FLNISUS NV

Contactgegevens FLNISUS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLNISUS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLNISUS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Welvaartstr. 14 2200 Herentals - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-14-28-27-00 32-14-28-27-00

Fax (fax): 32-14-28-27-01 32-14-28-27-01

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLNISUS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLNISUS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLNISUS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLNISUS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLNISUS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLNISUS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLNISUS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLNISUS NV
Products information FLNISUS NV

BTW identificatienummer (tax): BE08141937255
Ondernemingsnummer: 3988830566
Hoofdstad (capital): 345,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 550,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in FLNISUS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electronic data processing - software

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLNISUS NV
(Get full report from official database of BE for FLNISUS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLNISUS NV
Addition kinds of activities for FLNISUS NV

3511. Turbines en turbine generator sets | Turbines and turbine generator sets
911102. Uitvoerende kantoren, staat en lokaal | Executive offices, state and local
24310501. Newel posts, wood | Newel posts, wood
32290703. Glas blanks voor elektrische lampen | Glass blanks for electric light bulbs
37959900. Tanks en tankcomponenten, anders | Tanks and tank components, nec
41110302. Luchthavenvervoer, regelmatige route | Airport transportation services, regular route
50460303. Kookapparatuur, commercieel | Cooking equipment, commercial
73891902. Schrootstaal snijden | Scrap steel cutting

Werken bij FLNISUS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLNISUS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLNISUS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLNISUS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Werkvoorbereider Elektrisch Onderhoud (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werkvoorbereider m/v Elektrisch Onderhoud gezocht voor een bedrijf te Avelgem. Heb je een achtergrond Bachelor Elektriciteit en ruime interesse in een zeer afwisselende functie als Technisch bediende ? Onze klant is een internationale topspeler in de wereld van vinylvloerbekleding. Om de continue groei te blijven verzekeren en ondersteunen is men op zoek naar sterke technische medewerkers ! De werkvoorbereider rapporteert aan de verantwoordelijke elektrisch onderhoud Planning van het elektrisch onderhoud in de verschillende afdelingen Voorziet dat de technische spareparts die nodig zijn voor het preventieve en curatieve onderhoud aanwezig zijn vooraleer de werken in te plannen. Dit in samenwerking met de magazijnier. Administratief beheer van de werkzaamheden van intern personeel en externen (werkbonnen, taak risico analyse, werkinstructies, werkvergunningen, keuringen en magazijn) Goede communicatie met de proces engineers en de Supervisor Maintenance zijn vereist om alle planningen goed te laten verlopen Tijdens het onderhoud aanwezig om alle werken te monitoren en het onderhoud tijdig af te ronden en een vlotte opstart te garanderen Het is een fulltime job met als 1 doel: 100% productierendement van het machinepark, een job met veel uitdaging in een recent, modern geautomatiseerd machinepark.

  • Machine operator - 2 ploegen (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machineoperator sta je in samen met een collega voor het draaiende houden van de lijn. Je programmeert de machine, lost kleine storingen op en gaat voorzien in preventief onderhoud. Je werkt hierbij aan een goed tempo en met een oog voor nauwkeurigheid.

  • Filiaalleider Elektrozaak regio Veurne/Bredene/Oostende (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je onderhoud de winkel; Je runt de winkel van A tot Z; Je richt de verkoop ruimte in en je stalt de producten uit; Je ontvangt en controleert de producten bij levering (voorraad opvolgen fouten vaststellen); Je kan klanten goed en vriendelijk adviseren; Je staat in voor de levering en plaatsing van de toestellen; Je voert kassahandelingen uit (kassabedrag afrekenen geld storten bij de bank).

  • kassier / kassierster Supermarkt regio Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kassier / kassierster voor een supermarkt regio Zeebrugge ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de kassa. Verder zal je ook rekken aanvullen, maar dat is in de minderheid.

  • Audio- visuele technicus (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Actief Interim Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Kalmthout, zijn wij op zoek naar een audio-visuele technicus (m/v). Als allround technicus met ervaring ben jij verantwoordelijk voor het foutloos verloop van een productie. Je denkt vooral zelf mee na over de praktische uitwerking van een evenement. Zowel tijdens het evenement als tijdens de op- en afbouw neem je een coördinerende rol op naar je collega's. Je voert de opdracht dan ook van A tot Z mee uit. Tijdens het evenement ben je zelf 1 van de geluids- of lichttechnicus. Het betreft allerlei evenementen gaande van B2B events over beurzen en congressen tot live-events. Je staat regelmatig in direct contact met de klant en je zet zijn vragen tijdens opbouw en evenement om naar een praktische uitvoering. Ook de voorbereiding van de opdracht in het magazijn valt onder jou verantwoordelijkheid. Je vertrekt vanuit een passie voor evenementen en hebt een grondige kennis van audiovisuele technieken. In alles staat de uitbouw van een langetermijnrelatie centraal boven een éénmalige korte termijnoplossing.

  • Jobstudent Slagerij Sint-Pauwels (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in Sint-Pauwels zijn we op zoek naar een jobstudent om wekelijks op zondag te werken. Het betreft een structurele studentenjob op zondag van 07u30 tot 13u00. Jouw takenpakket bestaat uit: bediening aan de toonbank, onthaal van de klanten, afrekenen aan de kassa, schoonmaken van de werkplek, etc.

