DIAMOND SECURITY COMPANY

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • DIAMOND SECURITY COMPANY
Private companiesTobacco Products • DIAMOND SECURITY COMPANY

Contactgegevens DIAMOND SECURITY COMPANY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIAMOND SECURITY COMPANY: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIAMOND SECURITY COMPANY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LAMBRECHTSHOEKENLAAN 10; 2170; MERKSEM, België

Telefoon (phone): 32314000 32314000

Fax (fax): +32 (14) 158-51-43 +32 (14) 158-51-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIAMOND SECURITY COMPANY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIAMOND SECURITY COMPANY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIAMOND SECURITY COMPANY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIAMOND SECURITY COMPANY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIAMOND SECURITY COMPANY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIAMOND SECURITY COMPANY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIAMOND SECURITY COMPANY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIAMOND SECURITY COMPANY
Products information DIAMOND SECURITY COMPANY

BTW identificatienummer (tax): BE07054016113
Ondernemingsnummer: 9772857666
Hoofdstad (capital): 853,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 462,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

eventbewaking, bodyguards, bedrijven, bewaking, bodyguarding, bewakingsagenten, lijfwacht, VIP security, bedrijfsfeesten, VIP party, Close-protection, particulieren, nachtbewaking, mobiele bewaking, statische bewaking, security guards, personenbescherming, VIP drivers, VIP chauffeurs, VIP begeleiding, VIP protection.

Product categorie (product category): Beveiligingsdiensten and bewakingsbedrijven

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIAMOND SECURITY COMPANY
(Get full report from official database of BE for DIAMOND SECURITY COMPANY)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIAMOND SECURITY COMPANY
Addition kinds of activities for DIAMOND SECURITY COMPANY

5193. Bloemen en bloemisten levert | Flowers and florists supplies
281904. Natrium- en kaliumverbindingen, excl. | Sodium & potassium compounds, exc. bleaches, alkalies, alum.
356904. Gasproducenten, generatoren en andere gasgerelateerde apparatuur | Gas producers, generators, and other gas related equipment
22610201. Bleken katoenen breedgeweven stoffen | Bleaching cotton broadwoven fabrics
37320000. Bootbouw en reparatie | Boatbuilding and repairing
37320102. Woonboten, bouw en reparatie | Houseboats, building and repairing
39440304. Blokken, speelgoed | Blocks, toy

Werken bij DIAMOND SECURITY COMPANY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIAMOND SECURITY COMPANY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIAMOND SECURITY COMPANY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIAMOND SECURITY COMPANY. Looking for open vacancies in other companies

  • ASSISTENT PLOEGCHEF PRODUCTIE VASTE NACHT 6467993 / 48 C (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend voedingsbedrijf, gevestigd te Nazareth, zijn we dringend op zoek naar een hulpploegchef productie. Ben je klaar om nieuwe stap te zetten in jouw carrière? Lees dan zeker deze vacature! Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van twee geautomatiseerde productielijnen. Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het opstarten van de lijn. Daarnaast sta je ook in voor het afregelen van de verschillende machines.Ombouw en reinigen van de verschillende lijnen behoort ook tot uw takenpakket. Aanvullen en afvoeren van verschillende grondstoffen met de heftruck zal ook tot uw takenpakket behoren. Als laatste ook het luik kwaliteitscontrole.

  • Chauffeur C (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een chauffeur C. Laden en lossen van personenwagen- en vrachtwagenbanden. Leveren met vrachtwagen/ bestelwagen.

  • Productiemedewerkers steriele zone | Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als wereldleider in oogzorg ontwikkelt en produceert dit bedrijf innovatieve geneesmiddelen en medische hulpmiddelen (contactlenzen, oogzorgproducten, ...) die beantwoorden aan de behoeften in oogzorg van jong en oud. Wij zoeken extra medewerkers voor de filling zone van de oogdruppels. In deze steriele zone zal je instaan voor de voorverpakking en kwaliteitscontrole van deze producten.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Machelen Ad Leie 8 uren per week (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week voor een gastgezin wonende te Machelen aan de Leie.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Zoersel 15u/week (SINT-ANTONIUS-ZOERSEL)

    Regio: SINT-ANTONIUS-ZOERSEL

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jong gastgezin wonende te Zoersel zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 15u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hun eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • JOBSTUDENTEN MONITOR-SPORTBEGELEIDERS (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: SPORT-TRACK

    Type: Studentenjob

    Periode: maand september en weekends in 2018 We zoeken enthousiaste kandidaten voor het begeleiden van allerhande sportactiviteiten. allemaal sporten die gemakkelijk aan te leren zijn zoals avonturentochten, vlotten bouwen, mountainbiken, muurklimmen, boogschieten, kano, enz. Interesse? Solliciteer snel.

