Torfs & Co Zakenkantoor cvba

Contactgegevens Torfs & Co Zakenkantoor cvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Torfs & Co Zakenkantoor cvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

Torfs & Co Zakenkantoor cvba

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koning Albertstraat 5; 2500; Lier, België

Telefoon (phone): 03 480 08 20 (+32-03 480 08 20) 03 480 08 20 (+32-03 480 08 20)

Fax (fax): 03 488 03 70 (+32-03 488 03 70) 03 488 03 70 (+32-03 488 03 70)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Torfs & Co Zakenkantoor cvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Torfs & Co Zakenkantoor cvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Torfs & Co Zakenkantoor cvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Torfs & Co Zakenkantoor cvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Torfs & Co Zakenkantoor cvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Torfs & Co Zakenkantoor cvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Torfs & Co Zakenkantoor cvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Torfs & Co Zakenkantoor cvba
Products information Torfs & Co Zakenkantoor cvba

BTW identificatienummer (tax): BE05172332763
Ondernemingsnummer: 8652526855
Hoofdstad (capital): 456,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 437,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Insurance brokers

Product categorie (product category): Savings-banks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Torfs & Co Zakenkantoor cvba
(Get full report from official database of BE for Torfs & Co Zakenkantoor cvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor Torfs & Co Zakenkantoor cvba
Addition kinds of activities for Torfs & Co Zakenkantoor cvba

229700. Niet-geweven stoffen | Nonwoven fabrics
473101. Transportagenten en makelaars | Transportation agents and brokers
27599904. Directories, telefoon: printen, nsk | Directories, telephone: printing, nsk
28910103. Afdichtingsverbindingen voor pijpdraden of gewrichten | Sealing compounds for pipe threads or joints
50490101. Analytische instrumenten | Analytical instruments

Werken bij Torfs & Co Zakenkantoor cvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Torfs & Co Zakenkantoor cvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Torfs & Co Zakenkantoor cvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Torfs & Co Zakenkantoor cvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Telesales (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt ongeveer 3-10 afspraken per dag. Je registreert het resultaat van de gesprekken in het datasysteem.

  • Receptie grondstoffen (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Fine Food, de productieafdeling van Colruyt Group, maakt elke dag kwaliteitsvolle voedingsproducten voor onze eigen merken. Denk aan kaas, koffie, wijn en salades. Voor het gamma Fine Food Meat zoeken we een gedreven receptionist. Jouw taak is om de binnengekomen goederen in te geven in het traceersysteem en ze daarna naar de juiste afdeling te versturen. Later zou je ook ingeschakeld worden om de goederen in ontvangst te nemen. Dit wil zeggen dat je als eerste in contact komt met de goederen die later verwerkt zullen worden.

  • Orderpicker dagwerk M/V (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een functie als orderpicker in dagwerk? Een groeiend bedrijf in de regio Wetteren is op zoek naar enkele orderpickers die wensen te werken in dagwerk. Je zorgt voor orderpicking via pick - to - light systeem, voor het orderpicken van allerhande elektronicaproducten. Dit is jouw hoofdtaak, daarnaast zorg je mee voor het uitvoeren van kwaliteitscontrole van de verzendingen met behulp van een scansysteem. Je houdt tijdens jouw taken het magazijn steeds op orde.

  • HUISHOUDHULP Ertvelde (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: DE MANGELAAR

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij particulieren in regio Ertvelde.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Elewijt/Weerde (ELEWIJT)

    Regio: ELEWIJT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Agilitas Aarschot

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij Agilitas Home Services aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Nieuwrode. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Zaalmedewerker - barman/barvrouw (student) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Studentenjob

    Voor een toffe horecazaak in Roeselare zijn wij op zoek naar studenten die zich voornamelijk op vrijdag- en zaterdagavond kunnen vrijmaken. Indien je op weekavonden en/of op zondagmiddag sporadisch kunt inspringen is dit heel mooi meegenomen. Wij zijn op zoek naar ieman die zowel achter de bar als in de zaal kan functioneren. Takenpakket: dranken klaarzetten en aan tafel brengen, eten doordragen, tafels afruimen, inspringen bij de afwas indien nodig,... Wij zijn op zoek naar iemand met minimum een eerste ervaring in de sector of die gemotiveerd is, snel nieuwe zaken aanleert, matuur is, klantvriendelijk is en waarop wij kunnen rekenen. Sollicitaties enkel geldig met motivatie en bijhorend cv.

