MEERSMAN-DUBOIS

Contactgegevens MEERSMAN-DUBOIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEERSMAN-DUBOIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEERSMAN-DUBOIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 120; 8551; ZWEVEGEM, België

Telefoon (phone): 56644514 (+32-56644514) 56644514 (+32-56644514)

Fax (fax): +32 (84) 283-32-25 +32 (84) 283-32-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEERSMAN-DUBOIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEERSMAN-DUBOIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEERSMAN-DUBOIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEERSMAN-DUBOIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEERSMAN-DUBOIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEERSMAN-DUBOIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEERSMAN-DUBOIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEERSMAN-DUBOIS
Products information MEERSMAN-DUBOIS

BTW identificatienummer (tax): BE03746582031
Ondernemingsnummer: 5487640380
Hoofdstad (capital): 815,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 326,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in MEERSMAN-DUBOIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Benzinestations and brandstoffen; Onderdelen and accessoires voor auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEERSMAN-DUBOIS
(Get full report from official database of BE for MEERSMAN-DUBOIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEERSMAN-DUBOIS
Addition kinds of activities for MEERSMAN-DUBOIS

22579901. Verven en afwerken cirkelvormige breien stoffen | Dyeing and finishing circular knit fabrics
34430700. Metalen onderdelen | Metal parts
35969904. Industriële weegschalen | Industrial scales
47850101. Tollbrug operatie | Toll bridge operation
87420203. Arbeids- en vakbondsverband consultant | Labor and union relations consultant

Werken bij MEERSMAN-DUBOIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEERSMAN-DUBOIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEERSMAN-DUBOIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEERSMAN-DUBOIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Parkeerwachter (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Konvert Waregem is op zoek naar een tijdelijke parkeerwachter voor een grote stockverkoop te Deerlijk. Dit is voor een distributiemagazijn van kledij. Het takenpakket: - Toezicht op het naleven van het parkeerreglement - Dialoog en interactie met de burger omtrent de toepassing van het parkeerreglement. - Administratieve taken

  • Industrieel elektricien 2 ploegen - Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent gespecialiseerd in de installatie, de aansluiting, de herstelling en het onderhoud van elektrische installaties, machines en rolbruggen Je bent in staat om fouten op te sporen in elektrische installaties, machines en rolbruggen In staat om elektrische schema's te lezen en te wijzigen Je hebt een sterk bewustzijn en grote kennis van de veiligheid op de werkplaats Je kunt zowel in team werken als autonoom

  • Productieoperator Automotive - 3 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote speler in Lokeren ben ik op zoek naar een productieoperator die graag wil werken in de automotive sector.  Je takenpakket bestaat uit:  Uitvoeren van inpakwerk  Kwaliteitscontrole van de geleverde producten  Montage & assemblage van automotive-onderdelen  Ben jij snel beschikbaar? Kan je in 3 ploegen werken? Solliciteer dan snel! 

  • chauffeur CE nachtwerk (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als CE chauffeur nachtwerk zal u instaan voor: het transport van pallets en rolcontainers met pakketten voor post NL vertrek dagelijks ten vroegste 16u en ten laatste 22u30 ritten tussen 12 à 15u rijtijd + beschikbaarheidstijd zelf laden en lossen van pallets en rolcontainers transport uitsluitend in België en Nederland

  • Technieker elektromechanica (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een modern voedingsbedrijf in de regio Gent, zijn wij op zoek naar een gedreven technieker elektromechanica.  - Je maakt deel uit van het onderhoudsteam en rapporteert aan het hoofd van de onderhoudsafdeling - Je lost problemen op van elektrische en mechanische aard binnen de productieafdeling - Je bent actief betrokken bij het verbeteren van de productieprocessen - Je verzekert het preventief onderhoud van de machines

  • Poetshulp Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Hever/Schiplaken (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • STUDENT BAR/AFWASSER (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Daoust

    Type: Studentenjob

    Voor een mooi hotel in hartje Knokke zoeken we een gemotiveerde student. - Je wordt ingeschakeld voor de bar en de afwas. - Tijdens het weekend werk je van 9 tot 13 uur. - Je kan eventueel ook op woensdagnamiddag werken.

