FLCVC-LOVAMAT BVBA

Contactgegevens FLCVC-LOVAMAT BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCVC-LOVAMAT BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCVC-LOVAMAT BVBA

Regio (region): Leuven, België

Adres (address): Waversebaan 60 3001 Leuven - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-16-20-38-80 32-16-20-38-80

Fax (fax): 32-16-22-25-83 32-16-22-25-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCVC-LOVAMAT BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCVC-LOVAMAT BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCVC-LOVAMAT BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCVC-LOVAMAT BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCVC-LOVAMAT BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCVC-LOVAMAT BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCVC-LOVAMAT BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCVC-LOVAMAT BVBA
Products information FLCVC-LOVAMAT BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04569183349
Ondernemingsnummer: 4265686035
Hoofdstad (capital): 152,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 451,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in FLCVC-LOVAMAT BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Software - business management

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCVC-LOVAMAT BVBA
(Get full report from official database of BE for FLCVC-LOVAMAT BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCVC-LOVAMAT BVBA
Addition kinds of activities for FLCVC-LOVAMAT BVBA

382607. Instrumenten die thermische eigenschappen meten | Instruments measuring thermal properties
10410101. Open pit goudmijn | Open pit gold mining
20799903. Eetbare olieproducten, behalve maïsolie | Edible oil products, except corn oil
50640000. Elektrische apparaten, televisie en radio | Electrical appliances, television and radio
51539900. Koren- en veldbonen, nec | Grain and field beans, nec
51999904. Baling van houtkrullen voor mulch | Baling of wood shavings for mulch

Werken bij FLCVC-LOVAMAT BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCVC-LOVAMAT BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCVC-LOVAMAT BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCVC-LOVAMAT BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Fruitsorteerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je takenpakket zal bestaan uit: Het sorteren van fruit maar ook controleren of ze voldoende rijp zijn voor verscheping Het in orde brengen van verpakking, door het wegsnijden van plastic Het controleren van de paletten en de koeling De etikettering in orde brengen Bedrijfsprofiel: Onze klant in de haven van Antwerpen is op zoek naar nieuwe fruitsorteerders. Onze klant is één van de grootste fruitbehandelaars ter wereld waarbij het werk van dag tot dag kan variëren.

  • Shop manager Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: CASA Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Om ons verkoopteam in Lier aan te sturen, zijn we op zoek naar een collega (voltijds) die even gek is op decoratie en interieur als wij. Als shop manager heb je volgende verantwoordelijkheden: Je begrijpt het CASA-concept en bent verantwoordelijk voor de correcte implementatie in jouw winkel. Je zorgt ervoor dat de standaard productpresentaties in jouw winkel staan volgens de CASA richtlijnen. Je verzekert dat elk teamlid onze klanten een warm welkom geeft, hen thuis laat voelen en hen adviseert in ons breed aanbod van producten. Je helpt onze klanten aan de kassa op een verantwoordelijke en punctuele manier. Je stuurt een team aan waar men altijd zorg draagt voor elkaar. Je bent in staat om dit team te motiveren en te coördineren (personeelsplanning, taakverdeling,…). Je bent verantwoordelijk voor de juiste hoeveelheid goederen in jouw winkel. Het maken en opvolgen van bestellingen zijn jouw verantwoordelijkheid. Je analyseert promoties, verkoopresultaten en elke commerciële activiteit die jouw winkelprestaties kunnen verbeteren. Voor jou is ook het werk achter de schermen belangrijk. Dit betekent dat je de voorraad- en personeelsruimte ordelijk houdt. Komt de volgende beschrijving overeen met jouw profiel? Je interesse in decoratie is een must, dit is wat ons allemaal bindt! Ervaring in retail is essentieel. Je stelt hoge eisen voor onze klantenservice. Je staat te popelen om onze CASA wereld en producten te ontdekken en bent gemotiveerd om te groeien. Je bent een echte teamplayer, kan je gemakkelijk aanpassen aan ons werkschema en ondersteunt nieuwe initiatieven. Je bent een integer en verantwoordelijk persoon die op een respectvolle manier met onze producten omgaat. Je ondersteunt en deelt onze commerciële visie en concept. Je beschikt over analytische vaardigheden en staat altijd klaar voor nieuwe uitdagingen. Je beschikt over leidinggevende capaciteiten. Je kan jezelf uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels. Wil jij deel uitmaken van een internationaal bedrijf maar kan je de persoonlijke sfeer van een lokale winkel niet missen?

  • Technieker (testing heftrucks, bobcats, ...) dag ploeg (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van Synergie zijn wij momenteel dringend op zoek naar een technisch profiel (kennis mechanica, elektromechanica) die instaat voor het testen van allerlei rollend materiaal (banden van heftrucks, bobcats, ...). Taken : eerste verantwoordelijke "tire testing" interpreteren/rapporteren data onderhoud, veilgheid, toepassen 5S ...

