FLATELIER PROTÉGÉ NIVELLOIS ASBL

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • FLATELIER PROTÉGÉ NIVELLOIS ASBL
Private companiesAgricultural Services • FLATELIER PROTÉGÉ NIVELLOIS ASBL

Contactgegevens FLATELIER PROTÉGÉ NIVELLOIS ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLATELIER PROTÉGÉ NIVELLOIS ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLATELIER PROTÉGÉ NIVELLOIS ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Du Commerce 15 1400 Nivelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-67-21-34-75 32-67-21-34-75

Fax (fax): 32-67-22-03-52 32-67-22-03-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLATELIER PROTÉGÉ NIVELLOIS ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLATELIER PROTÉGÉ NIVELLOIS ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLATELIER PROTÉGÉ NIVELLOIS ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLATELIER PROTÉGÉ NIVELLOIS ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLATELIER PROTÉGÉ NIVELLOIS ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLATELIER PROTÉGÉ NIVELLOIS ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLATELIER PROTÉGÉ NIVELLOIS ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLATELIER PROTÉGÉ NIVELLOIS ASBL
Products information FLATELIER PROTÉGÉ NIVELLOIS ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE09683593750
Ondernemingsnummer: 7750823974
Hoofdstad (capital): 131,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 598,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in FLATELIER PROTÉGÉ NIVELLOIS ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Publishing - binding and finishing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLATELIER PROTÉGÉ NIVELLOIS ASBL
(Get full report from official database of BE for FLATELIER PROTÉGÉ NIVELLOIS ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLATELIER PROTÉGÉ NIVELLOIS ASBL
Addition kinds of activities for FLATELIER PROTÉGÉ NIVELLOIS ASBL

13899910. Modderdienst, olieveldboren | Mud service, oil field drilling
22580104. Gordijnen en gordijnstoffen, kant | Curtains and curtain fabrics, lace
30210102. Laarzen, plastic | Boots, plastic
37140105. Verbindingsstaafjes, motorvoertuigmotor | Connecting rods, motor vehicle engine
50650204. Intercommunicatieapparatuur, elektronisch | Intercommunication equipment, electronic
50840201. Naaimachines, industriële | Sewing machines, industrial
72991104. Porter service | Porter service
93110100. belasting | Taxation

Werken bij FLATELIER PROTÉGÉ NIVELLOIS ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLATELIER PROTÉGÉ NIVELLOIS ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLATELIER PROTÉGÉ NIVELLOIS ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLATELIER PROTÉGÉ NIVELLOIS ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • MAGAZIJNIER DAG (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het klaarzetten van bestellingen, het orderpicken, het aan en afvoeren van goederen in en naar productie. Het laden en lossen van vrachtwagens. Je bestuurt een reachtruck.

  • Polyvalent verkoper / verkoopster M/V (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Polyvalente verkoper / verkoopster M/V gezocht voor een supermarkt in de regio van Kluisbergen. Je zal voornamelijk werken tussen 12u & 20u Je bent verantwoordelijk voor volgende afdelingen: Bakkerij Vers En bij drukte spring je in bij de kassa.

  • chauffeur CE met verschillende talenten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur CE werk je voor een firma in de haven van Antwerpen. Je werkt voornamelijk als containerchauffeur maar bent ook flexibel naar bulk en baché transport. In deze job doe je een combinatie tussen baan-en dok transport. Je werkt daguren nationaal gemiddeld 10-12u/dag. Je bent flexibel naar startuur en het soort werk. Om alles vlot te laten verlopen in communicatie spreek je goed Nederlands.

  • ELEKTRO MECHANIEKER / TECHNIEKER PRODUCTIE - 2 PLOEGEN (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ELEKTRO MECHANIEKER / TECHNIEKER ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellingen aan het volledige machinepark. Daarbij komen volgende taken kijken: Het onderhoud van het machinepark; Analyseren en oplossen van storingen; Het preventief en curatief onderhoud; Rapportage van herstellingen in het onderhoudssysteem; Mee nadenken over verbetermogelijkheden ter optimalisatie van het machinepark. Je komt terecht in een team van 4 techniekers en rapporteert aan het hoofd van deze afdeling. Je werkt in 2 ploegen: Vroege: 5u53 - 14u00 Late: 13u53 - 22u00       Bedrijfsprofiel: Onze klant is gespecialiseerd productiebedrijf, met vestigingen in Olen en Herentals. Ter uitbreiding zoeken wij voor hen een ELEKTRO MEKANIEKER / TECHNIEKER, te werken in 2 ploegen.   SELECT HR staat voor maatwerk en kwaliteit. Wij gaan graag samen met jou op zoek naar het bedrijf en de functie die het beste aansluit bij jouw sterktes, kwaliteiten en interesses. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures!  

  • Huishoudhulpen regio Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor huishoudelijk werk bij particulieren in de ruime regio van Brasschaat: voornamelijk poetsen maar ook strijken, boodschappen doen, koken en eventueel kleine naaiwerkjes. Je kan rekenen op een uurrooster naar eigen wensen en tal van andere voordelen. Bovendien begeleiden we je persoonlijk vanaf de eerste kennismaking met de klanten.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • DRINGEND: Exclusieve Huishoudhulp te Lembeke (M/V), 10u/week (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gastgezin wonende te Lembeke zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 8u/week. Doordat je meerdere uren bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: poetsen, strijken, dagelijks huishoudelijke taken... kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Je werkt 10u/week bij dit gezin, op maandag en vrijdag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Jobstudent verkoop kleding M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en heb je zin om een centje bij te verdienen in een hippe kledingzaak? Wij zoeken studenten, die graag in de verkoop willen werken. Je helpt met de leveringen en in de stock, je plooit en labelt de kledij. Je houdt de winkel en paskamers netjes en helpt de klanten waar nodig. Na verloop van tijd bedien je de klanten aan de kassa. Uiteraard doe je dit alles met een grote glimlach!

