TNT EXPRESS (BELGIUM) NV/SA

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • TNT EXPRESS (BELGIUM) NV/SA
Private companiesPersonal Services • TNT EXPRESS (BELGIUM) NV/SA

Contactgegevens TNT EXPRESS (BELGIUM) NV/SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TNT EXPRESS (BELGIUM) NV/SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

TNT EXPRESS (BELGIUM) NV/SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 1931-Brucargo (Machelen), België

Telefoon (phone): 02-754.44.44 (+32-02-754.44.44) 02-754.44.44 (+32-02-754.44.44)

Fax (fax): 02-754.42.00 (+32-02-754.42.00) 02-754.42.00 (+32-02-754.42.00)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TNT EXPRESS (BELGIUM) NV/SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TNT EXPRESS (BELGIUM) NV/SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TNT EXPRESS (BELGIUM) NV/SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TNT EXPRESS (BELGIUM) NV/SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TNT EXPRESS (BELGIUM) NV/SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TNT EXPRESS (BELGIUM) NV/SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TNT EXPRESS (BELGIUM) NV/SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TNT EXPRESS (BELGIUM) NV/SA
Products information TNT EXPRESS (BELGIUM) NV/SA

BTW identificatienummer (tax): BE05115203857
Ondernemingsnummer: 4007507324
Hoofdstad (capital): 107,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 851,000,000 EUR
Werknemers (employees): 619
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in TNT EXPRESS (BELGIUM) NV/SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TNT EXPRESS (BELGIUM) NV/SA
(Get full report from official database of BE for TNT EXPRESS (BELGIUM) NV/SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor TNT EXPRESS (BELGIUM) NV/SA
Addition kinds of activities for TNT EXPRESS (BELGIUM) NV/SA

316100. Bagage | Luggage
335605. Blik | Tin
501204. Gemotoriseerde cycli | Motorized cycles
598300. Brandstof olie dealers | Fuel oil dealers
23110302. Militaire uniformen, mannen en jongeren ': aangekochte materialen | Military uniforms, men's and youths': purchased materials
35799904. Dating en nummering apparaten | Dating and numbering devices
37319902. Boor- en productieplatforms, drijvende (olie en gas) | Drilling and production platforms, floating (oil and gas)
38739908. horloge dozen | Watchcases

Werken bij TNT EXPRESS (BELGIUM) NV/SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TNT EXPRESS (BELGIUM) NV/SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TNT EXPRESS (BELGIUM) NV/SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TNT EXPRESS (BELGIUM) NV/SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C met daguren (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een drankenhandel in Knokke-Heist is op zoek naar een chauffeur C. De firma wil een stabiel team opbouwen van chauffeurs die op elkaar kunnen rekenen. De chauffeurs werken in een regime van 38 uur per week. Normale daguren. Je moet een eerste rij-ervaring genoten hebben. Verder is het ook belangrijk dat je een hands-on mentaliteit hebt. Je gaat telkens met 2 op de baan (jijzelf en een convoyeur) om de klanten te bedienen (horecazaken etc.) . Je werkt telkens van maandag tot vrijdag , in het weekend ben je thuis. Het kan gebeuren dat je in de zomer op een zaterdagvoormiddag wel moet uitrijden. Voordelen? Naast het werk heb je nog tijd voor je privéleven, je krijgt leuke attenties doorheen het jaar, nieuwe bedrijfskledij in 2018 en na de interimperiode krijg je een vast contract.

  • CHAUFFEUR met RIJBEWIJS B PERSONENVERVOER M/V (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een havenbedrijf te Zeebrugge zijn we op zoek naar flexibele busdrivers (M/V) die instaan voor het vervoer van de havenarbeiders van en naar het schip of de trein. Door het unieke karakter van de haven, bieden wij u werk op basis van dagcontracten in flexibele werkroosters. Je zit zelf mee aan het stuur van je eigen planning. Je geeft zelf aan hoeveel dagen je kan werken. Ideaal dus voor zowel een voltijdse baan, maar ook voor de bijverdieners!

