FLDE BLEECKER-LA BOUVERIE SPRL

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • FLDE BLEECKER-LA BOUVERIE SPRL
Private companiesPaper and Allied Products • FLDE BLEECKER-LA BOUVERIE SPRL

Contactgegevens FLDE BLEECKER-LA BOUVERIE SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLDE BLEECKER-LA BOUVERIE SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLDE BLEECKER-LA BOUVERIE SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. De L'Industrie 185 7080 Frameries - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-65-67-46-76 32-65-67-46-76

Fax (fax): 32-65-66-16-69 32-65-66-16-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLDE BLEECKER-LA BOUVERIE SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLDE BLEECKER-LA BOUVERIE SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLDE BLEECKER-LA BOUVERIE SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLDE BLEECKER-LA BOUVERIE SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLDE BLEECKER-LA BOUVERIE SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLDE BLEECKER-LA BOUVERIE SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLDE BLEECKER-LA BOUVERIE SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLDE BLEECKER-LA BOUVERIE SPRL
Products information FLDE BLEECKER-LA BOUVERIE SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07098510742
Ondernemingsnummer: 9063690185
Hoofdstad (capital): 337,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 316,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in FLDE BLEECKER-LA BOUVERIE SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Retailing outlets

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLDE BLEECKER-LA BOUVERIE SPRL
(Get full report from official database of BE for FLDE BLEECKER-LA BOUVERIE SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLDE BLEECKER-LA BOUVERIE SPRL
Addition kinds of activities for FLDE BLEECKER-LA BOUVERIE SPRL

35590105. Hoedmakerij en hoedvernieuwingsmachines | Hat making and hat renovating machinery
38290104. Brandstofsysteem instrumenten, vliegtuigen | Fuel system instruments, aircraft
50940100. Edelstenen en metalen | Precious stones and metals
79999917. Trampoline operatie | Trampoline operation
96210404. Regeling, administratie van vervoer, lokale overheid | Regulation, administration of transportation, local government

Werken bij FLDE BLEECKER-LA BOUVERIE SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLDE BLEECKER-LA BOUVERIE SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLDE BLEECKER-LA BOUVERIE SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLDE BLEECKER-LA BOUVERIE SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Communicatie en Events Technologiecampus Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Medewerker Communicatie en Events verzorg je de interne communicatie naar de studenten en het personeel en sta je in voor de externe communicatie en profilering van onze campus en onze opleidingen naar middelbaar onderwijs, bedrijfswereld, alumni en andere betrokkenen. Je werkt hierbij nauw samen met de facultaire en centrale communicatieverantwoordelijken. Je werkt interne, operationele communicatieplannen uit om de interne en externe communicatie van KU Leuven Technologiecampus Gent vlot en doeltreffend te laten verlopen. Hiervoor is nauwe samenwerking met facultaire en centrale communicatieverantwoordelijken van KU Leuven noodzakelijk. Voor de interne en externe communicatie werk je eveneens samen met de hogeschool Odisee die ook actief is op de campus van Gent. Je staat in voor het inhoudelijk en vormelijk verzorgen van de interne en externe communicatie op de campus, onder andere door het onderhouden van de website en het intranet, optimaal benutten van sociale media, voorbereiden van promotiemateriaal en brochures, beheren van foto- en filmmateriaal, opmaken en verspreiden van nieuwsbrieven, initiëren en opmaken van publicaties etc. Daarnaast coördineer je events, zoals infodagen, jobbeurzen, wetenschapsdagen, studiedagen i.v.m. onderzoek etc. en werk je hiervoor nauw samen met de andere medewerkers op de campus Je onderhoudt contacten met de bedrijfswereld, secundaire scholen en alumni Je staat in voor de analyse en de opvolging van de resultaten van de geleverde inspanningen op vlak van communicatie, specifiek voor de campus Je voedt en onderhoudt CRM databanken met betrekking tot alumni, bedrijven, events Je bent lid van de werkgroep Communicatie, voorgezeten door de facultaire Domeincoördinator Communicatie en zorgt voor de implementatie van de genomen beslissingen op onze campus Je werkt mee aan de communicatie van de faculteit FIIW van de KU Leuven die 6 campussen omvat en neemt de verantwoordelijkheid over één specifiek domein m.b.t. communicatie. Bedrijfsprofiel: De KU Leuven Faculteit Industriële Ingenieurswetenschappen organiseert de opleidingen tot academische bachelor en master industriële wetenschappen (industrieel ingenieur) op zes campussen verspreid over Vlaanderen. Naast onderwijs verricht KU Leuven op de technologiecampus in Gent ook onderzoek en dienstverlening in een aantal domeinen.