  • Jobstudent zorgkundige Terlinden (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: RUSTHUIS TER LINDEN

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zorgkundige maak je deel uit van een multidisciplinair team, en zorg je mee voor het welzijn van de bewoners.

  • Jobstudent (m/v) Herentals/Kasterlee/Oud-Turnhout/Ravels (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • R&D Engineer (m/v) (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: DIBO

    Type: Vaste Job

    DiBO NV is fabrikant en leverancier van professionele reinigingsmachines, zoals o.a. koud- en warmwater hogedrukreinigers, veeg- en schrobmachines, industriële reinigingssystemen, alsook carwashes e.a. wasinstallaties voor voertuigen. Wegens de stijgende vraag naar onze producten zijn wij voor onze R&D afdeling in Arendonk op zoek naar een: R&D Engineer (m/v) Functie: Zelfstandig uitwerken van R&D vraagstukken/deelproblemen die worden opgelegd door een projectleider. Dit kan zowel elektrisch als mechanisch zijn. De aanmaak van service documentatie voor onze machines Het opstellen van werkinstructies voor de productie van onze machines Naast deze hoofdtaken zal je ook betrokken worden bij: Het aanpassen/bewerken van aangeleverde CAD tekeningen (elektrisch/mechanisch) Testen / zoeken van nieuwe onderdelen Kwaliteitscontrole van onze machines Andere gevarieerde taken

Zoek naar antwoorden van MEERSMAN-DUBOIS in sociale netwerken
Look for responds of MEERSMAN-DUBOIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEERSMAN-DUBOIS. Laat een reactie achter voor MEERSMAN-DUBOIS. MEERSMAN-DUBOIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEERSMAN-DUBOIS. Leave a respond for MEERSMAN-DUBOIS. MEERSMAN-DUBOIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEERSMAN-DUBOIS op de google maps. Adres en contacten MEERSMAN-DUBOIS
Location of MEERSMAN-DUBOIS on the google maps. Address and contacts of MEERSMAN-DUBOIS

Andere gerelateerde bedrijven als come MEERSMAN-DUBOIS MEERSMAN-DUBOIS: BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA | IMAGE BOX | Jansen&Jansen BVBA | Smiske ('t) | K眉hne & Nagel NV

Other related companies as MEERSMAN-DUBOIS: BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA | IMAGE BOX | Jansen&Jansen BVBA | Smiske ('t) | K眉hne & Nagel NV

MEERSMAN-DUBOIS is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEERSMAN-DUBOIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03746582031. Het bedrijf MEERSMAN-DUBOIS bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 120; 8551; ZWEVEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 815,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 326,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Benzinestations and brandstoffen; Onderdelen and accessoires voor auto's. Producten gemaakt in MEERSMAN-DUBOIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MEERSMAN-DUBOIS is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEERSMAN-DUBOIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEERSMAN-DUBOIS, openstaande posities, locatie van MEERSMAN-DUBOIS op de kaart.

MEERSMAN-DUBOIS is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEERSMAN-DUBOIS, company assigned to the tax number BE03746582031. The company MEERSMAN-DUBOIS is located at the address: STATIONSSTRAAT 120; 8551; ZWEVEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 815,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 326,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Benzinestations and brandstoffen; Onderdelen and accessoires voor auto's. Products created in MEERSMAN-DUBOIS were not found.
The main activity of MEERSMAN-DUBOIS is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MEERSMAN-DUBOIS is not available. You also can look at reviews of MEERSMAN-DUBOIS, open positions, location of MEERSMAN-DUBOIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEERSMAN-DUBOIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEERSMAN-DUBOIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEERSMAN-DUBOIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEERSMAN-DUBOIS, employees, financial statistics.