FLSDP NV

Contactgegevens FLSDP NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLSDP NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLSDP NV

Regio (region): Sint-Niklaas, België

Adres (address): Vijfstraten 18 9100 Sint-Niklaas - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-37-77-73-03 32-37-77-73-03

Fax (fax): 32-37-77-02-18 32-37-77-02-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLSDP NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLSDP NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLSDP NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLSDP NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLSDP NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLSDP NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLSDP NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLSDP NV
Products information FLSDP NV

BTW identificatienummer (tax): BE08960968017
Ondernemingsnummer: 3601562500
Hoofdstad (capital): 279,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 750,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in FLSDP NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Database acquisition and security

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLSDP NV
(Get full report from official database of BE for FLSDP NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLSDP NV
Addition kinds of activities for FLSDP NV

26550204. Blikken, vezels: gemaakt van aangekocht materiaal | Cans, fiber: made from purchased material
38229905. Energieknopcontroles, residentiële of commerciele typen | Energy cutoff controls, residential or commercial types
38269909. Laser wetenschappelijke en technische instrumenten | Laser scientific and engineering instruments
41199902. Ambulance service | Ambulance service
50750109. Ventilators, verwarmings- en ventilatieapparatuur | Fans, heating and ventilation equipment
51450203. Popcorn en benodigdheden | Popcorn and supplies
83610402. Oud soldatenhuis | Old soldiers' home

Werken bij FLSDP NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLSDP NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLSDP NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLSDP NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Productieoperatoren mét A2 diploma (kennis chemie) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productie-operator zal je worden tewerkgesteld aan volcontinue productielijnen. Jij staat in voor staalname van het geproduceerde materiaal en het inpakken en vervoeren van de rollen. Je bent mee verantwoordelijk voor het opvolgen van de kwaliteit van de geproduceerde rollen en het ingeven van productie- en kwaliteitsgegevens in de computersystemen. Daarnaast word je regelmatig ingeschakeld bij het reinigen van de installaties, het omstellen van de wikkelinrichtingen en het (her)opstarten van het productieproces.

  • Operator/lijnverantwoordelijk (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Brugge zijn wij op zoek naar een Operator - Lijnverantwoordelijke. Taken: Opstarten, instellen, afsluiten van de machines Oplossen van problemen Opvolgen van de medewerkers om zo de werking van de lijn te kunnen garanderen Opvragen van productievoorraad en verpakkingsmateriaal Bijsturen van de medewerker + opvolgen van een 5-tal mensen. Het gaat hier om 70% aansturen van je team en 30% zelf meewerken in de productie U werkt van maandag tem vrijdag en dit in 2 ploegen. Vroege ploeg: maandag tem donderdag: 5u - 13u vrijdag: 5u - 12u Late ploeg maandag tem donderdag: 12u55 - 21u10 vrijdag 11u55 - 18u55

  • bakkerij medewerkster (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor de bakkerijafdeling van een supermarkt. Elke dag bakt u de broodjes en koeken af en presenteert u ze mooi in de rekken. U plaatst de bestellingen en stelt tekorten vast. De werkruimte met de ovens houdt u proper en hygiënisch. Naast uw taken in de bakkerij helpt u ook regelmatig mee in de rekken of aan de kassa.

  • Enthousiaste huishoudhulp regio Kruishoutem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: AMBY WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Huishoudhulp regio Rillaar (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Rillaar Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Huishoudhulp met dienstencheques - regio BEERSEL (BEERSEL)

    Regio: BEERSEL

    Bedrijf: SERVIHOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is op zoek naar dames en heren die graag aan de slag zouden gaan als huishoudhulp via dienstencheques in regio Beersel. Je takenpakket bestaat uit poetsen, strijken en soms ook koken naargelang de wensen van de klant. Ons kantoor bevindt zich in 1653 Dworp. Indien je wil solliciteren of meer informatie wenst over werken met dienstencheques, aarzel dan niet om ons te contacteren via onderstaand telefoonnummer. Wij leggen graag een afspraak vast voor een sollicitatiegesprek bij ons op kantoor. Aan de hand van deze eerste ontmoeting kunnen we jouw wensen en die van de klant aan elkaar aftoetsen. Je beslist zelf over het aantal werkuren per week en de regio waarin je wenst te werken.

