FLDIGITAL AGE DESIGN SA

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • FLDIGITAL AGE DESIGN SA
Private companiesTransportation Equipment • FLDIGITAL AGE DESIGN SA

Contactgegevens FLDIGITAL AGE DESIGN SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLDIGITAL AGE DESIGN SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLDIGITAL AGE DESIGN SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): R. Colonel Bourg 105a 1140 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-27-06-05-40 32-27-06-05-40

Fax (fax): 32-27-06-05-69 32-27-06-05-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLDIGITAL AGE DESIGN SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLDIGITAL AGE DESIGN SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLDIGITAL AGE DESIGN SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLDIGITAL AGE DESIGN SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLDIGITAL AGE DESIGN SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLDIGITAL AGE DESIGN SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLDIGITAL AGE DESIGN SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLDIGITAL AGE DESIGN SA
Products information FLDIGITAL AGE DESIGN SA

BTW identificatienummer (tax): BE05507965087
Ondernemingsnummer: 2192016601
Hoofdstad (capital): 141,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 507,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in FLDIGITAL AGE DESIGN SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Website referencing and promotion

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLDIGITAL AGE DESIGN SA
(Get full report from official database of BE for FLDIGITAL AGE DESIGN SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLDIGITAL AGE DESIGN SA
Addition kinds of activities for FLDIGITAL AGE DESIGN SA

3555. Printing machines | Printing trades machinery
363902. Naaimachine | Sewing equipment
20479902. Hondenvoer | Dog food
34990404. Trofeeën, metaal, behalve zilver | Trophies, metal, except silver
39310115. Orgaanonderdelen en materialen | Organ parts and materials
61629904. Hypotheekmakelaars, met eigen geld | Mortgage brokers, using own money
62310000. Beveiliging en commodity exchanges | Security and commodity exchanges
76940000. Armature rewinding winkels | Armature rewinding shops

Werken bij FLDIGITAL AGE DESIGN SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLDIGITAL AGE DESIGN SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLDIGITAL AGE DESIGN SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLDIGITAL AGE DESIGN SA. Looking for open vacancies in other companies

  • kassamedewerker part-time (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan om de aangekochte goederen met de nodig zorgvuldigheid af te rekenen. Je hebt oog voor detail en kijkt alles goed na met de nodige oplettendheid. Je bedient de klanten met service enthousiasme en geeft hen correct advies. Je bent een ware multitasker die graag veelzijdig wilt werken aangezien je naast kassa ook de inkomende oproepen zal beantwoorden alsook retours en uitleendiensten zal verzorgen. In het begin zal je tewerkgesteld worden voor 20 uur per week maar na verloop van tijd kan dit naar meer uren worden omgezet. Het betreft hier om een job optie-vast studenten komen niet aanmerking.

  • BEDIENDE INTERNAL SALES (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalverwerkend bedrijf in de regio, dat instaat voor productie van dak- en wandprofielen zijn wij op zoek naar een bediende Internal Sales. Jouw takenpakket: - Je staat in voor het onthaal en de bediening van klanten. - Je verstrekt de nodige technische informatie over producten. - Je maakt offertes op basis van de vraag van de klant.

  • HVAC technieker Warmtepompen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Service Technieker HVAC Warmtepompen sta je in voor het onderhoud van HVAC installaties bij onze klanten, zowel voor preventief als curatief onderhoud. Na een opleidingsperiode maak je deel uit van het Service Team. Je werkt aan de meest moderne HVAC installaties die gebruikt worden bij onze klanten. De Service Technieker (m/v) rapporteert aan de Teamleader. Je zal voornamelijk werken op sites van onze klanten. In deze functie verzorg je het: • Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud van HVAC installaties. • Behandelen en verhelpen van storingen aan verwarmings- en koelinstallaties, klimatisatie installaties. • Monteren van aanpassingen of uitbreidingen op bestaande installaties. • Monteren van nieuwe installaties. • Onderhouden van contact met klanten. • Afhankelijk van je werkervaring en kennisniveau zal je eveneens instaan voor het inbedrijfstellen van nieuwe installaties.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Amands – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het onderhoud van de woning van onze klanten. Dit varieert van poeten van de woning,ramen poetsen,koken en strijken en af en toe eens boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio Zottegem (M/V) (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,.. Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • JOBSTUDENTEN ARBEIDERS (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf regio Izegem zijn wij op zoek naar jobstudenten die enkele dagen kunnen werken tijdens het schooljaar. Je kan werken in dag of in ploeg

  • Studentenjob (zaterdagwerk) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

    Type: Studentenjob

    Ben je nog student? Wil je een centje bijverdienen op zaterdag? Houd je van telefoneren en sociaal contact? Dan is deze job absoluut jouw ding! Stap in de wereld van commercieel klantencontact, ontdek én ontwikkel je verkoop skills! Je gaat dagelijks prospecten telefonisch contacteren om je product of dienst aan hen voor te stellen, je probeert hun interesse op te wekken door je natuurlijk enthousiasme en je weet een verkoop realiseren door je geweldige overtuigingskracht.

