VILLAGE NO5 REINE FABIOLA

Contactgegevens VILLAGE NO5 REINE FABIOLA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VILLAGE NO5 REINE FABIOLA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VILLAGE NO5 REINE FABIOLA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): COUR DU VAL 1; 4100; SERAING, België

Telefoon (phone): 43375676 (+32-43375676) 43375676 (+32-43375676)

Fax (fax): +32 (82) 109-69-10 +32 (82) 109-69-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VILLAGE NO5 REINE FABIOLA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VILLAGE NO5 REINE FABIOLA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VILLAGE NO5 REINE FABIOLA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VILLAGE NO5 REINE FABIOLA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VILLAGE NO5 REINE FABIOLA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VILLAGE NO5 REINE FABIOLA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VILLAGE NO5 REINE FABIOLA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VILLAGE NO5 REINE FABIOLA
Products information VILLAGE NO5 REINE FABIOLA

BTW identificatienummer (tax): BE02019256591
Ondernemingsnummer: 9129333496
Hoofdstad (capital): 572,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 222,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in VILLAGE NO5 REINE FABIOLA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beschutte werkplaatsen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VILLAGE NO5 REINE FABIOLA
(Get full report from official database of BE for VILLAGE NO5 REINE FABIOLA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VILLAGE NO5 REINE FABIOLA
Addition kinds of activities for VILLAGE NO5 REINE FABIOLA

458199. Luchthavens, vliegvelden en diensten, niet inbegrepen | Airports, flying fields, and services, nec
01799900. Vruchten en noten, nec, nec | Fruits and tree nuts, nec, nec
20350206. Pickles, azijn | Pickles, vinegar
33129900. Stofzuigers en stalen molens, nec | Blast furnaces and steel mills, nec
33399912. Rhenium-raffinage (primair) | Rhenium refining (primary)
34690000. Metalen stempels, niet | Metal stampings, nec
39490302. Oefencycli | Exercising cycles
61419903. Wederzijds voordeel verenigingen | Mutual benefit associations

Werken bij VILLAGE NO5 REINE FABIOLA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VILLAGE NO5 REINE FABIOLA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VILLAGE NO5 REINE FABIOLA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VILLAGE NO5 REINE FABIOLA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker M/V (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je werkt als productiemedewerker in een houtbewerkend productiebedrijf. - Je legt houten platen op de band, je stelt de machines in en je klopt met een handmatige machine nietjes en nagels in de houten platen. - Je stapelt de afgewerkte producten op elkaar.

  • Logistiek medewerker (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Konvert Interim Maasmechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een trendy boetiek in Maasmechelen zijn wij op zoek naar een logistiek bediende. Het betreft een voltijdse functie. De bediende moet de binnenkomende kledij uitpakken, controleren en er diefstalbeveiliging op plaatsen. Belangrijk hierbij is dat je goed en foutloos kan werken met de computer en dat je nauwkeurig en accuraat te werk gaat. Je dient de scan-codes op de kledij snel en zorgvuldig te vergelijken met de codes op de bestelorders en hierna de kledij op een correcte manier te verdelen naar de verschillende afdelingen. Enige ervaring in het magazijn of in een kledingwinkel is een vereiste. Heb je interesse in deze vacature? Bel dan snel op het nummer 089 / 76 75 72.

  • Productiemedewerker Labo M/V (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Diepgevroren pulpstalen van op de proefvelden worden op verschillende parameters gemeten en geanalyseerd, dit gebeurt hoofdzakelijk machinaal. -        2 toestellen, bediend door 3 personen x 2 ploegen = 6 interimkrachten -        Voorbereiden van de stalen, oplossingen maken, aflossen bij de machines door 1 persoon x 2 ploegen = 2 interimkrachten -        Vaste test die moet gebeuren op alle stalen