  • PROJECT MANAGER FARMA (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Wat houdt deze functie in? Voor een groot, internationaal farmabedrijf in Vlaams-Brabant zijn we momenteel op zoek naar een ervaren Project Manager. In deze functie zal je nieuwe machines en productielijnen introduceren in een werkende productieplant. De projecten hebben als doel om de productiecapaciteit te verhogen. Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor het project, van opstellen van specificaties tot validatie en certificatie. Je wordt hierbij ondersteund door een multidisciplinair team dat zeer sterke technische competenties heeft. Jouw taken: vastleggen van projectdoelstellingen, specificaties, acceptatiecriteria planning en budget opmaken, opvolgen en rapporteren coördinatie en aansturen van design, layouts, lastenboeken aansturen van een multidisciplinair projectteam: mechanisch, elektrisch, automatisering, utilities team meetings en workshops plannen en leiden prijsvragen uitschrijven, offertevergelijking, leverancierskeuze, commerciële onderhandeling, contractering verzekeren dat project/product requirements gedefinieerd, behaald en geverifieerd worden coördinatie van FAT, levering, plaatsing, installatie, SAT en oplevering van machines, utilities documentatie, opleiding, overdracht aan productie validatie en certificatie volgens CE en FDA-normering communiceren met leveranciers, management en stakeholders over voortgang, afwijkingen en opleveringen

  • CHAPPELEGGER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ANMAPA CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar ervaren chappers. Je kunt zelfstandig chappen. Verder doe je de voorbereiding van de werkvloer en afwerking bij particulieren.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Flexi-job Kelner / Dienster (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van FLATELIER PROTÉGÉ NIVELLOIS ASBL in sociale netwerken
Look for responds of FLATELIER PROTÉGÉ NIVELLOIS ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLATELIER PROTÉGÉ NIVELLOIS ASBL. Laat een reactie achter voor FLATELIER PROTÉGÉ NIVELLOIS ASBL. FLATELIER PROTÉGÉ NIVELLOIS ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLATELIER PROTÉGÉ NIVELLOIS ASBL. Leave a respond for FLATELIER PROTÉGÉ NIVELLOIS ASBL. FLATELIER PROTÉGÉ NIVELLOIS ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLATELIER PROTÉGÉ NIVELLOIS ASBL op de google maps. Adres en contacten FLATELIER PROTÉGÉ NIVELLOIS ASBL
Location of FLATELIER PROTÉGÉ NIVELLOIS ASBL on the google maps. Address and contacts of FLATELIER PROTÉGÉ NIVELLOIS ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLATELIER PROTÉGÉ NIVELLOIS ASBL FLATELIER PROTÉGÉ NIVELLOIS ASBL: Pro-Point BVBA | Lauwers Sport | SMETS EXPO | Fil d'Argent (Le) | Moons

Other related companies as FLATELIER PROTÉGÉ NIVELLOIS ASBL: Pro-Point BVBA | Lauwers Sport | SMETS EXPO | Fil d'Argent (Le) | Moons

FLATELIER PROTÉGÉ NIVELLOIS ASBL is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLATELIER PROTÉGÉ NIVELLOIS ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09683593750. Het bedrijf FLATELIER PROTÉGÉ NIVELLOIS ASBL bevindt zich op het adres: Rue Du Commerce 15 1400 Nivelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 131,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 598,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Publishing - binding and finishing. Producten gemaakt in FLATELIER PROTÉGÉ NIVELLOIS ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLATELIER PROTÉGÉ NIVELLOIS ASBL is Landbouwdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLATELIER PROTÉGÉ NIVELLOIS ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLATELIER PROTÉGÉ NIVELLOIS ASBL, openstaande posities, locatie van FLATELIER PROTÉGÉ NIVELLOIS ASBL op de kaart.

FLATELIER PROTÉGÉ NIVELLOIS ASBL is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLATELIER PROTÉGÉ NIVELLOIS ASBL, company assigned to the tax number BE09683593750. The company FLATELIER PROTÉGÉ NIVELLOIS ASBL is located at the address: Rue Du Commerce 15 1400 Nivelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 131,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 598,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Publishing - binding and finishing. Products created in FLATELIER PROTÉGÉ NIVELLOIS ASBL were not found.
The main activity of FLATELIER PROTÉGÉ NIVELLOIS ASBL is Agricultural Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLATELIER PROTÉGÉ NIVELLOIS ASBL is not available. You also can look at reviews of FLATELIER PROTÉGÉ NIVELLOIS ASBL, open positions, location of FLATELIER PROTÉGÉ NIVELLOIS ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLATELIER PROTÉGÉ NIVELLOIS ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLATELIER PROTÉGÉ NIVELLOIS ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLATELIER PROTÉGÉ NIVELLOIS ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLATELIER PROTÉGÉ NIVELLOIS ASBL, employees, financial statistics.