  • Magazijnier reachtruck (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een doe-het-zelf zaak regio Halle zijn we op zoek naar een magazijnier die in het bezit is van een reachtruck-attest. Het gaat hierbij om een lange termijnsopdracht met optie vast. Je takenpakket bestaat uit: het laden en lossen van materiaal met reachtruck elektronisch ontvangen van goederen info verlenen aan klanten waar nodig magazijn proper houden

  • Winkelmedewerk(st)er supermarkt Sint-Gillis-Waas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Sint-Gillis-Waas is Randstad op zoek naar een winkelmedewerk(st)er. Je zal zowel ingeschakeld worden aan de kassa als in de winkel bij de groenten-en fruitafdeling. Je werkt 36,5u in de week.

  • Milieucoördinator - Niveau B (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Dendermonde zoeken we een milieucoördinator - niveau B Je takenpakket: Ondersteuning geven aan de Environmental manager met betrekking tot bedrijfsinterne milieuzorg. Het opvolgen van diverse registers: afvalstoffenregister, waterbalans, wetgevingsregister, keuringsregister, etc… Het verzamelen en het verwerken van data met betrekking tot energie. Ondersteuning in ISO14001 en ISO50001. Interne audits (EMAT, SMAT, …). Opmaken en geven van toolboxen. Administratieve ondersteuning geven aan Environmental Manager in functie van WCM Ondersteuning geven in diverse milieu gerelateerde projecten.

  • Operator (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in Lokeren  zijn wij op zoek naar een ervaren operator/bedienaar

  • Huishoudhulp Heist op den Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Adecco Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis? Ben je vriendelijk, hulpvaardig, kan je zelfstandig werken? Dan ben JIJ de poetshulp die wij zoeken! Adecco Home Services is gespecialiseerd in het aanbieden van kwalitatieve huishoudhulp via het systeem van dienstencheques. Op ons kantoor word je individueel opgevolgd en ondersteund door een vast contactpersoon.

  • Student medewerker groenten en fruit winkel (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Studentenjob

    Je taken zijn oa opruimen, borstelen, rekken met groenten en fruit vullen, afwassen, bestellingen klaar maken.

  • Productiearbeider - student (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    In de drukkerij zal je deel uitmaken van het productieteam verantwoordelijk voor de afwerking of rotatie. Concreet sta je in voor het opleggen, drukken, afwerken van kranten / magazines. Tijdens de productie voer je nauwkeurig je werk uit met oog op productiviteit. dynamisch en motiveer je collega's aan de machine wat het werken aangenaam maakt. Bij Roularta Media Group staat de mens centraal. Wil je naast je studies nog bijverdienen? Lees dan zeker verder!

  • Automechanieker (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: OPEL GARAGE Dhont

    Type: Vaste Job

    Het onderhoud en herstellen van wagens en bestelwagens van het merk Opel Vervangen van distributieriemen,koppelingen, remmen,schokdempers… Het uitlezen van fouten aan de hand van diagnose apparatuur Het uitvoeren van elektrische en elektronische herstellingen

  • IT consultants (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: WE FIX-IT

    Type: Vaste Job

    Als IT consultant bij WE FIX-IT, heb je een passie voor jouw job en zeker en vast voor IT. Je vindt het belangrijk om jezelf bij te scholen voor jouw job. Je bent ambitieus en werkt hard om doelen te realiseren en je ben enthousiast over de projecten waaraan je werkt. Door te werken bij WE FIX-IT zal je een persoonlijke groei ervaren. Jouw toekomst bij het bedrijf hangt af van wat je wilt bereiken in jouw carrière. In samenspraak met het management kan WE FIX-IT jou sturen in de richting dat jij wilt gaan. Als IT consultant: · zal je werken voor klanten in België en/of Europa; · ga je uitdagingen aan die jouw richting uitkomen; · vertegenwoordig je WE FIX-IT bij haar klanten; · leer je veel nieuwe mensen kennen en vind je het niet moeilijk om hier mee om te gaan; · begrijp je de noden van de klant en los je gemotiveerd eventuele problemen op.