  • Productie medewerker bloemisterij (MOERBEKE-WAAS)

    Regio: MOERBEKE-WAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan een team aansturen in de productie. Uitvoerende taken verrichten in het teeltproces. Instellen, controleren en bedienen van machines is voor u geen probleem. Het verzamelen en verzendklaar maken van bestellingen. Verrichten van bandwerk.

  • POETSHULP Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hasselt, 20 uur per week. (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 uren per week voor 2 gastgezinnen wonende te Hasselt. Deze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • JOBSTUDENTEN ALL-ROUND MAGAZIJNWERK (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken enthousiaste jobstudenten voor onze klant te JOBSTUDENTEN die tijdens de week beschikbaar zijn. Dit voor algemeen magazijnwerk: - Orderpicking - Inpakwerk - Uitpakwerk - Etiketteren - Verzendklaar maken van artikelen Dit is een ideale bijverdienste voor jobstudenten die graag werkzekerheid hebben voor het ganse jaar. Het is een aangenaam bedrijf waar je samen werkt met een 15-tal studenten. Bovendien word je beloond na 20 dagen met een bonus en na 25 dagen met cinematickets of een bon van mediamarkt.

  • Jobstudent schoonmaak bussen (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Hasselt zoeken wij studenten die 1 à 2 weekdagen beschikbaar zijn voor het schoonmaken van bussen.

  • Onderhoudsmedewerker Sportoase Elshout (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je staat in voor de schoonmaak van heel het sportcomplex • Opvolgen van een goed stockbeheer. • Schoonmaakmateriaal onderhouden • Het correct opvolgen van poetsschema’s

  • Verkoopster (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGUA CON GAS

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt onze klanten bij de keuze van geschikte ensembles en de samenstelling van hun garderobe ● Je hebt hierbij voortdurend contact met klanten en de andere leden van het verkoop team ● Bovendien ondersteun je het vaste team bij extra evenementen zoals outlets, modeshows en fotoshoots.

  • Stagiaire Ressources Humaines (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Pour notre agence de recrutement située à Forest , nous recherchons un(e) Stagiaire Ressources Humaines. cette personne assumera les tâches suivantes: - prise de connaissance des demandes - matching - préselection des profils recherchés - suivi administratif des dossiers - mise en ligne des offres d'emploi - Classement -

  • Zelfstandige uitbater voor Hubiz treinstation Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Hubiz treinstation Blankenberge

Zoek naar antwoorden van FLCVC-LOVAMAT BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLCVC-LOVAMAT BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCVC-LOVAMAT BVBA. Laat een reactie achter voor FLCVC-LOVAMAT BVBA. FLCVC-LOVAMAT BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCVC-LOVAMAT BVBA. Leave a respond for FLCVC-LOVAMAT BVBA. FLCVC-LOVAMAT BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCVC-LOVAMAT BVBA op de google maps. Adres en contacten FLCVC-LOVAMAT BVBA
Location of FLCVC-LOVAMAT BVBA on the google maps. Address and contacts of FLCVC-LOVAMAT BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCVC-LOVAMAT BVBA FLCVC-LOVAMAT BVBA: Rita | IRENE NEMEGEER | DE ZEGHER PAUL | ARTEMIS | LIBRAIRIE GENIS

Other related companies as FLCVC-LOVAMAT BVBA: Rita | IRENE NEMEGEER | DE ZEGHER PAUL | ARTEMIS | LIBRAIRIE GENIS

FLCVC-LOVAMAT BVBA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Leuven, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCVC-LOVAMAT BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04569183349. Het bedrijf FLCVC-LOVAMAT BVBA bevindt zich op het adres: Waversebaan 60 3001 Leuven - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 152,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 451,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Software - business management. Producten gemaakt in FLCVC-LOVAMAT BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCVC-LOVAMAT BVBA is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCVC-LOVAMAT BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCVC-LOVAMAT BVBA, openstaande posities, locatie van FLCVC-LOVAMAT BVBA op de kaart.

FLCVC-LOVAMAT BVBA is a company, that was registered 1987 in Leuven region, Belgium. Full name of company is FLCVC-LOVAMAT BVBA, company assigned to the tax number BE04569183349. The company FLCVC-LOVAMAT BVBA is located at the address: Waversebaan 60 3001 Leuven - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 152,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 451,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Software - business management. Products created in FLCVC-LOVAMAT BVBA were not found.
The main activity of FLCVC-LOVAMAT BVBA is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCVC-LOVAMAT BVBA is not available. You also can look at reviews of FLCVC-LOVAMAT BVBA, open positions, location of FLCVC-LOVAMAT BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCVC-LOVAMAT BVBA, Leuven: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCVC-LOVAMAT BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCVC-LOVAMAT BVBA, Leuven: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCVC-LOVAMAT BVBA, employees, financial statistics.