SCHOENEN SEGHERS

Contactgegevens SCHOENEN SEGHERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCHOENEN SEGHERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCHOENEN SEGHERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ALFONS PIETERSLAAN 63-65; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 59702120 (+32-59702120) 59702120 (+32-59702120)

Fax (fax): +32 (19) 730-48-64 +32 (19) 730-48-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCHOENEN SEGHERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCHOENEN SEGHERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCHOENEN SEGHERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCHOENEN SEGHERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCHOENEN SEGHERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCHOENEN SEGHERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCHOENEN SEGHERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCHOENEN SEGHERS
Products information SCHOENEN SEGHERS

BTW identificatienummer (tax): BE04816650390
Ondernemingsnummer: 3877044677
Hoofdstad (capital): 592,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 794,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in SCHOENEN SEGHERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoenen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCHOENEN SEGHERS
(Get full report from official database of BE for SCHOENEN SEGHERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCHOENEN SEGHERS
Addition kinds of activities for SCHOENEN SEGHERS

792205. Theatrale huurdiensten | Theatrical rental services
14799906. Fluorspar mijnbouw | Fluorspar mining
36510104. Klokradio's | Clock radios
39440103. Fietsen, stoep: kinderen | Cycles, sidewalk: children's
73890207. Industriële en commerciële apparatuur inspectiedienst | Industrial and commercial equipment inspection service

Werken bij SCHOENEN SEGHERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCHOENEN SEGHERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCHOENEN SEGHERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCHOENEN SEGHERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het dagelijks bereiden van bestellingen voor verschillende klanten. Je zorgt voor een vlot verloop van het logistieke proces en je werkt nauw samen met collega-orderpickers en teamleiders.

  • logistiek medewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt betrokken bij het volledige proces van een bestelling: van orderpicken tot inpakken.  Je werkt heel klantgericht, zowel zelfstandig als in een team. 

  • Reachtruckchauffeur | twee ploegen (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in de waaslandhaven (Kallo) zijn we op zoek naar reachtruckchauffeurs met ervaring. Je staat ook open om in combinatie manueel werk te verichten.

  • Huishoudhulp regio Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Home Care ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • HUISHOUDHULP in Sint-Lambrechts-Herk. (SINT-LAMBRECHTS-HERK)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-HERK

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Jobstudent stocktelling Herfstvakantie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in industriezone De Prijkels in Deinze zijn wij op zoek naar 2 jobstudenten om een stocktelling te doen. Je werkt in het magazijn en lijst alle materialen op die aanwezig zijn en telt deze ook.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Projectleider Automatisatie (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging richting projectmanagement automatisatie ? Kijk dan snel verder! Aansturen van een team, verantwoordelijk voor een project van A tot Z. Als projectleider automatisatie voer je op drachten uit in functie van je kennis en ervaring. Je neemt de leiding van een team, dat instaat om een project vanuit conceptfase tot en met de nazorg te ondersteunen. Hierbij ben je mee verantwoordelijk voor de communicatie met de klanten en leveranciers. Het opstellen van de RFQ’s, opstellen van specificaties, uitwerken van concepten, opvolgen van de werken van PLC en robot programmeurs, het opvolgen van een team van uitvoerders voor de elektrische aansluitingen van alle systemen. Opvolgen van de FAT en SAT testen. Opstellen van de projectplanning / cost control en de opvolging.

  • Depot monteur te Erps-Kwerps (ERPS-KWERPS)

    Regio: ERPS-KWERPS

    Bedrijf: BOELS VERHUUR

    Type: Vaste Job

    Als monteur maak je deel uit van een team waarin jouw rol is om de machines op het filiaal in een optimale technische- en optische staat te houden voor onze klanten. Om dit te realiseren voer je het reguliere onderhoud en eventuele reparaties uit aan de machines en controleer je de machines op de juiste werking. Incidenteel kan het voorkomen dat voorgaande werkzaamheden ook plaatsvinden op de locatie bij de klant of zorg je er als chauffeur voor dat onze verhuurde machines bij de klanten worden bezorgd en weer worden opgehaald, op het juiste tijdstip en de juiste plaats