  • Bouwplaatmachinist/betonmixer M/V (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om 7u30 begint jouw dag op de koer in Diksmuide. Vandaag zal jij in totaal 60m³ beton van de centrale naar de verschillende bekistingtafels in het atelier brengen. Dat is in totaal zo’n twintig keer op en af. Dit doe je met een compacte betonmixer die 3m³ beton transporteert. Niet te vergelijken met een grote betonmixer dus maar net de precisie van het werken vind jij leuk: meer bedieningselementen, de mengton die rond zijn vertikale as kan draaien en ook jouw bestuurderszetel die 180° draaien om een beter zicht te hebben op de plaats waar de beton moet worden gestort. Fijn werk is voor jou geen probleem! Jouw doel: het correct in vormen storten van allerhande types beton in verschillende kleuren. Hiervoor reinig je tussen de verschillende kleuren door ook jouw mixer Het leuke aan deze job voor jou is het feit dat je zelfstandig mag werken, maar toch niet helemaal alleen bent. Je hebt ook sociale contacten bij het afleveren aan de bekistingtafels. Om 16u30 zit jouw dag er al op. 60m³ beton afgeleverd, mission accomplished!

  • Servicetechnieker sanitair & HVAC (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Roeselare zijn we heel dringend op zoek naar een servicetechnieker voor sanitair & HVAC. Je takenpakket bestaat uit het installeren, onderhouden & herstellen van sanitaire- en HVAC installaties. Dit zowel bij industriële klanten als bij particulieren.

  • heftruckchauffeur 2 ploegen (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in kunststofverwerking zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur, de rechterhand van de ploegchef: je bent verantwoordelijk voor het overzicht over 23 machines. je waakt over de orde, netheid en veiligheid. Je staat in voor het aanvullen van de borden aan elke machine. afvoeren een aanvoeren van paletten en containers, karton, grondstoffen, kleurstoffen,... aflossing van de pauzes. voorbereiden en uitvoeren van de ploegwissels. printen van etiketten en registeren in Axapta. uitvoeren van kleurwissels samen met operator.

  • Werken als huishoudhulp regio Geel? Kies voor Domestic Services! (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Poetshulp Kortenberg (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je VAN 06/06/2017 TEM 14/07/2017 ORGANISEREN WIJ IN SAMENWERKING MET VDAB EEN OPLEIDING PARTICULIERE SCHOONMAAK. NA DEZE OPLEIDING BIEDEN WIJ JE EEN VAST CONTRACT AAN BIJ PUUUR. INTERESSE? KOM NAAR HET INFOMOMENT OP 22/05/2017 OM 13U30 BIJ VDAB LEUVEN, DIESTSEPOORT 6/63, 3000 LEUVEN (NAAST HET STATION)

  • PRODUCT & REGULATION ENGINEER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: STAS

    Type: Vaste Job

    Jouw uitdaging: Ons gamma kippers en zelflossers wordt volledig in huis ontwikkeld en gebouwd. Het betreft dus constructie en niet louter assemblage. Deze aanpak zorgt voor een grote flexibiliteit en een sterke veelzijdigheid. Alle producten kunnen dankzij “de in huis aanpak” voldoen aan de strengste hedendaagse kwaliteitseisen. Wij zoeken iemand die zijn expertise wil ontwikkelen binnen Product Safety & Homologation. Jij wordt expert in de normering en homologaties van onze voertuigen. Hiervoor ontwikkel en onderhoud je de technische constructiedossiers (CE-normen) en homologatiedossiers. Je bereidt deze rapportages intern voor en presenteert deze aan de officiële instanties. Je bent verantwoordelijk om up to date te blijven over de evoluties in de wetgeving op vlak van homologaties, normering en machinerichtlijnen. Hierbij adviseer je jouw collega’s binnen Engineering in het toepassen van deze vereisten in hun ontwerpen. Daarnaast ondersteun je verkoop bij nieuwigheden. Jouw rol als Regulation voer je uit in combinatie met ontwerp en research werk binnen het Product team.