  • Machine operator weekend of vaste nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je controleert, stuurt bij, herstelt, onderhoudt en reinigt het machinepark en plein. Je bevoorraadt de machines met de heftruck/wiellader - De machines voorzien van materiaal. Je stemt de hoeveelheid materiaal en productie af op de opdracht. - Je houdt toezicht op de doorstroom en de voortgang van de producten aan het begin van de productielijn. - Je merkt storingen, afwijkingen of de nood aan preventief onderhoud ter plaatse op. - Je verwijdert producten die niet voldoen aan de voorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de registratie van het werk op de werkfiches en het doorgeven van de juiste info aan je collega's bij de shiftwissel. Je werkt volgens de veiligheids- en productievoorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkomgeving. Je doet het basisonderhoud van de heftruck/wiellader. Je intervenieert op verzoek van de operator controlekamer in het machinepark en op het plein. Je rapporteert aan de Plant Manager.

  • Chauffeur C/E - bouw (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Olen zijn we op zoek naar een chauffeur C/E - Bouw Laden en lossen van beton, asfalt, boordstenen,...

  • SCHRIJNWERKER (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AGO & HR DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Deinze zoeken we nog een schrijnwerker om in het atelier te werken. Op basis van technische tekeningen (in AutoCAD) bouw je met collega\\\'s meubelstukken en andere interieurelementen voor beursstanden en interieur- en showroomrealisaties. Je levert kwalitatief maatwerk en krijgt de verantwoordelijkheid over jouw eigen projecten. Om goed werk te kunnen leveren, heb je een uitgebreid machinepark ter beschikking (paneelzagen, CNC-freesmachines, afkantmachines...)

  • Metaalarbeider (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: t-interim Tongeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf. Voor de afdeling Coil zijn we momenteel op zoek naar kandidaten om de plooibanken te bemannen. Dit is fysiek uitdagend werk, daar er lasten moeten getild worden op de machines.

  • HUISHOUDHULP VOOR ZELZATE (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Zelzate.

  • HUISHOUDHULPEN HALFTIJDS SINT AMANDS (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint Amands zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • JOBSTUDENTEN ALL-ROUND MAGAZIJNWERK (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken enthousiaste jobstudenten voor onze klant te JOBSTUDENTEN die tijdens de week beschikbaar zijn. Dit voor algemeen magazijnwerk: - Orderpicking - Inpakwerk - Uitpakwerk - Etiketteren - Verzendklaar maken van artikelen Dit is een ideale bijverdienste voor jobstudenten die graag werkzekerheid hebben voor het ganse jaar. Het is een aangenaam bedrijf waar je samen werkt met een 15-tal studenten. Bovendien word je beloond na 20 dagen met een bonus en na 25 dagen met cinematickets of een bon van mediamarkt.

  • Jobstudenten - verpleegkunde (vakanties en weekends) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: AZ Herentals

    Type: Studentenjob

    Functie Je ondersteunt de verpleegkundige equipe bij de zorg voor de patiënten. Profiel Je beschikt over een visum als zorgkundige; Je bent een gemotiveerde en leergierige student; Nauwkeurig en stipt behoren tot je positieve eigenschappen; Je draagt patiëntvriendelijkheid en respect hoog in het vaandel. Aanbod Je ontvangt verloning volgens PC 330, aangevuld met vergoeding woon-werkverkeer en een vergoeding bij onregelmatige prestaties; Je doet kennis en ervaring op in een verpleegafdeling. Voor meer informatie over de functie kan je terecht bij Lindsay De Winter - coördinator: 014/24.62.24.

  • Garagist (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Rikiesto & Partners

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever zijn wij nog op zoek naar een fulltime garagist met enkele jaren ervaring. Uit wat bestaat jouw takenpakket? Je zal instaan voor het onderhoud, de keuring, depannage, ombouw/reparaties van personenvoertuigen & bestelwagens. Na een tijdje zal je ook de tankwagens voor jouw rekening moeten nemen. Wat ga je dus exact moeten doen? Preventief onderhoud van onze wagens. Je zorgt voor een 'voorkeuren' en volgt hierna de keuring van de wagns op. Bij pannes ga je uitzoeken of de bestuurder dit zelf kan repareren of dat er een depannage nodig is. Je werkt in hecht team samen met de collega's en verantwoordelijke. Je zorgt voor de registratie van alle handelingen in de fiche van het voertuig. Op termijn zal dit takenpakket uitgebreid worden naar onze tankwagen.

