MARC VAN DEN DRIESSCHE

Contactgegevens MARC VAN DEN DRIESSCHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARC VAN DEN DRIESSCHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARC VAN DEN DRIESSCHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HALSESTEENWEG 113; 9402; NINOVE, België

Telefoon (phone): 54327330 (+32-54327330) 54327330 (+32-54327330)

Fax (fax): +32 (82) 420-11-59 +32 (82) 420-11-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARC VAN DEN DRIESSCHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARC VAN DEN DRIESSCHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARC VAN DEN DRIESSCHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARC VAN DEN DRIESSCHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARC VAN DEN DRIESSCHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARC VAN DEN DRIESSCHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARC VAN DEN DRIESSCHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARC VAN DEN DRIESSCHE
Products information MARC VAN DEN DRIESSCHE

BTW identificatienummer (tax): BE01981353759
Ondernemingsnummer: 2066772460
Hoofdstad (capital): 678,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 227,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in MARC VAN DEN DRIESSCHE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Benzinestations and brandstoffen; Herstellingen and onderhoud van auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARC VAN DEN DRIESSCHE
(Get full report from official database of BE for MARC VAN DEN DRIESSCHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARC VAN DEN DRIESSCHE
Addition kinds of activities for MARC VAN DEN DRIESSCHE

353106. Backhoes, tractoren, kranen, ploegen en dergelijke apparatuur | Backhoes, tractors, cranes, plows, and similar equipment
671200. Bankholdingsmaatschappijen | Bank holding companies
835199. Kinderopvangdiensten, nec | Child day care services, nec
38249903. Parkeermeters | Parking meters
50740208. Verwarming apparatuur en panelen, zonne-energie | Heating equipment and panels, solar

Werken bij MARC VAN DEN DRIESSCHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARC VAN DEN DRIESSCHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARC VAN DEN DRIESSCHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARC VAN DEN DRIESSCHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Payroll Officer (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: VANDEN BORRE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Samen met uw collega's bent u, in samenwerking met het sociaal secretariaat, verantwoordelijk voor de loonberekening, administratief beheer van sociale documenten, verstrekken van adviezen en het opmaken van arbeidscontracten. Kortom, u beheert de volledige personeelsadministratie. Voor de day-to-day personeelsvragen bent u het aanspreekpunt voor 1200 personeelsleden.

  • Informant (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als informant werk je tussen 19 en 27 januari 2019 voor Mitsubishi op het autosalon op de Heysel in Brussels Expo. Je staat er in voor het informeren van bezoekers over een aantal modellen uit het Mitsubishi-gamma en je maakt ook offertes op voor geïnteresseerde en potentiële klanten. We zoeken enthousiaste en commercieel ingestelde informanten, met enige affiniteit voor auto\\\'s en het merk.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Hasselt centrum (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: DIENSTENONDERNEMING DILSEN-STOKKEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen aan huis in het kader van dienstencheques. Dit omvat o.a. schoonmaken (inclusief ramen), wassen, strijken, kleine naaiwerken en bereiden van maaltijden. Je voert deze taken uit in de regio Dilsen-Stokkem.

  • Jobstudent schoenenwinkel Sluis (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent in deze modernen schoenenwinkel ontvang je de klanten hartelijk help je de klanten met de juiste keuze help je de klanten met de juiste schoen maat help je de stock en de winkel op orde te houden

  • Verkoopsmedewerker Jobstudent Kerstvakantie (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Sint-Michiels zijn we op zoek naar verkoopsmedewerkers jobstudenten kerstvakantie (M/V). De firma situeert zich in de voedingssector. - Uren liggen tussen 9u30 en 18u - Werken in de kerstvakantie - Ook in de weekends! VANAF 18/12/2018!

