AVANCE

Contactgegevens AVANCE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AVANCE: address, phone, fax, email, website, opening hours

AVANCE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZONNEBLOEMSTRAAT 11; 9500; GERAARDSBERGEN, België

Telefoon (phone): 54418847 (+32-54418847) 54418847 (+32-54418847)

Fax (fax): +32 (15) 298-49-41 +32 (15) 298-49-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AVANCE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AVANCE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AVANCE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AVANCE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AVANCE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AVANCE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AVANCE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AVANCE
Products information AVANCE

BTW identificatienummer (tax): BE03449401855
Ondernemingsnummer: 7113067626
Hoofdstad (capital): 240,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 240,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in AVANCE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoenen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AVANCE
(Get full report from official database of BE for AVANCE)

Aanvulling soorten activiteiten voor AVANCE
Addition kinds of activities for AVANCE

091300. schelpdier | Shellfish
20910310. Vis, uitgehard, NSK | Fish, cured, nsk
32990402. Kerkelijke beeldvorming: gips, klei of papier mache | Ecclesiastical statuary: gypsum, clay, or papier mache
34839901. Ammunitie laad- en montagefabriek | Ammunition loading and assembling plant
39150102. Juwelagers, synthetisch | Jewel bearings, synthetic
49250105. Vervaardigd gas, productie en distributie | Manufactured gas, production and distribution
51980201. Schellak | Shellac

Werken bij AVANCE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AVANCE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AVANCE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AVANCE. Looking for open vacancies in other companies

  • Tester montage (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je test de gemonteerde transmissies

  • ALL ROUND PRODUCTIEMEDEWERKER (m/v) (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Koekelare zijn we op zoek naar een allround productie medewerker. De hoofdtaak zal bestaan in het klaar zetten van bestellingen, versturen van pakjes, productie orders afsluiten in het ERP pakket, transport regelen. Het 2e luik van de taken bestaat in het meehelpen bij de verpakking, en de meng afdeling in drukkere periodes (voorraad aanvullen, even een handje toesteken).

  • Onderhoudstechnieker/Projecttechnieker (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor ons klant in de regio Waasland zijn wij op zoek naar een Onderhoudstechnieker/Projecttechnieker. Functie: Actief werken / leiden van de vele technische verbeteringsprocessen in het bedrijf. Oplossen en voorkomen van pannes. Uitbouw van preventief onderhoudssysteem van onze technische installaties

  • Medewerker scanning (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gelegen te Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor op de afdeling scanning: Je zal werken met een handscanner. Je kan de producten op een pallet plaatsen en klaarmaken voor verzending. Je bent de laatste controle voor de verzending de deur uit gaat. Je werkt volgens de veiligheidsregels. Je werkt ordelijk en toont respect voor de goederen. Is deze vacature echt iets voor jou? Solliciteer dan meteen op het nummer 014 56 00 44 of via mail naar [email protected]

  • chauffeur C (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vervoer volgens beurtrol: Goederen en materiaal van het magazijn naar de winkels brengen zodat deze verkocht kunnen worden. Goederen materiaal en andere benodigdheden naar de juiste winkel brengen. Goederen materiaal en andere vanuit de winkels terug meebrengen naar het magazijn of afgeven in de juiste winkel. In- en uitscannen van de goederen volgens de afgesproken methode. Klusjes en onderhoud: Uitvoeren van klusjes voor een goede werking in winkels en magazijn. Uitvoeren van taken in winkels en magazijn in opdracht van logistiek manager. Bij aankomst in magazijn alle goederen materiaal en benodigdheden terug zetten op de afgesproken plaats. Boodschappen in opdracht van logistiek manager. Goederen scannen en klaar zetten voor vervoer. Laden van de container. Klaar zetten van gerief voor acties in de winkels.

  • Poetshulpen (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DIENSTENCHEQUES BEERSE VZW

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetshulpen om via dienstencheques te poetsen bij particulieren. Tewerkstelling in Beerse en omliggende gemeenten, uurrooster naar keuze 13-38 uren per week. Kandidaten hoeven niet ingeschreven te zijn als werkzoekende (ook huisvrouwen zijn welkom).

