HAACHT MOTORS BVBA

Contactgegevens HAACHT MOTORS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HAACHT MOTORS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

HAACHT MOTORS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSTRAAT 137; 3150; HAACHT, België

Telefoon (phone): 16605866 (+32-16605866) 16605866 (+32-16605866)

Fax (fax): +32 (65) 214-58-34 +32 (65) 214-58-34

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HAACHT MOTORS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HAACHT MOTORS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HAACHT MOTORS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HAACHT MOTORS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HAACHT MOTORS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HAACHT MOTORS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HAACHT MOTORS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HAACHT MOTORS BVBA
Products information HAACHT MOTORS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03645507812
Ondernemingsnummer: 7654144287
Hoofdstad (capital): 199,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 874,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in HAACHT MOTORS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Benzinestations and brandstoffen; Herstellingen and onderhoud van auto's; Mazda; Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HAACHT MOTORS BVBA
(Get full report from official database of BE for HAACHT MOTORS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor HAACHT MOTORS BVBA
Addition kinds of activities for HAACHT MOTORS BVBA

147901. Minerale pigmentwinning | Mineral pigment mining
226901. Afdrukken van smalle stoffen | Printing of narrow fabrics
352302. Grondbewerkingsmachines, met uitzondering van gras en grond | Soil preparation machinery, except turf and grounds
506301. Transformatoren en transmissieapparatuur | Transformers and transmission equipment
38429900. Chirurgische apparaten en benodigdheden, nec | Surgical appliances and supplies, nec
79991113. Martial arts school, nec | Martial arts school, nec

Werken bij HAACHT MOTORS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HAACHT MOTORS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HAACHT MOTORS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HAACHT MOTORS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Gezocht: operator voor een internationaal chemisch bedrijf in de gassector voor productiesite te Aalter

  • Technieker kranen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: T-INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je checkt dagelijks de installaties en kranen op de site. Indien nodig voer je herstellingen uit.Zelfstandig werken is je ding, al overleg je ook met je team. Je gaat nauwkeurig te werk en werkt in een 3-ploegensysteem. Af en toe word je ingezet in het weekend. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler in de logistieke wereld. Elk jaar groeien ze en breiden ze uit. Naast transport focussen ze ook op opslagruimte en containers.

  • RUITENWASSER- MOOIE DAGUREN EN VEEL VARIATIE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een schoonmaakbedrijf, regio Zottegem,  dat actief is in Oost- en West-Vlaanderen zijn we op zoek naar een gemotiveerde ruitenwasser met een eerste ervaring. Je vertrekt steeds vanuit de firma en met de firmawagen volg je een vaste ronde binnen een bepaalde regio. 's Morgens start je tussen 6u en 8u afhankelijk van de post. Je werkt tussen de 30 en 37 uur/week.

  • ORDERPICKER DOE-HET-ZELF-MATERIAAL (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gespecialiseerd in doe-het-zelfmateriaal te Wommelgem zijn we op zoek naar gemotiveerde. Je bent verantwoordelijk voor het klaarmaken van bestellingen d.m.v. een scanner en een elektrische transpalet.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES voor SINT-LIEVENS-HOUTEM - VOLTIJDS (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Sint-Lievens-Houtem en omgeving.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Oevel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Zorgkundige regio Gent - kerstvakantie (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar enthousiaste studenten (verzorgende of zorgkundige) die aan de slag willen in een woonzorgcentrum tijdens de kerstvakantie. Dit kan in verschillende shiften (vroege en late) voor 5 dagen in de week. Als zorgkundige/verzorgende heb je een belangrijke ondersteunende rol binnen het care departement. Je biedt hulp en kijkt toe op het psychisch, fysisch en sociaal welbevinden van de bewoners binnen het woonzorgcentrum. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,... Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,...) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige

  • C# Ontwikkelaar (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Foreach

    Type: Vaste Job

    Als C# ontwikkelaar maak je deel uit van ons SCRUM-team dat instaat voor de ontwikkeling, doorontwikkeling en support van onze C# projecten. Dit team werkt intensief samen met onze Project Owners en onze klanten. Je kan terugvallen op de uitgebreide ervaring van Foreach met het uitvoeren van grote webprojecten volgens agile methodologieën. Je belangrijkste verantwoordelijkheid bestaat in het mee ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties en webplatformen in C#, meestal applicaties met een stevige back-end, die geïntegreerd zijn in complexe achterliggende systemen en databanken. Naast C# ontwikkeling word je ook betrokken bij front-end ontwikkeling, databank ontwikkeling, responsieve ontwikkeling, applicatie maintenance en third line support. Je kennis van analyse, architectuur en testing, je ervaring met SCRUM, én je sociale capaciteiten zullen goed van pas komen in onze open en flexibele organisatie. Je werkt meestal in Merksem, maar je draagt ook bij aan workshops, meetings en testsessies bij de klant.

