HAELS

Contactgegevens HAELS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HAELS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HAELS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MAASEIKERBAAN 82; 3960; BREE, België

Telefoon (phone): 89864045 (+32-89864045) 89864045 (+32-89864045)

Fax (fax): +32 (3) 704-36-60 +32 (3) 704-36-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HAELS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HAELS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HAELS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HAELS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HAELS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HAELS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HAELS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HAELS
Products information HAELS

BTW identificatienummer (tax): BE07202056884
Ondernemingsnummer: 2857788085
Hoofdstad (capital): 125,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 517,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in HAELS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Betonnen bouwelementen Fab; Bouwmaterialen Gh; Goederenvervoer over de weg

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HAELS
(Get full report from official database of BE for HAELS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HAELS
Addition kinds of activities for HAELS

7641. Refiltratie en meubel reparatie | Reupholstery and furniture repair
362901. Elektronische generatie apparatuur | Electronic generation equipment
364500. Woonverlichting | Residential lighting fixtures
571904. Venster meubilair | Window furnishings
22110701. Camouflage netten | Camouflage nets
28510209. Shellac (beschermende coating) | Shellac (protective coating)
28690501. Aroma's of aroma's, synthetisch | Flavors or flavoring materials, synthetic

Werken bij HAELS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HAELS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HAELS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HAELS. Looking for open vacancies in other companies

  • Flexibele magazijnier | Opglabbeek | 2 ploegen of nacht (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Opglabbeek zijn we op zoek naar magazijniers voor het scannen en omwikkelen van producten. Ook sta je in voor het stapelen van paletten.

  • Onderhoudstechnieker (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bocholt zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker. Je takenpakket bestaat uit: - Onderhoud aan de machines - Mechanisch onderhoud - Elektrisch onderhoud - Storingen oplossen

  • Magazijnier (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf te Mechelen zijn we op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. De firma is actief in milieutechnieken, verwarmingsinstallaties en regelapparatuur, lucht- en klimaatbehandeling, ... Als magazijnier zal je instaan voor: het laden en lossen van vrachtwagens het in ontvangst nemen van goederen en controleren op schade je voorziet een label op de producten en brengt dit in een SAP systeem je zorgt voor netheid en orde op de werkvloer je zal instaan voor het besturen van een heftruck en reachtruck

  • Metser (BURST)

    Regio: BURST

    Bedrijf: Konvert Construct Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bouwt muren, gevels en wanden door draagelementen (bindsteen, baksteen, steen, pleistertegels, ...) te metselen volgens de veiligheidsregels. Metselt horizontale structuren (deklagen, platen, ...) en realiseert verschillende bekistingen en betonwapeningen. Zorgt dat de ruimtes waterdicht en geïsoleerd zijn. Kan bijzondere werkstukken, zoals zwembaden, grafmonumenten, ... bouwen. Kan de bevoorrading, het opruimen en het onderhoud van de werf op zich nemen. Kan een klein team leiden.

  • poetshulp regio Eke - Nazareth - Deinze - Asper - Gavere - Merelbeke (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in huishoudhulp met dienstencheques. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Eke - Nazareth - Deinze - Asper - Gavere - Merelbeke. Je wordt ingeschakeld bij huishoudelijk taken zoals poetsen, wassen en/of strijken.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: BELLA!HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Ik ben op zoek naar een huishoudhulp voor mijn klanten in Genk - Boxberg - Zutendaal -Zonhoven en omgeving (Houthalen- Genk - Hasselt naar keuze) Je staat in voor alle huishoudelijke taken : Het schoonmaken van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen),lappen van de ramen,soms de was doen,strijken enz... Rooster en werkuren zijn samen te bespreken! Het kan parttime zijn en groeien tot fulltime indien gewenst.

  • Jobstudent M/V inventaris 5 november (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je vrij op maandag 5/11? Ben je jobstudent en wil je die dag graag een centje bijverdienen? Lees dan zeker verder! Voor een gekende kledijketen in centrum Gent zoekt Adecco jobstudenten M/V om op 5/11 te werken. Je zal instaan voor het tellen van alle kledijstuks en accessoires in de winkel en in de stock. Dit doe je met behulp van een scanner.

  • Lesgever blind typen - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op schooldagen van 16 tot 17 uur in Mechelen.

