RAVAL

Contactgegevens RAVAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RAVAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

RAVAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWE MOLENSTRAAT 28; 9160; LOKEREN, België

Telefoon (phone): 93490105 (+32-93490105) 93490105 (+32-93490105)

Fax (fax): +32 (58) 251-45-78 +32 (58) 251-45-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RAVAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RAVAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RAVAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RAVAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RAVAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RAVAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RAVAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RAVAL
Products information RAVAL

BTW identificatienummer (tax): BE01768493652
Ondernemingsnummer: 8903839111
Hoofdstad (capital): 336,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 750,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Produits: Plantes, Fleurs.

Product categorie (product category): Plantes and fleurs Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RAVAL
(Get full report from official database of BE for RAVAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor RAVAL
Addition kinds of activities for RAVAL

17519901. Aanhangsel aannemer | Framing contractor
20389909. Spaghetti en gehaktballetjes, bevroren | Spaghetti and meatballs, frozen
20630200. Vloeibare suikerproducten, met uitzondering van raffinage | Liquid beet sugar products, except refining
23699904. Broekpakken: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Pantsuits: girls', children's, and infants'
28420200. Polijstenpreparaten en aanverwante producten | Polishing preparations and related products
28739905. Ureum | Urea
34290105. Meubelen hardware | Furniture hardware
36340206. Juice extractors, elektrisch | Juice extractors, electric
73220000. Aanpassings- en verzameldiensten | Adjustment and collection services

Werken bij RAVAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RAVAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RAVAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RAVAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeiders vleesverwerkend bedrijf (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht in één of meerdere afdelingen van het bedrijf: * aanhang: Je hangt handmatig de kippen aan de slachtlijn en voert eventueel containers aan. * Panklaar: In deze afdeling worden de kippen met behulp van een 10-tal machines panklaar gemaakt. * sorteer- en snijzaal: Hier worden de kippen eventueel gerekkerd of versneden, in kratten of dozen gelegd, voorzien van een etiket en op een interntransportsysteem gelegd. * inpak: Hier worden kippen en kippedelen verpakt in een doos, op schaal omwikkelt met folie en verpakt onder beschermende atmosfeer. * sorteerfrigo: Via het intern transportsysteem worden kratten en dozen vanuit de sorteer- en snijzaal naar de sorteerfrigo gebracht. Je producten worden hier per product en gewichtsklasse handmatig gestapeld op paletten. * krattenwas: Je bedient de wasmachine voor de kratten zodat alle kratten telkens weer proper kunnen hetgebruikt worden.

  • Cnc Operator (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Deurne, actief in de vervaardiging van koppelstukken voor allerhande toepassingen, kijken wij uit naar een CNC-operator m/v (opleiding voorzien!)   

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Runkst (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Roeselare-Ledegem-Izegem (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Modebewuste student gezocht te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een aangename kledingzaak. Daar sta je in voor het plooien van de kledij, het onderhouden van de winkel en het netjes houden van de pashokjes van de winkel (kleren weghangen). Later van tijd kan het beheren van de kassa aangeleerd worden.

  • Student zondag regio Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Studentenjob

    Voor een klant, regio Maldegem, zijn we op zoek naar een student om iedere zondag te werken. - Je zorgt voor een perfecte registratie van de verkoop van de artikelen. - Je controleert of de juiste prijzen gehanteerd werden en verwijdert of deactiveert de diefstalbeveiliging van artikels. - Je begroet en bedankt steeds vriendelijk de klanten en verschaft hen info rond garantie en ruilvoorwaarden. - Je luistert naar opmerkingen van klanten en maakt deze over aan de juiste persoon. - Je ontvangt de betaalmiddelen, controleert de geldigheid en geeft gepast terug. - Daarnaast help je ook in de winkel met het aanvullen van de rekken.

  • Jobstudent (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Deeltijds receptionist(e) te Brussel (omgeving Louisalaan) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: ELIGIO

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Brussel zijn we op zoek naar een collega die het receptiegebeuren op een professionele manier kan verzorgen. Het takenpakket is zeer boeiend en gevarieerd: beheer van telefonische communicaties ontvangen van de bezoekers beheer van inkomende en uitgaande post beheer van inkomende en uitgaande aangetekende zendingen beheer van inkomende en uitgaande express zendingen bestellen van taxi's bestellen van lunches beheer van vergaderzalen ondersteuning in de organisatie van events Je werkt van maandag tot en met vrijdag, van 16h tot 19h.

