WOLFF-VAN DE WEGHE

Contactgegevens WOLFF-VAN DE WEGHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WOLFF-VAN DE WEGHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

WOLFF-VAN DE WEGHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boomsesteenweg 860; 2610; Antwerpen (Wilrijk), België

Telefoon (phone): 03 828 56 56; 03 828 60 42 (+32-03 828 56 56; 03 828 60 42) 03 828 56 56; 03 828 60 42 (+32-03 828 56 56; 03 828 60 42)

Fax (fax): 03 828 60 42 (+32-03 828 60 42) 03 828 60 42 (+32-03 828 60 42)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WOLFF-VAN DE WEGHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WOLFF-VAN DE WEGHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WOLFF-VAN DE WEGHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WOLFF-VAN DE WEGHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WOLFF-VAN DE WEGHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WOLFF-VAN DE WEGHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WOLFF-VAN DE WEGHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WOLFF-VAN DE WEGHE
Products information WOLFF-VAN DE WEGHE

BTW identificatienummer (tax): BE06022949218
Ondernemingsnummer: 3650726318
Hoofdstad (capital): 301,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 767,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Contractors (Materials & equipment for); Work platforms; Cranes; Cranes - Rental; Transport - Machines & indivisible parts

Product categorie (product category): Scaffolding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WOLFF-VAN DE WEGHE
(Get full report from official database of BE for WOLFF-VAN DE WEGHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor WOLFF-VAN DE WEGHE
Addition kinds of activities for WOLFF-VAN DE WEGHE

106100. Ferroalloy ertsen, behalve vanadium | Ferroalloy ores, except vanadium
26110102. Neutrale sulfietpulp | Neutral sulfite pulp
26310000. Papierfabrieken | Paperboard mills
47310202. Buitenlandse goederenvervoer | Foreign freight forwarding
50460103. Neon tekens | Neon signs
50479903. Röntgenfilm en benodigdheden | X-ray film and supplies
50820304. Graafmachines en uitrusting | Excavating machinery and equipment
50920210. Computerspellen | Video games
51490804. Melk, ingeblikt of gedroogd | Milk, canned or dried

Werken bij WOLFF-VAN DE WEGHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WOLFF-VAN DE WEGHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WOLFF-VAN DE WEGHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WOLFF-VAN DE WEGHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief beheerder Inningen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief beheerder inningen ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je beheert de onbetaalde dossiers en zorgt voor de inning van de onbetaalde bedragen Je beoordeelt de risico’s en activeert de nodige waarborgen Je verzorgt de dagelijkse verwerking van briefwisseling, e-mails en telefonische oproepen Je brengt het management op de hoogte van afwijkende of frauduleuze gevallen

  • Commerciële binnendienst (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Actief Interim Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Kalmthout zijn wij op zoek naar een bediende (m/v) voor de commerciële binnendienst. Taakomschrijving: Prijsaanvragen behandelen voor de diffuse handel; Kopiëren en verzenden van tarieven en documentatie; Opmaken van orders; Opmaken van order bevestigingen; Verwerken van standaard orders; Klachten behandeling; Telefonische, per fax en per post orderbehandeling van klanten; Up to date houden van kortingen en netto – verkoopprijzen; Nieuwe klanten registreren in het systeem; Ontvangst van gasten en doorverwijzen naar betreffende persoon; Faxen verdelen en versturen; Telefonisch contact met klanten; Receptie van rechtstreekse leveringen van leverancier naar klant; Inplannen van de kraanwagen; Voorbereiden van externe keuringen.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Kapellen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Huishoudhulp (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: X-TRA TIME

    Type: Dienstenchequebaan

    Om ons team te versterken, zijn wij DRINGEND op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Heb je alles graag netjes en poets je graag, dan is dit jouw kans! Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning. Je voert lichte huishoudelijke taken uit (stofzuigen, dweilen, stofvegen, ramen wassen, strijken, … ) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je dient volledig zelfstandig te kunnen werken en verantwoordelijkheid te nemen.

  • Jobstudenten verzorging (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: WOONZORGCAMPUS OLEYCK

    Type: Studentenjob

    Het OCMW Landen is voor zijn woonzorgcentrum Oleyck op zoek naar jobstudenten verzorging voor weekends en/of vakantieperiodes.