  • Office Angel (m/v) (VOSSELAAR)

    Regio: VOSSELAAR

    Bedrijf: ONE TWO ASSIST

    Type: Vaste Job

    Onze klanten zoeken een ondernemende administratieve duizendpoot met oog voor detail. Als office manager speel je namelijk een cruciale rol in het succes en de groei van een bedrijf. Je ondersteunt de zaakvoerder door het administratieve beheer op jouw te nemen. Je bent een echte teamplayer maar beschikt over voldoende maturiteit om zelfstandig te werken. Je bent enthousiast, taak en klantgericht en je hebt zin voor initiatief, kortom je hebt een hands-on-mentaliteit. Je zal instaan voor een ruim en gevarieerd takenpakket. · Administratie en organisatie · Boekhoudkundige en fincanciële verrichtingen · Personeelsadministratie (ism sociaal secretariaat) · Communicatie en marketing

  • Technisch administratief bediende (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: SMULDERS PROJECTS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Doel: Als technisch administratief bediende sta je in voor alle administratieve registraties met betrekking tot onderhoud en herstellingen binnen de onderneming. De rol is zowel controlerend als ondersteunend. Kerntaken Zorgen voor een up to date administratie m.b.t. onderhoud en herstelling. Zorgen dat technische informatie beschikbaar is en blijft voor andere afdelingen en medewerkers binnen de onderneming Inventariseren van de alle uitgevoerde taken van de dienst onderhoud en herstelling. Registratie in het ERP-systeem van keuringen en certificaten van o.a. lasposten, rollend materieel, rollenstellen, e.d. Plaatsten van interne bestellingen voor de technische dienst Administratieve verwerking van werkbonnen van onderaannemers Opstellen van werkvoorbereidingen Inplannen en bijhouden van de diverse afwezigheden van de medewerkers binnen de dienst onderhoud en herstelling.

  • Psycholoog / relatietherapeut (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK FACET

    Type: Zelfstandige activiteit

    · gemotiveerde Psycholoog (M/V) en/of Seksuoloog · flexibiliteit, zowel zelfstandig als in teamverband kunnen functioneren · een goede portie enthousiasme, professionaliteit en de bereidheid om je als zelfstandige te profileren en positioneren, contacten met doorverwijzers te onderhouden en uit te bouwen. · therapeutische betrokkenheid is een must! · Beschikbaarheid 2d /week (woensdag + donderdag), volledige dagen op termijn, starten met avonduren. Proefperiode van 1j, nadien langdurig engagement.

  • Gepassioneerde Flexijobber voor een frituur! (M/V) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een goed draaiende zaak, zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die graag een mooi centje willen bijverdienen! Heb je reeds een fulltime job (minstens 4/5de) of ben je een nog bruisende en actieve gepensioneerde (volwaardig pensioenstatuut) en wil je nog onder de mensen zijn en meedraaien in een leuk team? Dan ben jij de volgende geschikte collega! * Je werkt elke week een 15 à 20-tal uren op woensdag, donderdag en vrijdag zowel 's middags (11u30-14u) als 's avonds (17u- 20u30

Zoek naar antwoorden van HAELS in sociale netwerken
Look for responds of HAELS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HAELS. Laat een reactie achter voor HAELS. HAELS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HAELS. Leave a respond for HAELS. HAELS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HAELS op de google maps. Adres en contacten HAELS
Location of HAELS on the google maps. Address and contacts of HAELS

Andere gerelateerde bedrijven als come HAELS HAELS: COIFFURE VةRONIQUE | UNIC | Dema Design BVBA | BOSGEUZEN VOORKEMPEN | C.T. CHEMIE

Other related companies as HAELS: COIFFURE VةRONIQUE | UNIC | Dema Design BVBA | BOSGEUZEN VOORKEMPEN | C.T. CHEMIE

HAELS is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HAELS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07202056884. Het bedrijf HAELS bevindt zich op het adres: MAASEIKERBAAN 82; 3960; BREE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 125,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 517,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Betonnen bouwelementen Fab; Bouwmaterialen Gh; Goederenvervoer over de weg. Producten gemaakt in HAELS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HAELS is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HAELS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HAELS, openstaande posities, locatie van HAELS op de kaart.

HAELS is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is HAELS, company assigned to the tax number BE07202056884. The company HAELS is located at the address: MAASEIKERBAAN 82; 3960; BREE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 125,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 517,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Betonnen bouwelementen Fab; Bouwmaterialen Gh; Goederenvervoer over de weg. Products created in HAELS were not found.
The main activity of HAELS is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HAELS is not available. You also can look at reviews of HAELS, open positions, location of HAELS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HAELS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HAELS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HAELS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HAELS, employees, financial statistics.