SCHOENEN HOSTENS-DEHAEZE

Contactgegevens SCHOENEN HOSTENS-DEHAEZE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCHOENEN HOSTENS-DEHAEZE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCHOENEN HOSTENS-DEHAEZE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUGGESTRAAT 240; 8930; MENEN, België

Telefoon (phone): 56513231 (+32-56513231) 56513231 (+32-56513231)

Fax (fax): +32 (13) 548-84-86 +32 (13) 548-84-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCHOENEN HOSTENS-DEHAEZE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCHOENEN HOSTENS-DEHAEZE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCHOENEN HOSTENS-DEHAEZE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCHOENEN HOSTENS-DEHAEZE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCHOENEN HOSTENS-DEHAEZE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCHOENEN HOSTENS-DEHAEZE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCHOENEN HOSTENS-DEHAEZE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCHOENEN HOSTENS-DEHAEZE
Products information SCHOENEN HOSTENS-DEHAEZE

BTW identificatienummer (tax): BE02809173583
Ondernemingsnummer: 9317199707
Hoofdstad (capital): 666,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 241,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in SCHOENEN HOSTENS-DEHAEZE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoenen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCHOENEN HOSTENS-DEHAEZE
(Get full report from official database of BE for SCHOENEN HOSTENS-DEHAEZE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCHOENEN HOSTENS-DEHAEZE
Addition kinds of activities for SCHOENEN HOSTENS-DEHAEZE

14599905. Dumortieriet mijnbouw | Dumortierite mining
28190914. Kwikchloriden | Mercury chlorides
34520202. Lente wassers, metaal | Spring washers, metal
35680305. Sprockets (krachtoverbrenging apparatuur) | Sprockets (power transmission equipment)
51370503. Slijtage van baby's | Infants' wear
80719902. Röntgenlaboratorium, inclusief tandheelkunde | X-ray laboratory, including dental
86410504. Huurdervereniging | Tenant association

Werken bij SCHOENEN HOSTENS-DEHAEZE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCHOENEN HOSTENS-DEHAEZE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCHOENEN HOSTENS-DEHAEZE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCHOENEN HOSTENS-DEHAEZE. Looking for open vacancies in other companies

  • Administration Officer - tijdelijk project (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een full-time administration officer om het team in Brussel te vervoegen. Hierbij kom je terecht in een zeer dynamische omgeving waar geen enkele dag dezelfde is. Het groeiend aantal klanten met steeds hogere verwachtingen, de wijzigende regelgeving, de verdere digitalisering van onze business, de brede waaier aan projecten en onze grote commerciële campagnes, zorgen ervoor dat geen enkele dag dezelfde is. Het team waarin jij terecht zal komen zal de motor vormen in dit alles. Je zal instaan voor de volledige administratieve verwerking voor onze klanten en staan ze met raad en daad bij als ze hierrond vragen of bemerkingen hebben. Dit betekent dat we heel vaak rechtstreeks in contact komen met klanten, maar ook met KBC-/CBC-kantoren en andere interne diensten. Heldere communicatie en 5*-service zijn hierbij troef. De opdrachten omvatten de volledige levensloop: van het openen van een rekening, het transfereren van effecten, het overschrijven van gelden, het vervangen van defecte toestellen, tot het afsluiten van rekeningen. Aangezien dit werk rechtstreekse impact heeft op onze klant, zijn tijdigheid en accuraatheid van cruciaal belang. Als team staan we voor verschillende belangrijke uitdagingen, zoals de toenemende regelgeving, het verder automatiseren van onze processen, het verbeteren van onze customer experience,…

  • ORDERPICKER KONTICH (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Kontich, actief in de auto sector, zoeken wij een gemotiveerde magazijnier/orderpicker. Je zet bestellingen klaar aan de hand van pickingbons en je maakt hiervoor gebruik van een combitruck, orderpicktruck of hoogtewerker.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • huishoudhulp Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MARIAKERKE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Enthousiaste Poetshulpen / Huishoudhulpen te Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Sales Studenten in eigen regio! (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: FCR MEDIA BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Ben je als student op zoek naar een eerste sales ervaring met flexibele uren? FCR Media gaat van start met een nieuw product die we via deur aan deur sales gaan voorstellen aan onze B2B klanten. Hiervoor zijn wij op zoek naar jonge, dynamische studenten en gemotiveerde parttimers vanaf 20 jaar. Bij FCR Media investeren we in nieuw talent. Daarom krijg je bij ons de kans om jezelf en je talenten te ontwikkelen op het gebied van sales, overtuigingskracht, mensenkennis en de psychologie achter salestechnieken. Hiervoor krijg je de nodige trainingen. De uitdaging: Als sales talent verkoop jij op zelfstandige basis ons nieuwste marketingproduct en dit deur aan deur in eigen regio. Je enthousiasmeert onze klanten voor dit product en verdient 10% van de contractwaarde per verkocht contract. Uren zijn flexibel; je geeft ons de week voordien door wanneer je kan werken. Kortom de ideale studentenjob! Met NetSync kan de klant zijn gegevens zoals locatie, openingsuren, … op meer dan 20 platformen aanpassen met één klik. Zo vinden potentiële klanten altijd en overal de weg naar hun zaak. Bovendien kunnen deze bedrijfsgegevens niet door derden worden overschreven.

