HUIS CHARME

Contactgegevens HUIS CHARME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS CHARME: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS CHARME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORPSSTRAAT 27; 3550; HEUSDEN-ZOLDER, België

Telefoon (phone): 11537530 (+32-11537530) 11537530 (+32-11537530)

Fax (fax): +32 (65) 223-34-93 +32 (65) 223-34-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS CHARME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS CHARME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS CHARME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS CHARME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS CHARME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS CHARME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS CHARME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS CHARME
Products information HUIS CHARME

BTW identificatienummer (tax): BE03649078369
Ondernemingsnummer: 6819458007
Hoofdstad (capital): 502,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 798,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in HUIS CHARME zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoenen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS CHARME
(Get full report from official database of BE for HUIS CHARME)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS CHARME
Addition kinds of activities for HUIS CHARME

385100. Oogheelkundige goederen | Ophthalmic goods
32920304. Pijpbedekking (warmte-isolerend materiaal), behalve vilt | Pipe covering (heat insulating material), except felt
39140505. Vaatwerk, roestvrij staal | Hollowware, stainless steel
58120302. Uitvoeren alleen (behalve pizza) restaurant | Carry-out only (except pizza) restaurant
63610000. Titel verzekering | Title insurance
73810102. Inbraakbeveiligingsdienst | Burglary protection service
75320401. Body shop, automotive | Body shop, automotive

Werken bij HUIS CHARME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS CHARME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS CHARME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS CHARME. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine bedienaar (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor 1 van onze klanten te Kampenhout gespecialiseerd in staalstructuren zijn we op zoek naar een machine bedienaar. Je takenpakket als machine bedienaar: je staat in voor het produceren van onderdelen op een van onze machines, zaagboorlijn, ponskniplijn, brandtafel en/of plooibank. je voert maatcontroleren uit, neemt nieuwe materialen of haalt geproduceerde materialen van de machine. je doet kleine onderhoudswerkzaamheden (smeren, nazicht,...)

  • Taxi chauffeur (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Sint-Truiden zoek ik dringend een taxi chauffeur. Je zal hoofdzakelijk tewerkgesteld worden in Sint-Truiden, maar er zullen evengoed ritten naar bijvoorbeeld de luchthaven van Zaventem, Charleroi of Luik tussenzitten. Daarnaast kan het ook voorvallen dat je een volledige dag meegaat met een bepaalde klant, want klant = koning. Je werkt 50u/week in ploegen, dag, late of nacht. De nacht valt steeds in het weekend, je werkt met een draaiende ploeg. Je uurrooster wordt steeds voor 3 weken vastgelegd, in deze 3 weken wordt ervoor gezorgd dat je 1 volledig weekend thuisbent + 1 zondag. Kan jij je flexibel opstellen, ken je de regio Sint-Truiden goed en rij jij graag met de wagen? Stuur dan snel je CV naar [email protected]!

  • Poetshulp met dienstencheques (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn opzoek naar een huishoudhulp om bij particulieren thuis te gaan poetsen. Onze particulieren zijn toffe gezinnen en koppels wonende in de regio Lier en omstreken. Bij de gezinnen sta je in voor poetsen, ramen wassen en eventueel strijken, dit naar gelang de wensen van de gezinnen.

  • Huishoudhulp Jabbeke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MIDDELKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die graag huishoudelijke taken bij particulieren willen uitvoeren. Zowel klanten te Oostende, Middelkerke, Nieuwpoort, Leffinge, Lombardsijde, Westende, Mariakerke, Bredene, Slijpe, .... Natuurlijk afhankelijk van jouw vervoermiddel. Een wagen is niet vereist, maar wel een pluspunt! Taken onder andere: stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen enz. Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt zelfstandig in particuliere woningen. https://dedankbaarstejob.be/

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin te Roeselare,dringend! (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving. Je werkt op volgende uren; Ma:16:30-19:30 Di:16:30-19:30 WOE:/ Do:16:30-19:30 Vrij:16:30-19:30 Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • STUDENT FRITUUR ( OF FLEXI JOB) - WEEKENDWERK (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Studentenjob

    Als JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR sta je in voor volgende taken: Het ontvangen van de klanten met een smile, het noteren van bestellingen en de voorbereiding ervan; Klanten afrekenen op correct wijze; Een klantvriendelijke, vlotte service gedurende de weekendavonden; Presenteren van de gerechten; Het netjes houden van de eetzaal. Bedrijfsprofiel: Voor een frituur in de regio Grobbendonk zijn wij op zoek naar een klantvriendelijke JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR. Het frituur biedt naast de typische uithaalservice ook 30 zitplaatsen aan het cliënteel.

