CARROSSERIE VANDERHEYDEN

Contactgegevens CARROSSERIE VANDERHEYDEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARROSSERIE VANDERHEYDEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARROSSERIE VANDERHEYDEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRECHTSEBAAN 459B; 2900; SCHOTEN, België

Telefoon (phone): 36517841 (+32-36517841) 36517841 (+32-36517841)

Fax (fax): +32 (83) 332-49-93 +32 (83) 332-49-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARROSSERIE VANDERHEYDEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARROSSERIE VANDERHEYDEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARROSSERIE VANDERHEYDEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARROSSERIE VANDERHEYDEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARROSSERIE VANDERHEYDEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARROSSERIE VANDERHEYDEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARROSSERIE VANDERHEYDEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARROSSERIE VANDERHEYDEN
Products information CARROSSERIE VANDERHEYDEN

BTW identificatienummer (tax): BE05327239990
Ondernemingsnummer: 1516906738
Hoofdstad (capital): 726,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 346,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in CARROSSERIE VANDERHEYDEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Benzinestations and brandstoffen; Herstellingen and onderhoud van auto's; Verhuur voertuigen behalve auto's; Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARROSSERIE VANDERHEYDEN
(Get full report from official database of BE for CARROSSERIE VANDERHEYDEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARROSSERIE VANDERHEYDEN
Addition kinds of activities for CARROSSERIE VANDERHEYDEN

07230306. Groentebakdiensten | Vegetable packing services
33650201. Lucht- en ruimtevaart gietstukken, aluminium | Aerospace castings, aluminum
35650000. Verpakkingsmachines | Packaging machinery
38250233. Sweep generatoren | Sweep generators
38250239. Transformers, draagbaar: instrument | Transformers, portable: instrument
75390402. Rem reparatie, auto | Brake repair, automotive
76220200. Radio reparatie en installatie | Radio repair and installation

Werken bij CARROSSERIE VANDERHEYDEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARROSSERIE VANDERHEYDEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARROSSERIE VANDERHEYDEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARROSSERIE VANDERHEYDEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Mechanical Operator Janssen Pharmaceutica (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Mechanical Operator ben je verantwoordelijk voor het mechanisch omstellen, instellen en afregelen van primaire en secundaire verpakkingslijnen. Je bent ook inzetbaar voor het kwalitatief, tijdig en efficiënt uitvoeren van instructies aangaande primaire en secundaire verpakkingsactiviteiten van klinische studiemedicatie. Het mechanisch omstellen van primaire en secundaire verpakkingslijnen gebeurt volgens SOP en GMP richtlijnen. -Instellen en afregelen van primaire en secundaire verpakkingslijnen -Reinigen van de machines en onderdelen -Documenteren van activiteiten en controles -Primair verpakken van klinische studiemedicatie

  • Assistent ploegbaas (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als assistent van de ploegbaas ben je verantwoordelijk voor volgende taken: - Planningen opmaken - Team van operatoren aansturen - Opvangen van het verlof van ploegbazen - Processen opvolgen en verbeteringen voorstellen

  • Operator zagerij (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het bedienen van automatische bandzaagmachines en manuele zaagmachines. Het verpakken en verdelen van gezaagde materialen volgens de werkorders in de productie. De kwaliteit en de juiste lengte van de onderdelen bepalen.

  • Chauffeur CE nacht (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Genoeg van de "eeuwige" files maar wel nog graag professioneel op de baan? Dan kan deze vacature als nachtchauffeur zeker iets voor jou zijn! Als nachtchauffeur CE vervoer je levende kippen die je ophaalt bij de boer en naar het slachthuis brengt. Je start rond 19u/20u tot 7u/8u. Je kunt werken met een kooiaap om de containers met kippen op de vrachtwagen te zetten.

  • Poetshulp regio Gent 20u/week (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Vaalbeek, 8 uur per week (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Vaalbeek. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en de strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Jabbeke/Varsenare (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week

  • Huishoudhulp regio Wijgmaal (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Voor onze site te Wijgmaal zijn we op zoek naar geschikte huishoudhulpen. U wordt tewerkgesteld in assistentiewoningen op de site. De uren die je wenst te werken zijn bespreekbaar. Het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Sterke studenten voor logistieke projecten (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: MANPOWER INHOUSE KATOENNATIE

    Type: Studentenjob

    * Het takenpakket omvat onder andere laden en lossen, orderpicking, (re-)packing, ... * Je bent mee verantwoordelijk voor het veilig en proper houden van je eigen werkplek. * Je voert nauwkeurig je taken uit

  • (hulp)kok (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: BARLEY'S

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van een dynamisch team. Onder leiding van de chef voer je allerhande keukenwerkzaamheden uit in koude keuken Mise-en-place, bereiden en garneren van gerechten. Exact takenpakket afhankelijk van kennis en ervaring.