  • zaalmedewerker flexijob (KLEMSKERKE)

    Regio: KLEMSKERKE

    Bedrijf: DE KRUIDENMOLEN

    Type: Flexijob

    zaal klaarzetten voor klanten, klanten ontvangen en aan tafel begeleiden, hulp in zaal, afruimen tafels, koelkast aanvullen

  • Barman (m/v) (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: DE SCHUUR

    Type: Flexijob

    Hulp in café. Je helpt mee met klaarzetten van dranken, bedienen van klanten, aanvullen van frigo's, afwas... "Allround medewerker" in tof café.

Zoek naar antwoorden van FLDE BLEECKER-LA BOUVERIE SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FLDE BLEECKER-LA BOUVERIE SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLDE BLEECKER-LA BOUVERIE SPRL. Laat een reactie achter voor FLDE BLEECKER-LA BOUVERIE SPRL. FLDE BLEECKER-LA BOUVERIE SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLDE BLEECKER-LA BOUVERIE SPRL. Leave a respond for FLDE BLEECKER-LA BOUVERIE SPRL. FLDE BLEECKER-LA BOUVERIE SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLDE BLEECKER-LA BOUVERIE SPRL op de google maps. Adres en contacten FLDE BLEECKER-LA BOUVERIE SPRL
Location of FLDE BLEECKER-LA BOUVERIE SPRL on the google maps. Address and contacts of FLDE BLEECKER-LA BOUVERIE SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLDE BLEECKER-LA BOUVERIE SPRL FLDE BLEECKER-LA BOUVERIE SPRL: BACOB | FTP | Louis J | Rottey J | DESIGN DECORATION KERCKX

Other related companies as FLDE BLEECKER-LA BOUVERIE SPRL: BACOB | FTP | Louis J | Rottey J | DESIGN DECORATION KERCKX

FLDE BLEECKER-LA BOUVERIE SPRL is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLDE BLEECKER-LA BOUVERIE SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07098510742. Het bedrijf FLDE BLEECKER-LA BOUVERIE SPRL bevindt zich op het adres: R. De L'Industrie 185 7080 Frameries - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 337,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 316,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Retailing outlets. Producten gemaakt in FLDE BLEECKER-LA BOUVERIE SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLDE BLEECKER-LA BOUVERIE SPRL is Papier en geallieerde producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLDE BLEECKER-LA BOUVERIE SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLDE BLEECKER-LA BOUVERIE SPRL, openstaande posities, locatie van FLDE BLEECKER-LA BOUVERIE SPRL op de kaart.

FLDE BLEECKER-LA BOUVERIE SPRL is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLDE BLEECKER-LA BOUVERIE SPRL, company assigned to the tax number BE07098510742. The company FLDE BLEECKER-LA BOUVERIE SPRL is located at the address: R. De L'Industrie 185 7080 Frameries - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 337,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 316,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Retailing outlets. Products created in FLDE BLEECKER-LA BOUVERIE SPRL were not found.
The main activity of FLDE BLEECKER-LA BOUVERIE SPRL is Paper and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLDE BLEECKER-LA BOUVERIE SPRL is not available. You also can look at reviews of FLDE BLEECKER-LA BOUVERIE SPRL, open positions, location of FLDE BLEECKER-LA BOUVERIE SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLDE BLEECKER-LA BOUVERIE SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLDE BLEECKER-LA BOUVERIE SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLDE BLEECKER-LA BOUVERIE SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLDE BLEECKER-LA BOUVERIE SPRL, employees, financial statistics.