  • Psycholoog (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Centrum BalanSS is op zoek naar een collega om uit te bereiden. Heb je zin in een job in een centrum waar je echt je eigen plek kan uitbouwen? Heb je zin in het werken in een multidisciplinaire context? Ben je een doener? Wil je graag je eigen nest uitbouwen? Heb je enkele dingen die je graag wil realiseren? Wij helpen je daarbij! Wil je graag je meer stabiliteit in je eigen klantenbestand? In ons multidisciplinair centrum zijn we op zoek naar een toffe collega psycholoog Opgelet dit is een job op zelfstandige basis. Je dient kwalitatieve behandeling te kunnen geven, zelfstandig te kunnen werken, te kunnen plannen. Op onze website www.balanSS.be kan je ons als iets beter leren kennen. Voel je het al kriebelen? Kom dan even kennismaken! Tot binnenkort!

Zoek naar antwoorden van TNT EXPRESS (BELGIUM) NV/SA in sociale netwerken
Look for responds of TNT EXPRESS (BELGIUM) NV/SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor TNT EXPRESS (BELGIUM) NV/SA. Laat een reactie achter voor TNT EXPRESS (BELGIUM) NV/SA. TNT EXPRESS (BELGIUM) NV/SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TNT EXPRESS (BELGIUM) NV/SA. Leave a respond for TNT EXPRESS (BELGIUM) NV/SA. TNT EXPRESS (BELGIUM) NV/SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TNT EXPRESS (BELGIUM) NV/SA op de google maps. Adres en contacten TNT EXPRESS (BELGIUM) NV/SA
Location of TNT EXPRESS (BELGIUM) NV/SA on the google maps. Address and contacts of TNT EXPRESS (BELGIUM) NV/SA

Andere gerelateerde bedrijven als come TNT EXPRESS (BELGIUM) NV/SA TNT EXPRESS (BELGIUM) NV/SA: IPPA | PHILIPPE HERMAN | GARAGE BRITISH CARS | Marbrerie Vanden Bossche | REN?E BOULAD

Other related companies as TNT EXPRESS (BELGIUM) NV/SA: IPPA | PHILIPPE HERMAN | GARAGE BRITISH CARS | Marbrerie Vanden Bossche | REN?E BOULAD

TNT EXPRESS (BELGIUM) NV/SA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TNT EXPRESS (BELGIUM) NV/SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05115203857. Het bedrijf TNT EXPRESS (BELGIUM) NV/SA bevindt zich op het adres: 1931-Brucargo (Machelen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 619 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 107,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 851,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in TNT EXPRESS (BELGIUM) NV/SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TNT EXPRESS (BELGIUM) NV/SA is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TNT EXPRESS (BELGIUM) NV/SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TNT EXPRESS (BELGIUM) NV/SA, openstaande posities, locatie van TNT EXPRESS (BELGIUM) NV/SA op de kaart.

TNT EXPRESS (BELGIUM) NV/SA is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is TNT EXPRESS (BELGIUM) NV/SA, company assigned to the tax number BE05115203857. The company TNT EXPRESS (BELGIUM) NV/SA is located at the address: 1931-Brucargo (Machelen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 619 employees work in this company. Capital - 107,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 851,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in TNT EXPRESS (BELGIUM) NV/SA were not found.
The main activity of TNT EXPRESS (BELGIUM) NV/SA is Personal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TNT EXPRESS (BELGIUM) NV/SA is not available. You also can look at reviews of TNT EXPRESS (BELGIUM) NV/SA, open positions, location of TNT EXPRESS (BELGIUM) NV/SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TNT EXPRESS (BELGIUM) NV/SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TNT EXPRESS (BELGIUM) NV/SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TNT EXPRESS (BELGIUM) NV/SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TNT EXPRESS (BELGIUM) NV/SA, employees, financial statistics.