FLDIGITAL AGE DESIGN SA

Contactgegevens FLDIGITAL AGE DESIGN SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLDIGITAL AGE DESIGN SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLDIGITAL AGE DESIGN SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Rue Colonel Bourg 105a 1140 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-27-06-05-40 32-27-06-05-40

Fax (fax): 32-27-06-05-69 32-27-06-05-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLDIGITAL AGE DESIGN SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLDIGITAL AGE DESIGN SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLDIGITAL AGE DESIGN SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLDIGITAL AGE DESIGN SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLDIGITAL AGE DESIGN SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLDIGITAL AGE DESIGN SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLDIGITAL AGE DESIGN SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLDIGITAL AGE DESIGN SA
Products information FLDIGITAL AGE DESIGN SA

BTW identificatienummer (tax): BE08916473388
Ondernemingsnummer: 4310729980
Hoofdstad (capital): 795,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 895,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in FLDIGITAL AGE DESIGN SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electronic data processing - software

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLDIGITAL AGE DESIGN SA
(Get full report from official database of BE for FLDIGITAL AGE DESIGN SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLDIGITAL AGE DESIGN SA
Addition kinds of activities for FLDIGITAL AGE DESIGN SA

17529906. Veerkrachtige vloer leggen | Resilient floor laying
20119907. Worsten, uit vlees geslacht op het terrein | Sausages, from meat slaughtered on site
37280301. Aircraft arrestatie apparaat systeem | Aircraft arresting device system
37430306. Tenders, locomotief | Tenders, locomotive
37619902. Geleide raketten en ruimtevaartuigen, onderzoek en ontwikkeling | Guided missiles and space vehicles, research and development
39990103. Haarknipsels voor menselijk gebruik, hand en elektrisch | Hair clippers for human use, hand and electric
55319901. Automotive banden | Automotive tires
80210201. Tandarts | Dental clinic
82310202. Junior universiteitsbibliotheek | Junior college library
89991002. Informatiebureau | Information bureau

Werken bij FLDIGITAL AGE DESIGN SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLDIGITAL AGE DESIGN SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLDIGITAL AGE DESIGN SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLDIGITAL AGE DESIGN SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker zaadproductie (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Zaaien - Verplanten - Bladstalen nemen - Afval opruimen - ...

  • Productie voeding (kaas) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw taken zijn het leggen van kaas op de transportband, pakjes op gewicht brengen en controleren van installatie. Het kan zijn dat je ook moet inpakken. Het bruto uurloon is €12.63 + €0.25/uur ploegenpremie + maaltijdcheques van €4.45 per gewerkte dag.

  • PROJECTLEIDER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie als projectleider zijn we op zoek naar iemand die de bouwprojecten van A tot Z kan opvolgen. Volgende taken zijn jouw verantwoordelijkheid: Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de toegewezen bouwplaatsen zowel op technisch als op budgettair vlak; De werf wordt geleid als een bedrijf op zich maar kan voor verschillende zaken terugvallen op het hoofdbureau; Motiveren en aansturen van de medewerkers op de werf en op kantoor; Toezien op het rendement van de werken; Veiligheid gaat boven alles daarom kijk je strikt toe op alles wat gebeurd op de werf.

  • Huishoudhulp Staden (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon!

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES GENT - DRONGEN (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken; U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Mortsel-Edegem-Kontich (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student avonduren magazijn | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf te Herentals zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die tijdens de week kunnen werken. Je wordt tewergesteld in een avondploeg, waarbij je werkt tussen 21u30 's avonds en 1u 's nachts. Het takenpakket bestaat uit: laden en lossen van vrachtwagens, uitsorteren van goederen en scannen van goederen. Bij voorkeur ben je 1 à 3 dagen per week beschikbaar om te werken en dit voor langere tijd.

  • Studierelevante bijbaan student Preventie en veiligheid - regio Waregem (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Zulte zijn we op zoek naar een student die een project zal uitwerken rond preventie en veiligheid . Je wordt tewerkgesteld gedurende 1 maand in de zomer en zal nadien doorheen het school 1 dag per week werken.

