GODELIEVE HENDRICKX

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • GODELIEVE HENDRICKX
Private companiesMiscellaneous Retail • GODELIEVE HENDRICKX

Contactgegevens GODELIEVE HENDRICKX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GODELIEVE HENDRICKX: address, phone, fax, email, website, opening hours

GODELIEVE HENDRICKX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LOKERENSTRAAT 72; 2300; TURNHOUT, België

Telefoon (phone): 14425057 (+32-14425057) 14425057 (+32-14425057)

Fax (fax): +32 (3) 699-48-93 +32 (3) 699-48-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GODELIEVE HENDRICKX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GODELIEVE HENDRICKX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GODELIEVE HENDRICKX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GODELIEVE HENDRICKX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GODELIEVE HENDRICKX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GODELIEVE HENDRICKX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GODELIEVE HENDRICKX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GODELIEVE HENDRICKX
Products information GODELIEVE HENDRICKX

BTW identificatienummer (tax): BE07326477050
Ondernemingsnummer: 3541412353
Hoofdstad (capital): 715,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 273,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in GODELIEVE HENDRICKX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoenen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GODELIEVE HENDRICKX
(Get full report from official database of BE for GODELIEVE HENDRICKX)

Aanvulling soorten activiteiten voor GODELIEVE HENDRICKX
Addition kinds of activities for GODELIEVE HENDRICKX

2499. Houtproducten, NEC | Wood products, nec
6082. Buitenlandse handel en internationale banken | Foreign trade and international banks
7361. Uitzendbureaus | Employment agencies
15419912. Magazijnbouw | Warehouse construction
17819902. Onderhoud, waterputten | Servicing, water wells
34950101. Klokveren, precisie | Clock springs, precision
35560106. Melkmachines, gecondenseerd en verdampt | Milk machinery, condensed and evaporated
38410407. Houders, chirurgische naald | Holders, surgical needle
51120200. Sociale briefpapier en wenskaartjes | Social stationery and greeting cards

Werken bij GODELIEVE HENDRICKX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GODELIEVE HENDRICKX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GODELIEVE HENDRICKX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GODELIEVE HENDRICKX. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Dilsen zijn wij op zoek naar een Laborant. Je takenpakket bestaat uit het volgende: - Je voert op vastgestelde tijden de procescontroles uit vastgelegd in de procesbeschrijvingen; - Je registreert deze vastgestelde waardes in de procescontrolebladen; - Je staat in voor de verwerking van deze gegevens middels SPC; - Je corrigeert de baden volgens de wijze vastgelegd in de procesbeschrijvingen; - Je staat in voor het voorraadbeheer van beschikbare chemicaliën op de vloer; - Je geeft elke technische onregelmatigheid door aan Hoofd Labo LNO of aan dienst onderhoud; - Je staat in voor de reinheid van de installatie tijdens productie.

  • Schilder (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Herk-De-Stad zijn we op zoek naar een schilder met ervaring  Onze klant werkt voornamelijk bij bedrijven, kantoren, winkels enzoverder, maar hebben ook een aantal particuliere klanten Werven over heel België 

  • Chauffeur CE - asfalt / kipper (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zoek je een job als vrachtwagenchauffeur CE? Laat het ons zeker weten want wij hebben een opdracht bij een heel fijne werkgever uit regio Beringen.

  • ONDERHOUDSELEKTRICIEN (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Aalter, zijn wij opzoek naar een ONDERHOUDSELEKTRICIEN. Als ONDERHOUDSELEKTRICIEN behoren volgende taken tot je takenpakket: Samen met je collega’s sta je in voor het preventief onderhoud van het machinepark. Je verhelpt storingen op een definitieve manier en je denkt proactief mee om deze te voorkomen. Zowel elektriciteit, elektronica als mechanica zijn jouw actieterrein. Je wordt begeleid waar nodig. Je helpt mee bij de opstart van nieuwe machines, zowel bij installatie als het opmaken van onderhoudsinstructies en het begeleiden van operatoren. Je bewaakt de veiligheidsvoorschriften en zorgt dat alle medewerkers deze correct naleven.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZEDELGEM (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zedelgem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Student schilder (m/v) (ULBEEK)

    Regio: ULBEEK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    We zoeken een gemotiveerde student die onze klant 1 dag per week helpen met schilderwerken: Voorbereidend werk Materiaal klaarzetten Opruimen ...

  • Dringend : Full time verkoopsmedewerker supermarkt te Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Vaste Job

    Voor een supermarkt te Deinze zijn wij op zoek naar een full time verkoopsmedewerker. Je werkt polyvalent mee : je vult de winkel aan, je werkt aan de kassa, je helpt zoekende klanten enz.... Je werkt full time (36.5 uren/week) met vrije dag in de week, je werkt elke zaterdag of in de voormiddag of in de namiddag. Heel leuke werksfeer. Snelle opstart.

  • Klinisch Bioloog (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Algemeen Medisch Laboratorium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Algemeen Medisch Laboratorium is een vooruitstrevend laboratorium dat klinisch biologische, moleculair biologische en anatomo-pathologische analyses uitvoert op zowel humane als diergeneeskundige stalen. Het Algemeen Medisch Laboratorium is wetenschappelijk toonaangevend en een referentielaboratorium in België. Met behulp van een brede waaier aan analysemethoden en met de meest geavanceerde apparatuur streven we naar het rapporteren van kwaliteitsvolle en betrouwbare laboratoriumresultaten. Naast de klinische dienstverlening is het laboratorium erkend voor het uitvoeren van arbeidsgeneeskundige en gerechtelijke analyses. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een dynamisch Klinisch Bioloog. U zorgt voor een uitstekende kwaliteit en efficiëntie van de analyses. Samen met het team van klinisch biologen bent u betrokken bij de dagelijkse leiding van het laboratorium op een innoverende manier. U bent medisch eindverantwoordelijke voor een deel van de laboratoriumresultaten. Regelmatige bijscholing zorgt ervoor dat u geïnformeerd blijft over nieuwe ontwikkelingen in alle disciplines van de klinische biologie. U maakt deel uit van het wachtsysteem over alle domeinen van de klinische biologie. U werkt vlot samen met alle medewerker van het laboratorium.

