FIDUCIAIRE ROELANDTS

Contactgegevens FIDUCIAIRE ROELANDTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FIDUCIAIRE ROELANDTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FIDUCIAIRE ROELANDTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FONTEINSTRAAT 4A; 2140; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32355956 32355956

Fax (fax): +32 (15) 672-16-17 +32 (15) 672-16-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FIDUCIAIRE ROELANDTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FIDUCIAIRE ROELANDTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FIDUCIAIRE ROELANDTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FIDUCIAIRE ROELANDTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FIDUCIAIRE ROELANDTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FIDUCIAIRE ROELANDTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FIDUCIAIRE ROELANDTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FIDUCIAIRE ROELANDTS
Products information FIDUCIAIRE ROELANDTS

BTW identificatienummer (tax): BE03056091308
Ondernemingsnummer: 2826202392
Hoofdstad (capital): 991,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 596,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in FIDUCIAIRE ROELANDTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Belastingconsulenten; Diverse juridische dienstverlening

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FIDUCIAIRE ROELANDTS
(Get full report from official database of BE for FIDUCIAIRE ROELANDTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FIDUCIAIRE ROELANDTS
Addition kinds of activities for FIDUCIAIRE ROELANDTS

2679. Omgekeerde papierproducten, nv | Converted paper products, nec
336600. Kopergieterijen | Copper foundries
562100. Vrouwenkleding winkels | Women's clothing stores
824399. Dataverwerking scholen, nec | Data processing schools, nec
08119902. Houtwegen, hardhout | Timber tracts, hardwood
32319901. Kunstglas: gemaakt van gekochte glas | Art glass: made from purchased glass
35320205. Concentratie machines (metallurgische of mijnbouw) | Concentration machinery (metallurgical or mining)
36999907. Inlaatdraden, elektrische lamp | Lead-in wires, electric lamp
57149901. gordijnen | Curtains
57349900. Computer en software winkels, nec | Computer and software stores, nec

Werken bij FIDUCIAIRE ROELANDTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FIDUCIAIRE ROELANDTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FIDUCIAIRE ROELANDTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FIDUCIAIRE ROELANDTS. Looking for open vacancies in other companies

  • medewerker technische dienst (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je staat in voor onderhoud en herstellen van gebouwen, verpakkingsmachines, transportbanden en aanverwante machines • Je biedt ondersteuning aan de productie bij het gebruik van de machines • Je zoekt naar creatieve oplossingen voor de productieafdeling • Je bewaakt de kwaliteit, de veiligheid en de efficiëntie van de onderhoudsprocessen. • Je ziet erop toe dat alle medewerkers de regels en veiligheidsvoorschriften naleven en je vervult daarbij een voorbeeldfunctie • Je draagt bij tot het creëren van een aangename werksfeer en je benadert anderen met een positieve ingesteldheid • Je motiveert personen met een handicap binnen de productieomgeving met het oog op een goede taakuitvoering

  • CNC operator (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    CNC operator gezocht voor een bedrijf in Hamont. Heb je interesse? Solliciteer dan bij Adecco Bree. Als CNC operator zal je terecht komen in een standvast bedrijf met een dynamisch team. Je taken bestaan uit: Tekeningen lezen en begrijpen Machines programmeren/instellen 100% draaien en 100% programmeren Stukwerk Diverse keren de instellingen wijzigingen per dag

  • ARBEIDER METAAL - OPERATOR GIETERIJ (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt gekend in de metaalsector zijn wij bij Forum Jobs op zoek naar operatoren. Jouw takenpakket zal vooral bestaan uit: U houdt toezicht op en regelt één of meerdere fases in de warme metaalproductie (smelten, gieten, ...) om nieuw metaal, halffabricaten (wielen) of afgewerkte producten te bekomen. Werkt volgens de veiligheidsvoorschriften, milieunormen en productievereisten (kwaliteit, kosten, termijnen, ...). u controleert de staat van de installaties en voert er onderhoud aan uit. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: installaties vanop afstand aansturen, manuele of machinale vormgietbewerkingen uitvoeren, ... U produceert zelf de kunststof door middel van correct afwegen en doseren. U produceert gietstukken door middel van manueel of machinaal gieten. U werkt zelfstandig op een werkpost waarbij u voor alle handelingen instaat. U werkt met verschillende matrijzen van verschillende grootte. U bepaalt zelf de kwaliteit en productiviteit door uw inzet en vakmanschap.