  • Kassa medewerker vrijdag en zaterdag (tot 18/11) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie tuin en hobby zaak in Roeselare zoekt Randstad kassa versterking om op vrijdag en zaterdag mee te helpen. De zaak houdt uitverkoop tot 18/11 Je werkt van 9.00u-17.30u

  • Expediteur import luchtvracht (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: GEODIS FF BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Algemeen De Import Air Freight afdeling is verantwoordelijk voor de uitvoering van alle algemene importzendingen volgens de gemaakte afspraken met de klant of voor on the spotzendingen. De expediteur voert de ontvangen vervoersopdrachten (import luchtvracht) uit vanaf het moment van aanvraag door de klant tot en met de facturatie en klassement. De vervoersopdrachten worden op een efficiënte en klantvriendelijke basis uitgevoerd met aandacht voor de prijs- en kwaliteitsverhouding. Taakomschrijving Dagelijks communiceren met klanten en leveranciers Openen/aanvaarden boekingen/dossiers Plaatsen boekingen bij leveranciers (aan de hand van door klant goedgekeurde offerte Pricing team) Afhandelen van expeditiedossiers t/m facturatie Beheren en juist gebruiken documenten en wettelijke vergunningen Opmaken douane-instructies Doorgeven van afhaling – ophaling bij interne afdeling of bij externe transporteur Opvolgen van de zending tot op de eindbestemming Coördineren problemen tijdens de uitvoering Verzekeren 100% Freight Monitor Compliance Functionele kennis en vaardigheden Inzicht of 2-tal jaren ervaring met de operationele processen van luchtvracht Kennis Incoterms Kennis IATA Inzicht luchtvrachtactiviteiten op Brucargo Flexibel in werkuren (geen 9-5 mentaliteit) Teamplayer Stressbestendig Accuraat Spreek – en schrijfvaardig, ook in Franse en Engelse taal Kennis en ervaring met MS Office (vnl. outlook en excel) Doorzetter Zelfstarter Onafhankelijk

  • HEAD OF HR OPERATIONS (BE769604) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: TUI

    Type: Vaste Job

    Onze klant TUI België (www.tui.be), met kantoren te Oostende en Zaventem, maakt deel uit van de internationale TUI Group. TUI België is de grootste Belgische toerismegroep en typeert zich als een jonge én hyperstabiele onderneming actief in touroperating, distributie én luchtvaart. Samen met een team van 2.000 gedreven collega’s maken zij hun belofte 'Discover your smile' elke dag opnieuw waar. Momenteel zijn wij voor de corporate HR-afdeling (Oostende en Zaventem) op zoek naar een (m/v): HEAD OF HR OPERATIONS Gedreven implementator van HR-systemen & -processen met oog voor continue optimalisering en sterke interpersoonlijke vaardigheden Functie Je bent de eindverantwoordelijke voor een gestructureerde, efficiënte en kwalitatieve uitvoering van de salaris- en personeelsadministratie. Je staat in en zorgt voor een effectieve HR-administratie & -optimalisering van payroll en HR-processen teneinde een correcte uitvoering van de dagelijkse payroll. Je zorgt voor het implementeren en continu optimaliseren van de HR-systemen en -processen die bijdragen aan een efficiënte organisatie voor zowel HR, leidinggevenden als medewerkers. Je maakt voorstellen en werkt ideeën uit rond de optimalisering en harmonisatie van de dienstverlening aangaande personeelsadministratie en dit ook op termijn voor de TUI Employee Self Service en Manager Self Service. Je zorgt voor het managen van de externe partners zoals het sociaal secretariaat en verzekeringsmaatschappijen teneinde tot een hecht partnership en een win-winsituatie te komen voor alle entiteiten binnen TUI België. Je bent verantwoordelijk voor de jaarlijkse communicatie en operationele verwerking van het cafetariaplan, oneShare-aandelenplan en bent ook verantwoordelijk voor het managen van externe relaties zoals bv. de Sociale Inspectie. Je ondersteunt je HR Business Partner- en Social Legal-collega’s met betrekking tot het sociaal overleg met de ondernemingsraad en vakorganisaties. Je zorgt voor het aanleveren van juiste en tijdige relevante informatie aan de organisatie en het HR-team en adviseert het management en de directie bij de analyse van de HR-KPI's en bij het nemen van de juiste acties. Als leidinggevende ben je verantwoordelijk voor het aansturen, coachen en ontwikkelen van je team (12-tal medewerkers op 2 locaties). Je houdt je kennis up-to-date met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen en weet deze optimaal binnen de organisatie toe te passen. Je rapporteert aan de HR Director BeNe.

