PAULISSEN

Contactgegevens PAULISSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PAULISSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

PAULISSEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WOUDSTRAAT 7; 3600; GENK, België

Telefoon (phone): 89383785 (+32-89383785) 89383785 (+32-89383785)

Fax (fax): +32 (50) 997-27-35 +32 (50) 997-27-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PAULISSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PAULISSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PAULISSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PAULISSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PAULISSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PAULISSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PAULISSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PAULISSEN
Products information PAULISSEN

BTW identificatienummer (tax): BE02292266845
Ondernemingsnummer: 9000244140
Hoofdstad (capital): 550,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 823,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in PAULISSEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Betonnen bouwelementen Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PAULISSEN
(Get full report from official database of BE for PAULISSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor PAULISSEN
Addition kinds of activities for PAULISSEN

027300. Dierlijke aquacultuur | Animal aquaculture
20450204. Pizzadeegjes, bereid: van gekochte bloem | Pizza doughs, prepared: from purchased flour
22210407. Polyethyleen breedgeweven stoffen | Polyethylene broadwoven fabrics
50230200. Linnengoed en handdoeken | Linens and towels
51420201. Vissen, bevroren: verpakt | Fish, frozen: packaged
56990406. T-shirts, op maat gedrukt | T-shirts, custom printed

Werken bij PAULISSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PAULISSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PAULISSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PAULISSEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers voor merken zoals Kipling, Vans, Napapijri, Timberland ...! 2 ploegen (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De goederen die binnenkomen worden op een correcte wijze gelost, gepicked, verpakt en geladen. Alsook zijn er klanten die een speciale behandeling vragen voor hun goederen o.a. labelen, etiketteren, ... Dit is steeds anders en maakt het werk zeer gevarieerd. Het bedrijf is zeer ergonomisch en werkt enkel met nieuwe technologie, zoals bvb voicepicking. Dat zijn orders die verzameld worden via spraakherkenning, door een headset en een terminal dat hen langs de stellingen begeleidt waar de artikelen liggen opgeslagen. We zoeken personen die onmiddellijk aan de slag kunnen! Wat kunnen we je aanbieden? Er wordt gewerkt in een tweeploegensysteem. Dat zijn uren van 6u00 tot 14u00 en van 14u00 tot 22u. Elke vrijdag mag je een uurtje vroeger stoppen. Er is een competitief uurloon aangevuld met extralegale voordelen. Het bedrijf is bereikbaar met het openbaar vervoer, je krijgt jouw woonwegverkeer terug betaald. In eerste instantie is het een tijdelijke job, maar heel wat medewerkers wordt een vast contract aangeboden na een positieve interimperiode.

  • Klusjesman 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een industriële wasserij in Lokeren zijn wij op zoek naar een ervaren klusjesman. Je zal worden ingezet voor allerlei klusjes zoals lampen vervangen, monteren van rekken, eenvoudige herstellingswerken... Je zal in 2 ploegen werken maar soms ook zaterdagvoormiddag.

  • Polyvalente arbeider/sorteerder vaste nacht, voormiddag of namiddag (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als sorteerder sta je in voor de goeie werking in het atelier. Je zorgt dat alle paketten aan de juiste laadkaai staan zodat het laden van de bestelwagens zonder problemen verloopt.

