GROUP 4 TOTAL SECURITY

Contactgegevens GROUP 4 TOTAL SECURITY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GROUP 4 TOTAL SECURITY: address, phone, fax, email, website, opening hours

GROUP 4 TOTAL SECURITY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VLINDERSTRAAT 21; 3550; HEUSDEN-ZOLDER, België

Telefoon (phone): 11539510 (+32-11539510) 11539510 (+32-11539510)

Fax (fax): +32 (81) 585-30-57 +32 (81) 585-30-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GROUP 4 TOTAL SECURITY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GROUP 4 TOTAL SECURITY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GROUP 4 TOTAL SECURITY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GROUP 4 TOTAL SECURITY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GROUP 4 TOTAL SECURITY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GROUP 4 TOTAL SECURITY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GROUP 4 TOTAL SECURITY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GROUP 4 TOTAL SECURITY
Products information GROUP 4 TOTAL SECURITY

BTW identificatienummer (tax): BE06125396728
Ondernemingsnummer: 3240112304
Hoofdstad (capital): 757,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 189,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in GROUP 4 TOTAL SECURITY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beveiligingsdiensten and bewakingsbedrijven

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GROUP 4 TOTAL SECURITY
(Get full report from official database of BE for GROUP 4 TOTAL SECURITY)

Aanvulling soorten activiteiten voor GROUP 4 TOTAL SECURITY
Addition kinds of activities for GROUP 4 TOTAL SECURITY

2541. Houten scheidingswanden en armaturen | Wood partitions and fixtures
3915. Juweliersmateriaal en lapidair werk | Jewelers' materials and lapidary work
508801. Marine ambachten en benodigdheden | Marine crafts and supplies
794199. Sportclubs, managers en promotors, nec | Sports clubs, managers, and promoters, nec
22820209. Vinyon filamentgaren: gooien, draaien, wikkelen, spoolen | Vinyon filament yarn: throwing, twisting, winding, spooling
32119901. Antiekglas | Antique glass
59999914. insecticide | Insecticide

Werken bij GROUP 4 TOTAL SECURITY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GROUP 4 TOTAL SECURITY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GROUP 4 TOTAL SECURITY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GROUP 4 TOTAL SECURITY. Looking for open vacancies in other companies

  • Maintenance Supervisor AGF (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een Maintenance Supervisor AGF. Je takenpakket bestaat uit: • Je streeft ernaar om samen met je team de lijnen te laten draaien met zo weinig mogelijk en zo kort mogelijke technische storingen. • Hierbij werk je op een efficiënte manier samen met productie om de mogelijke problemen op een right-first-time wijze aan te pakken en de wederkerende stilstanden te vermijden/weg te werken. • Je geeft leiding aan jouw team van techniekers: je ondersteunt, coacht en coördineert hun dagelijkse activiteiten en bent hun eerste aanspreekpunt • Bij aanhoudende storingen en/of defecten sta je in voor de analyse en kan je een oplossing voorstellen.

  • Winkelbediende Kassa (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij graag werken in de verkoop? Lees dan zeker verder, misschien ben jij wel de kandidaat die wij zoeken! Wij zoeken een winkelbediende (m/v) voor een supermarkt in de Druivenstreek. Als winkelbediende zal jij aan de kassa staan. Zowel een voltijdse als deeltijdse tewerkstelling zijn bespreekbaar.

  • Technicus Automatisering regio Ploegsteert (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U hebt een bachelordiploma (elektro)mechanica of elektrotechniek of gelijkwaardig door ervaring. U hebt kennis van het programmeren van PLC's en scada-systemen. U hebt interesse in vernieuwende technologieën. U hebt een probleemoplossend vermogen en verantwoordelijkheidszin. Ervaring is een pluspunt.

  • Carrosserie: Monteerder - Demonteerder (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een belangrijke klant te Genk zijn wij opzoek naar een monteerder/demonteerder met ervaring in de carrosserie. Je taken bestaat uit: - Demonteren van onderdelen van voertuigen, zowel interieur als exterieur. - Monteren van onderdelen. Heb jij ervaring als monteerder/demonteerder in de carrosserie? Stuur dan snel je CV en motivatie naar [email protected]

  • Tekenaar industrie gebouwen (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend bouwbedrijf regio Oostrozebeke zijn we op zoek naar een bouwkundig tekenaar. U zal aan de hand van een 3d programma (bocad) plannen opmaken.

  • HUISHOUDHULP REGIO VEURNE (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar een enthousiaste en ervaren huishoudhulp. Ben jij een positief ingestelde, klantvriendelijke, stipte en discrete persoon, die bovenal heel graag en netjes poetst en beschik je over eigen vervoer? Dan ben jij diegene die wij zoeken! Ervaring is een pluspunt maar geen must!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Heusden-Zolder – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student hoger redder attest (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: t-interim Maasmechelen

    Type: Studentenjob

    Wijzijn op zoek naar studenten met een hoger redder attest om te werken tussen 1juni en 20 september in een recreatiedomein in omgeving Maaseik. Je wordt ingezet als redder aanhet strand in dit recreatiedomein. Je kan deeltijds werken, tot 6dagen per week in de opgegeven periode. Indien het weer niet toelaat dat ergezwommen wordt, krijg je ander werk, dit kan gaan van administratieve takentot kleine onderhoudswerkzaamheden, waarvoor je geen bijkomende opleiding nodighebt. Je werkt met een planning enbeschikbaarheden die je zelf kan doorgeven. Je taken gaan van het hijsen vande vlag, tot toezicht houden aan de waterlijn. Je staat ook in voor hetverzorgen van de wonden, beheer van de fontijnen, het controleren van de EHBOkoffer, het reddersverslag invullen en het beademingstoestel controleren, hetnoteren in het logboek enz. Je draagt een t-shirt dat jeherkenbaar maakt en dat krijg je van de organistatie. Je kan omgaan met moeilijkeklanten en verwittigt indien nodig de politie of je werkgever bij aanhoudendeproblemen.