  • Vrachtwagenchauffeur CE Bulk (VAC143) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor het kleine internationale werk zoeken we nog chauffeurs die geen hekel hebben aan uitslapen. De ene week slaap je uit en de andere week doe je koppelwerk in de Antwerpse haven en daar omheen. Als chauffeur CE ga je met een bulkwagen op pad. Standplaats is Antwerpen. Als de auto thuis veilig staat en de ligging is centraal is dit bespreekbaar. Werkgebied BENELUX + Duitsland en Frankrijk. Je staat in voor het transport van bulk in korrels. Indien je ADR hebt ben je voor onze klant meer inzetbaar. Dit is dus een Pré. Je werkt in wisseldiensten wat wil zeggen dat je de ene week heel de week van huis bent en de andere (bijna) alle dagen thuis. De week dat je niet weg bent doe je voornamelijk koppel- en voorlaadwerk.

  • Test & Support Engineer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Optimile

    Type: Vaste Job

    Over ons Optimile is een Gents softwarebedrijf dat Mobiliteit-als-een-dienst aanbiedt. Het innovatieve MaaS (Mobility-as-a-Service)-concept, ligt aan de grondslag van het bedrijf. MaaS zorgt ervoor dat gebruikers overstappen van persoonlijke transportmiddelen naar mobiliteitsoplossingen die aangeboden worden als een dienst. Door alle mobiliteitsoplossingen te combineren in één app, kunnen klanten van het ene transportmiddel naar de andere overschakelen en worden ze zo geïnformeerd over de meest efficiënte, economische of ecologische manier om hun eindbestemming te bereiken. Optimile creëert een innovatief product in een nieuwe markt en internationale context. We bieden onze software (zoals een platform, app, …) niet alleen white-labeled aan externe partijen, tevens bestaat er ons eigen merk ‘Mobiflow’. Via dit merk lanceren we onze mobiliteitsdienst op de Belgische markt. Hoe zal je werkdag eruit zien? U bent de sleutelpersoon voor het beheren, testen en meten van de functionaliteiten in front-end systemen zoals het webplatform en de mobiele applicatie De klanten van Optimile ondersteunen en de klanten van Mobiflow helpen bij technische problemen Evalueren van onze producten en waardevolle feedback geven aan het ontwikkelteam om onze dienstverlening te optimaliseren Het delen van onze verworven kennis door onze interne documentatie regelmatig bij te werken

  • Verpleegkundige in thuisverpleging (STERREBEEK)

    Regio: STERREBEEK

    Bedrijf: EURO SOINS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, hygiënische zorg en waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. Je volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg, je bepaalt de toestand van de persoon met een zorgbehoefte en noteert de verzamelde informatie in patiëntendossier. In het administratieve gedeelte is er ondersteuning door het elektronisch verpleegdossier. Regelmatig is er overleg om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. Je kan tewerkgesteld worden in de regio Brussel en randgemeenten.

  • RESERVE Industrieel reinigers Turnhout 2018 (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Turnhout zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van FLDIGITAL AGE DESIGN SA in sociale netwerken
Look for responds of FLDIGITAL AGE DESIGN SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLDIGITAL AGE DESIGN SA. Laat een reactie achter voor FLDIGITAL AGE DESIGN SA. FLDIGITAL AGE DESIGN SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLDIGITAL AGE DESIGN SA. Leave a respond for FLDIGITAL AGE DESIGN SA. FLDIGITAL AGE DESIGN SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLDIGITAL AGE DESIGN SA op de google maps. Adres en contacten FLDIGITAL AGE DESIGN SA
Location of FLDIGITAL AGE DESIGN SA on the google maps. Address and contacts of FLDIGITAL AGE DESIGN SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLDIGITAL AGE DESIGN SA FLDIGITAL AGE DESIGN SA: Mandacaru ASBL | GOMOBEL | FRANCISKA VAN HAUWAERT | Herinckx M | MEUBELEN ASTRID

Other related companies as FLDIGITAL AGE DESIGN SA: Mandacaru ASBL | GOMOBEL | FRANCISKA VAN HAUWAERT | Herinckx M | MEUBELEN ASTRID

FLDIGITAL AGE DESIGN SA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLDIGITAL AGE DESIGN SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05507965087. Het bedrijf FLDIGITAL AGE DESIGN SA bevindt zich op het adres: R. Colonel Bourg 105a 1140 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 141,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 507,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Website referencing and promotion. Producten gemaakt in FLDIGITAL AGE DESIGN SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLDIGITAL AGE DESIGN SA is Transportuitrusting, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLDIGITAL AGE DESIGN SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLDIGITAL AGE DESIGN SA, openstaande posities, locatie van FLDIGITAL AGE DESIGN SA op de kaart.

FLDIGITAL AGE DESIGN SA is a company, that was registered 2002 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLDIGITAL AGE DESIGN SA, company assigned to the tax number BE05507965087. The company FLDIGITAL AGE DESIGN SA is located at the address: R. Colonel Bourg 105a 1140 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 141,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 507,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Website referencing and promotion. Products created in FLDIGITAL AGE DESIGN SA were not found.
The main activity of FLDIGITAL AGE DESIGN SA is Transportation Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLDIGITAL AGE DESIGN SA is not available. You also can look at reviews of FLDIGITAL AGE DESIGN SA, open positions, location of FLDIGITAL AGE DESIGN SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLDIGITAL AGE DESIGN SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLDIGITAL AGE DESIGN SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLDIGITAL AGE DESIGN SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLDIGITAL AGE DESIGN SA, employees, financial statistics.