SCHOENEN YVONNE

Contactgegevens SCHOENEN YVONNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCHOENEN YVONNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCHOENEN YVONNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HERENTALSEBAAN 326-328 330-332; 2100; DEURNE, België

Telefoon (phone): 33210654 (+32-33210654) 33210654 (+32-33210654)

Fax (fax): +32 (60) 695-62-11 +32 (60) 695-62-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCHOENEN YVONNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCHOENEN YVONNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCHOENEN YVONNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCHOENEN YVONNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCHOENEN YVONNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCHOENEN YVONNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCHOENEN YVONNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCHOENEN YVONNE
Products information SCHOENEN YVONNE

BTW identificatienummer (tax): BE02081329345
Ondernemingsnummer: 5695556640
Hoofdstad (capital): 163,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 504,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in SCHOENEN YVONNE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoenen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCHOENEN YVONNE
(Get full report from official database of BE for SCHOENEN YVONNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCHOENEN YVONNE
Addition kinds of activities for SCHOENEN YVONNE

2952. Asfaltvelden en coatings | Asphalt felts and coatings
3716. Stacaravans | Motor homes
01819901. Fruitvoorraden, groei van | Fruit stocks, growing of
22419911. Wollen smalle geweven goederen | Wool narrow woven goods
28190803. silicofluoriden | Silicofluorides
35569903. Chocoladeverwerkende machines | Chocolate processing machinery

Werken bij SCHOENEN YVONNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCHOENEN YVONNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCHOENEN YVONNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCHOENEN YVONNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker Vlees (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Aartselaar zijn we op zoek naar productiearbeiders. Je staat in voor het verpakken van salami en bent verantwoordelijk voor het nazicht en de controle van de afgewerkte producten. Je werkt hierbij voltijds (38u) op 4 werkdagen. Zo heb je 1 dag in de week vrij. Je start dagelijks om 6u en sluit je werkdag af om 16u30.

  • Schilder (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klant in de regio Kinrooi zijn we op zoek naar een gemotiveerde Schilders Je takenpakket bestaat uit: - Schilderwerk - Spuit- en behangwerk - Het leggen van zachte vloerbekleding - Brandwerende schilderwerken

  • Medewerker Foodtruck (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als foodtruck medewerker zal je verantwoordelijk zijn voor volgende taken: - Klanten bedienen - Broodjes maken - Hamburgers bakken - Afrekenen van bestellingen - Schoonmaak van de foodtruck Je werkt voltijds, ook op zaterdag en zondag en je bent op dinsdag thuis.

  • ploegleider / ploegchef vaste nacht in Harelbeke (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je krijgt de leiding toevertrouwd over een ploeg van ongeveer 10 mensen je bent nauw betrokken bij de organisatie van uw ploeg en de afdeling je denkt actief mee over hoe de organisatie kan verbeterd worden Je keurt kwaliteiten goed, volgt rendementen op en doet voorstellen ter verbetering ervan je rapporteert aan het afdelingshoofd en werkt nauw samen met uw collega ploegleiders

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Drongen (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Enthousiaste Huishoudhulp regio Moorslede (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student in Bunsbeek (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Studentenjob

    OfficeTeam Diegem, onderdeel van de groep Robert Half is op zoek naar een student (m/v). Het betreft een uitzendopdracht tot ten minste het einde van dit semester. De dagen zijn flexibel op te nemen, weliswaar gedurende de werkweek (van maandag tot en met vrijdag). Het bedrijf is een eenmanszaak gevestigd te Bunsbeek. Je biedt minstens één dag per week administratieve ondersteuning. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • enthousiaste student winkelbediende (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: SPAR EXPRESS BILZEN BVBA

    Type: Studentenjob

    maken van belegde broodjes prepack maken kassa onderhoud winkel

  • Aanwerving Specialist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: WORKPLACE OPTIONS

    Type: Vaste Job

    Workplace Options: Workplace Options (WPO) is ‘s werelds grootste aanbieder van geïntegreerde oplossingen voor het welzijn van medewerkers. We bieden kwalitatieve ondersteuning voor medewerkers en diensten voor de balans werk-privé, alsook wellnesscoaching, psychologische doorverwijzingen en advies over een reeks thema’s gaande van werkgerelateerde en persoonlijke stress tot geestelijke gezondheid en crisisondersteuning. Onze service centers bevinden zich in Raleigh (VS), Toronto (Canada), Londen (UK), Dublin (Ierland), Rijsel en Parijs (Frankrijk), Gent (België), Lissabon (Portugal), Bangalore (India), Tokio (Japan), Jakarta (Indonesië), Shanghai (China) en Singapore (Singapore). We bieden ondersteuning aan meer dan 58 miljoen werknemers bij 90.000 organisaties in meer dan 200 landen. In het kader van onze groei in de Benelux werven we een Senior Accountmanager aan. Beschrijving: Wij zoeken in ons servicecentrum van Gent een Aanwerving Specialist die deel uit zal maken van het team. Verantwoordelijkheden van de functie: Rekruteren van dienstverleners binnen het psychosociale veld, die ondersteuning dienen aan te bieden aan werknemers en hun gezinsleden, in het kader van allerlei psychologische problemen, of die training en coaching kunnen aanbieden. Rekruteren van juristen in kader van eerstelijns juridische vragen. Dit binnen een specifieke regio (Frankrijk, België, Nederland en Luxemburg) en eventueel daarbuiten. (Het globale wervingsgebied omvat alle locaties waar WPO actief is, momenteel 200 landen.) Opvolgen van de geleverde prestaties van de dienstverleners. Contactpunt zijn voor deze dienstverleners, correcte ondersteuning van en informatie verstrekken aan de dienstverleners. Koppelen van cliënten aan een geschikte dienstverlener. Contact opnemen met cliënten om contactdetails door te geven en dit in samenwerking met de klinische teams van WPO. Correct gebruik van het intern dataverwerkingssysteem.