  • Poetshulp Poppel (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp - Deeltijds (Regio Oostkamp - Beernem) (M/V) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: UW HELPENDE HAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Heb je zin voor orde en netheid ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres ! Als huishoudhulp bestaat uw taak voornamelijk uit het schoonmaken van privé-woningen. Volgens uw mogelijkheden kan dit aangevuld worden met strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken (verstelwerk) en koken. Vanuit het kantoor krijg je de nodige ondersteuning en opvolging. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, afkomst, geaardheid of handicap, ook 45-plussers zijn welkom.

  • Student headhunter m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADECCO ASSE

    Type: Studentenjob

    Heb jij dit accademiejaar tijd vrij tijdens de week en zoek je nog een leuke , uitdagende bijverdienste? Dan is deze job zeker iets voor jou. We zoeken een vlotte persoonlijkheid met een sterke talenkennis die van uit het kantoor in Groot-Bijgaarden mee zal werken aan de werving en selectie van hogere bediende profielen. Zo zal je outbound telefoongesprekken voeren met potentiele kandidaten. (geen call center) En je encodeert allerhande info in de database. Je stelt gerichte vragen aan de kandidaten, houdt de vacatures em up to date.

  • Student weekdagen (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: T-INTERIM AALST

    Type: Studentenjob

    Je zal werken voor een gekende winkelketen, waar teamwerk centraal staat. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant te Erembodegem zijn wij op zoek naar studenten die op geregelde basis wensen te werken tijdens de week.

  • Onderhoudstechnieker – afdeling breed platen (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als onderhoudstechnieker in de afdeling breed platen sta je in voor het dagelijks onderhoud en herstellingen van de machines. Daarnaast ben je ook bereidt om machines zelf te laten draaien.

  • Commerciële medewerker binnendienst Tsjechisch / Slowaaks (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: BRACHOT-HERMANT N.V.

    Type: Vaste Job

    Je bent het eerste contact voor onze buitendienst en staat hen bij in het noteren van bestellingen en opmaken van facturen In het depot ga je op zoek naar het juiste product en je stemt af met de logistiek volgens de noden van de klant Je staat ook klanten te woord in onze toonzaal en je geeft hen een woordje uitleg Je benadert je klantenportefeuille proactief met nieuwe producten en promoties Je bent servicegericht en werkt ordelijk en gestructureerd.

Zoek naar antwoorden van FLSDP NV in sociale netwerken
Look for responds of FLSDP NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLSDP NV. Laat een reactie achter voor FLSDP NV. FLSDP NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLSDP NV. Leave a respond for FLSDP NV. FLSDP NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLSDP NV op de google maps. Adres en contacten FLSDP NV
Location of FLSDP NV on the google maps. Address and contacts of FLSDP NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLSDP NV FLSDP NV: BOUDEWIJN LAMBRECHTS | LOUIS LIMBOURG | ECOLE DE TRAP?ZE VOLANT | VOORBOGT | Christophe BVBA

Other related companies as FLSDP NV: BOUDEWIJN LAMBRECHTS | LOUIS LIMBOURG | ECOLE DE TRAP?ZE VOLANT | VOORBOGT | Christophe BVBA

FLSDP NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Sint-Niklaas, België. De volledige naam van het bedrijf is FLSDP NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08960968017. Het bedrijf FLSDP NV bevindt zich op het adres: Vijfstraten 18 9100 Sint-Niklaas - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 279,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 750,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Database acquisition and security. Producten gemaakt in FLSDP NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLSDP NV is Onroerend goed, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLSDP NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLSDP NV, openstaande posities, locatie van FLSDP NV op de kaart.

FLSDP NV is a company, that was registered 2008 in Sint-Niklaas region, Belgium. Full name of company is FLSDP NV, company assigned to the tax number BE08960968017. The company FLSDP NV is located at the address: Vijfstraten 18 9100 Sint-Niklaas - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 279,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 750,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Database acquisition and security. Products created in FLSDP NV were not found.
The main activity of FLSDP NV is Real Estate, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLSDP NV is not available. You also can look at reviews of FLSDP NV, open positions, location of FLSDP NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLSDP NV, Sint-Niklaas: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLSDP NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLSDP NV, Sint-Niklaas: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLSDP NV, employees, financial statistics.