  • Storingstechnieker volcontinu regio Beveren (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gerenommeerd voedingsbedrijf in de regio van Beveren, is AGO Technics op zoek naar een storingstechnieker - volcontinu, ter uitbreiding van de firma. Als storingstechnieker sta je in voor het oplossen van allerlei technische storingen, zowel preventief als curatief. Uw takenpakket: - Je staat in voor het zelfstandig analyseren en oplossen van elektrische en mechanische storingen conform de veiligheids- en hygiëneregels. - Je staat in voor het onderhoud en de revisie van het productieapparaat zodat de technische storingen kunnen voorkomen worden. - Je formuleert en implementeert technische verbeteringen. - Je werkt actief mee naar verbeteringen omtrent kwaliteit, veiligheid en hygiëne.

  • Helpdesk operator @Sebeco (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: SEBECO

    Type: Vaste Job

    SEBECO is een innovatief contact center te Gent. Wij danken ons 30 jaar ervaring aan de inzet van elk van onze gewaardeerde medewerkers. Wij zoeken dan ook iemand die graag initiatief toont en zich inzet voor klanten en collega’s. Begin de dag met een glimlach … bij SEBECO. Welke uitdagingen staan jou te wachten als helpdesk operator: Opleiding volgen: je volgt de georganiseerde briefings en opleidingen voor elk project waaraan je deelneemt. Klanteninteractie; je beantwoordt oproepen en mails van klanten, doet zelf oproepen naar klanten, geeft informatie en doet aan verkoopsbevordering. Registratie: je verzorgt een tijdige en correctie registratie van de communicatie en doet de correcte en tijdige naverwerking binnen de afgesproken service levels, regels en doelstellingen. Administratie: je houdt de eigen administratie nauwgezet bij teneinde een juiste project- en personeelsopvolging mogelijk te maken (invullen dagverslag, aanvragen verlof,...). Startdatum: zo snel mogelijk!

  • Winkelbediende deeltijds 24u onmiddellijk indienstname (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor een supermarkt in Tessenderlo zoeken we een gemotiveerd winkelbediende. Je werkt in 1 filiaal. Je staat in voor het aanvullen van de rekken, je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft, je hebt oog voor detail. Je wordt ook ingeschakeld als kassamedewerker. Je helpt de klant zo goed mogelijk verder met het afrekenen van de aangekochte goederen. De winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag 8u30 tot 20u. Je stelt je flexibel op om tussen 7u en 20u ingepland te worden.

  • Winkelverantwoordelijke colora gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: BOSS paints

    Type: Vaste Job

    Breng kleur in je job bij colora! Je bent gebeten door winkelverkoop of winkelmanagement? Maar je wil niet eender wat verkopen? Maak kennis met c olora, dé verfwinkel. Bij Colora verkoop je niet zomaar verf. Je helpt de dromen van onze klanten te verwezenlijken, met duurzame verf, maar vooral met heel veel passie en persoonlijk advies. Als winkelverantwoordelijke sta je in voor allerhande taken: Je staat samen met jouw team in voor een actieve verkoop naar de verschillende klantengroepn. Je zorgt ervoor dat elke klant met de juiste technische oplossing, producten en een goed gevoel van vertrouwen zijn/haar project kan starten. Je adviseert klanten op technisch en esthetisch vlak. Je haalt het beste uit jouw team. Je coacht en begeleid jouw medewerkers, stuurt en evalueert hen. Administratief help je de winkel optimaal runnen. Je zorgt voor een efficiënte stock- en assortiment opvolging.