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde technieker voor een klant gespecialiseerd in het leveren en onderhouden van industriële reinigingstoestellen en compressoren. Je levert en onderhoudt reinigingstoestellen, compressoren en industriële verwarmingstoestellen. Na een inloopperiode in de werkplaats ga je zelfstandig op verplaatsing naar verschillende klanten voor levering en onderhoud. Je staat de klanten ook professioneel te worden bij het leveren van een nieuw toestel.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Dessel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Digital Marketing/Customer Experience Traineeship - Be innovative & take ownership of your career! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1666071-inline.html?cid=Partner_VDAB Dixon & Company is a partner and specialist in recruitment. For our Candidates we look for the best available professional opportunity; for our Clients we look for the best suited professionals. For more info about our focus and recent positions, visit our website www.dixon.be   Our client is an innovative company that is passionate about sustainability, modern technologies and digital communication. They timely jumped on the high-speed train of a changing company environment in a rapid digitalising world. They offer a unique opportunity to get a taste of different customer experience/digital roles in an entrepreneurial environment.   Our client is looking for high potentials with a hands-on mentality and eagerness to learn. You will receive the chance to discover different and broad aspects of Customer Experience/Digital Marketing. The traineeship will allow you to develop yourself, following a personalized coaching path. You will get a taste of different assignments in various departments within one company. you will discover what you’re capable of but also learn to perform to the best of your potential. After 18 months of traineeship, when you have been able to gain a 360° vision, you will be offered a permanent contract in your preferred area.

  • Jobstudenten Testleiders (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Pearson Benelux

    Type: Studentenjob

    Als testleider verzamel je Vlaamse normen voor de WPPSI-IV-NL (vanaf heden tot april 2019). Je volgt een training waarbij je kennis maakt met de nieuwe test en oefent met het materiaal. Vervolgens zoek je peuters/kleuters in je omgeving (school, sportclub,...) en verzorg je, onder begeleiding van de regiocoördinator, de afnames. Als testleider ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afnames. Je zal feedback ontvangen van de regiocoördinator over je afnames, waardoor je groeit in het scoren hiervan. Je voert de onderzoeken uit in jouw eigen regio.

  • Polyvalente arbeider (OTEGEM)

    Regio: OTEGEM

    Bedrijf: Degrovan

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een gemotiveerde polyvalente arbeider. In teams van 2 (samen met een meer ervaren kraanman, die de leiding neemt) zult u allerlei grondwerken verrichten. Ervaring is een pluspunt, maar geen vereiste. Interesse in de bouw en om snel bij te leren is dan wel noodzakelijk. Doordat onze werken zeer uiteenlopend zijn (rioleringswerken, funderingswerken, aanleggen van opritten, terrassen en parkings, afbraakwerken) is dit een job met veel variatie.

  • Assistant -Shopmanager+ Assistant -B2B Manager M/V Computer Checkpoint Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: COMPUTER CHECKPOINT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste Assistant-shopmanager die tevens ook de B2B Manager zal assisteren voor regio Gent. Als Assistant-Shopmanager ben je de rechterhand van de Shopmanagers van de filialen te Gent zijnde Oostakker en Sint-Denijs-Westrem. Bij afwezigheid van de Shopmanager, zorg je voor de taakverdeling en praktische zaken van de winkel. Je vindt het belangrijk dat de winkel er piekpijn uit ziet en elk lid van het verkoopsteam op de hoogte is van de meest recente promoties en acties van Telenet, Eneco, Apple, HP en alle andere merken. Je bent, samen met de Shopmanagers, de drijvende kracht voor de commerciële en financiële resultaten van de winkel. Je laat geen klant naar buiten gaan zonder dat hij/zij uitstekend werd geholpen. Jouw collega's kunnen bij jou terecht indien er escallaties zouden zijn of indien ze vragen hebben over de producten en diensten. Je zal een aantal administratieve taken uitvoeren, maar staat net zoals je filiaalverantwoordelijke steeds naast je teamleden mee in de verkoop. Het grootste deel van je takenpakket bestaat dan ook uit zelf mee verkopen want jouw hart gaat sneller slaan van verkopen.Je communiceert op een duidelijke manier met de zaakvoerder en je team! Als Assistant-B2B Manager ben je tevens de rechterhand van de B2B Manager voor onze zakelijke klanten en scholen regio Gent. Je maakt afspraken met de zaakvoerders mbt telecom, energie of it projecten en doet ook aan prospectie. Dit alles in samenspraakt met de B2B Manager.