  • Vliegende Chefs/Koks, Vast, FL of Flexijob - REGIO GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Flexijob

    Ben jij een echte “foodie” en is je werkdag pas geslaagd als iedereen kon genieten van je uitstekende kookkunsten? Je snapt dat jij en je team het verschil maken in onze branche en vindt het leuk om telkens bij een andere topper aan de slag te gaan? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega. Kitchenstaff is een groeiend dienstverlenend bedrijf. We zijn een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars/eventkantoor/ restaurant/bedrijfskeukens) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende plaatsen te werken en mee events te ondersteunen. Van VIP-catering op AA Gent , KV Mechelen, OHL, Club Brugge en Oostende , events met Peter Goossens, Sergio Herman, Benoit Dewitte, Jeroen Meus tot bedrijfskeukens, Tomorrowland & Rock Werchter. Dit kan zowel in vast dienstverband bij ons, zelfstanding/fl of als flexi-job !

  • Afwasser - Keukenhulp (ASPELARE)

    Regio: ASPELARE

    Bedrijf: LA PROMESSE

    Type: Flexijob

    Je reinigt, onderhoudt en rangschikt de vaat, het keukengerei, de keukenuitrusting en de lokalen. Je verzamelt en sorteert de vaat volgens soort. Je vult en start de vaatwasser en maakt hem leeg. Je controleert de netheid van de afgewassen vaat en zet hem op zijn plaats. Je werpt afval en etensresten in de vuilnisbakken. Je sorteert het leeggoed. Je schuurt potten en pannen. Je schrobt, schuurt, ontvet, ontsmet werkruimten en installaties. Je verzamelt de vuilniszakken of bakken.

  • Flexijob zaalhulp (middag) voor vegetarisch restaurant (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: MARKIES DE SALADE

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor het ontvangen van de klanten, het opnemen van de bestellingen, het uitschenken en brengen van dranken en gerechten aan tafel en afrekenen. Tussendoor, of op het einde van de shift wordt er afgewassen met een professionele vaatwasmachine. We zijn geopend dinsdag t.e.m. vrijdag voor de lunch

Zoek naar antwoorden van SCHOENEN SEGHERS in sociale netwerken
Look for responds of SCHOENEN SEGHERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCHOENEN SEGHERS. Laat een reactie achter voor SCHOENEN SEGHERS. SCHOENEN SEGHERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCHOENEN SEGHERS. Leave a respond for SCHOENEN SEGHERS. SCHOENEN SEGHERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCHOENEN SEGHERS op de google maps. Adres en contacten SCHOENEN SEGHERS
Location of SCHOENEN SEGHERS on the google maps. Address and contacts of SCHOENEN SEGHERS

Andere gerelateerde bedrijven als come SCHOENEN SEGHERS SCHOENEN SEGHERS: AUGUST LENS | R?SIDENCE MERTENS J. | Lantin M | NOVA | Kapellekeshoef

Other related companies as SCHOENEN SEGHERS: AUGUST LENS | R?SIDENCE MERTENS J. | Lantin M | NOVA | Kapellekeshoef

SCHOENEN SEGHERS is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCHOENEN SEGHERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04816650390. Het bedrijf SCHOENEN SEGHERS bevindt zich op het adres: ALFONS PIETERSLAAN 63-65; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 592,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 794,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Schoenen. Producten gemaakt in SCHOENEN SEGHERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SCHOENEN SEGHERS is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCHOENEN SEGHERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCHOENEN SEGHERS, openstaande posities, locatie van SCHOENEN SEGHERS op de kaart.

SCHOENEN SEGHERS is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCHOENEN SEGHERS, company assigned to the tax number BE04816650390. The company SCHOENEN SEGHERS is located at the address: ALFONS PIETERSLAAN 63-65; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 592,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 794,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Schoenen. Products created in SCHOENEN SEGHERS were not found.
The main activity of SCHOENEN SEGHERS is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SCHOENEN SEGHERS is not available. You also can look at reviews of SCHOENEN SEGHERS, open positions, location of SCHOENEN SEGHERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCHOENEN SEGHERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCHOENEN SEGHERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCHOENEN SEGHERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCHOENEN SEGHERS, employees, financial statistics.