Vande Keere-Tant BVBA

Contactgegevens Vande Keere-Tant BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vande Keere-Tant BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vande Keere-Tant BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kerkstraat 3; 8730; Beernem (Sint-Joris), België

Telefoon (phone): 050 78 88 27 (+32-050 78 88 27) 050 78 88 27 (+32-050 78 88 27)

Fax (fax): 050 79 15 44 (+32-050 79 15 44) 050 79 15 44 (+32-050 79 15 44)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vande Keere-Tant BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vande Keere-Tant BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vande Keere-Tant BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vande Keere-Tant BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vande Keere-Tant BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vande Keere-Tant BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vande Keere-Tant BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vande Keere-Tant BVBA
Products information Vande Keere-Tant BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08995300292
Ondernemingsnummer: 2498809814
Hoofdstad (capital): 770,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 821,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Vande Keere-Tant BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Savings-banks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vande Keere-Tant BVBA
(Get full report from official database of BE for Vande Keere-Tant BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vande Keere-Tant BVBA
Addition kinds of activities for Vande Keere-Tant BVBA

451399. Luchtkoerierdiensten, niet inbegrepen | Air courier services, nec
809301. Materiaalkunde klinieken (polikliniek) | Substance abuse clinics (outpatient)
01749904. Sinaasappelbos | Orange grove
20350201. Komkommers, Pickles en Sinaasappelzout | Cucumbers, pickles and pickle salting
27310203. Pamfletten: uitgeverij en drukwerk | Pamphlets: publishing and printing
33560701. Zirkonium- en zirkoniumlegeringen, lakens, strips, enz. | Zirconium and zirconium alloy bars, sheets, strip, etc.
51910105. Kalk, landbouw | Lime, agricultural
72170202. Tapijt- en tapijtreinigingsinstallatie | Carpet and rug cleaning plant
87480102. Testen service, onderwijs of personeel | Testing service, educational or personnel

Werken bij Vande Keere-Tant BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vande Keere-Tant BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vande Keere-Tant BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vande Keere-Tant BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze firma is gespecialiseerd in het verkopen en plaatsen van algemene elektriciteitswerken, sanitaire installaties, centrale verwarming en verschillende ventilatie systemen. Zowel particulieren, bedrijven als openbare instellingen kunnen beroep doen op ons voor nieuwbouwprojecten en renovaties. Wij bieden onze klanten een kwalitatieve, snelle afwerking gecombineerd met een professionele dienst na verkoop. Wij streven er ook naar om ons cliënteel een zo volledig mogelijk pakket van onze diensten aan te bieden.

  • arbeider bakkerij (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: t-interim Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het afwerken, verpakken, ... van verschillende gebakken, koeken, taarten, ...  Je houdt de werkruimte net Je hebt gevarieerd werk: ongeveer om de 2 uur een andere opdracht Bedrijfsprofiel: Belgische professionele partner voor de artisanale bereiding van boules de Berlin, eclairs en ander (h)eerlijk vriesvers banket.

  • Monteur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we dringend op zoek naar een monteur U monteert, controleert en test industriële hogedrukreinigers (elektrisch of brandstofmotor aangedreven) U werkt zelfstandig of in een klein team

  • Financiëel Adviseur (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: Viavera - Brussel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze functie staan uw klanten centraal:u verzorgt de bestaande klantrelatie en waar mogelijk doet u pro-actief aan klantenwerving. U krijgt een klantenportefeuille toegewezen. U verzorgt de tak beleggingen. Uw commerciële flair wendt u aan om uw klantenportefeuille verder uit te bouwen, opportuniteiten te detecteren, commerciële acties uit te werken en de objectieven te realiseren. Klantenfiches raadplegen ter voorbereiding van geplande gesprekken en klantendossiers opvolgen en aanpassen na elke gebeurtenis (erfenis, scheiding, ...)zijn dagdagelijkse taken. Samen met de klant de doelstellingen bepalen (spaargeld opbouwen, belastingoptimalisatie, ...) volgens zijn noden (huwelijksstelsel, erfenis, ...) De bewijsstukken van een belegging en de rentabiliteitsverslagen van contractueel vastgelegde financiële producten opstellen of controleren. Een vermogensonderzoek voeren / juridische & fiscale kader schetsen en de aangepaste producten voorstellen (levensverzekering, beursportefeuille, De financiële situatie van de klant analyseren en een balans opmaken van zijn vermogensstructuur (levensverzekering, effecten, ...) Een klanten- of prospectenbestand uitwerken

  • Verhuizer (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een verhuisbedrijf regio Gent zijn wij op zoek naar een Verhuizer M/V: Je vind het leuk om voor zowel particulieren als bedrijven elk materiaal te verhuizen Verhuizen van alle soorten instrumenten zoals orgels en piano's hoort er ook bij