  • Onderhoudsmechanicus (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    •Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud, de dagelijkse interventies en de algemene onderhoudstaken van onze productie- en verpakkingsmachines. •Je bent sterk in het analyseren van storingen en weet snel en efficiënt in te grijpen bij eventuele defecten. •Je denkt actief mee in het ontwikkelen van aanpassingen en verbeteringen aan ons machinepark. •Je werkt nauw samen met de productie- en verpakkingsafdeling.

  • Schoonheidsspecialiste / Wimperstyliste / Nagelstyliste (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: NAILS & BEAUTY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons groeiend salon zijn wij op zoek naar een schoonheidsspecialiste/nagelstyliste/wimperstyliste op zelfstandige baisis. Je komt terecht in een jong dynamisch team. Je kan zelfstandig werken, maar bent ook een echte teamplayer. Je hebt oog voor detail, bent ondernemend en bereid om bij te scholen. Je bent flexibel en avond- en zaterdagwerk schrikt je niet af, weliswaar met een beurtrol. Het aantal uren en werktijden zijn bespreekbaar.

  • NRB - Analyste Fonctionnel Senior GIS (NAMUR)

    Regio: NAMUR

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dans le cadre du programme Smart Grid (track ADMS), nous sommes à la recherche d'un analyste fonctionnel Senior GIS afin de renforcer l'équipe en place. Description de la mission En tant qu'Analyste fonctionnel Senior GIS IT : Il participera aux activités de cadrage visant à identifier et décrire les solutions informatiques répondant au mieux à l'ensemble des requirements business identifiés Il aura pour tâches la réalisation d'analyses fonctionnelles visant à mettre en place de nouveaux outils liés au domaine SmartGrid. Il alimentera et maintiendra (en support du Product Owner) les backlogs de développement de ces nouveaux outils (Agile - Scrum). Il formalisera les plans de tests et testera les développements réalisés afin d'en valider l'aspect fonctionnel. Il répondra directement à l'ITPL (chef de projet IT) du projet. Il participera au sein de l'équipe Scrum à la livraison de produits répondant aux attentes du business en respectant un planning et un budget établi. Description des compétences et connaissances spécifiques requises Expérience dans le domaine du GIS. Expérience en UML et BPMN. Familier avec la méthodologie Agile Scrum. Une expérience dans le domaine des Utilities est un "plus". Une affinité avec les aspects techniques (DB, coding, ...) est un "plus".

Zoek naar antwoorden van PAULISSEN in sociale netwerken
Look for responds of PAULISSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor PAULISSEN. Laat een reactie achter voor PAULISSEN. PAULISSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PAULISSEN. Leave a respond for PAULISSEN. PAULISSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PAULISSEN op de google maps. Adres en contacten PAULISSEN
Location of PAULISSEN on the google maps. Address and contacts of PAULISSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come PAULISSEN PAULISSEN: REIZEN DE BUCK | MICHEL VERSCHAEVE | FOURRIER LUC | A. HAUSMAN | W. COPPENS

Other related companies as PAULISSEN: REIZEN DE BUCK | MICHEL VERSCHAEVE | FOURRIER LUC | A. HAUSMAN | W. COPPENS

PAULISSEN is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PAULISSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02292266845. Het bedrijf PAULISSEN bevindt zich op het adres: WOUDSTRAAT 7; 3600; GENK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 550,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 823,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Betonnen bouwelementen Fab. Producten gemaakt in PAULISSEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PAULISSEN is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PAULISSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PAULISSEN, openstaande posities, locatie van PAULISSEN op de kaart.

PAULISSEN is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is PAULISSEN, company assigned to the tax number BE02292266845. The company PAULISSEN is located at the address: WOUDSTRAAT 7; 3600; GENK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 550,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 823,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Betonnen bouwelementen Fab. Products created in PAULISSEN were not found.
The main activity of PAULISSEN is Wholesale Trade - Durable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PAULISSEN is not available. You also can look at reviews of PAULISSEN, open positions, location of PAULISSEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PAULISSEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PAULISSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PAULISSEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PAULISSEN, employees, financial statistics.