GARAGE BALIGANT

Contactgegevens GARAGE BALIGANT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE BALIGANT: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE BALIGANT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE DE MONS 276; 6560; ERQUELINNES, België

Telefoon (phone): 71555228 (+32-71555228) 71555228 (+32-71555228)

Fax (fax): +32 (65) 572-76-72 +32 (65) 572-76-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE BALIGANT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE BALIGANT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE BALIGANT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE BALIGANT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE BALIGANT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE BALIGANT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE BALIGANT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE BALIGANT
Products information GARAGE BALIGANT

BTW identificatienummer (tax): BE02515563964
Ondernemingsnummer: 1107940673
Hoofdstad (capital): 393,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 879,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in GARAGE BALIGANT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Benzinestations and brandstoffen; Telecommunicatieapparaten; Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE BALIGANT
(Get full report from official database of BE for GARAGE BALIGANT)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE BALIGANT
Addition kinds of activities for GARAGE BALIGANT

346302. Vuurvliegtuigen | Missile and ordnance forgings
28359907. In vitro diagnostiek | In vitro diagnostics
39520100. Kunstenaars materialen, behalve potloden en leidingen | Artists' materials, except pencils and leads
56210101. boutiques | Boutiques
76992203. Reparatie van bouwmachines | Construction equipment repair

Werken bij GARAGE BALIGANT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE BALIGANT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE BALIGANT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE BALIGANT. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop teammember OKAY Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de Okay in Puurs zijn we op zoek naar een gemotiveerd medewerker. Je zal samen met je collega's instaan voor allround winkelwerk. Dit wil zeggen dat je zal aanvullen, prijskaartjes plaatsen, kassawerk, afbakken van broodjes, onderhoud van de winkel, helpen van de klanten, opvolgen van de stock en de leveringen, ... Kortom een heel gevarieerde job!

  • INTERNAL SALES ASSISTANT M/V (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ADECCO AALST OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Internal Sales Assistant ben je verantwoordelijk voor de opmaak en opvolging van de contracten voor de investeringsdossiers. Wanneer het contract getekend is door de klant, geef je de bestelling door, je houdt het overzicht van de bestelbons. Eens het materiaal geleverd is, controleer jij de factuur van de leverancier. Op vraag van de klant verstuur je de technische fiches. De opvolging van de special deals, gratis en extra goederen en klachten gebeurt via SAP. Bij de projecten rond de special deals maak je diverse berekeningen m.b.t. de grossiers, de eindklanten, het gamma. De administratie rond de investeringsdossiers, de technische fiches, de packshots en de rapportering gebeurt via Excel.

  • Keukenmedewerker (m/v) | Voltijds | Duffel (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als keukenmedewerker ben jij dé man of vrouw die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaar staan. Je komt terecht in een team waarbij je ondersteuning biedt voor de bereidingen van koude maaltijden en de bedeling hiervan (presentatie, samenstelling, afwerking, ...). De keuken op orde houden is ook één van jouw taken, waar je collega's je heel dankbaar voor zijn. Je zorgt voor een hygiënische bewaring van de voedingsmiddelen. Tijdens en na de shift sta je ook in voor de opruim en/of afwas. Nadien zet je alles netjes op z'n plaats, klaar voor een nieuwe dag.

  • Administratief bediende certificatie (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Taken en verantwoordelijkheden De functie bevat secretariaatstaken en administratieve coördinatie ? Algemeen secretariaatswerk: o beheer van de binnenkomende en uitgaande briefwisseling certificaten offertes en conventies. o scanning klassering documentopmaak power point presentaties templates opmaak van begeleidingsbrieven voor offertes overeenkomsten verslagen ... o vertalingen: verslagen van vergaderingen inspectieverslagen interne documenten ? ? Ondersteuning aan een team ingenieurs in hun dagdagelijkse opdrachten (vergaderingen rapporten communicatie met klanten en stakeholders ...) ? Voorbereiding van de certificatieraden en opvolging van de deadlines ? Coördinatie en toepassing van de interne administratieve flows voor goedkeuring van documenten en certificaten ? Telefoononthaal voor klanten en interne en externe contacten.

  • Gepassioneerde productiemedewerker/vlinder! (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bruisend en jong familiebedrijf actief in de vervaardiging van oa. voedingssupplementen en vitaminepreparaten, zijn wij op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en gedreven collega om hun team te komen versterken! Je draait mee als productiemedewerker (vlinder) in de verscheidene stappen van ons productieproces Kandidaten die van nature een interesse en aanleg hebben voor gezond leven, evenwichtig voedingspatroon en de kracht van natuurlijke producten hebben een streepje voor!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lennik – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Allround studenten, beschikbaar op weekdagen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob tijdens de week? Ben je minstens 2 volledige dagen beschikbaar? Wij zoeken regelmatig studenten die tijdens de week beschikbaar zijn voor verschillende opdrachten: winkelbediende, administratief medewerker, arbeider, ...