  • Bouwkundig Administratief Bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Viavera - Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je draagt de verantwoordelijkheid over de administratieve verwerking van bouwprojecten in zeer brede zin. Je krijgt een divers administratief takenpakket in een ondersteunende functie naar architecten, bouwkundige ingenieurs en projectcoördinatoren toe. Takenpakket: nacalculatie, administratieve verwerking bestekken, offertes, contracten, verzamelen van allerhande informatie, controle van juridische documenten en plannen,... Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiend, dynamisch, stijlvol en stabiel bedrijf in het centrum van Antwerpen.

  • Gemotiveerde Keukenhulp - Cleen Schardauw (Ledegem) (SINT-ELOOIS-WINKEL)

    Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken zijn we zoek naar een gemotiveerde keukenhulp/kok met zin voor verantwoordelijkheden. Je zal instaan voor een vlotte service en kwalitatieve gerechten. Je zal worden bijgestaan door een team medewerkers onder leiding van de chef. Je werkt actief mee bij de voorbereidingen en het dresseren tijden de dienst. Je hebt ervaring in de keuken. Dankzij jouw ervaring ben je in staat om samen met het keukenteam een goede service te leiden.

Zoek naar antwoorden van CARROSSERIE VANDERHEYDEN in sociale netwerken
Look for responds of CARROSSERIE VANDERHEYDEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARROSSERIE VANDERHEYDEN. Laat een reactie achter voor CARROSSERIE VANDERHEYDEN. CARROSSERIE VANDERHEYDEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARROSSERIE VANDERHEYDEN. Leave a respond for CARROSSERIE VANDERHEYDEN. CARROSSERIE VANDERHEYDEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARROSSERIE VANDERHEYDEN op de google maps. Adres en contacten CARROSSERIE VANDERHEYDEN
Location of CARROSSERIE VANDERHEYDEN on the google maps. Address and contacts of CARROSSERIE VANDERHEYDEN

Andere gerelateerde bedrijven als come CARROSSERIE VANDERHEYDEN CARROSSERIE VANDERHEYDEN: LA CAVINIERE | BASISSCHOOL | CARROSSERIE VANNESTE | NOEL VERHELST | JEAN-LOUIS FRIS?E

Other related companies as CARROSSERIE VANDERHEYDEN: LA CAVINIERE | BASISSCHOOL | CARROSSERIE VANNESTE | NOEL VERHELST | JEAN-LOUIS FRIS?E

CARROSSERIE VANDERHEYDEN is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARROSSERIE VANDERHEYDEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05327239990. Het bedrijf CARROSSERIE VANDERHEYDEN bevindt zich op het adres: BRECHTSEBAAN 459B; 2900; SCHOTEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 726,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 346,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Benzinestations and brandstoffen; Herstellingen and onderhoud van auto's; Verhuur voertuigen behalve auto's; Voertuigen. Producten gemaakt in CARROSSERIE VANDERHEYDEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CARROSSERIE VANDERHEYDEN is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARROSSERIE VANDERHEYDEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARROSSERIE VANDERHEYDEN, openstaande posities, locatie van CARROSSERIE VANDERHEYDEN op de kaart.

CARROSSERIE VANDERHEYDEN is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARROSSERIE VANDERHEYDEN, company assigned to the tax number BE05327239990. The company CARROSSERIE VANDERHEYDEN is located at the address: BRECHTSEBAAN 459B; 2900; SCHOTEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 726,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 346,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Benzinestations and brandstoffen; Herstellingen and onderhoud van auto's; Verhuur voertuigen behalve auto's; Voertuigen. Products created in CARROSSERIE VANDERHEYDEN were not found.
The main activity of CARROSSERIE VANDERHEYDEN is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CARROSSERIE VANDERHEYDEN is not available. You also can look at reviews of CARROSSERIE VANDERHEYDEN, open positions, location of CARROSSERIE VANDERHEYDEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARROSSERIE VANDERHEYDEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARROSSERIE VANDERHEYDEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARROSSERIE VANDERHEYDEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARROSSERIE VANDERHEYDEN, employees, financial statistics.