  • Bijlesgever fysica (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • New Channel Manager | O-Vl (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SterkeRaven

    Type: Vaste Job

    Een nieuwe functie binnen een snel groeiende internationale organisatie. Dit wil zeggen dat je je stempel kan zetten en dat je met de nodige vrijheid om kan. Creativiteit, drive, commercieel inzicht en onderhandelingstechnieken zijn zaken die je goed van pas komen, naast je talenkennis natuurlijk. Je opereert op high level, je nieuwe klanten worden distributeurs en resellers allerlei.

  • Freelance projectverpleegkundige (A) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg , en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Regionale Sales representant(e) Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

  • Zelfstandig consulent voor een relatiebureau. Regio Vlaams-Brabant (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Social Connect

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een interne opleiding zal u mensen thuis bezoeken voor een interview afname en voor het afsluiten van de overeenkomst voor het aangaan van een lidmaatschap bij ons relatie- datingbureau. U werkt in de regio van provincie Brussel/Vlaams-Brabant. U bent bereid om in het weekend of 's avonds te werken. U bent in het bezit van een ondernemingsnummer of bereid deze aan te vragen, zowel mogelijk hoofd- als bijberoep.

Zoek naar antwoorden van Torfs & Co Zakenkantoor cvba in sociale netwerken
Look for responds of Torfs & Co Zakenkantoor cvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor Torfs & Co Zakenkantoor cvba. Laat een reactie achter voor Torfs & Co Zakenkantoor cvba. Torfs & Co Zakenkantoor cvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Torfs & Co Zakenkantoor cvba. Leave a respond for Torfs & Co Zakenkantoor cvba. Torfs & Co Zakenkantoor cvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Torfs & Co Zakenkantoor cvba op de google maps. Adres en contacten Torfs & Co Zakenkantoor cvba
Location of Torfs & Co Zakenkantoor cvba on the google maps. Address and contacts of Torfs & Co Zakenkantoor cvba

Andere gerelateerde bedrijven als come Torfs & Co Zakenkantoor cvba Torfs & Co Zakenkantoor cvba: VANIERSCHOT ALBERT LOUIS M. | EETPLANEET | DENIS VANDROMME | P&V | WIM LEENAARDS

Other related companies as Torfs & Co Zakenkantoor cvba: VANIERSCHOT ALBERT LOUIS M. | EETPLANEET | DENIS VANDROMME | P&V | WIM LEENAARDS

Torfs & Co Zakenkantoor cvba is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Torfs & Co Zakenkantoor cvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05172332763. Het bedrijf Torfs & Co Zakenkantoor cvba bevindt zich op het adres: Koning Albertstraat 5; 2500; Lier. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 456,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 437,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Savings-banks. Lijst met producten zijn Insurance brokers.
De hoofdactiviteit van Torfs & Co Zakenkantoor cvba is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Torfs & Co Zakenkantoor cvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Torfs & Co Zakenkantoor cvba, openstaande posities, locatie van Torfs & Co Zakenkantoor cvba op de kaart.

Torfs & Co Zakenkantoor cvba is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Torfs & Co Zakenkantoor cvba, company assigned to the tax number BE05172332763. The company Torfs & Co Zakenkantoor cvba is located at the address: Koning Albertstraat 5; 2500; Lier. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 456,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 437,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Savings-banks. List of products are Insurance brokers.
The main activity of Torfs & Co Zakenkantoor cvba is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Torfs & Co Zakenkantoor cvba is not available. You also can look at reviews of Torfs & Co Zakenkantoor cvba, open positions, location of Torfs & Co Zakenkantoor cvba on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Torfs & Co Zakenkantoor cvba, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Torfs & Co Zakenkantoor cvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Torfs & Co Zakenkantoor cvba, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Torfs & Co Zakenkantoor cvba, employees, financial statistics.