A VIDEO WAREHOUSE

Contactgegevens A VIDEO WAREHOUSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A VIDEO WAREHOUSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

A VIDEO WAREHOUSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE WISTERZةE 7; 1490; COURT-SAINT-ETIENNE, België

Telefoon (phone): 10615052 (+32-10615052) 10615052 (+32-10615052)

Fax (fax): +32 (87) 590-96-53 +32 (87) 590-96-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A VIDEO WAREHOUSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A VIDEO WAREHOUSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A VIDEO WAREHOUSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A VIDEO WAREHOUSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A VIDEO WAREHOUSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A VIDEO WAREHOUSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A VIDEO WAREHOUSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A VIDEO WAREHOUSE
Products information A VIDEO WAREHOUSE

BTW identificatienummer (tax): BE01236480712
Ondernemingsnummer: 7272094726
Hoofdstad (capital): 185,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 853,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in A VIDEO WAREHOUSE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beveiligingsdiensten and bewakingsbedrijven; Kantoormateriaal; Verhuur kantoormateriaal; Verhuur televisie- and audiovisuele apparatuur

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A VIDEO WAREHOUSE
(Get full report from official database of BE for A VIDEO WAREHOUSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor A VIDEO WAREHOUSE
Addition kinds of activities for A VIDEO WAREHOUSE

922200. Juridische raad en vervolging | Legal counsel and prosecution
24930305. Wandtegel, fiberboard | Wall tile, fiberboard
28799906. Sporenelementen (landbouwchemicaliën) | Trace elements (agricultural chemicals)
39939902. Reclame nieuwigheden | Advertising novelties
91210401. Wetgevende instanties, federale overheid | Legislative bodies, federal government

Werken bij A VIDEO WAREHOUSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A VIDEO WAREHOUSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A VIDEO WAREHOUSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A VIDEO WAREHOUSE. Looking for open vacancies in other companies

  • Houtarbeider (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een houtverwerkingsbedrijf gelegen in een deelgemeente van Diksmuide zijn wij op zoek naar een houtarbeider. Je zorgt voor de afwerking van de houten ramen en deuren. Ook bied je hulp bij het afschilderen van deze ramen en deuren.

  • Monteur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze opdrachtgever, een productiebedrijf uit de regio van Arendonk, is op zoek naar een Monteur. Vanuit deze functie assembleer en test je de producten.

  • All-Round Medewerker (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zonhoven zijn we op zoek naar een All-Round Medewerker. Je kan ingeschakeld worden als productiearbeider, magazijnier en hulpkoerier, afhankelijk van de nood binnen het bedrijf. Je kan onder meer instaan voor het correct afwegen van de grondstoffen en mengen, op basis van recepturen. Dit betekent dat je de recepturen goed moet lezen, interpreteren en soms ook hoeveelheden kan omrekenen. Tijdens het hele proces zorg je ervoor dat je eigen werkruimte proper blijft. Als magazijnier moet je de orders klaarmaken, op basis van orderpicklijsten. Daarnaast kan het ook zijn dat je mee gaat leveren met de chauffeur. Soms moet je de producten manueel tillen en binnendragen bij de klant. Dit betekent dat je telkens zakken van 25 kg moet tillen, wat fysiek zwaarder werk is. Bovendien moet je klantgericht en vriendelijk zijn.

  • Huishoudhulp Hertsberge! Opstart bespreekbaar! (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Het kantoor te Oostkamp is dringend op zoek naar nieuwe superhelden! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning

  • poetshulp langemark (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. “Voel je thuis bij Hulp in huis”! Kom gerust eens langs op kantoor voor verderevrijblijvende info!

  • HUISHOUDHULP REGIO AFFLIGEM (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! www.group-f.be

  • Huishoudhulp regio Jabbeke (M/V) (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Jobstudent verkoop kleding M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en heb je zin om een centje bij te verdienen in een hippe kledingzaak? Wij zoeken studenten, die graag in de verkoop willen werken. Je helpt met de leveringen en in de stock, je plooit en labelt de kledij. Je houdt de winkel en paskamers netjes en helpt de klanten waar nodig. Na verloop van tijd bedien je de klanten aan de kassa. Uiteraard doe je dit alles met een grote glimlach!

  • Internal Sales & Purchasing Officer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: MBS Group

    Type: Vaste Job

    MBS Group, met de vestigingen in Roeselare, Gent, Le Rœulx en Bilzen is een gevestigde waarde als specialist in service en optimalisatie van de transportbandsystemen. Om onze groeiambities te realiseren zijn we op zoek naar een klantgerichte teamplayer voor de commerciële binnendienst in de hoofdzetel te Roeselare. Functieomschrijving Je draagt bij tot uitbouwen van ons merkwaarde en de sterke klanten- en leveranciersrelaties. Je verwerkt prijsaanvragen die direct en via de account managers binnenkomen. Je maakt offertes op, en volgt die op. Bij bestelling maak je het order op, plaats je bestellingen bij onze leveranciers en maak je productie orders op voor onze werkplaats. Je krijgt een gerichte opleiding die je toelaat oplossingen te bieden aan bestaande en potentiële klanten.