  • Teamleader Expeditie DV00545 (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Kijkt toe op planning, kwaliteit en veiligheid van het werk en verzekert op deze manier een vlot verloop van de laadactiviteiten. Vertalen van de transportplanning naar de vloer en ervoor zorgen dat de transporten volgens planning geladen worden met een minimum aan wachttijden. Rechtstreeks contact onderhouden met de transportplanning om de laatste minuut wijzigingen in goede banen te leiden. Kijkt toe op het naleven van de richtlijnen, de kwaliteitsnormen, de systemen en de procedures binnen het team van heftruckchauffeurs om de doelstellingen van de afdeling te behalen. Kijkt toe op het correct functioneren van het volautomatische hoogstapelmagazijn. Is verantwoordelijk voor het uitvoeren van administratieve taken (verlofplanning, 5S) verbonden met de logistieke activiteiten of het team van heftruckchauffeurs.

  • Junior Master Supply Chain/Logistiek (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: NOHAU

    Type: Vaste Job

    De firma is een groeiende KMO actief in de FMCG-sector. Dankzij hun gepassioneerd team van 150 medewerkers maken zij kwaliteitsvolle producten die tot het hogere marktsegment mogen behoren. Ter versterking van de Supply Chain afdeling zijn wij vandaag op zoek naar een Young Potential met sterke interesse in Supply Chain en Logistiek. FUNCTIEOMSCHRIJVING: Bij aanvang zal je starten in het warehouse om hun ERP-systeem en het reilen en zeilen van de firma te leren kennen (+/- 3 maanden). Vervolgens word je naar gelang de noden en jouw interesse en ervaring ingezet op diverse projecten binnen het Supply Chain Departement. Dit kan volgende taken omvatten: Supply Chain Planning: raw materials, packaging, production, demand, logistiek, … (korte en lange termijn); Anticiperen op problemen m.b.t. planning, availability, stocks, … Actief deelnemen aan Supply Chain meetings; Analyseren en optimaliseren van Supply Chain en logistieke processen, opvolging KPI’s; Samenwerken met verschillende interne departementen; Rapporteren aan de Supply Chain Manager.

  • Logopedist/Logopediste (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ViZiT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt op zelfstandige basis in de groepspraktijk, waar je deel uitmaakt van ons paramedisch team. Je houdt je bezig met de begeleiding van kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met neurologische aandoeningen. Er is reeds een bestaand patiëntenbestand, maar er is ruimte om zelf nieuwe patiënten aan te brengen.

  • G2 Recruitment Solutions - Angular Developer (LUXEMBOURG)

    Regio: LUXEMBOURG

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    I am currently looking for an Angular Developer for a freelance position in Luxembourg. The initial length for this position is 6 - 12 months, however there is a possibility for an extension thereafter.     Key requirements 3+ years experience in a relevant role Extensive Angular experience (4/5 is preferable, however Angular JS will also be accepted) JavaScript JQuery Fluent English   If you are interested in this position and wish to apply, please send an up-to-date CV via the button below.   I look forward to hearing from you!

Zoek naar antwoorden van SCHOENEN HOSTENS-DEHAEZE in sociale netwerken
Look for responds of SCHOENEN HOSTENS-DEHAEZE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCHOENEN HOSTENS-DEHAEZE. Laat een reactie achter voor SCHOENEN HOSTENS-DEHAEZE. SCHOENEN HOSTENS-DEHAEZE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCHOENEN HOSTENS-DEHAEZE. Leave a respond for SCHOENEN HOSTENS-DEHAEZE. SCHOENEN HOSTENS-DEHAEZE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCHOENEN HOSTENS-DEHAEZE op de google maps. Adres en contacten SCHOENEN HOSTENS-DEHAEZE
Location of SCHOENEN HOSTENS-DEHAEZE on the google maps. Address and contacts of SCHOENEN HOSTENS-DEHAEZE

Andere gerelateerde bedrijven als come SCHOENEN HOSTENS-DEHAEZE SCHOENEN HOSTENS-DEHAEZE: AUBERGE DU VIEUX MOULIN | DE CIRKEL | Meta-tec NV | Tornee BVBA | ADMINISTRATION COMMUNALE

Other related companies as SCHOENEN HOSTENS-DEHAEZE: AUBERGE DU VIEUX MOULIN | DE CIRKEL | Meta-tec NV | Tornee BVBA | ADMINISTRATION COMMUNALE

SCHOENEN HOSTENS-DEHAEZE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCHOENEN HOSTENS-DEHAEZE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02809173583. Het bedrijf SCHOENEN HOSTENS-DEHAEZE bevindt zich op het adres: BRUGGESTRAAT 240; 8930; MENEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 666,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 241,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Schoenen. Producten gemaakt in SCHOENEN HOSTENS-DEHAEZE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SCHOENEN HOSTENS-DEHAEZE is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCHOENEN HOSTENS-DEHAEZE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCHOENEN HOSTENS-DEHAEZE, openstaande posities, locatie van SCHOENEN HOSTENS-DEHAEZE op de kaart.

SCHOENEN HOSTENS-DEHAEZE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCHOENEN HOSTENS-DEHAEZE, company assigned to the tax number BE02809173583. The company SCHOENEN HOSTENS-DEHAEZE is located at the address: BRUGGESTRAAT 240; 8930; MENEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 666,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 241,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Schoenen. Products created in SCHOENEN HOSTENS-DEHAEZE were not found.
The main activity of SCHOENEN HOSTENS-DEHAEZE is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SCHOENEN HOSTENS-DEHAEZE is not available. You also can look at reviews of SCHOENEN HOSTENS-DEHAEZE, open positions, location of SCHOENEN HOSTENS-DEHAEZE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCHOENEN HOSTENS-DEHAEZE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCHOENEN HOSTENS-DEHAEZE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCHOENEN HOSTENS-DEHAEZE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCHOENEN HOSTENS-DEHAEZE, employees, financial statistics.