  • Aankoop Assistent (m/v) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor Ontex Buggenhout zijn we op zoek naar een aankoop assistent (m/v). Op basis van opgestelde parameters en targets, zorgt de aankoop assistent voor een continue beschikbaarheid van verpakkingen binnen zijn/haar verantwoordelijkheidsdomein. De assistent onderhoudt een perfecte relatie met zijn leveranciers en andere departementen voor een vlotte bevoorrading van het productieproces. Tevens staat deze persoon de product manager bij in het tijdig opstellen en doorsturen van allerlei gevraagde informatie naar sales toe bij nieuwe projectaanvragen. Werkzaamheden: Tijdig plaatsen van bestellingen voor stickers en labels , en bijsturen van die bestellingen in functie van de productieplanning. Dagelijks opvolgen van orderbevestigingen, zowel van verpakkingen, grondstoffen als van de afgewerkte producten die we niet zelf produceren maar aankopen. Dagelijkse call off’s van karton, en hiervan de orderconfirmatie die via EDI verloopt controleren. Controle en vrijgave van facturen van stickers en labels Opmaken van technische datasheets en pallettisatie schema’s voor nieuwe projecten en het onderhouden ervan.

  • Kok bedrijfskeukens Regio Brussel/Diegem (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Kitchenstaff is een groeiend dienstverlenend bedrijf. We zijn een onfhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant/bedrijfskeukens) ondersteunen op momenten van grote drukte. Zowel mee mise en place draaien als uitvoer events. Wij zoeken hiervoor mensen met een n o-nonsens profiel, tempo en de juiste werkmentaliteit. Flexibiliteit, verzorgd voorkomen en stiptheid zijn onze enige verwachtingen. Op het moment zijn we opzoek naar vliegende Koks voor bedrijfskeuken: * Je staat in voor de mep en bereiding van de maaltijden * aansturen van het keukenteam * bestellingen * kennis HACCP is heel belangrijk * werkuren van maandag tot vrijdag / van 7u tot 15u *Correcte verloning met alle wettelijke premies.

  • Bijverdienste/FLEXI HOTELRECEPTIONIST (E) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOTEL KOFFIEBOONTJE

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een hotelreceptionist/e die ons team kan aanvullen op een aantal uren/dagen per week. Ervaring in de hotelreceptie is een voordeel. In deze functie is het noodzakelijk om minimum 4 talen te kunnen begrijpen en zich kunnen uitdrukken. Vanuit uw persoonlijkheid gaat u graag vriendelijk om met gasten. Ook comerciële inzicht en vlotte computerkennis zijn voor deze taak vereist. Ook werk je al als receptionist/e kom je in aanmerking.

Zoek naar antwoorden van GODELIEVE HENDRICKX in sociale netwerken
Look for responds of GODELIEVE HENDRICKX in social networks

Lees alle opmerkingen voor GODELIEVE HENDRICKX. Laat een reactie achter voor GODELIEVE HENDRICKX. GODELIEVE HENDRICKX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GODELIEVE HENDRICKX. Leave a respond for GODELIEVE HENDRICKX. GODELIEVE HENDRICKX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GODELIEVE HENDRICKX op de google maps. Adres en contacten GODELIEVE HENDRICKX
Location of GODELIEVE HENDRICKX on the google maps. Address and contacts of GODELIEVE HENDRICKX

Andere gerelateerde bedrijven als come GODELIEVE HENDRICKX GODELIEVE HENDRICKX: Rosinki C | THE PHONE HOUSE | JEAN LAMESCH | Viviane | AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA

Other related companies as GODELIEVE HENDRICKX: Rosinki C | THE PHONE HOUSE | JEAN LAMESCH | Viviane | AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA

GODELIEVE HENDRICKX is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GODELIEVE HENDRICKX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07326477050. Het bedrijf GODELIEVE HENDRICKX bevindt zich op het adres: LOKERENSTRAAT 72; 2300; TURNHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 715,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 273,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Schoenen. Producten gemaakt in GODELIEVE HENDRICKX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GODELIEVE HENDRICKX is Diversen Detailhandel, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GODELIEVE HENDRICKX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GODELIEVE HENDRICKX, openstaande posities, locatie van GODELIEVE HENDRICKX op de kaart.

GODELIEVE HENDRICKX is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is GODELIEVE HENDRICKX, company assigned to the tax number BE07326477050. The company GODELIEVE HENDRICKX is located at the address: LOKERENSTRAAT 72; 2300; TURNHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 715,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 273,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Schoenen. Products created in GODELIEVE HENDRICKX were not found.
The main activity of GODELIEVE HENDRICKX is Miscellaneous Retail, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GODELIEVE HENDRICKX is not available. You also can look at reviews of GODELIEVE HENDRICKX, open positions, location of GODELIEVE HENDRICKX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GODELIEVE HENDRICKX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GODELIEVE HENDRICKX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GODELIEVE HENDRICKX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GODELIEVE HENDRICKX, employees, financial statistics.