BEAI

Contactgegevens BEAI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEAI: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEAI

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): 2 Avenue de la Foresterie 1170 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-26-75-12-00 32-26-75-12-00

Fax (fax): 32-26-75-13-05 32-26-75-13-05

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEAI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEAI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEAI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEAI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEAI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEAI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEAI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEAI
Products information BEAI

BTW identificatienummer (tax): BE09489685058
Ondernemingsnummer: 4619171142
Hoofdstad (capital): 635,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 718,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in BEAI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Industrial facilities - design

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEAI
(Get full report from official database of BE for BEAI)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEAI
Addition kinds of activities for BEAI

07210402. Corn detasseling diensten | Corn detasseling services
25410303. Zink toppen, plastic gelamineerd | Sink tops, plastic laminated
31110600. Fijn, pluizend leer; | Fine, pliant leather; sheep, goat, calf
34969906. Omheining, gemaakt van aangekochte draad | Fencing, made from purchased wire
35780105. Registraties, kredietrekening | Registers, credit account

Werken bij BEAI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEAI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEAI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEAI. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur C - regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Konvert Interim Brugge

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant in Brugge zijn wij op zoek naar een Chauffeur C (M/V). Functie: - Je staat in voor de ophaling en levering van afzetcontainers - Je rapporteert dagelijks aan de planners - Je werkt op een veilige en milieubewuste manier - Je zorgt ervoor dat de vrachtwagen volledig in orde is en je voert het eerste lijn onderhoud uit. - Je bent het gezicht van het bedrijf waardoor je correct bent in omgang met klanten.

 • Matrijzenbouwer Regio Diepenbeek (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: Q-Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gelegen te Diepenbeek zijn wij op zoek naar een matrijzenbouwer. Je taken bestaan uit: onderhoud en herstellingen van matrijzen aanpassen van matrijzen Instellen en bijstellen van machines uitvoeren van verbeteringen

 • Dakwerker (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

  Type: Interim met optie "vast werk"

  ervaren dakwerkers gezocht m/v je doet dakschrijnwerken en hebt ervaring met leien daken

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wetteren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Pittem, combineren met andere gezinnen mogelijk (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Lijkt dit iets voor u?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een gezin , waar continuiteit heel belangrijk is. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Nijlen (NIJLEN)

  Regio: NIJLEN

  Bedrijf: Plu Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • +16 STUDENT magazijnmedewerker (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een grote logistieke speler zijn we op zoek naar mensen die graag willen werken in het magazijn. Het is geen alledaags magazijnsfunctie, aangezien je flexibel en dubbel inzetbaar verwacht te zijn. Enkel orderpicken ? Neen! Je zal ook instaan voor het re- labelen van de producten, alles in te pakken in zakken en dozen en je kan ook in aanmerking komen voor de transitzone waar je alles regelt voor het laden en lossen van de containers. Ben je dus heel flexibel in je werk, dan ben jij de persoon die wij zoeken! Ook de werkuren zijn verschillend. starten om 07u00 of om 08u00 zelfs starten om 09u00 is mogelijk. Je werkt 8uur per dag en kan dus week per week verschillend zijn.

 • Nespresso barista te Turnhout (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Barista! Ben jij een koffieliefhebber? Onze klant is op zoek naar barista's die klanten kunnen verwennen met lekkere koffiebereidingen. Jouw taak zal zijn om de klanten te ontvangen aan de bar en je bereidt voor hen verschillende soorten koffie. Heb je geen ervaring als barista? Geen paniek, er worden workshops georganiseerd!

 • REDDER (M/V) (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een reddersopdracht op 28 december 2018 (09:00-12:00/12:30-16:30) in Merelbeke zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • Product Engineer (HOUTHALEN)

  Regio: HOUTHALEN

  Bedrijf: ENGINITY

  Type: Vaste Job

  Doelstelling Als Product Engineer ben je verantwoordelijk voor het opvolgen, ontwerpen en verbeteren van (nieuwe) productieprocessen en werkmethodes en het industrialiseren, up-scalen en klant specifiek maken van producten/processen komende van de R&D-ontwerpfase om alzo de toegewezen productgroepen/productieprocessen zo efficiënt en effectief mogelijk te beheren, zowel nationaal als internationaal. Taken: Je bent binnen het Product Engineering team de stuwende kracht om de nieuwe ontwikkelingen doorheen de verschillende fasen van ontwerp tot en met effectieve implementatie in productie te laten verlopen Je bent verantwoordelijk voor het productinhoudelijk opvolgen van alle PTA’s van de toegewezen productgroep Je verbetert de aan u toegewezen producten en productieprocessen, ontwikkelt u nieuwe processen, definieert innovatieve productiemiddelen en implementeert de daaruit voortvloeiende investeringsprojecten Je staat in voor de verdere uitbouw van onze know-how op het vlak van materialen, processen en producten Je bent samen met het Product Engineering team verantwoordelijk voor het behandelen en nemen van corrigerende actie van alle niet-conformiteiten van jullie productgroep Je werkt nauw samen met de Process Engineers, Project Engineers mbt Equipment, R&D project Managers en externe leveranciers Als Product Engineer zorg je mede voor implementatie van nieuwe producten en proces de diverse HEN filialen wereldwijd en de daarbij behorende kennisoverdracht

 • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

 • plaatser ventilatie en uitvoering betonboringen (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: TRAININGSTATION

  Type: Zelfstandige activiteit

  mWij zijn op zoek naar een harde werker die samen met ons projecten wil uitvoeren in de bouw. (in opdracht van verschillende aannemers) Specifief zijn wij op zoek naar zelfstandigen (hoofd-of bijberoep) om samen te werken op gebied van plaatsing van ventilatie en het uitvoeren van betonboringen. Ons werkterrein ligt meestal in de Kempen dus iemand van de streek zou handig zijn. U dienst geen eigen materiaal te hebben, wij kunnen dat voor u voorzien. Mocht u liever met uw eigen materiaal werken, dan compenseren wij dat.

Zoek naar antwoorden van BEAI in sociale netwerken
Look for responds of BEAI in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEAI. Laat een reactie achter voor BEAI. BEAI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEAI. Leave a respond for BEAI. BEAI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEAI op de google maps. Adres en contacten BEAI
Location of BEAI on the google maps. Address and contacts of BEAI

Andere gerelateerde bedrijven als come BEAI BEAI: MUTUALIT? SOCIALISTE | VCLB CENTRUM | Sciacchitano F | CLUB PLAINE AWANS | Kiekeboe Museum

Other related companies as BEAI: MUTUALIT? SOCIALISTE | VCLB CENTRUM | Sciacchitano F | CLUB PLAINE AWANS | Kiekeboe Museum

BEAI is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is BEAI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09489685058. Het bedrijf BEAI bevindt zich op het adres: 2 Avenue de la Foresterie 1170 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 635,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 718,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Industrial facilities - design. Producten gemaakt in BEAI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BEAI is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEAI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEAI, openstaande posities, locatie van BEAI op de kaart.

BEAI is a company, that was registered 2005 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is BEAI, company assigned to the tax number BE09489685058. The company BEAI is located at the address: 2 Avenue de la Foresterie 1170 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 635,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 718,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Industrial facilities - design. Products created in BEAI were not found.
The main activity of BEAI is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BEAI is not available. You also can look at reviews of BEAI, open positions, location of BEAI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEAI, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEAI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEAI, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEAI, employees, financial statistics.