  • lijnbuschauffeur (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: VAN DE VOORDE

    Type: Vaste Job

    openbare lijndienst

  • Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) regio Antwerpen (vast of freelance) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    P4P zoekt voor een klant een Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) in de regio Antwerpen. FUNCTIEBESCHRIJVING: Als Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) kom je terecht in een consultant rol. In eerste instantie zal je worden ingezet bij een klant gelegen in Antwerpen en actief in de chemische sector. Je zal verantwoordelijk zijn voor de upgrade van een PCS7 systeem. Je gaat versie 6 omzetten naar versie 8 en werkt daarvoor samen met de huidige programmeur. Jouw takenpakket als Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7): Uitvoeren van nauwkeurige technische analyses Het schrijven van software in PCS7 Het opstellen en uitvoeren van testen De indienstname van de software

  • burgerlijk en/of industrieel ingenieur bouwkunde en/of architect (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: WERMENBOL & PARTNERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De vennootschap Wermenbol & Partners is een kantoor gespecialiseerd in expertises en/of schaderegelingen voor verzekeringsmaatschappijen, actief in heel België. De vennootschap heeft 4 exploitatiezetels, waarvan één in Ternat die dossiers voor de regio Vlaanderen beheert, één specifiek voor de regio West-en Oost-Vlaanderen, één in Charleroi die actief is in heel Wallonie en een zetel in Brussel waar zich tevens de hoofdzetel bevindt. Wij zoeken momenteel een Nederlandstalige expert NL/FR - burgerlijk en/of industrieel ingenieur bouwkunde en/of architect - voor de regio's Vlaams Brabant, Antwerpen, en Brussel. Door onze vennootschap wordt een specifieke opleiding gegeven in schaderegeling voor verzekeringsmaatchappijen. Het werk wordt uitgevoerd op zelfstandige basis. De kandidaten dienen in het bezit te zijn van een rijbewijs B.

  • Ploegbaas elektricien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ESK

    Type: Leercontract

    U functie bestaat erin leiding te geven over een ploeg hulpelektriciens. U rapporteert rechtstreeks aan de projectleider en klant. U staat in voor uw dagelijkse administratie en planning. U beschikt over een rijbewijs B, attest VCA-leidinggevend, attest hoogtewerker, BA4-BA5

Zoek naar antwoorden van GROUP 4 TOTAL SECURITY in sociale netwerken
Look for responds of GROUP 4 TOTAL SECURITY in social networks

Lees alle opmerkingen voor GROUP 4 TOTAL SECURITY. Laat een reactie achter voor GROUP 4 TOTAL SECURITY. GROUP 4 TOTAL SECURITY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GROUP 4 TOTAL SECURITY. Leave a respond for GROUP 4 TOTAL SECURITY. GROUP 4 TOTAL SECURITY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GROUP 4 TOTAL SECURITY op de google maps. Adres en contacten GROUP 4 TOTAL SECURITY
Location of GROUP 4 TOTAL SECURITY on the google maps. Address and contacts of GROUP 4 TOTAL SECURITY

Andere gerelateerde bedrijven als come GROUP 4 TOTAL SECURITY GROUP 4 TOTAL SECURITY: Deketelaere NV | PEDICURE HOREMANS | Femex NV | Rousseau | VINCENT ROUSSEAU

Other related companies as GROUP 4 TOTAL SECURITY: Deketelaere NV | PEDICURE HOREMANS | Femex NV | Rousseau | VINCENT ROUSSEAU

GROUP 4 TOTAL SECURITY is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GROUP 4 TOTAL SECURITY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06125396728. Het bedrijf GROUP 4 TOTAL SECURITY bevindt zich op het adres: VLINDERSTRAAT 21; 3550; HEUSDEN-ZOLDER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 757,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 189,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Beveiligingsdiensten and bewakingsbedrijven. Producten gemaakt in GROUP 4 TOTAL SECURITY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GROUP 4 TOTAL SECURITY is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GROUP 4 TOTAL SECURITY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GROUP 4 TOTAL SECURITY, openstaande posities, locatie van GROUP 4 TOTAL SECURITY op de kaart.

GROUP 4 TOTAL SECURITY is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is GROUP 4 TOTAL SECURITY, company assigned to the tax number BE06125396728. The company GROUP 4 TOTAL SECURITY is located at the address: VLINDERSTRAAT 21; 3550; HEUSDEN-ZOLDER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 757,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 189,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Beveiligingsdiensten and bewakingsbedrijven. Products created in GROUP 4 TOTAL SECURITY were not found.
The main activity of GROUP 4 TOTAL SECURITY is Justice, Public Order and Safety, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GROUP 4 TOTAL SECURITY is not available. You also can look at reviews of GROUP 4 TOTAL SECURITY, open positions, location of GROUP 4 TOTAL SECURITY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GROUP 4 TOTAL SECURITY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GROUP 4 TOTAL SECURITY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GROUP 4 TOTAL SECURITY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GROUP 4 TOTAL SECURITY, employees, financial statistics.