FLNAMAHN SPRL

Contactgegevens FLNAMAHN SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLNAMAHN SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLNAMAHN SPRL

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): R. De La Limite 21 1210 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-22-19-50-78 32-22-19-50-78

Fax (fax): 32-22-19-48-88 32-22-19-48-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLNAMAHN SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLNAMAHN SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLNAMAHN SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLNAMAHN SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLNAMAHN SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLNAMAHN SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLNAMAHN SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLNAMAHN SPRL
Products information FLNAMAHN SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08591827392
Ondernemingsnummer: 6818359375
Hoofdstad (capital): 727,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 592,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in FLNAMAHN SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Networks - installation and maintenance

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLNAMAHN SPRL
(Get full report from official database of BE for FLNAMAHN SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLNAMAHN SPRL
Addition kinds of activities for FLNAMAHN SPRL

9431. Administratie van volksgezondheidsprogramma's | Administration of public health programs
353202. Apparatuur voor mineraalbewerking | Mineral beneficiation equipment
22410101. Geweven, geweven | Fringes, woven
38230416. Refractometers, industrieel proces type | Refractometers, industrial process type
87420410. Transportconsultant | Transportation consultant

Werken bij FLNAMAHN SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLNAMAHN SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLNAMAHN SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLNAMAHN SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief medewerker voorraadbeheer (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AZ Alma

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Wij kijken dringend uit naar een medewerker voorraadbeheer voor onze voedingsdienst. Je voert meerdere administratieve taken uit binnen de ondersteunende diensten, meerbepaald de dienst Voeding en catering, teneinde goederen en diensten op een correcte en efficiënte manier ter beschikking te stellen van het ziekenhuis.Voor meer info over de functie, kan je de functiekaart in de bijlage raadplegen.

  • Productiearbeider (voltijds) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE - Didak Injection

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De productiearbeiders bij Didak Injection komen in een aangenaam team terecht en worden een zo gevarieerd mogelijk takenpakket aangeboden. Zo sta je in voor de onderstaande taken: Kwaliteitscontrole: controle van de producten op kleur en vorm Afwerken van de producten: braam wegsnijden, gewichten plaatsen, stapelen van goederen en controle van de aantallen Daarnaast werk je in een 2-ploegensysteem en word je ingeschakeld met dagcontracten. Bij positivie evaluatie kan dit snel uitmonden in een weekcontract.

  • Productiemedewerker - 2 ploegen (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Reiniging van installaties, machines en werkplekken binnen de productie afdeling & aardappelsortering. Zoals: productielijnen reinigen / reinigingsplanning raadplegen / werken volgens hygiëne- & veiligheidsnormen. - Je bent ook polyvalent inzetbaar. Zoals: in overleg met de productie-ploegchef om de vooropgestelde productieplanning te realiseren / e voegt additieven toe / je maakt coatings aan en draagt zorg voor een nette werkomgeving.

  • TECHNIEKER IN DE VOEDING 3 PLOEGEN - GEEN ERVARING VEREIST (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter uitbreiding zijn wij op zoek naar een extra Technieker! - U zorgt voor een optimale werking van het machinepark en de optimalisatie van de infrastructuur en technieken. Specifiek: Preventief onderhoud Storingen verhelpen en meedenken over langetermijnoplossingen. Opstarten van nieuwe machines Aanvullende taken Uren?U bent werkzaam tussen 4.45 tot 20.00 uur. Wisselend in vroeg, dag of laat.

  • Huishoudhulp (M/V) regio Gistel en Oudenburg (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • Studenten - Enquêteurs 8 & 9 oktober (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in regio Brussel zijn we op zoek naar enquêteurs: - Je neemt enquêtes af bij bezoekers van een ziekenhuis - Je stelt enkele korte vragen over het doel van hun bezoek en het gebruikte transportmiddel - Je verzamelt de gegevens - Je werkt in een team van 2

  • ETUDIANTS - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept est une agence active depuis 29 ans dans le domaine du Field marketing (conception, organisation, réalisation et suivi de campagnes promotionnelles dirigées vers le terrain). Voulez-vous en savoir plus sur ce que nous faisons? Regardez notre vidéo ici Nous sommes à la recherche d'une nouvelle équipe permanente d'étudiants pour présenter les produits D-Drinks / Obrigado au grand public sur base de dégustations et d'animations en grande surface. Les clients potentiels auront l'opportunité de découvrir, goûter et acheter les produits. Obrigado est de l'eau de coco 100% pure provenant d'une ferme à Bahia, au Brésil! Une fois que vous avez essayé Obrigado, vous ne boirez plus jamais d’autre eau de coco. Obrigado n'est jamais exposé à l'air avant que vous l'ouvrez et est rempli de vitamines et de minéraux.

