ALTAAN BETON

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • ALTAAN BETON
Private companiesHealth Services • ALTAAN BETON

Contactgegevens ALTAAN BETON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALTAAN BETON: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALTAAN BETON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SIEMENSLAAN 7; 3650; DILSEN-STOKKEM, België

Telefoon (phone): 89790202 (+32-89790202) 89790202 (+32-89790202)

Fax (fax): +32 (86) 391-39-48 +32 (86) 391-39-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALTAAN BETON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALTAAN BETON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALTAAN BETON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALTAAN BETON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALTAAN BETON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALTAAN BETON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALTAAN BETON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALTAAN BETON
Products information ALTAAN BETON

BTW identificatienummer (tax): BE03785858154
Ondernemingsnummer: 5306091308
Hoofdstad (capital): 548,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 292,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in ALTAAN BETON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Betonnen bouwelementen Fab; Bouwmaterialen Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALTAAN BETON
(Get full report from official database of BE for ALTAAN BETON)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALTAAN BETON
Addition kinds of activities for ALTAAN BETON

024100. Zuivelboerderijen | Dairy farms
23899905. Garters | Garters
36390000. Huishoudelijke apparaten, n.v. | Household appliances, nec
38270119. Triplet vergrootinstrumenten, optisch | Triplet magnifying instruments, optical
72180102. Behandelde apparatuur: matjes, tapijten, mops, doeken, enz. | Treated equipment supply: mats, rugs, mops, cloths, etc.
73360105. Zeefdrukontwerp | Silk screen design
78120104. Industriële film productie | Industrial motion picture production

Werken bij ALTAAN BETON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALTAAN BETON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALTAAN BETON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALTAAN BETON. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier rijbewijs C + heftruck m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze stock te Vilvoorde zijn we op zoek naar een gemotiveerde en ervaren magazijnier die in het bezit is van een attest voor heftruckchauffeur en rijbewijs C. Het beheer van onze stock gebeurt in ons ERP Kimoce. Hiervoor is een basiskennis pc en Windows noodzakelijk.

  • Logistiek bediende (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief medewerker aan het onthaal van de chauffers ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: Correcte administratieve registratie: verschillende documenten en informatie op een juiste manier verwerken en klasseren Opvolging en controle van binnenkomende en buitengaande vrachten Plannen van orders en vrachten rekening houdend met algemene regels en routines

  • Orderpicker chemie te Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij ervaring als magazijnier of orderpicker en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de chemiesector? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken. Voor een chemisch bedrijf te Geel, gespecialiseerd in opslag en verdeling van chemicaliën, zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Na positieve screening kom je terecht op de poollijst en kan een mogelijke opstart snel verlopen. Als orderpicker chemie zal je aan de hand van bestellijsten en een handscanner de juiste goederen picken en sorteren. Je zal er werken in een 2 ploegen stelsel en dagelijks zo'n 12 km wandelen tijdens de shift.

  • Gepassioneerde elektriciens/fiberlassers! (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een dynamisch en sterk groeiend bedrijf, gespecialiseerd in oa. het plaatsen van elektrotechnische installaties (bv. op vliegvelden en spoorwegen), zijn we op zoek naar nieuwe enthousiaste collega's die als elektricien/fiberlasser hun leuk team willen komen versterken! Zowel binnen- als buitenwerk: Glasvezelkabels aan elkaar lassen, glasvezelmetingen doen Takenpakket : Plaatsen van glasvezelkabels ( langs de sporten, in stations, etc ) Blazen van glasvezelkabels Plaatsen van kasten en uitrusting Laswerk van glasvezelkabels Uitvoeren van OTDR metingen ( metingen van verlies op kabel )

  • CNC DRAAIER - HEIDENHAIN (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij gepassioneerd door CNC gestuurde machines en het creëren van stukwerken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken. Onze klant, een unieke speler op de internationale markt van industriële mixers, is op zoek naar een ervaren CNC draaier met minimum 3 jaar ervaring. Als CNC draaier zal je verantwoordelijk zijn om de volgende taken van a tot z uit te voeren: De aanvraag van de klant komt binnen en dit wordt omgezet op een technisch plan, jij zal dit technisch plan interpreten en a.d.h.v. aan de slag gaan aan de draaibank. Aan de draaibank wordt er verwacht dat je zelfstandig kan werken, het stuk volledig tot het einde kan afwerken. Je zal werken met het programma Heidenhain. Uiteraard wordt er een korte opleiding voorzien. Onze klant draagt kwaliteit hoog in het vaandel, dit verwachten ze ook van hun medewerkers.

