A-ALL-LOCKS BVBA

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • A-ALL-LOCKS BVBA
Private companiesBusiness Services • A-ALL-LOCKS BVBA

Contactgegevens A-ALL-LOCKS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A-ALL-LOCKS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A-ALL-LOCKS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROOTZAND 120; 9200; DENDERMONDE, België

Telefoon (phone): 52222135 (+32-52222135) 52222135 (+32-52222135)

Fax (fax): +32 (64) 377-25-96 +32 (64) 377-25-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A-ALL-LOCKS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A-ALL-LOCKS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A-ALL-LOCKS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A-ALL-LOCKS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A-ALL-LOCKS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A-ALL-LOCKS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A-ALL-LOCKS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A-ALL-LOCKS BVBA
Products information A-ALL-LOCKS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07713470458
Ondernemingsnummer: 5151184082
Hoofdstad (capital): 882,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 853,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

inbraakwerende deuren, brandkoffers, beveiligen van woningen, openen van alle deuren.

Product categorie (product category): Beveiligingsdiensten and bewakingsbedrijven

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A-ALL-LOCKS BVBA
(Get full report from official database of BE for A-ALL-LOCKS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A-ALL-LOCKS BVBA
Addition kinds of activities for A-ALL-LOCKS BVBA

483200. Radiostations | Radio broadcasting stations
762300. Koelservice en reparatie | Refrigeration service and repair
12410203. Voorbereiding van schachten of tunnels, antracietwinning | Preparing shafts or tunnels, anthracite mining
22110509. Jean stoffen | Jean fabrics
37149908. Derde assen of zeswielaandrijvingen voor motorvoertuigen | Third axle attachments or six wheel units for motor vehicles
84220202. Botanische tuin | Botanical garden

Werken bij A-ALL-LOCKS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A-ALL-LOCKS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A-ALL-LOCKS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A-ALL-LOCKS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Metselaar (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Gebeten door de bouwmicrobe? Interesse in metselwerken? Voor onze klant te Beveren zijn wij op zoek naar ervaren metselaars Kleine verbouwingen, renovatie of nieuwbouw van zowel appartementen, woningen als bedrijfsgebouwen! Je levert metselwerk af volgens de kwaliteitsnormen van onze klant Je volgt de veiligheidsvoorschriften correct op Je kan plannen lezen en muren aanzetten Je kan zowel traditionele als moderne metselwerken uitvoeren

  • Magazijnier/ lader-losser DAG (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het manueel laden en lossen van vrachtwagens. Je staat in voor de ontvangst en opslag van goederen in het magazijn.

  • Ploegbaas Dakwerken (MESSELBROEK)

    Regio: MESSELBROEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Heb je een passie voor bouw, specifiek in dakwerken; Kan je terug blikken op een ervaring als ploegbaas; Dan is deze vacature iets voor jou; Als ervaren dakdekker van verschillende soorten daken, breng je volgend takenpakket tot een goed einde; Aansturen van team Als ploegbaas ben je in staat om een ploeg aan te sturen: je coördineert de werken op de werf en verdeelt deze onder de collega's je motiveert hen om hun job te doen Je probeert uitdagingen zelf op te lossen indien mogelijk, en houdt overzicht over alles wat op de werf nodig is. Bestellen materialen Werf uitzetten Communicatie met werf- of projectleider Meewerken met je team

  • Productie operator in de chemie (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf met een vestiging te Beveren Zijn we op zoek naar een productie operator in de chemie (m/v) - Heb jij ervaring als operator ? - Wil jij graag in een volcontinue shift werken? - Ben jij niet bang je handen vuil te maken? DAN IS DEZE JOB IETS VOOR JOU! Je wordt ingezet als productieoperator voor het opvolgen van het maalproces van de glasvezel. Je staat hiervoor aan de luchtstraalmolen. Je volgt het maalproces op, wat betekent dat je de luchtstraalmolen opstart, afstelt en stopt en eventuele storingen opvolgt. Het is ook mogelijk dat je ingezet wordt als spinner. Dit takenpakket bestaat uit het aanspinnen van de glasvezels. Dit is een uitvoerende en handmatige job. Je werkt in het glasvezelteam nauw samen met collega’s.

  • Telefonische medewerkers voor Eneco (Nederlands of Nederlands-Frans) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE MIFRATEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Mifratel is het 2de grootste contact center van België. Voor de site in Moeskroen (10 min wandelen van het station en op 10min rijden van Kortrijk) hebben we een vacature als call center medewerker. Mifratel is een werkgever die veel aandacht hecht aan opleiding en een goede omkadering. Als contactcenteragent behoor je immers tot het hart van het bedrijf. Jouw prestaties zijn de directe sleutel tot hun succes. Daarom betekent opleiding voor Mifratel niet alleen het aanleren van de basisprincipes van telefonie. Het is ook meer dan een grondige cursus over de producten van hun klanten. Jou opleiden betekent voor hen investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling en kijken naar jouw doorgroeimogelijkheden binnen Mifratel. Want alleen als jij je bij Mifratel goed voelt, kun je de klanten tevreden maken. Anders gezegd, Mifratel verwacht goede resultaten, maar zorgt er ook voor dat je met plezier bij hen werkt. Mifratel werkt samen met veel verschillende klanten: Proximus, Eneco, Base, Telenet, Mazda, Belfius, ... Als nieuwe medewerker van Eneco word je eerst en vooral ondergedompeld in een Eneco-bad: je leert alles over de producten en over de energiemarkt. Eenmaal aan de slag, is het jouw job om potentiële klanten (particulieren of bedrijven) te contacteren en een afspraak vast te leggen voor een Eneco-adviseur. Deze adviseur gaat vervolgens persoonlijk langs om samen met hen hun energieverbruik te analyseren. Ze bekijken hoeveel er wordt verbruikt en betaald en doen vervolgens een voorstel om klant te worden bij Eneco. Indien dit goed loopt, volg je een 2de opleiding om Care te gaan doen: ° je doet welcome calls bij nieuwe klanten ° retentie-calls bij bestaande klanten ° ...

