FLWASLET SA

Contactgegevens FLWASLET SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLWASLET SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLWASLET SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Av. Moliere 295 1050 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-23-47-25-80 32-23-47-25-80

Fax (fax): 32-23-47-15-01 32-23-47-15-01

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLWASLET SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLWASLET SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLWASLET SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLWASLET SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLWASLET SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLWASLET SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLWASLET SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLWASLET SA
Products information FLWASLET SA

BTW identificatienummer (tax): BE01662200927
Ondernemingsnummer: 2597961425
Hoofdstad (capital): 869,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 608,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in FLWASLET SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electronic data processing - software

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLWASLET SA
(Get full report from official database of BE for FLWASLET SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLWASLET SA
Addition kinds of activities for FLWASLET SA

5065. Elektronische onderdelen en uitrusting, nec | Electronic parts and equipment, nec
591200. Drug winkels en eigen winkels | Drug stores and proprietary stores
794802. Race track operatie | Race track operation
30810101. Verpakkingsmateriaal, kunststofplaat | Packing materials, plastics sheet
35190102. Motoren, diesel en semi-diesel of dual-fuel | Engines, diesel and semi-diesel or dual-fuel
38120115. Gyropilots | Gyropilots
38290105. Brandstof totalizers, vliegtuig motor | Fuel totalizers, aircraft engine
50519902. Bars, metaal | Bars, metal
56619905. Laarzen van vrouwen | Women's boots

Werken bij FLWASLET SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLWASLET SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLWASLET SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLWASLET SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediener kantenverlijmer/schuurmachine (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in het atelier en je staat in voor de houtbewerking van de deuren. Je verlijmt de kantlatten en fineerkanten op deuren. Je volgt de planning goed op en houdt rekening met veiligheidsvoorschriften.

  • Wij zoeken een Bachelor Accountancy-fiscaliteit regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een boekhoudkantoor te Aalter zijn wij op zoek naar een Bachelor Accountancy-Fiscaliteit. Ben je pas afgestudeerd of heb je al een eerste ervaring maar zoek je een nieuwe uitdaging? Dan kan deze vacature iets zijn voor jou! Solliciteer online en dan bellen wij je op met meer uitleg over de vacature! Als boekhouder of financieel adviseur speel je een cruciala rol binnen de organisatie waarvoor je werkt. Je kijkt naar cijfers, analyseert ze en brengt bedrijven financieel in kaart. Van je deskundigheid en nauwkeurigheid hangt veel af. Een divers takenpakket en een wetgeving die constant evolueert zorgen voor een boeiende job. De tijd die je wint door toenemende informatisering kan je aan je klanten en dienstverlening besteden.

  • schrijnwerker atelier (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een ervaren schrijnwerker. Je zal instaan voor het maken van houten meubels/stoelen ahv een plan. Hiervoor maak je gebruik van zaag- en cnc machines.

  • Elektromecanicien (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functie: Preventief onderhoud en herstelling van houtbewerkingsmachines Ondersteuning opstart nieuwe installaties Installatie van handling (rollenbanen, heftoestellen,…) Infrastructurele aanpassingswerken (vb. verlichting, stopcontacten, perslucht etc.)

  • Ploegbaas M/V - regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Sta je in voor het monteren en installeren van nieuwe of bestaande koeltechnische systemen (ventilatie, airconditioning, …) Vraag je bij de opstart van een werf de nodige info op aan de projectleider, achteraf doe je ook de debriefing bij de projectleider Interpreteer je de uitvoeringsplannen en schat je de technische haalbaarheid in van het plan Doe je de nodige voorbereidingen (ophangsystemen plaatsen, baseren, plooien, …) voor de effectieve installatie Voer je de nodige testen (lekdichtheid, verlichting, ventilatoren, …) uit bij de opstart van een installatie Werk je hoofdzakelijk samen in een team van 2 tot 3 personen Verzorg je voornamelijk de koeltechnische installaties in bedrijven, hotels, winkelketens,…

  • Sales & Marketing Assistant | Wilrijk (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze opdrachtgever is een zeer snel groeiende KMO van meer dan 40 medewerkers die recent verhuisd is naar een gloednieuw modern kantoorgebouw in Wilrijk. Voor hen gaan we op zoek naar een nieuwe Marketing collega. Onderhouden verschillende websites (B2B en B2C): teksten aanpassen, foto's, banners aanpassen, nieuws updaten,... Opvolgen / onderhoud webshop Dagelijks / wekelijks onderhoud Social Media: Instagram & Facebook voor verschillende merken Opmaak persberichten Opmaak contract en contact met bloggers / Instagrammers Deelname aan de Persdagen Opmaak brochures en folders Uitwerken marketing acties / mailing acties Maandelijkse externe nieuwsbrief Planning, budgetering en uitwerken Marketing strategie Bijhouden marketinguitgaven Maandelijkse analyse salescijfers Presentatie kwartaalcijfers