  • ONDERHOUDSMECANICIEN (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: DELORGE RICHARD

    Type: Vaste Job

    Voor ons bedrijf gespecialiseerd in het recycleren van textiel reststoffen zijn we dringend op zoek naar een onderhoudsmecanicien. Je doet het algemeen onderhoud van onze productiemachines, vorkheftrucks,... Naast uw taak als mecanicien werk je ook als losse arbeider in de productie.

  • TECHNISCHE VERTEGENWOORDIGER (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: 7 D'ARMOR

    Type: Vaste Job

    Technishe vertegenwoordiger met minstens 2 jaar ervaring in de verkoop van technische maintenance producten. B TO B. Baanwerk en prospectie. Tweetalig Nederlands - Frans

  • Zelfstandige uitbater Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: STANDAARD BOEKHANDEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Droom je ervan een eigen winkel te beheren? Voor onze Standaard Boekhandel in Herentals zijn we op zoek naar een uitgelezen zelfstandige uitbater (m/v/x). Zin om mee te schrijven aan een nieuw verhaal?

  • Verpleegkundige nacht OKT+NOV (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

     Samen met een zorgkundige zal je de taken van de nachtdienst uitoefenen. Voornamelijk wordt er verwacht dat de verpleegkundige 2 maal per nacht een toer afwerkt in het woonzorgcentrum en de medicatie klaar zet. 

Zoek naar antwoorden van WOLFF-VAN DE WEGHE in sociale netwerken
Look for responds of WOLFF-VAN DE WEGHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor WOLFF-VAN DE WEGHE. Laat een reactie achter voor WOLFF-VAN DE WEGHE. WOLFF-VAN DE WEGHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WOLFF-VAN DE WEGHE. Leave a respond for WOLFF-VAN DE WEGHE. WOLFF-VAN DE WEGHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WOLFF-VAN DE WEGHE op de google maps. Adres en contacten WOLFF-VAN DE WEGHE
Location of WOLFF-VAN DE WEGHE on the google maps. Address and contacts of WOLFF-VAN DE WEGHE

Andere gerelateerde bedrijven als come WOLFF-VAN DE WEGHE WOLFF-VAN DE WEGHE: D.M. CAR & PI?CES | L.P. Construct BVBA | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | JAN SCHILTZ | MATHIEU SOORS

Other related companies as WOLFF-VAN DE WEGHE: D.M. CAR & PI?CES | L.P. Construct BVBA | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | JAN SCHILTZ | MATHIEU SOORS

WOLFF-VAN DE WEGHE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WOLFF-VAN DE WEGHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06022949218. Het bedrijf WOLFF-VAN DE WEGHE bevindt zich op het adres: Boomsesteenweg 860; 2610; Antwerpen (Wilrijk). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 301,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 767,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Scaffolding. Lijst met producten zijn Contractors (Materials & equipment for); Work platforms; Cranes; Cranes - Rental; Transport - Machines & indivisible parts.
De hoofdactiviteit van WOLFF-VAN DE WEGHE is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WOLFF-VAN DE WEGHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WOLFF-VAN DE WEGHE, openstaande posities, locatie van WOLFF-VAN DE WEGHE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

WOLFF-VAN DE WEGHE is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is WOLFF-VAN DE WEGHE, company assigned to the tax number BE06022949218. The company WOLFF-VAN DE WEGHE is located at the address: Boomsesteenweg 860; 2610; Antwerpen (Wilrijk). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 301,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 767,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Scaffolding. List of products are Contractors (Materials & equipment for); Work platforms; Cranes; Cranes - Rental; Transport - Machines & indivisible parts.
The main activity of WOLFF-VAN DE WEGHE is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of WOLFF-VAN DE WEGHE is not available. You also can look at reviews of WOLFF-VAN DE WEGHE, open positions, location of WOLFF-VAN DE WEGHE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over WOLFF-VAN DE WEGHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WOLFF-VAN DE WEGHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WOLFF-VAN DE WEGHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WOLFF-VAN DE WEGHE, employees, financial statistics.