  • Transport Coördinator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Transport Coördinator behoort dit tot jouw takenpakket: Je verzorgt de planning van de interne chauffeurs en de externe transportbedrijven in functie van leveringen en afhalingen  Je communiceert de planning doelgericht aan collega's, afdelingen en klanten  Je bent het aanspreekpunt voor de chauffeurs  Je bent verantwoordelijk voor de bijhorende administratie  Bedrijfsprofiel: Wij zijn op zoek naar een Transport Coördinator voor een firma gespecialiseerd in het verhuren, beheren en installeren van industriële gereedschappen en nutsvoorzieningen.

  • Onderhoudsmekanieker (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: TIMMERMAN EHS

    Type: Vaste Job

    werktuigbouwkundige installaties bij onze klanten onderhouden eenvoudig laswerk (TIG) appendages / flensverbindingen de- en monteren

  • Teamleader goederenverzameling (m/v) Gullegem (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Distributiecentrum LCL (Leie)

    Type: Vaste Job

    Samen met jouw team van 10-60 arbeiders sta je dagelijks borg voor de vlotte doorstroming van de retours en de bestellingen. Je waakt over de correcte controle en sortering van de uitgestuurde paletten en de toepassing van voorschriften met betrekking tot palethoogte en veilige stapeling. Je zorgt voor een punctuele opvolging van de artikelen- en documentenstroom waarbij het stockrapport steeds foutloos bijgehouden wordt. Je assisteert onze Chef Goederenverzameling in al zijn verantwoordelijkheden en bent het aanspreekpunt van alle arbeiders tijdens zijn afwezigheid. Naast de dagelijkse werkplanning en opvolging van jouw medewerkers draag je zorg voor de aanwerving, interne opleiding en begeleiding van nieuwe teamleden. Bovendien slaag je erin door motivatie en sociaal leiderschap jouw het team tot optimale resultaten en kwaliteit te brengen. Daarnaast detecteer je verbeteringspotentieel bij de werkprocessen van jouw team. Zo slaag je erin dat jouw team alle bestellingen correct, snel en efficiënt klaar maakt voor de expeditie. Je bent tewerkgesteld in Gullegem en rapporteert rechtstreeks aan de Chef Goederenverzameling

  • Bemiddelaar (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Kinesitherapeut (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Brasschaat waar kinderen, jongeren en hun ouders terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een kinesist voor het geven van psychomotorische therapie en diagnostiek. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

Zoek naar antwoorden van FLNAMAHN SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FLNAMAHN SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLNAMAHN SPRL. Laat een reactie achter voor FLNAMAHN SPRL. FLNAMAHN SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLNAMAHN SPRL. Leave a respond for FLNAMAHN SPRL. FLNAMAHN SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLNAMAHN SPRL op de google maps. Adres en contacten FLNAMAHN SPRL
Location of FLNAMAHN SPRL on the google maps. Address and contacts of FLNAMAHN SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLNAMAHN SPRL FLNAMAHN SPRL: A.C.V. SPRL | JOHANNES SCHROOTEN | JOSEPH BRENNENRAEDTS | Devray SPRL | MUS?E CLOCHE & CARILLON

Other related companies as FLNAMAHN SPRL: A.C.V. SPRL | JOHANNES SCHROOTEN | JOSEPH BRENNENRAEDTS | Devray SPRL | MUS?E CLOCHE & CARILLON

FLNAMAHN SPRL is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLNAMAHN SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08591827392. Het bedrijf FLNAMAHN SPRL bevindt zich op het adres: R. De La Limite 21 1210 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 727,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 592,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Networks - installation and maintenance. Producten gemaakt in FLNAMAHN SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLNAMAHN SPRL is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLNAMAHN SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLNAMAHN SPRL, openstaande posities, locatie van FLNAMAHN SPRL op de kaart.

FLNAMAHN SPRL is a company, that was registered 1992 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLNAMAHN SPRL, company assigned to the tax number BE08591827392. The company FLNAMAHN SPRL is located at the address: R. De La Limite 21 1210 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 727,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 592,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Networks - installation and maintenance. Products created in FLNAMAHN SPRL were not found.
The main activity of FLNAMAHN SPRL is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLNAMAHN SPRL is not available. You also can look at reviews of FLNAMAHN SPRL, open positions, location of FLNAMAHN SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLNAMAHN SPRL, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLNAMAHN SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLNAMAHN SPRL, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLNAMAHN SPRL, employees, financial statistics.