  • MERCHANDISERS – PROXIMUS (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Beperkte tewerkstelling <13 uren/week

    We zijn op zoek naar ervaren merchandisers voor een nationale speler in de wereld van de telecom! Wil je graag werken voor een dynamisch bedrijf met leuke opdrachten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Jouw uitdaging Je staat in voor de installatie van promotiemateriaal in verschillende winkelpunten/Proximuswinkels. Deze installatie voer je uit na een grondige briefing & coaching op de baan. Deze maandelijkse installaties vinden plaats de 3 eerste dagen van de maand. Deze vacature is perfect combineerbaar met andere opdrachten binnen ons bedrijf.

  • FREELANCE ACCOUNTANT (M/V) (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wordt ingezet op heel diverse accountancy projecten in boekhoudkantoren en/of bedrijven Je staat in voor input van de boekhouding, het afsluiten voor BTW, de voorbereiding van aangiftes en jaarafsluitingen,... Je weet uw klanten te adviseren en te begeleiden

  • Zelfstandig vertegenwoordiger Bevestigingsmaterialen (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: PAUWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zoeken wij een zelfstandig vertegenwoordiger , al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies in België. Je hebt ervaring als vertegenwoordiger naar klanten zoals ramen -en verandabouw , binnen -en buitenschrijnwerkerij. Zelfstandig en volledig op commissie werken. Ondernemingszin is een must.

  • Projectmanager ontwikkeling - bouwcoördinatie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als projectmanager actief in de projectontwikkeling en bouwcoördinatie, bent u betrokken in zowel het voortraject, ontwerp en uitvoering van het residentieel bouwproject. Uw takenpakket bestaat zowel uit verantwoordelijkheden binnen voorbereiding en uitvoering. U begeleidt zowel architect als studiebureau in het opmaken van het aanvraagdossier voor SV en MV. U bestudeert plannen en berekeningen, verzorgt het dossier en maak een verkooplastenboek op. Na het verkrijgen van de SV stelt u het uitvoeringsdossier samen. U contacteert, negotieert en contracteert onderaannemers. In de uitvoeringsfase bewaakt u de kwaliteit, planning en het budget. U staat in voor de werfvergaderingen, het opvolgen van de werken in uitvoering en zoekt oplossingen bij mogelijke problemen. U werkt nauw samen met de zaakvoerder en met de verantwoordelijke voor de verkoop/klantenbegeleiding.

Zoek naar antwoorden van RAVAL in sociale netwerken
Look for responds of RAVAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor RAVAL. Laat een reactie achter voor RAVAL. RAVAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RAVAL. Leave a respond for RAVAL. RAVAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RAVAL op de google maps. Adres en contacten RAVAL
Location of RAVAL on the google maps. Address and contacts of RAVAL

Andere gerelateerde bedrijven als come RAVAL RAVAL: ECOSHOP | Dirk Ravoet Consulting BVBA | Agil Sécurité | Something Els | DANY VAN EECKHOUT

Other related companies as RAVAL: ECOSHOP | Dirk Ravoet Consulting BVBA | Agil Sécurité | Something Els | DANY VAN EECKHOUT

RAVAL is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RAVAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01768493652. Het bedrijf RAVAL bevindt zich op het adres: NIEUWE MOLENSTRAAT 28; 9160; LOKEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 336,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 750,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Plantes and fleurs Gr. Lijst met producten zijn Produits: Plantes, Fleurs..
De hoofdactiviteit van RAVAL is Leder- en leerproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RAVAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RAVAL, openstaande posities, locatie van RAVAL op de kaart.

RAVAL is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is RAVAL, company assigned to the tax number BE01768493652. The company RAVAL is located at the address: NIEUWE MOLENSTRAAT 28; 9160; LOKEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 336,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 750,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Plantes and fleurs Gr. List of products are Produits: Plantes, Fleurs..
The main activity of RAVAL is Leather and Leather Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of RAVAL is not available. You also can look at reviews of RAVAL, open positions, location of RAVAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RAVAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RAVAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RAVAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RAVAL, employees, financial statistics.