  • Vroedkundige/Verpleegkundige regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Vaste Job

    Je staat mee aan de opstart van een nieuw team van vroedkundigen en combineert in de beginfase vroedkundige en verpleegkundige zorgen in de thuisverpleging. Voor meer informatie over de jobinhoud, kan je een kijkje nemen op onze jobsite https://jobs.devoorzorg-bondmoyson.be/ of in de bijlage.

  • ZORGKUNDIGE (MELSBROEK)

    Regio: MELSBROEK

    Bedrijf: NATIONAAL MS CENTER

    Type: Vaste Job

    Je functie: • Je werkt mee aan de revalidatie en behandeling van personen met multiple sclerose of andere chronische neurologische aandoeningen • Je maakt deel uit van een gedreven team van zorgkundigen en verpleegkundigen.

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES PROGRAMMEREN - INFORMATICA REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een programmeur, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren. Ook moet je in staat zijn om eindwerken en oefeningen te begeleiden en bij te sturen. De vereiste talen zijn .NET, Java, ASP en PHP (of 1 daarvan). Ook HTML/CSS komt zeker aan bod.

  • Freelance Senior Projectleider Industriële / Residentiële Renovatie (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: GROUP SUERICKX

    Type: Zelfstandige activiteit

    Group Suerickx levert hoog kwalitatieve diensten op vlak van renovatie en bescherming van gebouwen en installaties. Om die immense projecten tot een goed einde te brengen, zijn we op zoek naar collega’s die zichzelf overstijgen. Binnen Group Suerickx hebben we verschillende business units met elk hun eigen specialisatie (betonrenovatie, dakwerken, vloersystemen, gevelrenovatie, terrasrenovatie, straalwerken, schilderwerken, …) Als Senior Projecleider ben je, in samenwerking met de Project Manager, verantwoordelijk voor de kwalitatieve en veilige uitvoering van de projecten: Bijwonen van werfvergaderingen Opmaken van uitvoeringsdossiers Briefen, coachen en opvolgen van teamleaders, arbeiders en operationele ploegen Verzorgen van de werf- en projectadministratie en plaatsen van logistieke orders Nauwgezet opvolgen van de projecten en rapporteren aan de Project Manager Dagelijkse de nacalculatie van de werven opvolgen Overleg en input geven voor vordering staten Opleveren van projecten in het bijzijn van de klant

Zoek naar antwoorden van HAACHT MOTORS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of HAACHT MOTORS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor HAACHT MOTORS BVBA. Laat een reactie achter voor HAACHT MOTORS BVBA. HAACHT MOTORS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HAACHT MOTORS BVBA. Leave a respond for HAACHT MOTORS BVBA. HAACHT MOTORS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HAACHT MOTORS BVBA op de google maps. Adres en contacten HAACHT MOTORS BVBA
Location of HAACHT MOTORS BVBA on the google maps. Address and contacts of HAACHT MOTORS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come HAACHT MOTORS BVBA HAACHT MOTORS BVBA: Dupont Boutique | DE MOBIELE HONDENWASSALON | AL-GRO | Daniels M | GIS?LE CELIS

Other related companies as HAACHT MOTORS BVBA: Dupont Boutique | DE MOBIELE HONDENWASSALON | AL-GRO | Daniels M | GIS?LE CELIS

HAACHT MOTORS BVBA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HAACHT MOTORS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03645507812. Het bedrijf HAACHT MOTORS BVBA bevindt zich op het adres: STATIONSTRAAT 137; 3150; HAACHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 199,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 874,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Benzinestations and brandstoffen; Herstellingen and onderhoud van auto's; Mazda; Voertuigen. Producten gemaakt in HAACHT MOTORS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HAACHT MOTORS BVBA is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HAACHT MOTORS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HAACHT MOTORS BVBA, openstaande posities, locatie van HAACHT MOTORS BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HAACHT MOTORS BVBA is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is HAACHT MOTORS BVBA, company assigned to the tax number BE03645507812. The company HAACHT MOTORS BVBA is located at the address: STATIONSTRAAT 137; 3150; HAACHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 199,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 874,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Benzinestations and brandstoffen; Herstellingen and onderhoud van auto's; Mazda; Voertuigen. Products created in HAACHT MOTORS BVBA were not found.
The main activity of HAACHT MOTORS BVBA is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HAACHT MOTORS BVBA is not available. You also can look at reviews of HAACHT MOTORS BVBA, open positions, location of HAACHT MOTORS BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HAACHT MOTORS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HAACHT MOTORS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HAACHT MOTORS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HAACHT MOTORS BVBA, employees, financial statistics.