronding/doorverwijzing). Je zal ons team van psychologen vervoegen, waarbij jouw bijdrage een meerwaarde kan worden (denk maar aan intervisies bijvoorbeeld).

  • European People & Talent Partner (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672092-inline.html?cid=Partner_VDAB Bakker & Partners is een toonaangevend rekruterings- en selectiekantoor met vestigingen in Antwerpen, Brussel en Gent. Er zijn voor mensen; dat komt voor ons op de eerste plaats. We gaan dan ook op zoek naar wat mensen en organisaties echt belangrijk vinden. Op die manier staan we als één blok achter onze kandidaat en onze klant en kunnen we de perfecte match maken. Meer info op www.bakker.be. Onze klant is een wereldspeler in de chemische sector en stelt wereldwijd ongeveer 6000 mensen tewerk. Het hoofdkantoor ligt in de Antwerpse Kempen. Voor dit groeiend internationaal bedrijf zijn wij op zoek naar een European People & Talent Development Partner. De European People & Talent Development Partner zal de learning & development opportuniteiten voor de Europese organisatie ontwikkelen en implementeren. Hij of zij is verantwoordelijk voor het aantrekken, identificeren en ontwikkelen van talent binnen de organisatie. Dit is een nieuwe functie in de organisatie die de visie op Talent Management creëert en rechtstreeks rapporteert aan de European HR Director. Taken en verantwoordelijkheden: U start van een blanco blad om alle development initiatieven binnen de Europese organisatie te ontwikkelen, structureren en evalueren. U werkt rechtstreeks met de business leaders om een development mindset in de organisatie te stimuleren. U bent verantwoordelijk voor alle talent development initiatieven op Europees niveau zoals performance cyclus, talent reviews, succession planning,… U ontwikkelt en implementeert development initiatieven om organisatie- en team prestaties te accelereren. U ondersteunt de business in het uitbouwen van leadership binnen de organisatie door het strategisch toewijzen van rollen aan individuen om ervaring en vaardigheden uit te bouwen. U werkt specifieke leadership programma’s uit. U zet in op Learning & development tools en middelen om de Learning & development strategie te onderbouwen. U voert meetsystemen in om de Learning & development strategie te evalueren.

Zoek naar antwoorden van DANDAEL in sociale netwerken
Look for responds of DANDAEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor DANDAEL. Laat een reactie achter voor DANDAEL. DANDAEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DANDAEL. Leave a respond for DANDAEL. DANDAEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DANDAEL op de google maps. Adres en contacten DANDAEL
Location of DANDAEL on the google maps. Address and contacts of DANDAEL

Andere gerelateerde bedrijven als come DANDAEL DANDAEL: CONTAINERPARK KORTRIJK | HAIR MODE | R?GINE ANSOTTE | BANCONTAC-MISTER CASH | SGS-EXPERTISEGROEP

Other related companies as DANDAEL: CONTAINERPARK KORTRIJK | HAIR MODE | R?GINE ANSOTTE | BANCONTAC-MISTER CASH | SGS-EXPERTISEGROEP

DANDAEL is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DANDAEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05705444335. Het bedrijf DANDAEL bevindt zich op het adres: MEESTER PAUL GILSONLAAN 445; 1620; DROGENBOS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 839,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 311,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Beveiligingsdiensten and bewakingsbedrijven; Voertuigen. Lijst met producten zijn artisten, evenementen..
De hoofdactiviteit van DANDAEL is Papier en geallieerde producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DANDAEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DANDAEL, openstaande posities, locatie van DANDAEL op de kaart.

DANDAEL is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is DANDAEL, company assigned to the tax number BE05705444335. The company DANDAEL is located at the address: MEESTER PAUL GILSONLAAN 445; 1620; DROGENBOS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 839,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 311,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Beveiligingsdiensten and bewakingsbedrijven; Voertuigen. List of products are artisten, evenementen..
The main activity of DANDAEL is Paper and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DANDAEL is not available. You also can look at reviews of DANDAEL, open positions, location of DANDAEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DANDAEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DANDAEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DANDAEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DANDAEL, employees, financial statistics.