  • Student Barmedewerker M/V (ITTERBEEK)

    Regio: ITTERBEEK

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een leuke bijverdienste? Tijdens de week of tijdens het weekend? Onze leuke klant regio Dilbeek zoekt op sporadische basis extra medewerkers m/v . Taken zijn: Bezoekers ontvangen en gidsen Na de rondleiding de gasten voorzien van dranken Bieren tappen/ uitschenken Afruimen Afwas Frigo's vullen Bij events en feest de opening en sluit verzorgen Kassawerk In de shop de producten verkopen

  • Studentenjob in de zorg (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HERDERSHOVE

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de dagelijkse verzorging van onze bewoners. Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van de bewoner.

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Gent! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • Internal Account Manager Senior (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als senior verwachten we dat je specifiek ervaring hebt in de fruitsector en dan liefst binnen het segment "bessen".  Je hebt het verkopersvirus in je, weet je deuren te openen en bijt je je vast in nieuwe uitdagingen. Je hebt veel commerciële contacten via mail en telefoon. Hindernissen op je weg zijn voor jou een opportuniteit en brengen je niet van slag. Korte termijn denken is niet aan jou besteed en je denkt mee met onze klanten op lange termijn. Je analytische skills gebruik je om tendensen in de markt aan te voelen en erop in te spelen nog voor anderen eraan denken. Wellicht word je niet warm van administratie, toch hou je deze op orde. Bedrijfsprofiel: Voor de partner van Sales Talents zoeken wij een Senior Internal Account manager met ambitie!  Wil jij werken voor een internationale speler actief in de FMCG? Ben je commercieel ingesteld en zoek je een nieuwe uitdaging regio Kempen?  Zit er een foodie in je verscholen die in bessen en exoten pure rock ’n roll ziet? Ben je gedreven om te scoren in teamverband? Kick je op topmarges behalen? En ben je gelukkig als je drukke, actieve dagen kan beleven met prijzen die snel heen en weer schuiven? Wat denk je er dan van om terecht te komen bij een groot, internationaal team? Wij oogsten graag ervaren talent dat heel Europa verovert met ons gezond en gewild fruit. Heb je minstens een bachelor diploma op zak en minimaal 5 jaar ervaring in deze sector? Voel je je even goed als een aardbei in de zon bij een commerciële opdracht?

  • SYSTEM ENGINEER (LASNE)

    Regio: LASNE

    Bedrijf: SYSTEMAT

    Type: Werfreserve

    SYSTEMAT is op zoek naar een (m/v) SYSTEM ENGINEER om zijn Services departement in Waals-Brabant (Lasne-Waterloo) en/of Wilrijk (Antwerpen) te versterken. - U zorgt voor de installaties en ondersteuning van werkplekken, servers, applicaties en netwerkmateriaal. - U werkt in het kader van Systemat projecten bij klanten. - U werkt samen met Products specialists en biedt second en third level ondersteuning bij onze klanten. - Binnen deze stimulerende en in voordurende evoluerende omgeving, zullen uw technische kennis en uw ervaring benut worden.

  • Video Content Creator ( Flexi Job ) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Flexijob

    Scava is actief in de verkoop van 'Fitness & Health' producten en wij zoeken een Fulltime collega met pit, passie en durf die de wereld van videotrends kent als de beste, iemand die volledig autonoom kan werken en sterk uit de hoek komt. Je draagt bij aan het creatieve proces en brengt proactief nieuwe video-ideëen aan, c reëer aansprekende video-content die geplaatst wordt op onze online kanalen en die resoneert bij specifieke doelgroepen door de boodschap en de gekozen vorm. Je denk mee aan concepten en helpt mee in de executie van pre-productie tot en met post-productie. Je bent ambitieus en voelt je verantwoordelijk voor je eigen werk. Of je op die dag nou op een shoot staat of pre- of post-productie doet: je doet het met passie en nailed de taken die jij je eigen hebt gemaakt. Je bent vlot in de omgang & sympathiek. Een optimistisch persoon. Je weet wat commercieel ok is en je voelt onze producten perfect aan.

Zoek naar antwoorden van FLNISUS NV in sociale netwerken
Look for responds of FLNISUS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLNISUS NV. Laat een reactie achter voor FLNISUS NV. FLNISUS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLNISUS NV. Leave a respond for FLNISUS NV. FLNISUS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLNISUS NV op de google maps. Adres en contacten FLNISUS NV
Location of FLNISUS NV on the google maps. Address and contacts of FLNISUS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLNISUS NV FLNISUS NV: ROLAND VERLEYE | Puffex B.V.B.A. | JEAN DUJARDIN | Kapsalon Jeunesse | FEDERALE POLITIE/POLICE F?D?RALE

Other related companies as FLNISUS NV: ROLAND VERLEYE | Puffex B.V.B.A. | JEAN DUJARDIN | Kapsalon Jeunesse | FEDERALE POLITIE/POLICE F?D?RALE

FLNISUS NV is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLNISUS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08141937255. Het bedrijf FLNISUS NV bevindt zich op het adres: Welvaartstr. 14 2200 Herentals - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 345,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 550,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Electronic data processing - software. Producten gemaakt in FLNISUS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLNISUS NV is Administratie van economische programma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLNISUS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLNISUS NV, openstaande posities, locatie van FLNISUS NV op de kaart.

FLNISUS NV is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLNISUS NV, company assigned to the tax number BE08141937255. The company FLNISUS NV is located at the address: Welvaartstr. 14 2200 Herentals - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 345,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 550,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Electronic data processing - software. Products created in FLNISUS NV were not found.
The main activity of FLNISUS NV is Administration of Economic Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLNISUS NV is not available. You also can look at reviews of FLNISUS NV, open positions, location of FLNISUS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLNISUS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLNISUS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLNISUS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLNISUS NV, employees, financial statistics.