EDITIONS CUSTERS ERIC

Contactgegevens EDITIONS CUSTERS ERIC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EDITIONS CUSTERS ERIC: address, phone, fax, email, website, opening hours

EDITIONS CUSTERS ERIC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SQUARE DES PRIMEVبRES 19; 4100; SERAING, België

Telefoon (phone): 43382465 (+32-43382465) 43382465 (+32-43382465)

Fax (fax): +32 (63) 353-76-69 +32 (63) 353-76-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EDITIONS CUSTERS ERIC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EDITIONS CUSTERS ERIC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EDITIONS CUSTERS ERIC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EDITIONS CUSTERS ERIC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EDITIONS CUSTERS ERIC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EDITIONS CUSTERS ERIC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EDITIONS CUSTERS ERIC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EDITIONS CUSTERS ERIC
Products information EDITIONS CUSTERS ERIC

BTW identificatienummer (tax): BE06444274902
Ondernemingsnummer: 4157745361
Hoofdstad (capital): 958,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 616,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in EDITIONS CUSTERS ERIC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekenuitgeverijen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EDITIONS CUSTERS ERIC
(Get full report from official database of BE for EDITIONS CUSTERS ERIC)

Aanvulling soorten activiteiten voor EDITIONS CUSTERS ERIC
Addition kinds of activities for EDITIONS CUSTERS ERIC

2141. Tabakstammen en hergebruiken | Tobacco stemming and redrying
22210903. Jacquard geweven stoffen, kunstmatige vezels en zijden | Jacquard woven fabrics, manmade fiber and silk
25110500. Houtbanken, boekenkasten en magazijnrekken | Wood desks, bookcases, and magazine racks
25190303. Radio kasten, plastic | Radio cabinets, plastic
28360301. antitoxins | Antitoxins
49530200. Afvalverzameling en verwijdering | Refuse collection and disposal services
59991000. Monumenten en grafstenen | Monuments and tombstones
87429904. Algemeen management consultant | General management consultant

Werken bij EDITIONS CUSTERS ERIC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EDITIONS CUSTERS ERIC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EDITIONS CUSTERS ERIC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EDITIONS CUSTERS ERIC. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteurs op de werf (m/v) (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Kan jij goed planlezen en werk je graag op de werf? Dan is deze vacature zeker iets voor jou! Als monteur ga je van maandag tot en met vrijdag naar de werven in het buitenland om daar constructies te monteren.

  • Chauffeur C / CE (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Konvert Interim Halle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend transport bedrijf regio Halle, zoeken ze een gemotiveerde en flexibele vrachtwagenchauffeur. taken: - het laden en lossen van paletten. - soms retours mee terug nemen. - doc laten aftekenen. - vriendelijk en attent ingesteld.

  • Elektricien (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektricien ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en aansluiten van de technische installaties het plaatsen van kabelbanen bekabelen het kableren van industriële kasten aansluiten testen? van elektrische onderdelen . Je voert hierbij ook controles uit op de goede werking van de installatie. Je waakt over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit.

  • POETSHULP (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je staat in voor de schoonmaak en het huishouden bij particulieren in de regio Vlamertinge-Ieper-Poperinge. Je hebt eigen vervoer. Interesse? Solliciteer snel!

  • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Hasselt) (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

  • Huishoudelijke Hulp (Rollegem en omgeving) (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten: schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden. Dagelijkse boodschappen zoals naar het postkantoor of de bakker gaan, kunnen ook.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw,poetsen,kuisen,schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Jobstudent Administratief bediende aankoop (SINT-BAAFS-VIJVE)

    Regio: SINT-BAAFS-VIJVE

    Bedrijf: BALTA GROUP

    Type: Studentenjob

    Binnen onze afdeling aankoop zoeken wij een jobstudent die 2 à 3 dagen in de week vrij is om administratieve ondersteuning te bieden. Je volgt de aankoop op, van bestelling tot levering: opmaken, verzenden en verwerken van inkooporders. Tevens volg je leveringen op en doe je factuurcontrole, informeer je leveranciers, volg je klachten en aanvragen op,..

  • .NET DEVELOPER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in de regio van Kortrijk zijn we op zoek naar een ervaren .NET developer. In een team van zeven collega\\\'s fungeer je in de rol van software developer, een brede gevarieerde rol in een Agile team. De applicaties die je helpt ontwikkelen, worden gebruikt voor tijdsregistraties en Track&Trace-systemen van voertuigen. De toepassingen ontwikkel je in .NET met een SQL-server als database, waarbij jij instaat voor het technische ontwerp, de ontwikkeling en de testing. Door deel te nemen aan code reviews en testing en door samen te werken met de quality assurance, garandeer je kwaliteit en performantie van de oplossingen.