  • DAKWERKER (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: CEUPPENS JAN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het uitvoeren, onderhouden en herstellen van schuine daken en gevelbekleding, hoofdzakelijk uit pannen en leien. Voordat de dakbekleding aangebracht wordt, plaats je de isolatie van het dak, breng je het onderdak en de panlatten aan en voorzie je eventueel dakvlakvensters en ventilatiesystemen. Je maakt ook platte daken waterdicht en je werkt met diverse isolatie- en dichtingsmaterialen die je met verschillende technieken aan elkaar en aan de grond bevestigt. Ook het opbouwen en afbreken van stellingen behoort tot je takenpakket.

  • Metser (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: VECUBO

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een polyvalente metser. Je voert metselwerken uit voor nieuwbouw, verbouwingen en renovatiewerken. Zelfstandig kunnen werken. Werkinstructies volgen. Voldoende technisch inzicht.

  • ALL ROUND ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: DEPANNAGE LELEU

    Type: Vaste Job

    Uw takenpakket Telefonische oproepen beantwoorden en uitvoeren – permanent in contact staan met officiële instanties waaronder de politie Call intake van de takelopdrachten Takelopdrachten dispatchen Dossiers navolgen (verzekeringsbijstanden) Administratieve taken uitvoeren aan de hand van onze database en computersoftware Geven en terugnemen van een vervangwagen + wassen Uw profiel U bent stressbestendig en in staat om verschillende taken op u te nemen U heeft teamspirit en kan goed communiceren U bent flexibel en sterk in organiseren U bent vriendelijk, beleefd en professioneel naar klanten toe U bent betrouwbaar en eerlijk Geografische kennis van de omgeving is een plus U woont het liefst in het Antwerpse We bieden aan Voltijds vast contract van onbepaalde duur

  • Talent-IT - Netwerk Engineer (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beschrijving Je werkt vanuit Oostende en bent bereid om ook naar andere vestigingen te reizen indien de opdracht het vraagt. Je bent enthousiast, flexibel ingesteld en beheerst over goede sociale - en communicatieve vaardigheden. Ook beheers je vlot de Nederlandse, Franse en Engelse taal. Bovenal beschik je over goede organisatorische en analytische vaardigheden. Je bent een echte teamplayer en je kan gemakkelijk schakelen op verschillende niveaus. Verder draai je buiten kantooruren mee in een bereikbaarheidsdienst. Profiel Je beschikt over een afgeronde Bachelor opleiding op het gebied van ICT Je beschikt over een Bachelor werk - en denkniveau Je hebt kennis van Networking en Security en je beschikt over brede kennis van andere IT componenten Je hebt een passie voor IT - security gerelateerde onderwerpen Je hebt kennis van en ervaring met: Next Generation Firewalls (CheckPoint, Palo Alto) Netwerk, VPN en loadbalance technologieën (Cisco, Juniper, NetScaler, Infoblox) Netwerk access control en monitoring Web Application Firewalls Certificate management Patch en Vulnerability Management IDS, IPS, Infrastructure hardening, pentesting en scripting

