PETROL AND COMPAGNIE

Contactgegevens PETROL AND COMPAGNIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PETROL AND COMPAGNIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PETROL AND COMPAGNIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE PHILIPPEVILLE 141; 6001; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71366674 (+32-71366674) 71366674 (+32-71366674)

Fax (fax): +32 (9) 422-89-34 +32 (9) 422-89-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PETROL AND COMPAGNIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PETROL AND COMPAGNIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PETROL AND COMPAGNIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PETROL AND COMPAGNIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PETROL AND COMPAGNIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PETROL AND COMPAGNIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PETROL AND COMPAGNIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PETROL AND COMPAGNIE
Products information PETROL AND COMPAGNIE

BTW identificatienummer (tax): BE06469268798
Ondernemingsnummer: 7314941406
Hoofdstad (capital): 380,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 885,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in PETROL AND COMPAGNIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Benzinestations and brandstoffen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PETROL AND COMPAGNIE
(Get full report from official database of BE for PETROL AND COMPAGNIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PETROL AND COMPAGNIE
Addition kinds of activities for PETROL AND COMPAGNIE

22110602. Automotive stoffen, katoen | Automotive fabrics, cotton
23999902. Automotive deksels, behalve de zit- en banddeksels | Automotive covers, except seat and tire covers
27890000. Boekbinden en aanverwant werk | Bookbinding and related work
39999940. Theatrale landschap | Theatrical scenery
73610201. Chauffeur register | Chauffeur registry

Werken bij PETROL AND COMPAGNIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PETROL AND COMPAGNIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PETROL AND COMPAGNIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PETROL AND COMPAGNIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Metser (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde metsers. We bouwen bij voorkeur dicht bij huis, zeker nooit buiten West-Vlaanderen. Van particuliere bouw tot appartemenstbouw, vooral gevel metsen !

  • Administratief Bediende Customs - DHL Aviation (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Start People Zaventem GT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een administratieve duizendpoot en de komende 2 maanden beschikbaar ( en eventueel langer ) ? Is dynamiek, uitdaging en variatie zaken dat jij zoekt in een job? Perfect ! Dan ben jij wel misschien wel de "Administratief Bediende Customs bij DHL Aviation m/v" die wij zoeken ! Dit voor een internationale logistieke speler op Brucargo. Je zal ingeschakeld worden op de afdeling Customs ( Douane ) Takenpakket : Administratie rond zendingen Behandelen van import / export documenten Mails behandelen - Telefonisch aanspreek punt Opvolging in verschillende (bedrijfseigen) databases

  • Medewerker - Containerafdeling (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zeebrugge zijn wij op zoek naar een medewerker voor de containerafdeling. Daar sta je in voor de herstellingen van containers.

  • CNC-frezer insteller/bedienaar (2 ploegen) (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren zijn we op zoek naar een productiemedewerker. Als machine-operator sta je in voor het besturen en aanvullen van de machine. De bedoeling is dat je goed de bestelbon zal aflezen waardoor je de stukken correct in de machine kan leggen, het programma kan oproepen en dat je de juiste afmetingen kan ingeven. Je moet niet zelf de CNC- freesmachine programmeren.

  • Manifest bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te 2000 Antwerpen zijn wij opzoek naar een manifest bediende om te werken in de maritieme sector. (M/V) Als manifestbediende binnen deze onderneming sta je in voor het enerzijds inboeken van manifest. En anderzijds voor de inside sales. Je zal meewerken voor het uitbreiden van een nieuwe lijn.Weet jij van aanpakken en kan jij werken onder druk en weet jij problemen als geen ander aan te pakken? Dan ben jij onze ideale kandidaat.  

  • Huishoudhulp DCO De Bron - Regio Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

  • HUISHOUDHULP Herentals - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken dus mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Herentals. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Poetshulp Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij huis van ons personeel zodat dit gemakkelijk combineerbaar is met je gezinsleven. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen om te poetsen bij particulieren in het systeem van de dienstencheques.

  • Technieker (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: CLAES KOELTECHNIEK

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega’s beheer je verschillende koel- en vriesinstallaties alsook airconditionings bij onze klanten. Je zoekt de verschillende defecten op en herstelt ze op een duurzame manier. Niet alleen plaatsen we installaties, ook zorgen we voor onderhoud zodat de toestellen efficiënt werken. Verder heb je interesse om installaties te verbeteren en zo de kwaliteit en de comfort voor de klanten te verbeteren.

  • Vrachtwagenchauffeur CE vervoer bouwmaterialen (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: KARWEIWERKEN BART DECKERS

    Type: Vaste Job

    Voor het vervoer van bouwmaterialen zijn we op zoek naar een chauffeur CE vrachtwagen met aanhangwagen. Ervaring met kraanwerk is een pluspunt maar kan ook aangeleerd worden.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Mystery Shopper (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van PETROL AND COMPAGNIE in sociale netwerken
Look for responds of PETROL AND COMPAGNIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PETROL AND COMPAGNIE. Laat een reactie achter voor PETROL AND COMPAGNIE. PETROL AND COMPAGNIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PETROL AND COMPAGNIE. Leave a respond for PETROL AND COMPAGNIE. PETROL AND COMPAGNIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PETROL AND COMPAGNIE op de google maps. Adres en contacten PETROL AND COMPAGNIE
Location of PETROL AND COMPAGNIE on the google maps. Address and contacts of PETROL AND COMPAGNIE

Andere gerelateerde bedrijven als come PETROL AND COMPAGNIE PETROL AND COMPAGNIE: Deschuyteneer C | Pintelon Bonded Stores | PATRICK ROUSSEL | SOUDAN J.L. | Adriaenssens C

Other related companies as PETROL AND COMPAGNIE: Deschuyteneer C | Pintelon Bonded Stores | PATRICK ROUSSEL | SOUDAN J.L. | Adriaenssens C

PETROL AND COMPAGNIE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PETROL AND COMPAGNIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06469268798. Het bedrijf PETROL AND COMPAGNIE bevindt zich op het adres: AVENUE DE PHILIPPEVILLE 141; 6001; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 380,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 885,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Benzinestations and brandstoffen. Producten gemaakt in PETROL AND COMPAGNIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PETROL AND COMPAGNIE is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PETROL AND COMPAGNIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PETROL AND COMPAGNIE, openstaande posities, locatie van PETROL AND COMPAGNIE op de kaart.

PETROL AND COMPAGNIE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is PETROL AND COMPAGNIE, company assigned to the tax number BE06469268798. The company PETROL AND COMPAGNIE is located at the address: AVENUE DE PHILIPPEVILLE 141; 6001; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 380,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 885,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Benzinestations and brandstoffen. Products created in PETROL AND COMPAGNIE were not found.
The main activity of PETROL AND COMPAGNIE is Petroleum Refining and Related Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PETROL AND COMPAGNIE is not available. You also can look at reviews of PETROL AND COMPAGNIE, open positions, location of PETROL AND COMPAGNIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PETROL AND COMPAGNIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PETROL AND COMPAGNIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PETROL AND COMPAGNIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PETROL AND COMPAGNIE, employees, financial statistics.