  • Commercieel medewerker (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Samen met de directie sta je in voor de klantenontvangst- en begeleiding. - Je verzorgt de administratieve opvolging. - Je ontvangt klanten en geeft ze informatie over de woningen. - Je begeleidt hen bij een bezoek aan een modelwoning.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Teamleider weekend - Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ARDO

    Type: Vaste Job

    Bij de opstart van een nieuw groenteseizoen, ben je aanwezig in productie voor de ondersteuning van productielijnen. Je helpt mee aan de receptie van de groenten in drukke periode (keuring kwaliteit groenten, communicatie externen, ...) Je doet de dagelijkse opvolging van operationele problemen en staat in voor de netheid in de werkomgeving. Je staat in voor de opvolging van de biomethanisatie en waterzuivering (in samenwerking met een technieker van het weekend) Bij afwezigheid van de weekendcoördinator sta je in voor planning van de weekendploeg. Je rapporteert telkens aan de weekendcoördinator

  • Service Coördinator (m/v) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: JLE-SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Jobbeschrijving Je bent coördinator voor de monitoring en onderhoud van bestaande klanten binnen een professioneel service team Je staat in voor de opvolging en uitvoering van service en monitoring contracten Je volgt de PV installaties op en detecteert mogelijke problemen Je stuurt de techniekers aan en zorgt voor de nodige feedback Je coördineert het onderhoud en de nodige interventies alsook mogelijke onderaannemers Je werkt ook mee in de opmaak van service offertes Indien nodig, mee interventies uitvoeren bij klanten, visueel, elektrisch en mechanisch Je werkt mee aan een optimale stockbeheer

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Logopedist (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, drie orthopedagogen, een ergotherapeut en een diëtist) in het hartje van Leuven. Voor de uitbreiding en verrijking van onze praktijk zijn we op zoek naar een logopedist. Functieomschrijving: - Diagnostiek bij kinderen en jongeren met diverse problematieken: Leesproblemen, spelling, articulatie, rekenenproblemen,... - Zelfstandig begeleiden van de kinderen, jongeren en eventueel hun ouders met een brede waaier aan hulpvragen. - Contacten verzorgen met doorverwijzers. - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand.

  • Tour Guide Brussels (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: VIVA BRUSSELS

    Type: Flexijob

    At Viva’s Tour we are looking for free lance tour guides in Brussels in English language. You don’t need previous studies in the touristic area. We are looking for people that are charismatic, fun, communicative and energetic. Also those, who are passionate about the city and enjoy sharing it with people from all over the world. Once becoming a guide, you need to register as independant. Send you applications, together with a CV to : [email protected] http://www.vivastour.com

Zoek naar antwoorden van ALTAAN BETON in sociale netwerken
Look for responds of ALTAAN BETON in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALTAAN BETON. Laat een reactie achter voor ALTAAN BETON. ALTAAN BETON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALTAAN BETON. Leave a respond for ALTAAN BETON. ALTAAN BETON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALTAAN BETON op de google maps. Adres en contacten ALTAAN BETON
Location of ALTAAN BETON on the google maps. Address and contacts of ALTAAN BETON

Andere gerelateerde bedrijven als come ALTAAN BETON ALTAAN BETON: NIMOZA | SOC.& FISC.DIENST.WERKG. | Haeverans | MICHEL DE KORT | MR DEGUELDRE-TRANS-COMBUSTIBLE

Other related companies as ALTAAN BETON: NIMOZA | SOC.& FISC.DIENST.WERKG. | Haeverans | MICHEL DE KORT | MR DEGUELDRE-TRANS-COMBUSTIBLE

ALTAAN BETON is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALTAAN BETON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03785858154. Het bedrijf ALTAAN BETON bevindt zich op het adres: SIEMENSLAAN 7; 3650; DILSEN-STOKKEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 548,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 292,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Betonnen bouwelementen Fab; Bouwmaterialen Gh. Producten gemaakt in ALTAAN BETON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALTAAN BETON is Gezondheidszorg, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALTAAN BETON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALTAAN BETON, openstaande posities, locatie van ALTAAN BETON op de kaart.

ALTAAN BETON is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALTAAN BETON, company assigned to the tax number BE03785858154. The company ALTAAN BETON is located at the address: SIEMENSLAAN 7; 3650; DILSEN-STOKKEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 548,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 292,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Betonnen bouwelementen Fab; Bouwmaterialen Gh. Products created in ALTAAN BETON were not found.
The main activity of ALTAAN BETON is Health Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ALTAAN BETON is not available. You also can look at reviews of ALTAAN BETON, open positions, location of ALTAAN BETON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALTAAN BETON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALTAAN BETON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALTAAN BETON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALTAAN BETON, employees, financial statistics.