Vervaet F

Contactgegevens Vervaet F: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vervaet F: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vervaet F

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Everslaarstraat 23; 9160; Lokeren, België

Telefoon (phone): 09 348 61 68 (+32-09 348 61 68) 09 348 61 68 (+32-09 348 61 68)

Fax (fax): 09 348 61 68 (+32-09 348 61 68) 09 348 61 68 (+32-09 348 61 68)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vervaet F: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vervaet F"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vervaet F"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vervaet F, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vervaet F. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vervaet F, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vervaet F. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vervaet F
Products information Vervaet F

BTW identificatienummer (tax): BE01587493896
Ondernemingsnummer: 9677551269
Hoofdstad (capital): 413,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 595,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Insurance brokers; Bookkeepers

Product categorie (product category): Savings-banks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vervaet F
(Get full report from official database of BE for Vervaet F)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vervaet F
Addition kinds of activities for Vervaet F

5012. Auto's en andere motorvoertuigen | Automobiles and other motor vehicles
873202. Commercieel sociologisch en educatief onderzoek | Commercial sociological and educational research
01610300. Gewortelde plantenplanten | Rooted vegetable farms
26119900. Pulpmolens, nec | Pulp mills, nec
29110306. Nog olie | Still oil
51929903. Kranten | Newspapers

Werken bij Vervaet F: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vervaet F: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vervaet F. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vervaet F. Looking for open vacancies in other companies

  • Shopmanager cosmetica (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ASAP BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een  exclusief beautyconcept zijn wij op zoek naar gedreven persoonlijkheid om hun winkel te Brugge tijdelijk te runnen tijdens een zwangerschapsvervanging. Dit exclusief merk biedt producten aan met een natuurlijk parfum en prikkelt ieders zintuigen. De  artikelen zijn een must voor elke beautyliefhebber die streeft naar resultaat en kwaliteit in combinatie met een unieke geurbeleving. Als store manager heb je de dagelijkse leiding over je winkelfiliaal. Door je persoonlijke kwaliteiten weet je de klanten aan je te binden en je team te motiveren. Takenpakket: Klanten informeren over de producten en filosofie. Je verkoopt de producten op een deskundige & persoonlijke manier. Begeleiden, coachen en motiveren van je verkoopteam. Verrichten van verkoopondersteunende activiteiten. Verantwoordelijk voor de winkelpresentatie & de filiaaladministratie. Verantwoordelijk voor het commerciële- en personeelsbeleid. Zorg dragen voor de organisatie van de verwerking en de presentatie van de goederen. Verantwoordelijk voor de winkelomzet.

  • Magazijnier / Monteur (m/v) (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Actief Interim Heist

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Heist-op-den-Berg zijn wij op zoek naar een gestructureerde magazijnier, die ook af en toe montagewerk kan verrichten. - Je staat in voor het receptioneren van binnenkomende goederen en doet er de administratie rond. - Je vult voorraden aan en je structureert de magazijn rekken en het automatisch magazijn. - Je doet opvolging van de project gebonden aankopen. - Je staat in voor het verpakken van de installaties en de goederen - Je laadt en lost de vrachtwagens. - Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid op de werkvloer. - Je maakt demo installaties voor transport klaar en je stelt deze terug op bij terugkeer. - Af en toe help je bij het monteren op de werkvloer (mechanisch electrisch) - Je controleert en je werkt stuklijsten bij in het ERP systeem.

  • Allround Bediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Allround Bediende... sta je in voor verschillende administratieve taken, verzorg je de post het onthaal van klanten Daarnaast sta je in voor.... de facturatie verzorgen van klanten en leveranciers, het opstellen van verschillende documenten voor de vrachtwagens en het op orde houden van het kantoor.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES WESTERLO (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO Oostakker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Technische jobstudenten gezocht (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een gerenommeerde groentefirma in Ardooie zijn we op zoek naar jobstudenten die een technische opleiding volgen, dit om de operator bij te staan. Je helpt de goede werking van de productielijnen te garanderen, je helpt kleine storingen op te lossen en springt bij waar nodig, steeds met de productievereisten, veiligheidsnormen en hygiëneregels in gedachten.