  • Business Developer Life-Sciences regio Gent (interim optie vast) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Vaste Job

    Als Business Developer ben je de commerciële schakel bij onze klant met een grote dosis verantwoordelijkheid. Je zorgt voor het onderhoud van het huidige netwerk en bouwt dit verder uit om de verkoop van de verschillende bioproducten uit te bouwen; Enerzijds sta je in contact met de distribiteur waarmee je samen op strategisch niveau nadenkt. Je biedt hen de nodige commerciële inzichten zodat zij op hun beurt de klant warm kunnen maken van nieuwe producten; Anderzijds leg je contacten met verschillende potentiële klanten via congressen, beurzen, etc. Je introduceert onze klant proactief in nieuwe markten en brengt zelf initiatieven aan; Je staat zelf in voor de nodige administratieve opvolging (opmaak offertes, levertermijn opvolgen, etc.), maar wordt hierin ook bijgestaan door een administratieve kracht; Je wordt bijgestaan door collega's op vlak van technische specificaties van de bioproducten; Je evalueert zelf de verkoopscijfers en bespreekt deze met de operations director. Je bezorgt de nodige commerciële inzichten en werkt deze ook uit.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • KEUKENMEDEWERKER FLEXIJOB (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BRASSERIE CENTRAL

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zoeken wij gemotiveerde medewerker voor hulp in onze keuken. U helpt bij de voorbereiding, wast groenten, serveert gerechten op borden en helpt mee voor algemeen onderhoud van de keuken. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van VILLAGE NO5 REINE FABIOLA in sociale netwerken
Look for responds of VILLAGE NO5 REINE FABIOLA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VILLAGE NO5 REINE FABIOLA. Laat een reactie achter voor VILLAGE NO5 REINE FABIOLA. VILLAGE NO5 REINE FABIOLA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VILLAGE NO5 REINE FABIOLA. Leave a respond for VILLAGE NO5 REINE FABIOLA. VILLAGE NO5 REINE FABIOLA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VILLAGE NO5 REINE FABIOLA op de google maps. Adres en contacten VILLAGE NO5 REINE FABIOLA
Location of VILLAGE NO5 REINE FABIOLA on the google maps. Address and contacts of VILLAGE NO5 REINE FABIOLA

Andere gerelateerde bedrijven als come VILLAGE NO5 REINE FABIOLA VILLAGE NO5 REINE FABIOLA: Aristotle GDR & Co | Van Nieuwenhove J | Smekens Robby BVBA | BEEL E | Vanparys

Other related companies as VILLAGE NO5 REINE FABIOLA: Aristotle GDR & Co | Van Nieuwenhove J | Smekens Robby BVBA | BEEL E | Vanparys

VILLAGE NO5 REINE FABIOLA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VILLAGE NO5 REINE FABIOLA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02019256591. Het bedrijf VILLAGE NO5 REINE FABIOLA bevindt zich op het adres: COUR DU VAL 1; 4100; SERAING. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 572,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 222,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Beschutte werkplaatsen. Producten gemaakt in VILLAGE NO5 REINE FABIOLA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VILLAGE NO5 REINE FABIOLA is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VILLAGE NO5 REINE FABIOLA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VILLAGE NO5 REINE FABIOLA, openstaande posities, locatie van VILLAGE NO5 REINE FABIOLA op de kaart.

VILLAGE NO5 REINE FABIOLA is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is VILLAGE NO5 REINE FABIOLA, company assigned to the tax number BE02019256591. The company VILLAGE NO5 REINE FABIOLA is located at the address: COUR DU VAL 1; 4100; SERAING. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 572,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 222,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Beschutte werkplaatsen. Products created in VILLAGE NO5 REINE FABIOLA were not found.
The main activity of VILLAGE NO5 REINE FABIOLA is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VILLAGE NO5 REINE FABIOLA is not available. You also can look at reviews of VILLAGE NO5 REINE FABIOLA, open positions, location of VILLAGE NO5 REINE FABIOLA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VILLAGE NO5 REINE FABIOLA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VILLAGE NO5 REINE FABIOLA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VILLAGE NO5 REINE FABIOLA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VILLAGE NO5 REINE FABIOLA, employees, financial statistics.