NIEUWPOORTSE BRANDSTOFFEN

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • NIEUWPOORTSE BRANDSTOFFEN
Private companiesReal Estate • NIEUWPOORTSE BRANDSTOFFEN

Contactgegevens NIEUWPOORTSE BRANDSTOFFEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NIEUWPOORTSE BRANDSTOFFEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

NIEUWPOORTSE BRANDSTOFFEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ASTRIDLAAN 61; 8620; NIEUWPOORT, België

Telefoon (phone): 58233826 (+32-58233826) 58233826 (+32-58233826)

Fax (fax): +32 (55) 671-83-95 +32 (55) 671-83-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NIEUWPOORTSE BRANDSTOFFEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NIEUWPOORTSE BRANDSTOFFEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NIEUWPOORTSE BRANDSTOFFEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NIEUWPOORTSE BRANDSTOFFEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NIEUWPOORTSE BRANDSTOFFEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NIEUWPOORTSE BRANDSTOFFEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NIEUWPOORTSE BRANDSTOFFEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NIEUWPOORTSE BRANDSTOFFEN
Products information NIEUWPOORTSE BRANDSTOFFEN

BTW identificatienummer (tax): BE02022277832
Ondernemingsnummer: 2192291259
Hoofdstad (capital): 759,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 158,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in NIEUWPOORTSE BRANDSTOFFEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Benzinestations and brandstoffen; HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NIEUWPOORTSE BRANDSTOFFEN
(Get full report from official database of BE for NIEUWPOORTSE BRANDSTOFFEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor NIEUWPOORTSE BRANDSTOFFEN
Addition kinds of activities for NIEUWPOORTSE BRANDSTOFFEN

208603. Gekoelde frisdranken, gebotteld en ingeblikt | Carbonated soft drinks, bottled and canned
509903. Veiligheidsuitrusting en benodigdheden | Safety equipment and supplies
20999915. Aardappelen, geschild voor de handel | Potatoes, peeled for the trade
23390401. Down-filled jassen, jassen en vests: vrouwen en missen ' | Down-filled coats, jackets, and vests: women's and misses'
28419906. Textielzeep | Textile soap
72990802. Stikken, aangepast | Stitching, custom
79220203. Performing Arts Center productie | Performing arts center production

Werken bij NIEUWPOORTSE BRANDSTOFFEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NIEUWPOORTSE BRANDSTOFFEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NIEUWPOORTSE BRANDSTOFFEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NIEUWPOORTSE BRANDSTOFFEN. Looking for open vacancies in other companies

  • KEUKENVERANTWOORDELIJKE/CHEF (M/V/X) (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor een klant regio Ronse zijn we op zoek naar een creatieve keukenverantwoordelijke die het niet erg vindt om een bijdrage te leveren aan voorbereidend werk of voedsel te leveren wanneer dat nodig is, maar die niet bang zal zijn om te delegeren. je maakt werkschema's voor het keukenpersoneel, je creëert en voert menuwijzigingen uit, je huurt keukenpersoneel in en traint hen indien nodig.

  • Tijdelijk planner (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij organisatorisch sterk en zoek jij naar een tijdelijke uitdaging als planner? Lees dan zeker verder! Voor een bedrijf in Zaventem, gespecialiseerd in weeg, meet- en analytische systemen voor laboratorium, industrie en retail zoeken we een planner m/v tot en met eind maart 2019. Op de planningsdienst zien alle dagen er anders uit. Binnen het departement ben jij verantwoordelijk voor het verdelen van de technische interventies over een honderdtal techniekers. Deze interventies worden bij klanten uit verschillende segmenten van de markt in de Benelux ingepland. De planningsafdeling vervult dus een belangrijke rol in het succes van de dienst naverkoop. Na een grondige opleidingsperiode beheer je een groep van ongeveer 10 à 15 techniekers. Bovenop het opmaken van de planning, waak je er ook steeds over dat de opdrachtaanvragen volledig en behandeld zijn in het planningsysteem. Je doet dit op een manier dat de behandeling correct verloopt. Kortom dit is een interessante functie voor een flexibele persoonlijkheid.

  • Kelner gezocht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klein restaurant in Gent zijn we opzoek naar een gemotiveerde kelner.

  • Junior Boekhouder M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een boekhoudkantoor met de hoofdzetel te Diksmuide zijn we op zoek naar een gemotiveerde junior boekhouder (m/v) om de vestiging te Zonnebeke te versterken. - Als boekhouder ben je verantwoordelijk voor het boekhoudkundig aspect en het fiscaal dossier van je eigen klanten. - Je staat onder meer in voor de verwerking van aan- en verkoopfacturen, bankafschriften en de opmaak van de btw-aangifte. - Exploitaties zijn een groot deel van je takenpakket waarvoor je eveneens de aangifte van de personenbelasting moet opmaken.

  • HUISHOUDHULP PUTTE (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Putte zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U gaat bij cliënten aan huis in regio Asse en staat in voor het onderhoud van de woning, was, strijk, maaltijden bereiden...

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Tremelo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Schoonheidsspecialist(e)/Nagelstylist(e) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: FINESSE BEAUTY & HAIR

    Type: Vaste Job

    Door de sterke groei van ons hair en beauty concept hebben wij momenteel een opportuniteit voor een schoonheidsspecialiste/nagelstyliste met ervaring in ons salon in Maldegem. Goed gelnagels kunnen plaatsen is een must. Kennis en ervaring met kapperdiensten is een plus (maar niet noodzakelijk).