  • Production engineer (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    Als production engineer ben je verantwoordelijk voor het opzetten van instructies en voorschriften voor de mensen en machines in de fabriek. Je definieert instructies, werkmethodes en werkpatronen en ondersteunt de uitrol van het nieuwe systeem. Je bent betrokken bij het maken van opleidingsplannen.

  • vrachtwagenmechanieker (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: HOCKE

    Type: Vaste Job

    Je bent als mechanieker verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot diagnose, herstellingen en onderhoud van vrachtwagens, bestelwagens en bedrijfsvoertuigen (motoren, versnellingsbakken, enz..)

  • Metaalarbeider in daguren (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de voorbereidende metaalwerken: ponsen, boren, ontvetten .... Je leert alles ter plaatse aan, alle machines zijn conventioneel.

  • verantwoordelijke interieurshowroom Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ELECTRO-MANDEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    -Als toonzaalverantwoordelijke bent u verantwoordelijk voor de uitbating van onze nieuwe showroom in het centrum van Roeselare, een samenwerking van toonaangevende bedrijven die een gevestigde waarde zijn in regio Roeselare. -U bent het eerste aanspreekpunt voor iedere bezoeker die je op proffesionele manier adviseert en informeert over het aanbod en alle partners in het concept. - U legt alle afspraken vast tussen de potentiële klant en 1 van onze partners - U houdt een database bij van alle bezoekers en communiceert hierover met de conceptmanager

  • Junior Advocaat - Vastgoedrecht (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen. Voor een van de grootste Belgische advocatenkantoren, zijn we op zoek naar een Junior Advocaat Real Estate voor het Brusselse team. Onze klant wil een totaaloplossing kunnen bieden aan hun nationaal en internationaal cliënteel. Het kantoor heeft meerdere vestigingen in ons land en heeft al jaren een sterke naam. Ze bieden een job met voldoende vrijheid en verantwoordelijkheid om jezelf te kunnen ontplooien. Functieomschrijving: Als Junior Advocaat binnen het Real Estate team maakt u deel uit van het jonge en dynamische team. U bent actief in alle aspecten van het vastgoedrecht (aannemingsovereenkomsten, geschillen, structurering van vastgoedprojecten, enz.) U werkt mee aan de dossiers van A tot Z en bent verantwoordelijk voor het onderhouden van het klantencontact. U werkt innovatieve en praktische oplossingen uit voor zowel nationale als internationale klanten.  

Zoek naar antwoorden van HUIS CHARME in sociale netwerken
Look for responds of HUIS CHARME in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS CHARME. Laat een reactie achter voor HUIS CHARME. HUIS CHARME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS CHARME. Leave a respond for HUIS CHARME. HUIS CHARME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS CHARME op de google maps. Adres en contacten HUIS CHARME
Location of HUIS CHARME on the google maps. Address and contacts of HUIS CHARME

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS CHARME HUIS CHARME: BAKKERIJ VAN DE KERKHOVE | GILBERT GARAGE | Louckx C | CHRISTIANE NO?L | LUC DEMEULEMEESTER

Other related companies as HUIS CHARME: BAKKERIJ VAN DE KERKHOVE | GILBERT GARAGE | Louckx C | CHRISTIANE NO?L | LUC DEMEULEMEESTER

HUIS CHARME is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS CHARME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03649078369. Het bedrijf HUIS CHARME bevindt zich op het adres: DORPSSTRAAT 27; 3550; HEUSDEN-ZOLDER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 502,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 798,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Schoenen. Producten gemaakt in HUIS CHARME zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS CHARME is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS CHARME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS CHARME, openstaande posities, locatie van HUIS CHARME op de kaart.

HUIS CHARME is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS CHARME, company assigned to the tax number BE03649078369. The company HUIS CHARME is located at the address: DORPSSTRAAT 27; 3550; HEUSDEN-ZOLDER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 502,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 798,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Schoenen. Products created in HUIS CHARME were not found.
The main activity of HUIS CHARME is Pipelines, Except Natural Gas, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS CHARME is not available. You also can look at reviews of HUIS CHARME, open positions, location of HUIS CHARME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS CHARME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS CHARME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS CHARME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS CHARME, employees, financial statistics.