  • Logistiek Assistent (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: Olympia NV

    Type: Vaste Job

    Olympia is nog één van de weinige familiale zuivelfabrieken die ons land rijk is. Tussen de steeds groter wordende internationale zuivelgroepen, heeft Olympia een bijzondere plaats in de zuivelmarkt weten te veroveren. In ons 70 jarige bestaan zijn wij geëvolueerd van “eenvoudige” zuivelfabriek naar een moderne zuivel verwerkende organisatie. Wij vervaardigen kwalitatieve, unieke en lekkere producten die wij ook uitleveren aan internationale klanten. Dit betekent echter niet dat wij de voeling met onze geschiedenis uit het oog verliezen: tot op de dag van vandaag zijn wij lokaal verankerd. Olympia stelt 188 mensen te werk – velen wonen en leven in het Pajottenland – en de weidemelk wordt dagelijks vers opgehaald bij onze melkboeren. Ons bedrijf heeft alle vertrouwen in de toekomst en houdt rekening met duurzaamheid en lange termijn visie. De kern van onze filosofie blijft : innovatie en groei ! Wij zijn op zoek naar een Logistiek Assistent. U rapporteert aan de verantwoordelijke Distributie en Logistiek. Als logistieke draaischijf bent u verantwoordelijk voor een brede waaier aan administratieve en organisatorische taken. U verwerkt alle klantendienstactiviteiten, gaande van bestelling en orderverwerking tot en met de voorbereiding van de facturatie. U communiceert pro-actief met de klanten/transporteurs, volgt telefoonoproepen en mails op, beantwoordt vragen en zorgt voor oplossingen. U regelt het transport (binnenland en export) van afgewerkte producten aan een optimale prijs-/kwaliteitsverhouding. U verdeelt bestellingen over de chauffeurs aan de hand van orderpicking lijsten. U staat in voor de controle van de voor transport klaargezette producten enerzijds en van de lading van de transporteurs anderzijds. U werkt samen met het magazijn voor stocktellingen en periodieke voorraadcontroles. U neemt initiatieven en creëert draagvlak voor de continue verbetering en efficiëntie, kwaliteit en vernieuwing/automatisering van de logistieke administratie.

  • CALCULATOR - WERKVOORBEREIDER (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BOURDEAUD'HUI

    Type: Vaste Job

    BVBA Bourdeaud’hui is op zoek naar een gemotiveerd en enthousiast medewerker die als CALCULATOR - WERKVOORBEREIDER – ons team wil komen versterken. Als calculator - werkvoorbereider neem je een divers takenpakket voor jouw rekening. Enerzijds bereken en stel je offertes op waarbij je prijsaanvragen en lastenboeken gaat analyseren, vraag je prijsoffertes aan en voer je kostprijscalculaties uit. Anderzijds bereid je voor projectleiders werfdossiers grondig voor. Dit houdt het volgende in: opmeten, tekenen, ordervoorbereidingen, productievoorbereiding, aansturen planning, controle meetstaten, ... . Ook ben je communicatief, aangezien je regelmatig overleg pleegt met de projectleiders en externe partners, architecten, bouwheer, leveranciers, etc. Daarnaast kan je planmatig en stressbestendig deadlines halen en ben creatief in het zoeken naar technische oplossingen.