  • Psycholoog met ervaring (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze afdeling psychologie zijn wij op zoek naar een extra collega met ervaring Heb je zin in een job in een centrum waar je echt je eigen ding kan uitbouwen? Heb je zin in het werken in een multidisciplinaire context? Ben je een doener? Wil je graag je eigen nest uitbouwen? Heb je enkele dingen die je graag wil realiseren? Wij helpen je daarbij. Opgelet dit is een job op zelfstandige basis. Je dient kwalitatieve behandeling te kunnen geven, zelfstandig (in teamverbang uiteraard) te kunnen werken. Op onze website www.balanSS.be kan je ons als iets beter leren kennen. Voel je het al kriebelen? Kom dan even kennismaken

  • Buffetmedewerker - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste buffetmedewerkers die zich tijdens het weekend en/of tijdens de week kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: meehelpen aan het buffet : je bent verantwoordelijk voor het verzorgen / opstellen van de gerechten. Je zet de gerechten uit en zorgt voor een mooie decoratie ervan. Je zult de artikelen ook verwerken : afdekken / in de frigo's plaatsen / bijwerken voor de voglende dag. Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van DIAMOND SECURITY COMPANY in sociale netwerken
Look for responds of DIAMOND SECURITY COMPANY in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIAMOND SECURITY COMPANY. Laat een reactie achter voor DIAMOND SECURITY COMPANY. DIAMOND SECURITY COMPANY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIAMOND SECURITY COMPANY. Leave a respond for DIAMOND SECURITY COMPANY. DIAMOND SECURITY COMPANY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIAMOND SECURITY COMPANY op de google maps. Adres en contacten DIAMOND SECURITY COMPANY
Location of DIAMOND SECURITY COMPANY on the google maps. Address and contacts of DIAMOND SECURITY COMPANY

Andere gerelateerde bedrijven als come DIAMOND SECURITY COMPANY DIAMOND SECURITY COMPANY: PAJO BIKE RENTING | V?RONIQUE ALBERT | Thooft NV | BAKKERIJ PRIMAVERA | X. KEGELS & PARTNERS bvba

Other related companies as DIAMOND SECURITY COMPANY: PAJO BIKE RENTING | V?RONIQUE ALBERT | Thooft NV | BAKKERIJ PRIMAVERA | X. KEGELS & PARTNERS bvba

DIAMOND SECURITY COMPANY is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIAMOND SECURITY COMPANY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07054016113. Het bedrijf DIAMOND SECURITY COMPANY bevindt zich op het adres: LAMBRECHTSHOEKENLAAN 10; 2170; MERKSEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 853,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 462,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Beveiligingsdiensten and bewakingsbedrijven. Lijst met producten zijn eventbewaking, bodyguards, bedrijven, bewaking, bodyguarding, bewakingsagenten, lijfwacht, VIP security, bedrijfsfeesten, VIP party, Close-protection, particulieren, nachtbewaking, mobiele bewaking, statische bewaking, security guards, personenbescherming, VIP drivers, VIP chauffeurs, VIP begeleiding, VIP protection..
De hoofdactiviteit van DIAMOND SECURITY COMPANY is Tabaksproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIAMOND SECURITY COMPANY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIAMOND SECURITY COMPANY, openstaande posities, locatie van DIAMOND SECURITY COMPANY op de kaart.

DIAMOND SECURITY COMPANY is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIAMOND SECURITY COMPANY, company assigned to the tax number BE07054016113. The company DIAMOND SECURITY COMPANY is located at the address: LAMBRECHTSHOEKENLAAN 10; 2170; MERKSEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 853,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 462,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Beveiligingsdiensten and bewakingsbedrijven. List of products are eventbewaking, bodyguards, bedrijven, bewaking, bodyguarding, bewakingsagenten, lijfwacht, VIP security, bedrijfsfeesten, VIP party, Close-protection, particulieren, nachtbewaking, mobiele bewaking, statische bewaking, security guards, personenbescherming, VIP drivers, VIP chauffeurs, VIP begeleiding, VIP protection..
The main activity of DIAMOND SECURITY COMPANY is Tobacco Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DIAMOND SECURITY COMPANY is not available. You also can look at reviews of DIAMOND SECURITY COMPANY, open positions, location of DIAMOND SECURITY COMPANY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIAMOND SECURITY COMPANY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIAMOND SECURITY COMPANY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIAMOND SECURITY COMPANY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIAMOND SECURITY COMPANY, employees, financial statistics.