SCHOENEN DAVID

Contactgegevens SCHOENEN DAVID: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCHOENEN DAVID: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCHOENEN DAVID

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEISTRAAT 41; 2610; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 38283249 (+32-38283249) 38283249 (+32-38283249)

Fax (fax): +32 (60) 913-37-28 +32 (60) 913-37-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCHOENEN DAVID: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCHOENEN DAVID"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCHOENEN DAVID"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCHOENEN DAVID, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCHOENEN DAVID. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCHOENEN DAVID, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCHOENEN DAVID. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCHOENEN DAVID
Products information SCHOENEN DAVID

BTW identificatienummer (tax): BE02488372802
Ondernemingsnummer: 9541320800
Hoofdstad (capital): 509,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 657,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in SCHOENEN DAVID zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoenen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCHOENEN DAVID
(Get full report from official database of BE for SCHOENEN DAVID)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCHOENEN DAVID
Addition kinds of activities for SCHOENEN DAVID

239903. Banners, wimpers en vlaggen | Banners, pennants, and flags
572201. Gas huishoudelijke apparaten | Gas household appliances
24310210. Ramen, hout | Windows, wood
35560502. Vleesverwerkende machines | Meat processing machinery
50330103. Dakbedekking, asfalt en plaatmetaal | Roofing, asphalt and sheet metal

Werken bij SCHOENEN DAVID: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCHOENEN DAVID: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCHOENEN DAVID. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCHOENEN DAVID. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien (M/V) | Kallo (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistieke klant in Kallo zijn wij op zoek naar een Mecanicien. Deze zal instaan voor het onderhoud van vrachtwagens.

  • Hulpkok en chefkok M/V - regio Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! We zoeken in totaal 6 medewerkers in de keuken. Chef Kok , hulpkok , chef de partie of demi chef , keukenmedewerkers en afwassers.

  • WERKVOORBEREIDER (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider: Je staat in voor het ondersteunen van de werfleiders Aanvragen van liggingsplannen en verwerking hiervan Signalisatie aanvragen en opvolging garanderen Vergunningen aanvragen Verantwoordelijk voor het vervolledigen van de dossiers

  • Dedicated consultant (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als dedicated consultant beheer je een klantenportefeuille van A tot Z. Je fungeert als spilfiguur tussen kandidaten onze regionale kantoren en de klant(en). Vacatures bij jouw klant(en) beheren en invullen is jouw hoofdtaak. Dit door het bijwonen en inplannen van kandidaten op de infosessies bij de klant en dit voor de verschillende vestigingen. Instroom genereren voor de infosessie kan via de verschillende instroomkanalen; via onze regionale kantoren en/of zelf kandidaten zoeken op de jobboards voor een juiste match. Je bent verantwoordelijke voor een bijkomende telefonische screening en het afnemen van testen en referenties. Je staat zelf in voor de opmaak van contracten alsook het invullen van sociale documenten. Je zal ook HR-advies als toegevoegde waarde verlenen aan je klanten. (kennis van sociale wetgeving)

  • Huishoudhulp in Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in As - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student magazijnier (m/v, regio Stekene, daguren) (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Stekene gespecialiseerd in wenskaarten, servetten etc. zijn wij op zoek naar studenten die zich door de week kunnen vrijmaken. De dagen waarop je beschikbaar bent, zijn vrij te kiezen. Het bedrijf werkt in daguren. Jouw taken zullen oa bestaan uit het sorteren van servetten/linten, stickeren,...

  • Marketing bediende (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een familiebedrijf gespecialiseerd in truck solutions zijn we op zoek naar een studierelevante bijbaner. Je zal ingezet worden obv je talenten en competenties. Zo kan je ingezet worden op de marketing, communicatie of kunnen je technische taklen toegewezen worden.

  • Proces engineer (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Functie: Jouw takenpakket bestaat uit de personeelsplanning, de onderhoudsplanning en de opvolging. Daarnaast bepaal je de prioriteiten en kan jouw team steeds bij jou terecht voor vragen of problemen. Je bent vaak op de werkvloer aanwezig en je werkt actief mee aan het verhelpen van storingen. Verder analyseer je de problemen en doe je verbetervoorstellen. Tenslotte werk je mee aan nieuwe automatiseringsprojecten in samenwerking met de verantwoordelijke ingenieur. Werkuren: Maandag tot vrijdag: ploegensysteem - vroeg, dag en laat

  • Projectingenieur Elektriciteit (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur zal u vooral instaan voor het ontwerpen en opmaak van elektrische installaties, zowel hoog- als laagspanning. Dit in samenspraak met de projectmanager en afdelingshoofd. Hierbij zal u ook meetstaten en bestekken opstellen.