  • Flexibele begeleider van kinderen gezocht! (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Solidariteit voor het Gezin is gespecialiseerd in thuiszorg in Vlaanderen en Brussel en beschikt over een ruim aanbod aan diensten voor jong en oud, in goede en in minder goede tijden. Een belangrijk onderdeel van ons aanbod is kinderzorg. In Vlaanderen en Brussel beschikken we over verschillende kinderdagverblijven waar kinderen tussen 0 en 3 jaar opgevangen worden. Een enthousiast team van begeleiders staat in voor de begeleiding en verzorging van baby’s, peuters, kleuters en kinderen voor ze naar de basisschool gaan en kinderen in de overgangsperiode tussen kinderopvang en basisschool. Binnen onze kinderdagverblijven vertrekken we vanuit een verticale werking in de leefgroepen: kinderen worden gedurende de volledige opvangperiode in dezelfde leefgroep opgevangen. Elke leefgroep is dan ook samengesteld uit kinderen van verschillende leeftijden. Zo blijft het werk ook voor de begeleider gevarieerd. Voor onze kinderdagverblijven in Halle zijn wij op zoek naar een enthousiaste en dynamische collega met een flexibele ingesteldheid om in te springen waar nodig. O.a. volgende taken behoren tot je takenpakket: de dagelijkse verzorging van de kinderen begeleiding van de voeding creëren van een basissfeer van veiligheid, zekerheid en geborgenheid, openheid en structuur spelbegeleiding teamwerking: overdracht belangrijke informatie over de kinderen, werken en denken rond pedagogisch omgaan met kinderen, … Onze kinderdagverblijven zijn geopend van maandag tot vrijdag, werkuren variëren tussen 7u30 en 18u30.

  • Massagetherapeut(e) flexijob (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: GO WELL

    Type: Flexijob

    Om ons team in de behandelingen te versterken zijn we op zoek naar een Massagetherapeut(e)

Zoek naar antwoorden van FLDIGITAL AGE DESIGN SA in sociale netwerken
Look for responds of FLDIGITAL AGE DESIGN SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLDIGITAL AGE DESIGN SA. Laat een reactie achter voor FLDIGITAL AGE DESIGN SA. FLDIGITAL AGE DESIGN SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLDIGITAL AGE DESIGN SA. Leave a respond for FLDIGITAL AGE DESIGN SA. FLDIGITAL AGE DESIGN SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLDIGITAL AGE DESIGN SA op de google maps. Adres en contacten FLDIGITAL AGE DESIGN SA
Location of FLDIGITAL AGE DESIGN SA on the google maps. Address and contacts of FLDIGITAL AGE DESIGN SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLDIGITAL AGE DESIGN SA FLDIGITAL AGE DESIGN SA: Van Eetvelde L | NEW AMILKAR | ETN RAGOEN ETS NV | ISABELLE GOETHALS | MURAT

Other related companies as FLDIGITAL AGE DESIGN SA: Van Eetvelde L | NEW AMILKAR | ETN RAGOEN ETS NV | ISABELLE GOETHALS | MURAT

FLDIGITAL AGE DESIGN SA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLDIGITAL AGE DESIGN SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08916473388. Het bedrijf FLDIGITAL AGE DESIGN SA bevindt zich op het adres: Rue Colonel Bourg 105a 1140 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 795,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 895,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Electronic data processing - software. Producten gemaakt in FLDIGITAL AGE DESIGN SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLDIGITAL AGE DESIGN SA is Nondepository Credit Institutions, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLDIGITAL AGE DESIGN SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLDIGITAL AGE DESIGN SA, openstaande posities, locatie van FLDIGITAL AGE DESIGN SA op de kaart.

FLDIGITAL AGE DESIGN SA is a company, that was registered 2012 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLDIGITAL AGE DESIGN SA, company assigned to the tax number BE08916473388. The company FLDIGITAL AGE DESIGN SA is located at the address: Rue Colonel Bourg 105a 1140 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 795,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 895,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Electronic data processing - software. Products created in FLDIGITAL AGE DESIGN SA were not found.
The main activity of FLDIGITAL AGE DESIGN SA is Nondepository Credit Institutions, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLDIGITAL AGE DESIGN SA is not available. You also can look at reviews of FLDIGITAL AGE DESIGN SA, open positions, location of FLDIGITAL AGE DESIGN SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLDIGITAL AGE DESIGN SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLDIGITAL AGE DESIGN SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLDIGITAL AGE DESIGN SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLDIGITAL AGE DESIGN SA, employees, financial statistics.