AVANCE

Contactgegevens AVANCE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AVANCE: address, phone, fax, email, website, opening hours

AVANCE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OOSTSTRAAT 61; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 51207815 (+32-51207815) 51207815 (+32-51207815)

Fax (fax): +32 (61) 552-64-76 +32 (61) 552-64-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AVANCE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AVANCE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AVANCE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AVANCE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AVANCE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AVANCE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AVANCE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AVANCE
Products information AVANCE

BTW identificatienummer (tax): BE01045867919
Ondernemingsnummer: 4754577636
Hoofdstad (capital): 484,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 101,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in AVANCE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoenen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AVANCE
(Get full report from official database of BE for AVANCE)

Aanvulling soorten activiteiten voor AVANCE
Addition kinds of activities for AVANCE

3061. Mechanische rubberen goederen | Mechanical rubber goods
354104. draaibanken | Lathes
596201. Voeding automaten | Food vending machines
28249902. Acrylonitrilvezels | Acrylonitrile fibers
30890210. Houders: Papierhanddoek, boodschappentas, etc .: kunststof | Holders: paper towel, grocery bag, etc.: plastics
36790204. Opnamekoppen, spraak- en muziekapparatuur | Recording heads, speech and musical equipment
50829902. Bladen voor graders, schrapers, bulldozers en sneeuwploegen | Blades for graders, scrapers, dozers, and snow plows
51929904. periodieken | Periodicals
73520000. Verhuur van medische apparatuur | Medical equipment rental

Werken bij AVANCE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AVANCE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AVANCE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AVANCE. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR C - VASTE NACHT (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Sint-Gillis-Waas zijn we op zoek naar een chauffeur voor tijdens de nacht. Je zal instaan voor het vervoeren van goederen met camionette met laadkast. Naast het transport, zal je ook zelf instaan voor het laden volgens klantvolgorde. Hiernaast doe je ook deels administratie (invullen leverdocumenten en ritverslagen)

  • Varkensklasseerder (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen het team van de klasseerders (3 personen) sta je in voor: * Het klasseren van de varkens (toewijzen klassement en klant). * Het verwerken van de administratie rond het klasseren en de slachtgegevens. * Je kunt tevens ingeschakeld worden bij het klaarmaken van de bestellingen en de administratie van de logistieke organisatie.

  • Technical after sales specialist Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Zaventem die leverancier is van producten voor verwarming, ventilatie en airconditioning zijn wij op zoek naar een technical after sales specialist. De functieomschrijving: Telefonisch technische bijstand verlenen De leveranciers informeren over technische problemen en interventies Coordinatie en beheer van de teruggestuurde goederen voor expertises Stockbeheer en het versturen van de reserveonderdelen Planning opvolgen van de techniekers

  • Planner (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - planningen controleren - planningen opstellen en daarbij rekening houden met de beschikbaarheid van mensen, materialen, voertuigen,... - leiding geven aan plaatsers - volledige administratie van werven - opstellen van materiaallijsten - oplossen van problemen die zich voordoen op werven - je hebt 'wachtperiodes', tijdens deze periode ben je 24/7 'van wacht' om interventies te plannen

  • magazijnier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let's Work is op zoek naar een magazijnier. Het takenpakket bestaat uit: - voorbereiding productie: afdrukken etiketten , manueel etiketten op de verpakking - orderpicking -heftruck elektrische transpallet - receptionering goederen - een 1 ste werkervaring in een soortgelijke job

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Brustem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRUSTEM)