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hasselt, 28 uur per week. (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 28 uren per week voor 3 gastgezinnen wonende te Hasselt. Deze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en eventueel koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen.

  • Jobstudent schoonmaak 8 september - 13 euro/uur ( m/v) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Studentenjob

    Voor een schoonmaakbedrijf te Brugge zijn wij op zoek naar een jobstudent die beschikbaar is te werken op zaterdag 8 september in de Decathlon Bpark Brugge van 7u30-10u. Samen met een vaste medewerker sta je in voor de schoonmaak van bepaalde delen van de winkel.

  • adjunct hoofdverpleegkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RVT AVONDVREDE

    Type: Vaste Job

    De Adjunct-Hoofdverpleegkundige is gedeeltelijk vrijgesteld om de Hoofdverpleegkundige te ondersteunen in de vormgeving, coördinatie en optimalisatie van het totale zorgpakket op de afdeling

  • Projectleider (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor:  het totale bouwproject tot en met de definitieve oplevering. het behartigen van de belangen van de klanten tijdens het ganse bouwproject zodat je het dossier volgens de wensen van de klanten kan opvolgen. de opmaak van het uitvoeringsdossier en je controleert regelmatig de stand van zaken op de werf. het afleveren van een kwalitatief hoogstaand product naar volle tevredenheid van de klanten, zowel technisch als commercieel. het tijdig en deskundig adviseren van de klanten in al zijn bouw gerelateerde vragen. het aanstellen van de juiste onderaannemers, je voert werfcontroles uit, doet werfvergaderingen met de klant, je bewaakt de planning en stuurt bij waar nodig. het administratieve en financiële luik van het project.

  • Storingstechnieker - 2 ploegen (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor hun productieplant te Edegem is onze klant op zoek naar een maintenance technician. VOORNAAMSTE TAKEN: Als onderhoudstechnieker ben je samen met jouw collega’s binnen het team van Machine Maintenance verantwoordelijk voor het onderhoud van het geautomatiseerd machinepark en de installaties. Je zorgt op een zelfstandige en efficiënte manier voor het preventief en curatief onderhoud op vlak van elektriciteit, mechanica en sturingen (PLC/CNC). Daarnaast ben je ook betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aan het machinepark. Je analyseert terugkerende problemen en werkt verbetervoorstellen uit. In nauwe samenwerking met de verschillende productieafdelingen zorg je ervoor dat de machines en installaties optimaal beschikbaar zijn voor productie.

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Bornem-Puurs-Willebroek (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van AVANCE in sociale netwerken
Look for responds of AVANCE in social networks

Lees alle opmerkingen voor AVANCE. Laat een reactie achter voor AVANCE. AVANCE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AVANCE. Leave a respond for AVANCE. AVANCE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AVANCE op de google maps. Adres en contacten AVANCE
Location of AVANCE on the google maps. Address and contacts of AVANCE

Andere gerelateerde bedrijven als come AVANCE AVANCE: Modolo M | Muylaert D | Vossal NV | GARAGE DU LAC | INGE MEYS

Other related companies as AVANCE: Modolo M | Muylaert D | Vossal NV | GARAGE DU LAC | INGE MEYS

AVANCE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AVANCE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03449401855. Het bedrijf AVANCE bevindt zich op het adres: ZONNEBLOEMSTRAAT 11; 9500; GERAARDSBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 240,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 240,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Schoenen. Producten gemaakt in AVANCE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AVANCE is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AVANCE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AVANCE, openstaande posities, locatie van AVANCE op de kaart.

AVANCE is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is AVANCE, company assigned to the tax number BE03449401855. The company AVANCE is located at the address: ZONNEBLOEMSTRAAT 11; 9500; GERAARDSBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 240,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 240,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Schoenen. Products created in AVANCE were not found.
The main activity of AVANCE is Pipelines, Except Natural Gas, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AVANCE is not available. You also can look at reviews of AVANCE, open positions, location of AVANCE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AVANCE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AVANCE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AVANCE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AVANCE, employees, financial statistics.