GARAGE VANOVERBERGHE

Particuliere bedrijvenWatervervoer • GARAGE VANOVERBERGHE
Private companiesWater Transportation • GARAGE VANOVERBERGHE

Contactgegevens GARAGE VANOVERBERGHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE VANOVERBERGHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE VANOVERBERGHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): IEPERSTRAAT 163; 8940; WERVIK, België

Telefoon (phone): 56514813 (+32-56514813) 56514813 (+32-56514813)

Fax (fax): +32 (60) 982-55-86 +32 (60) 982-55-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE VANOVERBERGHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE VANOVERBERGHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE VANOVERBERGHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE VANOVERBERGHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE VANOVERBERGHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE VANOVERBERGHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE VANOVERBERGHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE VANOVERBERGHE
Products information GARAGE VANOVERBERGHE

BTW identificatienummer (tax): BE09521820068
Ondernemingsnummer: 6106994628
Hoofdstad (capital): 663,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 835,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in GARAGE VANOVERBERGHE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Benzinestations and brandstoffen; Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE VANOVERBERGHE
(Get full report from official database of BE for GARAGE VANOVERBERGHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE VANOVERBERGHE
Addition kinds of activities for GARAGE VANOVERBERGHE

344101. Vervaardigd constructiemetaal voor schepen | Fabricated structural metal for ships
13110000. Ruwe aardolie en aardgas | Crude petroleum and natural gas
28360300. Vaccins en andere immuniserende producten | Vaccines and other immunizing products
50939900. Afval- en afvalstoffen | Scrap and waste materials, nec
51990208. Glaswerk, nieuwigheid | Glassware, novelty

Werken bij GARAGE VANOVERBERGHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE VANOVERBERGHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE VANOVERBERGHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE VANOVERBERGHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Telesales M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het aanmaken van nieuwe klanten en het pamperen van bestaande klanten. Als telesales zal je op een vrolijke, enthousiaste, positieve manier prospecten benaderen en afspraken maken voor de vertegenwoordiger. Je bent een commercieel talent die het zeker niet erg vindt om 120 calls per dag te doen. Naarmate je goed bent ingewerkt mag je soms een meeting meevolgen of de klanten bezoeken.

  • chauffeur CE (HERFELINGEN)

    Regio: HERFELINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    bestuur je zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger; word je ingeschakeld bij het laden en lossen van goederen in het magazijn ben je verantwoordelijk voor het basisonderhoud van het voertuig; controleer je telkens voor vertrek de technische geschiktheid van het voertuig; vul je de vereiste documenten in en hou je deze bij; controleer je de lading ook tijdens het laden en lossen; hou je je strikt aan de verkeersreglementen en aan de verordeningen inzake rij- en rusttijden. je staat in voor het vervoer van auto-onderdelen en banden

  • Service-engineer (m/v) (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Actief Interim Westmalle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is in zijn jonge bestaan uitgegroeid tot één van de meest vernieuwende aanbieders van logistieke kwaliteitsproducten voor de glastuinbouw. Het productengamma omvat alle technische benodigdheden om tomaten of paprika’s te oogsten, verzorgen, spuiten, transporteren en te verwerken. Als service-engineer bent je de zeer belangrijke schakel tussen de klant, verkoop, productie en engineering. Je bepaalt in sterke mate de kwaliteit en het serviceniveau van onze producten en ons bedrijf. In eerste instantie ben je er om problemen met onze verwerkingslijnen op te lossen: je staat in voor de analyse van het probleem, de reparatie en het doorvoeren van verbeteringen aan deze lijnen. Dit doe je voornamelijk bij de klant ter plaatse. Anderzijds geef je instructies aan de klant over het juist gebruik en onderhoud van onze producten. In je contact met machines in the field ben je als eerste geplaatst om technische verbeteringen aan te brengen die de kwaliteit en betrouwbaarheid van het product verhogen. Je communiceert de problemen en een mogelijke oplossing met de engineering-afdeling.

  • BIJVERDIENSTE REGIO TIELT (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • Poets- en huishoudhulp regio Begijnendijk (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling in Begijnendijk en omgeving

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Bocholt - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Winkelmedewerker meubelzaak m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Voor een meubelzaak in Lokeren zoeken we een winkelmedewerker. Je vult rekken aan, helpt bij het uitladen van leveringen,... Je adviseert, helpt en begeleidt de klanten bij de keuze van hun aankoop. Je voert kassaverichtingen uit. Je verzorgt de presentatie van de winkel.