  • Preventieadviseur (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    U adviseert de werkgever, de leidinggevenden en de werknemers met als doelstelling de verbetering van het welzijn van de werknemers. U voert de opdrachten uit in het kader van het dynamisch risicobeheersingssysteem en vervult diverse wettelijke taken. U promoot de veiligheid en implementeert de beheersmaatregelen volgens het globale welzijnsbeleid, en dit in overleg met de andere preventieadviseurs. U bent het dagelijks aanspreekpunt inzake welzijn en veiligheid ter zake, en implementeert dit beleid door aanwezigheid op de werkvloer en overleg met de hiërarchische verantwoordelijken. U werkt nauw samen met de technische diensten omtrent de opvolging van verbeteringen, keuringen en controleprogramma’s. U brengt regelmatig verslag uit aan de HL over de arbeidsomstandigheden en mogelijke verbeteringen betreffende de veiligheid en gezondheid op de werkvloer. U rapporteert aan het diensthoofd IDPB omtrent uw interventies en de realisaties van het DRBS en de actieplannen.

  • Schoonheidsspecialiste (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • Leermeester niet-confessionele zedenleer ROESELARE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RAAD VOOR INSPECTIE & BEGELEIDING

    Type: Zelfstandige activiteit

    niet-confessionele zedenleer geven in: Roeselare BSGO De Ring + BSGO De Bonte Specht dinsdag 8.45-11.55 + 13.20-15.40 De Bonte Specht, Honzebroekstraat 23 woensdag 8.40-12.10 De Ring, Groenestraat 174 donderdag 8.40-11.25 + 12.40-13.30 De Ring, Groenestraat 174

Zoek naar antwoorden van A VIDEO WAREHOUSE in sociale netwerken
Look for responds of A VIDEO WAREHOUSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor A VIDEO WAREHOUSE. Laat een reactie achter voor A VIDEO WAREHOUSE. A VIDEO WAREHOUSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A VIDEO WAREHOUSE. Leave a respond for A VIDEO WAREHOUSE. A VIDEO WAREHOUSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A VIDEO WAREHOUSE op de google maps. Adres en contacten A VIDEO WAREHOUSE
Location of A VIDEO WAREHOUSE on the google maps. Address and contacts of A VIDEO WAREHOUSE

Andere gerelateerde bedrijven als come A VIDEO WAREHOUSE A VIDEO WAREHOUSE: DIRK BOSSCHAERT | ROLAND DESAEYER | EUROSTER NV | DE CONINCK MAURICE & RENE | RAVAL

Other related companies as A VIDEO WAREHOUSE: DIRK BOSSCHAERT | ROLAND DESAEYER | EUROSTER NV | DE CONINCK MAURICE & RENE | RAVAL

A VIDEO WAREHOUSE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A VIDEO WAREHOUSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01236480712. Het bedrijf A VIDEO WAREHOUSE bevindt zich op het adres: AVENUE DE WISTERZةE 7; 1490; COURT-SAINT-ETIENNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 185,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 853,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Beveiligingsdiensten and bewakingsbedrijven; Kantoormateriaal; Verhuur kantoormateriaal; Verhuur televisie- and audiovisuele apparatuur. Producten gemaakt in A VIDEO WAREHOUSE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A VIDEO WAREHOUSE is Leder- en leerproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A VIDEO WAREHOUSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A VIDEO WAREHOUSE, openstaande posities, locatie van A VIDEO WAREHOUSE op de kaart.

A VIDEO WAREHOUSE is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is A VIDEO WAREHOUSE, company assigned to the tax number BE01236480712. The company A VIDEO WAREHOUSE is located at the address: AVENUE DE WISTERZةE 7; 1490; COURT-SAINT-ETIENNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 185,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 853,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Beveiligingsdiensten and bewakingsbedrijven; Kantoormateriaal; Verhuur kantoormateriaal; Verhuur televisie- and audiovisuele apparatuur. Products created in A VIDEO WAREHOUSE were not found.
The main activity of A VIDEO WAREHOUSE is Leather and Leather Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A VIDEO WAREHOUSE is not available. You also can look at reviews of A VIDEO WAREHOUSE, open positions, location of A VIDEO WAREHOUSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A VIDEO WAREHOUSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A VIDEO WAREHOUSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A VIDEO WAREHOUSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A VIDEO WAREHOUSE, employees, financial statistics.