  • Administratief medewerker / werfopvolger (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: TVH CONSULT

    Type: Vaste Job

    Als administratief medewerker en werfopvolger ben je verantwoordelijk voor de opvolging van de EPB-verslaggeving en veiligheidscoördinatie van bouwprojecten van diverse aard en omvang. Je ondersteunt de EPB-ingenieur en veiligheidscoördinator in het uitwerken en indienen van de EPB-aangifte en verzamelen van de nodige documenten voor het postinterventiedossier. Je staat in voor het verzamelen en structureren van stavingsdocumenten.Je communiceert met alle bouwpartners (bouwheren, architecten, aannemers, enz.). Je taken zijn: Het opmaken van alle offertes en contracten; Het coördineren van de lopende projecten en verwerken van alle informatie; Het administratief ondersteunen van de EPB-verslaggever en veiligheidscoördinator; Het verzamelen van alle nodige documenten in het kader van de EPB-aangifte en de opmaak van het postinterventiedossier.

  • Personal Trainer (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK WONDELGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gezonheidspraktijk Wondelgem is op zoek naar een collega die ons team wil versterken. De praktijk werkt rond 3 pijlers (voeding, psychologie en beweging) en dit moet dan ook bij onze teamleden centraal staan. Zelfstandige basis met mogelijkheid tot het uitbouwen van een eigen patiëntenbestand. Een goede portie enthousiasme, professionaliteit en de bereidheid om je als zelfstandige te profileren en positioneren, contacten met doorverwijzers te onderhouden en uit te bouwen. Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Bereidheid tot het gebruiken van sociale media (facebook, instagram,...) Geven van groeps- en individuele lessen.

  • Tour Guide Brussels (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: VIVA BRUSSELS

    Type: Flexijob

    At Viva’s Tour we are looking for free lance tour guides in Brussels in English language. You don’t need previous studies in the touristic area. We are looking for people that are charismatic, fun, communicative and energetic. Also those, who are passionate about the city and enjoy sharing it with people from all over the world. Once becoming a guide, you need to register as independant. Send you applications, together with a CV to : [email protected] http://www.vivastour.com

Zoek naar antwoorden van EDITIONS CUSTERS ERIC in sociale netwerken
Look for responds of EDITIONS CUSTERS ERIC in social networks

Lees alle opmerkingen voor EDITIONS CUSTERS ERIC. Laat een reactie achter voor EDITIONS CUSTERS ERIC. EDITIONS CUSTERS ERIC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EDITIONS CUSTERS ERIC. Leave a respond for EDITIONS CUSTERS ERIC. EDITIONS CUSTERS ERIC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EDITIONS CUSTERS ERIC op de google maps. Adres en contacten EDITIONS CUSTERS ERIC
Location of EDITIONS CUSTERS ERIC on the google maps. Address and contacts of EDITIONS CUSTERS ERIC

Andere gerelateerde bedrijven als come EDITIONS CUSTERS ERIC EDITIONS CUSTERS ERIC: Assurenmarche | Segers V | GARAGE VERPOORTEN | S. TASSIN | PIERRE GERMIS

Other related companies as EDITIONS CUSTERS ERIC: Assurenmarche | Segers V | GARAGE VERPOORTEN | S. TASSIN | PIERRE GERMIS

EDITIONS CUSTERS ERIC is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EDITIONS CUSTERS ERIC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06444274902. Het bedrijf EDITIONS CUSTERS ERIC bevindt zich op het adres: SQUARE DES PRIMEVبRES 19; 4100; SERAING. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 958,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 616,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boekenuitgeverijen. Producten gemaakt in EDITIONS CUSTERS ERIC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EDITIONS CUSTERS ERIC is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EDITIONS CUSTERS ERIC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EDITIONS CUSTERS ERIC, openstaande posities, locatie van EDITIONS CUSTERS ERIC op de kaart.

EDITIONS CUSTERS ERIC is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is EDITIONS CUSTERS ERIC, company assigned to the tax number BE06444274902. The company EDITIONS CUSTERS ERIC is located at the address: SQUARE DES PRIMEVبRES 19; 4100; SERAING. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 958,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 616,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boekenuitgeverijen. Products created in EDITIONS CUSTERS ERIC were not found.
The main activity of EDITIONS CUSTERS ERIC is Amusement and Recreation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of EDITIONS CUSTERS ERIC is not available. You also can look at reviews of EDITIONS CUSTERS ERIC, open positions, location of EDITIONS CUSTERS ERIC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EDITIONS CUSTERS ERIC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EDITIONS CUSTERS ERIC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EDITIONS CUSTERS ERIC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EDITIONS CUSTERS ERIC, employees, financial statistics.