  • Zelfstandig Medevennoot Bank omgeving Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AZURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij kijken uit naar een toekomstig zaakvoerder en medevennoot voor een bank- en verzekeringskantoor met vestigingen in de bredere regio Kortrijk. Taken en verantwoordelijkheden In regio Kortrijk kijken wij uit naar een (mede)vennoot en toekomstig zaakvoerder van een bank- en verzekeringskantoor. Afhankelijk van je interesse, achtergrond en ervaring bestaat de mogelijkheid om: Onmiddellijk bij aanvang aandelen te verwerven en aldus onmiddellijk op te starten als partner-zaakvoerder. Gedurende het eerste jaar op te starten in dienstverband, met de concrete doelstelling om vervolgens na 1 jaar aandelen te verwerven. Vanuit de hoofdzetel voorziet deze bank een doorgedreven ondersteuning en begeleiding zoals het uitwerken van je financieel en strategisch plan en opleiding en training op jouw maat. Na je initiële opleidings- en inwerkperiode, zal je functie het volgende omvatten: Je bent het gezicht van de bank in je regio en je vormt het aanspreekpunt voor klanten. Je bent bij voorkeur woonachtig in de nabije regio van je kantoor en je bouwt een actief netwerk uit in de regio. Je adviseert een divers type van cliënteel (particulieren, zelfstandigen en ondernemingen) en dit over diverse financiële domeinen heen (spaar-en betaalproducten, verzekeringen, kredieten, vermogensbeheer). Je kan rekenen op doorgedreven ondersteuning vanuit de hoofdzetel van de bank: product-technische opleidingen, een veelzijdig productaanbod naar diverse doelgroepen zoals particulieren/zelfstandigen/ondernemingen, regionale specialisten waarop je beroep kan doen,... Je werkt een financieel en strategisch meerjarenplan uit voor je kantoor met als doel het realiseren van een verdere rendabele groei. Je gaat proactief op zoek naar nieuwe opportuniteiten en je neemt allerhande gerichte initiatieven om je kantoor verder op de kaart te zetten in de regio (campagnes opzetten, organisatie info avonden voor klanten, regionale netwerking....). Tot slot heb je ook oog voor een goede werking van je kantoor. Je begrijpt dat het realiseren van succes vooral een teamverhaal is en je hebt bijzondere aandacht voor de coaching, opleiding en motivering van je medewerkers.

Zoek naar antwoorden van MARC VAN DEN DRIESSCHE in sociale netwerken
Look for responds of MARC VAN DEN DRIESSCHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARC VAN DEN DRIESSCHE. Laat een reactie achter voor MARC VAN DEN DRIESSCHE. MARC VAN DEN DRIESSCHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARC VAN DEN DRIESSCHE. Leave a respond for MARC VAN DEN DRIESSCHE. MARC VAN DEN DRIESSCHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARC VAN DEN DRIESSCHE op de google maps. Adres en contacten MARC VAN DEN DRIESSCHE
Location of MARC VAN DEN DRIESSCHE on the google maps. Address and contacts of MARC VAN DEN DRIESSCHE

Andere gerelateerde bedrijven als come MARC VAN DEN DRIESSCHE MARC VAN DEN DRIESSCHE: Elreno BVBA | Dimaco Knitting NV | MEUBELEN RYSSEN | Coisman Construct sprl | DAVID KNAPEN

Other related companies as MARC VAN DEN DRIESSCHE: Elreno BVBA | Dimaco Knitting NV | MEUBELEN RYSSEN | Coisman Construct sprl | DAVID KNAPEN

MARC VAN DEN DRIESSCHE is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARC VAN DEN DRIESSCHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01981353759. Het bedrijf MARC VAN DEN DRIESSCHE bevindt zich op het adres: HALSESTEENWEG 113; 9402; NINOVE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 678,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 227,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Benzinestations and brandstoffen; Herstellingen and onderhoud van auto's. Producten gemaakt in MARC VAN DEN DRIESSCHE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARC VAN DEN DRIESSCHE is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARC VAN DEN DRIESSCHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARC VAN DEN DRIESSCHE, openstaande posities, locatie van MARC VAN DEN DRIESSCHE op de kaart.

MARC VAN DEN DRIESSCHE is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARC VAN DEN DRIESSCHE, company assigned to the tax number BE01981353759. The company MARC VAN DEN DRIESSCHE is located at the address: HALSESTEENWEG 113; 9402; NINOVE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 678,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 227,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Benzinestations and brandstoffen; Herstellingen and onderhoud van auto's. Products created in MARC VAN DEN DRIESSCHE were not found.
The main activity of MARC VAN DEN DRIESSCHE is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MARC VAN DEN DRIESSCHE is not available. You also can look at reviews of MARC VAN DEN DRIESSCHE, open positions, location of MARC VAN DEN DRIESSCHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARC VAN DEN DRIESSCHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARC VAN DEN DRIESSCHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARC VAN DEN DRIESSCHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARC VAN DEN DRIESSCHE, employees, financial statistics.