  • R&D Project Manager (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ENGINITY

    Type: Vaste Job

    Het aansturen van een onderzoeksproject om nieuwe sensoren en meetsystemen te ontwikkelen voor analyse van vloeibaar staal. Taken en verantwoordelijkheden Het bedenken van nieuwe productideeën of productaanpassingen teneinde de process controle bij de klanten te verbeteren en meer veiligheid voor de operatoren te garanderen Het opstellen van gedetailleerde productspecificaties Het uitwerken van het concept en prototypes in een concreet ontwerp met materiaalkeuze en specificaties Deze prototypes valideren tijdens testen bij klanten en verder optimaliseren Het documenteren van de productspecificaties en de overdracht van kennis naar manufacturing Het aansturen en motiveren van de project engineers en de betrokken projectmedewerkers Het up-to-date houden en overtuigen van het management inzake het project en het productierijp zijn van het ontwerp, de commercialiseerbaarheid, produceerbaarheid van nieuwe producten Het tijdig aanvragen van de nodige patenten en onderzoeken van bestaande patenten Het optreden als een technisch en productexpert inzake één of meerdere productgroep(en) in geval van problemen bij klanten of in het productieproces De naleving van de instructies en procedures i.v.m. milieu, veiligheid en kwaliteit op de afdeling en voor de ontwikkelde producten

  • collaborateur fast food (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    OKMEN, SARIAN située à Avenue Léon Mahillon 61, 1030 Schaerbeek recherche un collaborateur fast food*******Tâches: Recherche une personne motivée pour travailler 2-3 heures comme indépendant au sein d'une sandwicherie. Description de la fonction : Acceuil clientèle, préparation des sandwiches et aide au nettoyage.

Zoek naar antwoorden van SCHOENEN DAVID in sociale netwerken
Look for responds of SCHOENEN DAVID in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCHOENEN DAVID. Laat een reactie achter voor SCHOENEN DAVID. SCHOENEN DAVID bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCHOENEN DAVID. Leave a respond for SCHOENEN DAVID. SCHOENEN DAVID on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCHOENEN DAVID op de google maps. Adres en contacten SCHOENEN DAVID
Location of SCHOENEN DAVID on the google maps. Address and contacts of SCHOENEN DAVID

Andere gerelateerde bedrijven als come SCHOENEN DAVID SCHOENEN DAVID: FLIMMOB CLEANING SERVICES SA | TNT EXPRESS (BELGIUM) NV/SA | DVV | MARBAIX DENIS | B. VAN LOOK

Other related companies as SCHOENEN DAVID: FLIMMOB CLEANING SERVICES SA | TNT EXPRESS (BELGIUM) NV/SA | DVV | MARBAIX DENIS | B. VAN LOOK

SCHOENEN DAVID is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCHOENEN DAVID, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02488372802. Het bedrijf SCHOENEN DAVID bevindt zich op het adres: HEISTRAAT 41; 2610; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 509,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 657,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Schoenen. Producten gemaakt in SCHOENEN DAVID zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SCHOENEN DAVID is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCHOENEN DAVID is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCHOENEN DAVID, openstaande posities, locatie van SCHOENEN DAVID op de kaart.

SCHOENEN DAVID is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCHOENEN DAVID, company assigned to the tax number BE02488372802. The company SCHOENEN DAVID is located at the address: HEISTRAAT 41; 2610; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 509,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 657,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Schoenen. Products created in SCHOENEN DAVID were not found.
The main activity of SCHOENEN DAVID is Personal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SCHOENEN DAVID is not available. You also can look at reviews of SCHOENEN DAVID, open positions, location of SCHOENEN DAVID on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCHOENEN DAVID, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCHOENEN DAVID, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCHOENEN DAVID, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCHOENEN DAVID, employees, financial statistics.