  • HUISHOUDHULPEN GALMAARDEN (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES ZEMST

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Kalken - Laarne solliciteer via sms (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Orderpickers nachtploeg (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL Greenyard Belgium

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het klaarmaken van goederen voor verzending (Delhaize) volgens de eisen van de klant en uiteraard rekening houdende met de gevraagde hoeveelheid. Je zorgt voor een vlot en efficïent verloop van de interne logistiek. Je staat in voor het laden van de vrachtwagen. Je draagt zorg voor je materiaal (BT). Je werkuren zijn van maandag tem vrijdag telkens te starten om 18.00 uur. Op vrijdag en zondag is je opstartuur 17.30 uur en indien je op zaterdag werkt start je op om 16.30 uur.

  • Medewerker Klantendienst (student) (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Jij bent het aanspreekpunt voor de klanten: -je noteert de bestellingen van de klanten (telefoon, fax, mail of website) en geeft deze in in het order management systeem. -je assisteert de klanten bij eventuele vragen. -je voert diverse administratieve taken uit. -je behandelt de klachten van klanten.

  • R&D Test Engineer (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: EKINOPS BELGIUM NV

    Type: Vaste Job

    Als R&D System Test Engineer werk je mee aan de validatie en verificatie van professionele datacommunicatie routers. Je werkt in een internationaal team van test ingenieurs, ontwerpt en test gesimuleerde netwerk omgevingen van klanten (netwerk operatoren), met bijhorende manuele en geautomatiseerde testen.

  • Software engineer bedrijfsautomatisatie / RFID / procescontrole (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als software engineer/developer ontwikkel je in C#. Je analyseert de vraag van de klant. Je kneedt de softwarepakketten op maat. Je werkt een oplossing uit die je uitvoert ter plaatse bij de klant. Je werkt in team samen aan projecten die draaien op web, windows en mobiele platformen. Je bezoekt klanten ter plaatse. Als developer/software engineer rapporteer je aan het hoofd software development.

Zoek naar antwoorden van A-ALL-LOCKS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of A-ALL-LOCKS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A-ALL-LOCKS BVBA. Laat een reactie achter voor A-ALL-LOCKS BVBA. A-ALL-LOCKS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A-ALL-LOCKS BVBA. Leave a respond for A-ALL-LOCKS BVBA. A-ALL-LOCKS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A-ALL-LOCKS BVBA op de google maps. Adres en contacten A-ALL-LOCKS BVBA
Location of A-ALL-LOCKS BVBA on the google maps. Address and contacts of A-ALL-LOCKS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come A-ALL-LOCKS BVBA A-ALL-LOCKS BVBA: Wauters G | BOUTIQUE ROBERT | AUTO-ECOLE BUTTERFLY | INTER-ACTIO | The Fashion Outlet NV

Other related companies as A-ALL-LOCKS BVBA: Wauters G | BOUTIQUE ROBERT | AUTO-ECOLE BUTTERFLY | INTER-ACTIO | The Fashion Outlet NV

A-ALL-LOCKS BVBA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A-ALL-LOCKS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07713470458. Het bedrijf A-ALL-LOCKS BVBA bevindt zich op het adres: GROOTZAND 120; 9200; DENDERMONDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 882,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 853,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Beveiligingsdiensten and bewakingsbedrijven. Lijst met producten zijn inbraakwerende deuren, brandkoffers, beveiligen van woningen, openen van alle deuren..
De hoofdactiviteit van A-ALL-LOCKS BVBA is Bedrijfsdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A-ALL-LOCKS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A-ALL-LOCKS BVBA, openstaande posities, locatie van A-ALL-LOCKS BVBA op de kaart.

A-ALL-LOCKS BVBA is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is A-ALL-LOCKS BVBA, company assigned to the tax number BE07713470458. The company A-ALL-LOCKS BVBA is located at the address: GROOTZAND 120; 9200; DENDERMONDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 882,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 853,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Beveiligingsdiensten and bewakingsbedrijven. List of products are inbraakwerende deuren, brandkoffers, beveiligen van woningen, openen van alle deuren..
The main activity of A-ALL-LOCKS BVBA is Business Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A-ALL-LOCKS BVBA is not available. You also can look at reviews of A-ALL-LOCKS BVBA, open positions, location of A-ALL-LOCKS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A-ALL-LOCKS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A-ALL-LOCKS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A-ALL-LOCKS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A-ALL-LOCKS BVBA, employees, financial statistics.