  • Sales Manager (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jobomschrijving Verkoopovereenkomsten opzetten, ontwikkelen en onderhouden via lange termijn partnerships met vendors en klanten teneinde de positie van Advanced Solutions als preffered verdeler/partner uit te bouwen en te verzekeren en omzet te realiseren dit specifiek gericht naar IBM en Lenovo. Verantwoordelijkheidsgebieden • Identificeren van marktpotentieel en kwalificeren van accounts, in de vorm van een strategisch accountplan. • Initiëren van het verkoopproces door het plannen van afspraken en het bezoeken van potentiële en bestaande klanten. • Actief prospecteren naar nieuwe klanten voor IBM en Lenovo op basis van gestructureerde input. • Overeenkomsten afsluiten door een relatie op te bouwen, een gedegen uitleg van product en service te geven en nieuwe toepassingen te ontwikkelen en te initiëren. • Een sterke relatie uitbouwen met de contactpersonen bij de vendor en cliënteel. • De omzet vergroten van bestaande accounts door nieuwe producten en diensten aan te bieden, kansen in de markt te spotten en deze verder te ontwikkelen. • Bijdragen leveren aan het verzamelen van strategische marktinformatie door producten van concurrenten en reacties van klanten te volgen. • Nieuwe producten en diensten proactief promoten; signaleren van behoeften. • Bijhouden van een correcte administratie en opvolging van bezoeken, offertes, klanten contactgegevens in CRM • In nauw contact met Inside Sales de pipeline opvolgen en vragen van klanten beantwoorden. • Up-to-date houden van vakkennis • Voldoen aan de salesresultaten door het behalen van de verwachte omzet, gross profit en targets.

  • Bakker - Banketbakker - Pattisier M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer gekende bakkerij in Ieper, zoeken we een BAKKER of BAKKERIJMEDEWERKER (M/V) fulltime. Als opgeleid bakker, banketbakker en/of eventueel patissier help je bij de bereiding van brood, banketproducten en patisserieproducten. Je vangt aan in afspraak met de zaakvoerder en eventueel je collega's (graag rond 03, 04 uur en eventueel zelfs iets later). Je werkt ook in het weekend en dit eveneens in onderling overleg. De maandag ben je thuis.

  • Enthousiaste Thuishulp/ Huishoudhulp te Koningshooikt (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamme – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent bakkerij (SINT-MARTENS-LEERNE)

    Regio: SINT-MARTENS-LEERNE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob in het weekend? Kan je u vrij maken op zaterdag of zondag? Lees dan snel verder! Voor een bakkerij in Sint-Martens-Leerne zijn we op zoek naar studenten die instaan voor het bedienden van de klanten. Je bedient de klant en rekent af en dit allemaal met een glimlach.

  • Masseur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: MASUMI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ervaren masseur gezocht voor onmiddellijke indiensttreding. Deeltijds. zelfstandig statuut vereist. centrum Antwerpen. verdere opleiding en coaching mogelijk. goed voorkomen, klantvriendelijk en gemotiveerd.

Zoek naar antwoorden van Vande Keere-Tant BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Vande Keere-Tant BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vande Keere-Tant BVBA. Laat een reactie achter voor Vande Keere-Tant BVBA. Vande Keere-Tant BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vande Keere-Tant BVBA. Leave a respond for Vande Keere-Tant BVBA. Vande Keere-Tant BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vande Keere-Tant BVBA op de google maps. Adres en contacten Vande Keere-Tant BVBA
Location of Vande Keere-Tant BVBA on the google maps. Address and contacts of Vande Keere-Tant BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Vande Keere-Tant BVBA Vande Keere-Tant BVBA: EDITIONS CUSTERS ERIC | MAGDA VANGOSSUM | Caisse de Compensation des Allocations familiales du Tournaisis | De Sommer G | EUROPE IMMO INTERNATIONAL

Other related companies as Vande Keere-Tant BVBA: EDITIONS CUSTERS ERIC | MAGDA VANGOSSUM | Caisse de Compensation des Allocations familiales du Tournaisis | De Sommer G | EUROPE IMMO INTERNATIONAL

Vande Keere-Tant BVBA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vande Keere-Tant BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08995300292. Het bedrijf Vande Keere-Tant BVBA bevindt zich op het adres: Kerkstraat 3; 8730; Beernem (Sint-Joris). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 770,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 821,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Savings-banks. Producten gemaakt in Vande Keere-Tant BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vande Keere-Tant BVBA is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vande Keere-Tant BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vande Keere-Tant BVBA, openstaande posities, locatie van Vande Keere-Tant BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vande Keere-Tant BVBA is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vande Keere-Tant BVBA, company assigned to the tax number BE08995300292. The company Vande Keere-Tant BVBA is located at the address: Kerkstraat 3; 8730; Beernem (Sint-Joris). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 770,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 821,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Savings-banks. Products created in Vande Keere-Tant BVBA were not found.
The main activity of Vande Keere-Tant BVBA is Amusement and Recreation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Vande Keere-Tant BVBA is not available. You also can look at reviews of Vande Keere-Tant BVBA, open positions, location of Vande Keere-Tant BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vande Keere-Tant BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vande Keere-Tant BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vande Keere-Tant BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vande Keere-Tant BVBA, employees, financial statistics.