  • zeecontainer chauffeur CE dag (VAC053) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in zeecontainertransport zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE. En dit voor de dagploeg. Transport van zeecontainers. In dehaven wordt de container dmv een stacker erop gezet, vervolgens rij je naar de klant om te laden (je moet niet zelf laden of lossen, dit wordt door de bedrijven gedaan. Je dient enkel de containerdeuren te openen) . Enige ervaring met containertransport is vereist. Kan tot 6h wachttijden zijn. Je vertrekt flexibel tussen 5u - 8u 's morgens. Je werkt ongeveer 12 à 15u/dag.

  • DAKWERKER. (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: DAKWERKEN MEYNEN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het uitvoeren van zowel nieuwbouw als renovatie- en herstellingswerkzaamheden . Uitvoeren van lood- en zinkwerken, leggen van pannen, leien en roofing behoren ook tot jouw takenpakket.

  • WERFLEIDER WEGENISWERKEN - Regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als werfleider heb je de dagelijkse leiding van 1 of meerdere werven waar je, onder meer, volgende taken zal uitvoeren: inplannen van de werken opvolging en controle van de uitgevoerde werken beheer van het materiaal op de werf bijwonen van de werfvergaderingen rapportering aan de werfleider sturen en motiveren van eigen werknemers en onderaannemers dagrapporten en dagboeken bijhouden organisatie van de werf

  • flexijob afwasser (HALLAAR)

    Regio: HALLAAR

    Bedrijf: RESTAURANT BOSHUIS

    Type: Flexijob

    je staat in voor de afwas en maakt alles schoon. De vloer wordt gereinigd, keuken toestellen en kasten worden proper gemaakt. Na de shift van de keuken zorg jij ervoor dat alles weer op orde komt. Je helpt de kok met het opruimen van de keuken. Portioneren van de gerechten en wegzetten in de koeling, etiketteren kan ook tot je taken behoren. Indien nodig sta je er ook voor open om de zaalmedewerkers te helpen bij het opkuisen van de zaal en het sanitair.

Zoek naar antwoorden van NIEUWPOORTSE BRANDSTOFFEN in sociale netwerken
Look for responds of NIEUWPOORTSE BRANDSTOFFEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor NIEUWPOORTSE BRANDSTOFFEN. Laat een reactie achter voor NIEUWPOORTSE BRANDSTOFFEN. NIEUWPOORTSE BRANDSTOFFEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NIEUWPOORTSE BRANDSTOFFEN. Leave a respond for NIEUWPOORTSE BRANDSTOFFEN. NIEUWPOORTSE BRANDSTOFFEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NIEUWPOORTSE BRANDSTOFFEN op de google maps. Adres en contacten NIEUWPOORTSE BRANDSTOFFEN
Location of NIEUWPOORTSE BRANDSTOFFEN on the google maps. Address and contacts of NIEUWPOORTSE BRANDSTOFFEN

Andere gerelateerde bedrijven als come NIEUWPOORTSE BRANDSTOFFEN NIEUWPOORTSE BRANDSTOFFEN: FORTIS | Jouret F | ST?PHANE JANS | UBEM | STEFAN DE BOCK

Other related companies as NIEUWPOORTSE BRANDSTOFFEN: FORTIS | Jouret F | ST?PHANE JANS | UBEM | STEFAN DE BOCK

NIEUWPOORTSE BRANDSTOFFEN is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NIEUWPOORTSE BRANDSTOFFEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02022277832. Het bedrijf NIEUWPOORTSE BRANDSTOFFEN bevindt zich op het adres: ASTRIDLAAN 61; 8620; NIEUWPOORT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 759,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 158,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Benzinestations and brandstoffen; HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in NIEUWPOORTSE BRANDSTOFFEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NIEUWPOORTSE BRANDSTOFFEN is Onroerend goed, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NIEUWPOORTSE BRANDSTOFFEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NIEUWPOORTSE BRANDSTOFFEN, openstaande posities, locatie van NIEUWPOORTSE BRANDSTOFFEN op de kaart.

NIEUWPOORTSE BRANDSTOFFEN is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is NIEUWPOORTSE BRANDSTOFFEN, company assigned to the tax number BE02022277832. The company NIEUWPOORTSE BRANDSTOFFEN is located at the address: ASTRIDLAAN 61; 8620; NIEUWPOORT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 759,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 158,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Benzinestations and brandstoffen; HUISBRANDOLIE. Products created in NIEUWPOORTSE BRANDSTOFFEN were not found.
The main activity of NIEUWPOORTSE BRANDSTOFFEN is Real Estate, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of NIEUWPOORTSE BRANDSTOFFEN is not available. You also can look at reviews of NIEUWPOORTSE BRANDSTOFFEN, open positions, location of NIEUWPOORTSE BRANDSTOFFEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NIEUWPOORTSE BRANDSTOFFEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NIEUWPOORTSE BRANDSTOFFEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NIEUWPOORTSE BRANDSTOFFEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NIEUWPOORTSE BRANDSTOFFEN, employees, financial statistics.