  • Technisch bediende (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Sint-Truiden (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar een technisch bediende (m/v) Je staat in voor de algemene administratie Tekenwerk (CAD) Voorbereidend werk voor het atelier Klanten helpen met het inladen van hun aankopen Sector : natuursteen

  • Helpdeskmedewerker (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je maakt deel uit van het customer service team (7 medewerkers) en rapporteert aan de Teamleader customer service. Je zal voornamelijk ingeschakeld worden voor het leveren van oplossingsgerichte ondersteuning aan klanten zowel telefonisch als via een online ticketing systeem. Je neemt deel aan dagelijkse overlegmomenten en meetings om zo de interne werking mee te helpen optimaliseren.

  • HUISHOUDHULP WESTKAPELLE (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Kampenhout– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BUKEN)

    Regio: BUKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz . En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Polyvalente supermarktmedewerker (Albert Heijn Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de verschillende Albert Heijn filialen in Gent zijn we op zoek naar kassamedewerkers en aanvullers. Ben je flexibel, ben je op zoek naar een toffe job in een aangename werkomgeving? Aarzel niet om ons te contacteren!

  • Jobstudent verkoop Groenten en Fruit (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te regio Kempen zijn we op zoek naar een jobstudent. U staat in voor de verkoop van groenten en fruit U werkt 1 zaterdag op 2 Bedienen van de klanten Winkel op orde houden + werken in de zomervakantie

  • Jobstudent (m/v) winkel Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • Mechanicien - Elektro-Mechanicien (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Je bent oprecht geïnteresseerd in de carrosserie-afdeling van vrachtwagens. Je hebt een uitdagende en afwisselende job en voert herstellings- en onderhoudswerken uit. De werken omvatten montage en demontage van onderdelen,sleutelen en je voert onderhoudswerken uit.

  • kinesitherapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: www.kinesist-antwerpen.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een praktijk op het drukke en levendige Zuid, vlakbij het nieuwe gerechtsgebouw te Antwerpen (2018) ben ik op zoek naar een toffe collega kinesitherapeut. Iemand die zelfstandig kan werken en van aanpakken weet. kijk op www.kinesist-antwerpen.be

Zoek naar antwoorden van FIDUCIAIRE ROELANDTS in sociale netwerken
Look for responds of FIDUCIAIRE ROELANDTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FIDUCIAIRE ROELANDTS. Laat een reactie achter voor FIDUCIAIRE ROELANDTS. FIDUCIAIRE ROELANDTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FIDUCIAIRE ROELANDTS. Leave a respond for FIDUCIAIRE ROELANDTS. FIDUCIAIRE ROELANDTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FIDUCIAIRE ROELANDTS op de google maps. Adres en contacten FIDUCIAIRE ROELANDTS
Location of FIDUCIAIRE ROELANDTS on the google maps. Address and contacts of FIDUCIAIRE ROELANDTS

Andere gerelateerde bedrijven als come FIDUCIAIRE ROELANDTS FIDUCIAIRE ROELANDTS: TROTTI-TROTTA | TC BELLE VUE WELKENRAEDT | PR?MAMAN | G. VERHOEFT | MARIO FRANCIS

Other related companies as FIDUCIAIRE ROELANDTS: TROTTI-TROTTA | TC BELLE VUE WELKENRAEDT | PR?MAMAN | G. VERHOEFT | MARIO FRANCIS

FIDUCIAIRE ROELANDTS is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FIDUCIAIRE ROELANDTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03056091308. Het bedrijf FIDUCIAIRE ROELANDTS bevindt zich op het adres: FONTEINSTRAAT 4A; 2140; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 991,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 596,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Belastingconsulenten; Diverse juridische dienstverlening. Producten gemaakt in FIDUCIAIRE ROELANDTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FIDUCIAIRE ROELANDTS is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FIDUCIAIRE ROELANDTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FIDUCIAIRE ROELANDTS, openstaande posities, locatie van FIDUCIAIRE ROELANDTS op de kaart.

FIDUCIAIRE ROELANDTS is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is FIDUCIAIRE ROELANDTS, company assigned to the tax number BE03056091308. The company FIDUCIAIRE ROELANDTS is located at the address: FONTEINSTRAAT 4A; 2140; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 991,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 596,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Belastingconsulenten; Diverse juridische dienstverlening. Products created in FIDUCIAIRE ROELANDTS were not found.
The main activity of FIDUCIAIRE ROELANDTS is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FIDUCIAIRE ROELANDTS is not available. You also can look at reviews of FIDUCIAIRE ROELANDTS, open positions, location of FIDUCIAIRE ROELANDTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FIDUCIAIRE ROELANDTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FIDUCIAIRE ROELANDTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FIDUCIAIRE ROELANDTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FIDUCIAIRE ROELANDTS, employees, financial statistics.