  • Jobstudent McDonald's Mol weekend en doordeweekse dagen (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: McDONALD'S

    Type: Studentenjob

    Ben jij een jobstudent en wil je graag een centje bijverdienen? Aarzel dan niet om ons jouw CV te sturen. Bij McDonald's Mol kan je als jobstudent zowel door de week als in het weekend aan de slag. Hou er rekening mee dat je minstens 10 uren per week zult werken en dat deze uren zowel in de vakantie, door de week als tijdens de weekends gepland kunnen worden. Oftewel word je ingezet in ons keukenteam en help je ons met de bereiding van de sandwiches, het beheer van de voorraden volgens het FIFO principe, .... Oftewel word je ingezet in ons counterteam en kom je rechtstreeks in contact met onze klanten om hun te helpen met hun bestelling, het onderhouden van de lobby, ... Je draagt een grote verantwoordelijkheid inzake kwaliteit en voedselveiligheid en werkt in een jong en dynamisch team.

  • Senior Business Controller - Zorgsector - Antwerpen Centrum (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half Finance & Accounting is momenteel op zoek naar een Senior Business Controller voor een zeer tof bedrijf met een open bedrijfscultuur. Onze klant is actief in de zorgsector. Ze zijn de grootste speler in het Antwerpse. Als Senior Business Controller rapporteer je rechtstreeks aan de Directeur Financiën. Een greep uit je takenpakket: Je hebt rechtstreeks impact op de beleidsbeslissingen met jouw financiële plannen, kostprijsberekeningen en financiële analyses m.b.t. investeringen; Je speelt ter ondersteuning van de directie en de afdeling een cruciale rol in het planningsproces zoals opmaak van de meerjarenplanning door de coördinatie van het budgetproces voor de gehele onderneming; Jouw klantgerichte en integere houding maakt van jou een echte business partner voor de diverse afdelingsverantwoordelijken; Je analyseert telkens de behoeften van de interne klanten en je anticipeert op problemen en knelpunten in verschillende beleidsondersteunende dossiers; Als teamlid van een enthousiaste groep sta je in voor controles op de cijfers en het opmaken van managementrapportering voor de diverse investeringen waarvoor jij verantwoordelijk bent; Je doet regelmatige actuals/budget controles inclusief variantieanalyses en sanity checks; Je geeft uitleg bij de maandelijkse en kwartaalcijfers aan de Directeur Financiën; Je werkt actief mee aan de verdere verbetering van de interne rapportering door middel van het bouwen van een nieuw rapporteringsprototype en simulatiemodellen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Heftruckchauffeur - 2 ploegen (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in regio Nazareth zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur. Je bent verantwoordelijk voor het naar diepvries of inpakafdeling brengen van de afgewerkte product (in bakken) met de heftruck.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio BURCHT (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Flexi-jobs (kassamedewerk(st)ers) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: McDonald's Knokke

    Type: Flexijob

    Bijklussen in de horeca? Dit kan ook bij McDonald's!!! We zoeken medewerkers die op vaste basis ons team willen komen versterken.

  • flexi job (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Flexijob

    poetsen van het restaurant en de feestzaal

Zoek naar antwoorden van Vervaet F in sociale netwerken
Look for responds of Vervaet F in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vervaet F. Laat een reactie achter voor Vervaet F. Vervaet F bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vervaet F. Leave a respond for Vervaet F. Vervaet F on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vervaet F op de google maps. Adres en contacten Vervaet F
Location of Vervaet F on the google maps. Address and contacts of Vervaet F

Andere gerelateerde bedrijven als come Vervaet F Vervaet F: Jan Halffman-Hersteldienst Groothuishoudelectro | VAN DEN BOSSCHE | TOLFER CENTER | DELLEMANS | dave driesmans

Other related companies as Vervaet F: Jan Halffman-Hersteldienst Groothuishoudelectro | VAN DEN BOSSCHE | TOLFER CENTER | DELLEMANS | dave driesmans

Vervaet F is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vervaet F, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01587493896. Het bedrijf Vervaet F bevindt zich op het adres: Everslaarstraat 23; 9160; Lokeren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 413,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 595,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Savings-banks. Lijst met producten zijn Insurance brokers; Bookkeepers.
De hoofdactiviteit van Vervaet F is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vervaet F is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vervaet F, openstaande posities, locatie van Vervaet F op de kaart.

Vervaet F is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vervaet F, company assigned to the tax number BE01587493896. The company Vervaet F is located at the address: Everslaarstraat 23; 9160; Lokeren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 413,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 595,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Savings-banks. List of products are Insurance brokers; Bookkeepers.
The main activity of Vervaet F is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Vervaet F is not available. You also can look at reviews of Vervaet F, open positions, location of Vervaet F on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vervaet F, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vervaet F, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vervaet F, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vervaet F, employees, financial statistics.