  • Studen hostess gezocht (Horeca Expo) (18 tem 22 november) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    onze klant moedigt chefs, hobbykoks en consumenten aan om op een verantwoorde manier om te gaan met onbeminde en minder bekende vissoorten en bijvangst, gevangen door Belgische vissers. Samen met hen zou u geïnteresseerde klanten ontvangen en te woord staan op de horeca expo in november (Flanders Expo). Heeft u interesse in deze job, stuur dan zeker uw cv (+foto) op naar gent

  • Testingenieur! (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de elektrische en mechanische eindcontrole van onze middenspanningscellen. Bij eventuele gebreken neem je de verantwoordelijkheid om de levering tegen te houden. Je staat in voor de FAT (Factory Acceptance Test) en zorgt dat alle buitengaande middenspanningsborden aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Nadien verzorg je ook de administratieve opvolging binnen ons intern ERP-softwarepakket.

  • Lubrication Technician (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: I-CARE Group

    Type: Vaste Job

    Sinds 2004 is I-Care de internationale leider in Predictive Maintenance en Reliability Engineering. Met hoofdkantoor in België en meer dan 10 filialen in Europa, de VS en Azië kunnen onze ruim 250 engineers klanten wereldwijd ten dienste staan. We bieden een uitgebreid gamma high end producten, training en services aan om onze industriële klanten te adviseren en te begeleiden in het optimalizeren van hun maintenance plannen en de betrouwbaarheid van hun assets, kosten te controleren en ongeplande stilstanden te vermijden. Hiervoor gebruiken wij zowel onze expertise in Predictive Maintenance als Reliability Engineering, waarin Lubrication Excellence een prominente rol vervult. Dankzij onze continue groei zijn we voor de verdere uitbouw van ons team op zoek naar technicians om onze divisie Lubrication te versterken. Met andere woorden, we zoeken techniekers met een passie voor smeertechnisch onderhoud. Wat zijn jouw verantwoordelijkheden ? Onze Lubrication divisie bestaat uit een team van medewerkers die instaan voor de verdere uitbouw van alle I-Care activiteiten die te maken hebben met smeertechnisch onderhoud, gaande van puur operationeel uitvoerende activiteiten tot en met de adviesverlenende rol binnen Lubrication Excellence. Als Lubrication technician sta je dus in voor olie staalname, smering van industriële apparatuur, ultrasone smering, olieverversing, etc. Organisatie van de smeermiddelcontainers, opzetten / verbeteren van checklists voor visuele inspecties, opstellen van werkinstructies in het IPS-systeem, gegevensinvoer (bijv. Olie-analyse), opvolgen van smeerstatistieken. Onderlinge communicatie in het team, met leden van de trillingsdiagnose en met externe contactpersonen Advies over de selectie van smeermiddelen Ontwikkelen van workflows en algemene suggesties voor het optimaliseren van het smeerprogramma Verbeter softwaregegevens voor smeringsbeheer of ontwikkel suggesties hiervoor Overweging van fabrieksspecificaties (coördinatie met controlekamers, productie, opslag, onderhoud, ...) Vergaderingen houden om doelen, procedures en methoden te beoordelen

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES FYSICA REGIO OUDENAARDE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Oudenaarde. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Oudenaarde, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht FYSICA, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat.

  • gemotiveerde kelner flexi of student (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Kapriz

    Type: Flexijob

    Kapriz is een nieuwe zaak in hartje Mechelen, gespecialiseerd in de Frans-Belgische keuken. We zijn op zoek naar een gemotiveerde en ervaren kelner : studentjob of flexijob.

Zoek naar antwoorden van GARAGE BALIGANT in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE BALIGANT in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE BALIGANT. Laat een reactie achter voor GARAGE BALIGANT. GARAGE BALIGANT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE BALIGANT. Leave a respond for GARAGE BALIGANT. GARAGE BALIGANT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE BALIGANT op de google maps. Adres en contacten GARAGE BALIGANT
Location of GARAGE BALIGANT on the google maps. Address and contacts of GARAGE BALIGANT

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE BALIGANT GARAGE BALIGANT: Van Hee Wilfried | Boey E | Take a Bite | Collin Lucy SA | INTERAKTIEF

Other related companies as GARAGE BALIGANT: Van Hee Wilfried | Boey E | Take a Bite | Collin Lucy SA | INTERAKTIEF

GARAGE BALIGANT is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE BALIGANT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02515563964. Het bedrijf GARAGE BALIGANT bevindt zich op het adres: ROUTE DE MONS 276; 6560; ERQUELINNES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 393,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 879,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Benzinestations and brandstoffen; Telecommunicatieapparaten; Voertuigen. Producten gemaakt in GARAGE BALIGANT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE BALIGANT is Transportuitrusting, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE BALIGANT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE BALIGANT, openstaande posities, locatie van GARAGE BALIGANT op de kaart.

GARAGE BALIGANT is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE BALIGANT, company assigned to the tax number BE02515563964. The company GARAGE BALIGANT is located at the address: ROUTE DE MONS 276; 6560; ERQUELINNES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 393,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 879,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Benzinestations and brandstoffen; Telecommunicatieapparaten; Voertuigen. Products created in GARAGE BALIGANT were not found.
The main activity of GARAGE BALIGANT is Transportation Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE BALIGANT is not available. You also can look at reviews of GARAGE BALIGANT, open positions, location of GARAGE BALIGANT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE BALIGANT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE BALIGANT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE BALIGANT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE BALIGANT, employees, financial statistics.