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Rotselaar, 8 uur per week (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor 1 gastgezin wonende te Rotselaar. Het gastgezin zoekt hulp voor de schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP ZONNEBEKE (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Zonnebeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Studenten inventaris kledingwinkel Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Op 5-11-2018 organiseert een bekende kledingwinkel een inventaris. Concreet betekend dit een opkuis van de zomercollectie. Je dient de kledingstukken uit de zomercollectie te labelen, in te scannen en op een correcte manier in te pakken. De inventaris gebeurt in twee beurten op dezelfde dag. De eerste shift zal plaatsvinden van 7u tot 11u. De tweede shift van 17.45u-22u. Voor de tweede shift dien je minstens 18 jaar te zijn wegens de late werkuren. Je mag dus een keuze maken tussen één van de twee shiften.

  • Solution Architect (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Katoen Natie

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het Warehouse Management System (WMS) team verantwoordelijk voor alle IT projecten binnen de business unit. De projecten situeren zich binnen volgende domeinen: WMS, TMS, douane, automatisatie, EDI, rapportering en HR. Je evalueert en valideert bedrijfsprocessen welke werden ontworpen door process owners en business analisten Je ontwerpt de functionele analyse (BPMN en UML) vertrekkende vanuit de noden van de business en de bedrijfsprocessen Je valideert de technische oplossing die werd ontworpen door het ontwikkelingsteam Je overschouwt het ontwikkelingsproces en communiceert rechtstreeks met de software ontwikkelaars Je organiseert en coördineert de integratie testen met interne departementen en externe leverancier

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Hulp in frituur (flexi-job of jobstudent) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Oostendse Friethoek

    Type: Flexijob

    Als hulp in de frituur sta je in voor volgende taken: Het ontvangen van de klanten met een smile, het noteren van bestellingen en de voorbereiding ervan; Klanten afrekenen op correct wijze; Een klantvriendelijke, vlotte service gedurende de weekendavonden; Presenteren van de gerechten; Het netjes houden van de eetzaal . Ben jij een enthousiaste, vriendelijke student mét pit ? Of zoek je naast je huidige job een ideale manier om een centje bij te verdienen onder het statuut 'flexijob '? Dan ben jij de JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR VOOR IN HET WEEKEND die wij zoeken!!

Zoek naar antwoorden van FLWASLET SA in sociale netwerken
Look for responds of FLWASLET SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLWASLET SA. Laat een reactie achter voor FLWASLET SA. FLWASLET SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLWASLET SA. Leave a respond for FLWASLET SA. FLWASLET SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLWASLET SA op de google maps. Adres en contacten FLWASLET SA
Location of FLWASLET SA on the google maps. Address and contacts of FLWASLET SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLWASLET SA FLWASLET SA: Jambe - Defossez G | FRANSMAN-DAELEMANS M. | Geys Walter | SHOE AND KEY SERVICES | Lirio Garcia A

Other related companies as FLWASLET SA: Jambe - Defossez G | FRANSMAN-DAELEMANS M. | Geys Walter | SHOE AND KEY SERVICES | Lirio Garcia A

FLWASLET SA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLWASLET SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01662200927. Het bedrijf FLWASLET SA bevindt zich op het adres: Av. Moliere 295 1050 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 869,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 608,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Electronic data processing - software. Producten gemaakt in FLWASLET SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLWASLET SA is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLWASLET SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLWASLET SA, openstaande posities, locatie van FLWASLET SA op de kaart.

FLWASLET SA is a company, that was registered 2018 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLWASLET SA, company assigned to the tax number BE01662200927. The company FLWASLET SA is located at the address: Av. Moliere 295 1050 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 869,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 608,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Electronic data processing - software. Products created in FLWASLET SA were not found.
The main activity of FLWASLET SA is Agricultural Production - Crops, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLWASLET SA is not available. You also can look at reviews of FLWASLET SA, open positions, location of FLWASLET SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLWASLET SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLWASLET SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLWASLET SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLWASLET SA, employees, financial statistics.