FLV.T.S. SA

Contactgegevens FLV.T.S. SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLV.T.S. SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLV.T.S. SA

Regio (region): Charleroi, België

Adres (address): R. Louis Bleriot 3 6041 Charleroi - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-71-25-85-80 32-71-25-85-80

Fax (fax): 32-71-25-85-82 32-71-25-85-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLV.T.S. SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLV.T.S. SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLV.T.S. SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLV.T.S. SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLV.T.S. SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLV.T.S. SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLV.T.S. SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLV.T.S. SA
Products information FLV.T.S. SA

BTW identificatienummer (tax): BE04446411132
Ondernemingsnummer: 3889129638
Hoofdstad (capital): 809,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 659,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in FLV.T.S. SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Printing - digital

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLV.T.S. SA
(Get full report from official database of BE for FLV.T.S. SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLV.T.S. SA
Addition kinds of activities for FLV.T.S. SA

305300. pakkingen; | Gaskets; packing and sealing devices
17110403. Zonne-energie contractant | Solar energy contractor
22610206. Preshrinking katoen stoffen | Preshrinking cotton fabrics
26210103. Gezichtsweefselvoorraad | Facial tissue stock
26750204. Jacquard (textiel weven) kaarten: van aangekochte materialen | Jacquard (textile weaving) cards: from purchased materials
28130000. Industriële gassen | Industrial gases
35470204. Hot strip mill machines | Hot strip mill machinery
35590601. Kilnen, cement | Kilns, cement
50510107. Draad, nec | Wire, nec
96219901. Bureau van openbare wegen | Bureau of public roads

Werken bij FLV.T.S. SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLV.T.S. SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLV.T.S. SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLV.T.S. SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Mechanisch Technieker (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf uit Arendonk zijn we op zoek naar een Mechanisch Technieker. Als technieker sta je in voor het monteren, installeren en onderhouden van mechanische constructies. Je zorgt ervoor dat de installatie volledig operatief is en voert ook regelmatig controles uit.

  • Administratief bediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van Konvert zijn wij op zoek naar een administratief assistente voor op de aankoopafdeling, dit voor een tijdelijke opdracht tot minstens eind december. (dit kan ook langer zijn) TAAKOMSCHRIJVING: - Inputten van gegevens

  • Automation Engineer m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER W-VL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een houtverwerkende firma in regio Menen zijn we op zoek naar een Automation Engineer! Het bedrijf is Europees marktleider met productievestigingen in België, Frankrijk en Kroatië. De onderneming bouwde de laatste jaren wereldwijd uit, wat resulteert in een continue groei en waarbij ze dus moeten investeren in medewerkers, machines, systemen en gebouwen. Wat houdt een job als Automation Engineer in? Meehelpen aan hoogtechnologische projecten in het Automatiseringsteam, je helpt er mee voor zorgen dat de investeringen en optimalisaties top zijn Je hebt een grote interesse voor servo en synchrone sturingen Je kan complexere problemen snel en correct analyseren Je gaat systemen opstarten en testfases uitbouwen Je gaat het automatiseringsproces van de productielijnen opzetten, optimaliseren en onderhouden van de volledige site Je bent mee met de nieuwe trend op vlak van automatisering door vakbeurzen te bezoeken en opleidingen te volgen Je werkt in een klein team van 3 automation engineers, dit om de samenwerking te bevorderen.

  • Operator Naaimachine (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

     De parameters van de machine bepalen en instellen volgens de opdracht van de klant,  Tijdens de productie, de verzamelde boekblokken invoeren en de genaaide boekblokken uithalen,  Gegevens van de productie controleren en bijhouden,  Afgewerkte, genaaide boeken op kwaliteit controleren.

  • Herverpakkers (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP XL KATOEN NATIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De goederen komen binnen in het magazijn, deze worden geregistreerd in het systeem. Het is u taak om deze goederen aan een goed tempo te verwerken, herverpakken van de goederen, in boxen of kisten steken (geteld), afzonderlijk verpakken zoals de klant het wenst. Deze goederen zijn telkens verschillend, maar kunnen wel in een hoog aantal stuks oplopen, wat wil zeggen dat het soms even repetitief werk kan zijn.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Boom – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Zottegem 20u (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Zottegem zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Student with knowledge of Portuguese (Portugal) (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Portuguese language. The job requires to do data quality checks in Portuguese. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings. vertalen Verwerking documenten

  • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER - MOOIE VERLONING EN BALANS - OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit gezellige Accountantskantoor gelegen in Oostende is momenteel op zoek naar een ervaren Dossierbeheerder om hun 12-koppige team te komen versterken. Ze werken met een mooi klantenportfolio, in een modern kantoor met flexibele werkuren. Jouw verantwoordelijkheden Dossierbeheerder / Boekhouder - taken Je zal binnen dit kantoor de mogelijkheid krijgen om stabiel door te kunnen groeien. Uiteindelijk zal je doorgroeien tot volwaardig Dossierbeheerder met veel klantencontact. Een greep uit jouw takenpakket: Het inboeken van de facturen; De fiscale aangiftes (BTW, vennootschaps- en personenbelasting); Het opstellen van de balansen en jaarrekening; Eindbesprekingen met klanten voeren

  • Tuinarchitect (M/V) (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: G.L.S.

    Type: Vaste Job

    Takenpakket · Het project van A tot Z begeleiden o Opmeten van projecten en opmaken van meetstaten o Communicatie met de klant (B2B & B2C) o Uittekenen van de projecten § Sketchup Pro § AutoCad o Opmaken van offertes o Project overdragen aan de werfleider o Bestellingen plaatsten van materialen in samenspraak met werfleider o Opvolging facturatie van projecten

  • Finance Officer (4/5 of fulltime) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in centrum Brussel, een KMO actief in HR dienstverlening, zijn we momenteel op zoek naar een Finance Officer. Je werkt autonoom en bent in staat het bedrijf mee te helpen in haar groei. Jouw taken en verantwoordelijkheden: Uitgaande facturatie: opmaak, versturen & opvolgen van de facturen Inkomende facturen: approval proces, boeken Exact software pakket: tijdschrijven en verwerking naar boekhouding Maandafsluiting: provisies, boeken banken via inlezen CODA bestanden, boeken loonbestanden door ze in te lezen in exact Rapportering: Management reporting opstellen (excel & powerpoint) en rapportering Raad van Bestuur Cash opvolging, simulatie van cashpositie op basis van aankoop- en verkoopfacturen, rapport openstaande posten Operationele ondersteuning businesses (KPI, ad hoc analysis…, ondersteuning in pricing) Budgetting & forecasting Ondersteunen auditors bij jaarlijkse audit

  • Winkelverkoopster (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DE GROENE VALLEI

    Type: Flexijob

    Charcuteriesnijden, belegde broodjes maken, groenten en fruit afrekenen, salades inscheppen

Zoek naar antwoorden van FLV.T.S. SA in sociale netwerken
Look for responds of FLV.T.S. SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLV.T.S. SA. Laat een reactie achter voor FLV.T.S. SA. FLV.T.S. SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLV.T.S. SA. Leave a respond for FLV.T.S. SA. FLV.T.S. SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLV.T.S. SA op de google maps. Adres en contacten FLV.T.S. SA
Location of FLV.T.S. SA on the google maps. Address and contacts of FLV.T.S. SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLV.T.S. SA FLV.T.S. SA: Française (Patisserie) | MARC CORNELIS | OPENBARE BIBLIOTHEEK | MARC GOVAERT | AGENCE DUJARDIN

Other related companies as FLV.T.S. SA: Française (Patisserie) | MARC CORNELIS | OPENBARE BIBLIOTHEEK | MARC GOVAERT | AGENCE DUJARDIN

FLV.T.S. SA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Charleroi, België. De volledige naam van het bedrijf is FLV.T.S. SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04446411132. Het bedrijf FLV.T.S. SA bevindt zich op het adres: R. Louis Bleriot 3 6041 Charleroi - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 809,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 659,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Printing - digital. Producten gemaakt in FLV.T.S. SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLV.T.S. SA is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLV.T.S. SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLV.T.S. SA, openstaande posities, locatie van FLV.T.S. SA op de kaart.

FLV.T.S. SA is a company, that was registered 2015 in Charleroi region, Belgium. Full name of company is FLV.T.S. SA, company assigned to the tax number BE04446411132. The company FLV.T.S. SA is located at the address: R. Louis Bleriot 3 6041 Charleroi - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 809,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 659,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Printing - digital. Products created in FLV.T.S. SA were not found.
The main activity of FLV.T.S. SA is Justice, Public Order and Safety, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLV.T.S. SA is not available. You also can look at reviews of FLV.T.S. SA, open positions, location of FLV.T.S. SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLV.T.S. SA, Charleroi: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLV.T.S. SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLV.T.S. SA, Charleroi: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLV.T.S. SA, employees, financial statistics.