  • Uitzendconsulent (Ned/Fr) Konvert Interim Diegem (NIEUW KANTOOR) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Polyv. Bouwarbeider (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een vaste werf in Antwerpen zijn we op zoek naar een POLYVALENT BOUWARBEIDER/BINNENAFWERKER. Je zal hoofdzakelijk binnenschrijnwerkerij uitvoeren, maar je kan tevens ingezet worden voor kleine herstellingen, loodgieterij en afbraakwerken.

  • Kinesietherapeut / Relaxatietherapeut Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 2 DEVELOP U

    Type: Zelfstandige activiteit

    2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Door interdisciplinaire groei zijn we op zoek naar een relaxatietherapeut die ons team mee kan versterken. Jouw taken: Relaxatietherapie geven aan volwassenen Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei Eigen doorverwijsnetwerk activeren en onderhouden Bijkomend actief willen zijn in opleiding, onderzoek, beleid,…

  • BIJLESLEERKRACHT WISKUNDE (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Concreet gaat het over een BIJLESLEERKRACHT WISKUNDE 3e MIDDELBAAR te 1780 WEMMEL. HET BETREFT EEN LEERLING UIT HET DERDE MIDDELBAAR LATIJN-WISKUNDE. DE OUDERS ZOEKEN BIJLES WISKUNDE EN VERWIJZEN NAAR VORIG SCHOOLJAAR ALS ZIJNDE EEN JAAR WAARIN DE LEERKRACHT WISKUNDE VAAK AFWEZIG WAS. ZIJ STELLEN VAST DAT HUN DOCHTER HIERDOOR EEN AANTAL BASISELEMENTEN MIST OM VLOT DE NIEUWE LEERSTOF TE VERWERKEN Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Concreet is dit voor deze vacature: OP1.

  • Fexi- job Keukenmedewerkers (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: MC DONALD'S

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het bereiden van de burgers. Je staat in voor de properheid van de keuken samen met het team.

Zoek naar antwoorden van GARAGE VANOVERBERGHE in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE VANOVERBERGHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE VANOVERBERGHE. Laat een reactie achter voor GARAGE VANOVERBERGHE. GARAGE VANOVERBERGHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE VANOVERBERGHE. Leave a respond for GARAGE VANOVERBERGHE. GARAGE VANOVERBERGHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE VANOVERBERGHE op de google maps. Adres en contacten GARAGE VANOVERBERGHE
Location of GARAGE VANOVERBERGHE on the google maps. Address and contacts of GARAGE VANOVERBERGHE

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE VANOVERBERGHE GARAGE VANOVERBERGHE: DEXIA | Générale de Banque SA | PATISSERIE DOCKX | COIFFURES | M. MOMMENS

Other related companies as GARAGE VANOVERBERGHE: DEXIA | Générale de Banque SA | PATISSERIE DOCKX | COIFFURES | M. MOMMENS

GARAGE VANOVERBERGHE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE VANOVERBERGHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09521820068. Het bedrijf GARAGE VANOVERBERGHE bevindt zich op het adres: IEPERSTRAAT 163; 8940; WERVIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 663,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 835,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Benzinestations and brandstoffen; Voertuigen. Producten gemaakt in GARAGE VANOVERBERGHE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE VANOVERBERGHE is Watervervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE VANOVERBERGHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE VANOVERBERGHE, openstaande posities, locatie van GARAGE VANOVERBERGHE op de kaart.

GARAGE VANOVERBERGHE is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE VANOVERBERGHE, company assigned to the tax number BE09521820068. The company GARAGE VANOVERBERGHE is located at the address: IEPERSTRAAT 163; 8940; WERVIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 663,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 835,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Benzinestations and brandstoffen; Voertuigen. Products created in GARAGE VANOVERBERGHE were not found.
The main activity of GARAGE VANOVERBERGHE is Water Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE VANOVERBERGHE is not available. You also can look at reviews of GARAGE VANOVERBERGHE, open positions, location of GARAGE VANOVERBERGHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE VANOVERBERGHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE VANOVERBERGHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE VANOVERBERGHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE VANOVERBERGHE, employees, financial statistics.