    Regio: BRUSTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Onze werkingsregio is Oostkamp en zijn deelgemeenten Hertsberge, Oostkamp, Ruddervoorde, Waardamme. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS BRECHT (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: GREENHOUSE MALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Brecht zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp regio GENK - onmiddellijke opstart! (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • M2Q - Senior Test Analyst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team van experts bij M2Q (deel van de Cronos Groep) te versterken, zijn we momenteel op zoek naar een ervaren en gedreven Senior Test Analyst. Ben jij klaar voor een nieuwe stap in jouw carrière ? Wil jij graag ons team en onze producten naar een hoger niveau tillen? Misschien ben jij dan wel dé persoon waarnaar wij op zoek zijn.   Met een grote focus op, en een sterk geloof in de principes, tools en ontwikkelingen in software testing, kunnen wij jou een opportuniteit aanbieden om mee te werken aan complexe en uitdagende projecten binnen jouw expertisegebied. Dit in combinatie met voldoende ruimte voor opleidingen en doorgroeimogelijkheden zodat jijzelf als expert on top of your game blijft.   "Onze werknemers moeten de kans krijgen om te doen wat ze graag doen. We geven je de mogelijkheid om je skills verder te ontwikkelen en we bieden je nieuwe uitdagingen aan. We willen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijf van de nieuwste ontiwkkelingen binnen je vakgebeid zodat je deze kan toepassen op het werk."     Jouw takenpakket Je adviseert met betrekking tot de teststrategie, testtechnieken, testomgeving. Je maakt en onderhoudt (gedurende de looptijd van het testtraject) testspecificaties (logische en fysieke), uitgaande van de voorgeschreven methoden en technieken. Je levert input voor testplannen; verdeling van het systeem naar te testen onderdelen en de te hanteren testtechniek(en) en testspecificaties. Je coördineert als Lead Tester de inzet van de Test Engineers voor het uitvoeren van testgevallen. Je adviseert de Test Manager en in bepaalde projecten neem je de rol op van Test Coördinator.   Jouw ervaring en expertise Je hebt minstens 3 jaar ervaring in software testing Je hebt kennis van ISTQB, TMap en geautomatiseerd testen en testtools. Je bent in het bezit van het ISTQB certificaat of bereid om het te behalen. Het Advanced Test Analist certificaat is een plus. Je hebt kennis van het V-model en kan het toepassen op verschillende projecten. Je hebt oog voor detail en je bent kwaliteitsgericht. Kennis hebben van een aantal analyse - modelling tools is een pluspunt. Je hebt een grondige ervaring met en kennis van "Gestructureerd Testen" en de meest courante test methodologieën. Je bent stressbestendig Je hebt kennis van het Nederlands en Engels, Frans is een plus.   Wat wij jou bieden Je wordt deel van een snelgroeiend en dynamisch bedrijf dat openstaat voor jouw input en ideeën. Je ontvangt een competitief salaris en een compleet voordelen pakket (bedrijfswagen, tankkaart, laptop, GSM, verzekeringen, Cronos Care voordelen etc.) Je werkt in een no-nonsense omgeving met directe toegang tot het management en je wordt deel van de gerenommeerde Cronos Group. Je krijgt ruimschoots de mogelijkheid om deel te nemen aan interne en externe opleidingen, seminaries en knowledge sharing events Afhankelijk van jouw motivatie, ambities en prestaties kunnen wij jou tal van interessante doorgroeimogelijkheden aanbieden   Heb je interesse of ken je iemand in jouw netwerk die interesse kan hebben? Stuur je contact gegevens en CV via de knop hieronder.

  • CONSULTANT HR OUTSOURCING - RECRUITER (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Motmans & Partners HR Resources

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijfsvoorstelling Motmans & Partners, met kantoren in Hasselt, Herentals en Antwerpen, is een sterke dienstverlener op het vlak van Human Resources. Onze ervaren consultants bieden maatwerk op vlak van Werving & Selectie, Talent Management, HR-beleid en loopbaanbegeleiding. Wij blijven groeien en breiden ons aanbod momenteel uit met HR Outsourcing oplossingen. Functie • Vanuit jouw opgebouwde-expertise vul je tijdelijke opdrachten in als Recruiter bij onze klanten (project sourcing). • Je past je vlot aan aan de aard van de opdracht: tijdelijke vervanging, opvangen van een piek in de workload, projectmatige aanpak, crisis-omstandigheden, enz.. Ook qua duurtijd, sector en locatie is er erg veel afwisseling tussen verschillende opdrachten. • Afhankelijk van je ervaring krijg je ruime verantwoordelijkheid in het uitbouwen van je eigen klantenrelaties, waarbij je jezelf als expert op vlak van HR staffing weet te positioneren. • Je getuigt daarbij van expertise, ondernemerschap en commerciële flair en bouwt relaties op lange termijn op. • Je rapporteert aan de partner van Motmans & Partners HR Resources.

Zoek naar antwoorden van AVANCE in sociale netwerken
Look for responds of AVANCE in social networks

Lees alle opmerkingen voor AVANCE. Laat een reactie achter voor AVANCE. AVANCE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AVANCE. Leave a respond for AVANCE. AVANCE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AVANCE op de google maps. Adres en contacten AVANCE
Location of AVANCE on the google maps. Address and contacts of AVANCE

Andere gerelateerde bedrijven als come AVANCE AVANCE: BOUCHERIE DE KEYSER | V.C. PHENIX ANDERLECHT | GARAGE DE CONINCK | REKO NV | Centre M茅dical des Hauteurs

Other related companies as AVANCE: BOUCHERIE DE KEYSER | V.C. PHENIX ANDERLECHT | GARAGE DE CONINCK | REKO NV | Centre M茅dical des Hauteurs

AVANCE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AVANCE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01045867919. Het bedrijf AVANCE bevindt zich op het adres: OOSTSTRAAT 61; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 484,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 101,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Schoenen. Producten gemaakt in AVANCE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AVANCE is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AVANCE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AVANCE, openstaande posities, locatie van AVANCE op de kaart.

AVANCE is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is AVANCE, company assigned to the tax number BE01045867919. The company AVANCE is located at the address: OOSTSTRAAT 61; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 484,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 101,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Schoenen. Products created in AVANCE were not found.
The main activity of AVANCE is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AVANCE is not available. You also can look at reviews of AVANCE, open positions, location of AVANCE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AVANCE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AVANCE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AVANCE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AVANCE, employees, financial statistics.