  • Hulp slagerij/Atelier (SERSKAMP)

    Regio: SERSKAMP

    Bedrijf: THIERRY DE COSTER

    Type: Vaste Job

    Je helpt bij de bereiding van de traiteurgerechten. Je ondersteunt de slager bij zijn taken bv. het maken van saté’s, hamburgers, wokgerechten,… Je helpt bij het schikken van diverse schotels en buffetten. Je staat mee in voor het onderhoud van de machines, afwas en opkuis

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Freelance technical analyst (Cloud + Google Gsuite) - Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is ??n van de grotere spelers op hun markt en ze zijn internationaal gekend. Momenteel zijn ze bezig met een grote digitale transformatie, waardoor ze dringend op zoek zijn naar een freelance technisch analist met ervaring in Cloud en Google Gsuite. Omschrijving Als technisch analist word je betrokken bij de verschillende digitalisatieprojecten. Je zal daarbij oplossingen moeten uitwerken die bijdragen aan de digitale transformatie. Je bent daarbij de lijm tussen de verschillende technische partijen en voorziet waar mogelijke problemen kunnen ontstaan. Door je sterke ondernemingszin ben je niet bang voor verandering en kun je goed communiceren op alle niveaus. Je komt namelijk in contact met verschillende suppliers, maar ook interne stakeholders en business vertegenwoordigers. Enkele taken uit je takenpakket: Je werkt nauw samen met de architecten en functioneel analisten aan een oplossing, waarbij je ook rekening houdt met impact ervan. Je volgt de volledige technische lifecycle mee op, van design tot ontwikkeling en go-live van de verschillende applicaties, als onderdeel van de digitale transformatie. Je co?rdineert en voert de aangebrachte oplossingen technisch mee uit. Je voorziet problemen en denkt na over oplossingen. Je behoudt daarbij een overzicht van alle lopende technische zaken en gaat na wat er nog moet gebeuren Je rapporteert over de stand van zaken en voorziet documentatie waar nodig. Je werkt mee aan de creatie van trainingen of geeft ze zelf.

Zoek naar antwoorden van SCHOENEN YVONNE in sociale netwerken
Look for responds of SCHOENEN YVONNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCHOENEN YVONNE. Laat een reactie achter voor SCHOENEN YVONNE. SCHOENEN YVONNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCHOENEN YVONNE. Leave a respond for SCHOENEN YVONNE. SCHOENEN YVONNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCHOENEN YVONNE op de google maps. Adres en contacten SCHOENEN YVONNE
Location of SCHOENEN YVONNE on the google maps. Address and contacts of SCHOENEN YVONNE

Andere gerelateerde bedrijven als come SCHOENEN YVONNE SCHOENEN YVONNE: FASTREZ P | FA. HENS GEBRS | Dils J | GARAGE TOP.MOTORS | DELANGE ALAIN

Other related companies as SCHOENEN YVONNE: FASTREZ P | FA. HENS GEBRS | Dils J | GARAGE TOP.MOTORS | DELANGE ALAIN

SCHOENEN YVONNE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCHOENEN YVONNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02081329345. Het bedrijf SCHOENEN YVONNE bevindt zich op het adres: HERENTALSEBAAN 326-328 330-332; 2100; DEURNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 163,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 504,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Schoenen. Producten gemaakt in SCHOENEN YVONNE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SCHOENEN YVONNE is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCHOENEN YVONNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCHOENEN YVONNE, openstaande posities, locatie van SCHOENEN YVONNE op de kaart.

SCHOENEN YVONNE is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCHOENEN YVONNE, company assigned to the tax number BE02081329345. The company SCHOENEN YVONNE is located at the address: HERENTALSEBAAN 326-328 330-332; 2100; DEURNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 163,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 504,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Schoenen. Products created in SCHOENEN YVONNE were not found.
The main activity of SCHOENEN YVONNE is Insurance Carriers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SCHOENEN YVONNE is not available. You also can look at reviews of SCHOENEN YVONNE, open positions, location of SCHOENEN YVONNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCHOENEN YVONNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCHOENEN YVONNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCHOENEN YVONNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCHOENEN YVONNE, employees, financial statistics.