CENTEA-VANDERSANDEN ALEX ZAKENKANTOOR

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • CENTEA-VANDERSANDEN ALEX ZAKENKANTOOR
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • CENTEA-VANDERSANDEN ALEX ZAKENKANTOOR

Contactgegevens CENTEA-VANDERSANDEN ALEX ZAKENKANTOOR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTEA-VANDERSANDEN ALEX ZAKENKANTOOR: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTEA-VANDERSANDEN ALEX ZAKENKANTOOR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wierookstraat 8 Box 1; 3730; Hoeselt, België

Telefoon (phone): 089 41 18 20 (+32-089 41 18 20) 089 41 18 20 (+32-089 41 18 20)

Fax (fax): 089 41 68 12; 089 51 09 77 (+32-089 41 68 12; 089 51 09 77) 089 41 68 12; 089 51 09 77 (+32-089 41 68 12; 089 51 09 77)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTEA-VANDERSANDEN ALEX ZAKENKANTOOR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTEA-VANDERSANDEN ALEX ZAKENKANTOOR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTEA-VANDERSANDEN ALEX ZAKENKANTOOR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTEA-VANDERSANDEN ALEX ZAKENKANTOOR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTEA-VANDERSANDEN ALEX ZAKENKANTOOR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTEA-VANDERSANDEN ALEX ZAKENKANTOOR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTEA-VANDERSANDEN ALEX ZAKENKANTOOR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTEA-VANDERSANDEN ALEX ZAKENKANTOOR
Products information CENTEA-VANDERSANDEN ALEX ZAKENKANTOOR

BTW identificatienummer (tax): BE05701599121
Ondernemingsnummer: 6772491455
Hoofdstad (capital): 928,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 393,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in CENTEA-VANDERSANDEN ALEX ZAKENKANTOOR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Savings-banks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTEA-VANDERSANDEN ALEX ZAKENKANTOOR
(Get full report from official database of BE for CENTEA-VANDERSANDEN ALEX ZAKENKANTOOR)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTEA-VANDERSANDEN ALEX ZAKENKANTOOR
Addition kinds of activities for CENTEA-VANDERSANDEN ALEX ZAKENKANTOOR

238901. Mannen accessoires | Men's miscellaneous accessories
282101. Thermosetterende materialen | Thermosetting materials
331200. Hoogovens en staalfabrieken | Blast furnaces and steel mills
02140202. Schapenvoederboerderij | Sheep feeding farm
20419908. Hominy grits (behalve ontbijt eten) | Hominy grits (except breakfast food)
20449907. Maaltijd, rijst | Meal, rice
28249915. Gekleurde garens, niet-cellulose | Textured yarns, non-cellulosic
50919906. Go-carts | Go-carts
63619900. Titelverzekering, nv | Title insurance, nec
79999910. Recreatiecentrum | Recreation center

Werken bij CENTEA-VANDERSANDEN ALEX ZAKENKANTOOR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTEA-VANDERSANDEN ALEX ZAKENKANTOOR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTEA-VANDERSANDEN ALEX ZAKENKANTOOR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTEA-VANDERSANDEN ALEX ZAKENKANTOOR. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek bediende (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken voor de afdeling Shipping een medewerker die volgend takenpakket voor zich zal nemen: * Afhandeling van dagelijkse administratie binnen het departement facturatie / transport. Ervoor zorgen dat de afgewerkte producten op het gewenste tijdstip en met de geëigende documenten bij de klanten afgeleverd en gefactureerd worden. Zelfstandig zorgen voor het transport van afgewerkte producten in samenspraak met de leverancier. Voorbereiden van de registratie van binnenkomende vrachtwagens/containers; door het aanmaken van shipments in SAP. De facturatie en creditnota's van het afgewerkt product waarborgen; zodat de financiële afdeling de nodige boekhoudkundige verrichtingen kan maken. Opmaken van documentenbundels eigen aan overzees transport en conform de voorschriften eigen aan het land en de betalingsvoorwaarden.

  • Commerciële binnendienstmedewerker (6 maanden) (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Hoeselt, actief in technisch gereedschap en systemen, zijn we op zoek naar een technisch commercieel medewerker. Het gaat om een tijdelijke opdracht van 6 maanden. Je takenpakket bestaat uit klantenondersteuning, het verwerken van bestellingen in SAP, het verwerken van projectorders en klachtenbehandeling. Daarnaast sta je in voor de afhandeling en opvolging van offertes en de opvolging van de levertermijnen. Je biedt eveneens verkoopsondersteuning aan de buitendienst en doet zelf ook aan telefonische verkoop. Je vormt als het ware de spil tussen de klant, de buitendienst en de interne en externe leveranciers. Je werkt voltijds in daguren.

  • Stackerchauffeur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het stockeren en vrijzetten van containers met de reachstacker. Je wordt ook ingeschakeld als heftruck/reachtruck chauffeur voor het laden en lossen van verschillende soorten producten en grondstoffen. Je werkt in een wekelijkse roulatiesysteem met je collega's (vroege/late)

  • Alleenwerkende hulpkok | Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als (hulp)kok: ? Sta je in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. ? Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het eetcafé te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. ? Je staat in voor alle bereidingen in de keuken en voor de planning en organisatie van alle keukenwerkzaamheden: mise-en-place bereiden schikken en garneren van gerechten. ? Je controleert de bereidingstechnieken de presentatie en de hygiëne van de voedingswaren het onderhoud van de keuken en de installaties. ? Soms werk je nieuwe recepten uit. Je kan eveneens verantwoordelijk zijn voor het werkingsbudget van de keuken. ? Je past de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet. veiligheidsschoenen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin te Moorslede! (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving , waar Nederlands geen must is.De uren die u zal werken zijn; Ma: 8u Di: 8u en de vrijdagvoormiddag 4u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) SINT-MICHIELS (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent orderpicker tijdens schooljaar - m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO ONSITE VAN MARCKE

    Type: Studentenjob

    Wil je graag als jobstudent op je lesvrije (halve) dag een centje bijverdienen als orderpicker / magazijnier te Kortrijk? Dan hebben wij een leuke job voor jou! Van Marcke is een firma gespecialiseerd in sanitair en centrale verwarming. Voor de logistieke site in Kortrijk is Adecco Van Marcke op zoek naar jobstudenten die naar gelang hun beschikbaarheid kunnen ingezet worden. Jouw taken als jobstudent orderpicker / magazijnier zijn onder meer: orders klaarmaken / klaarzetten goederen voor chauffeurs, orders verpakken, laden van vrachtwagens, opkuisen van het magazijn.

  • Mysteryshopper student regio Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    DOEL project: Controle van verkoop van loterij tickets aan minderjarigen door de nationale loterij. Voor de realisatie van een marktonderzoek zijn wij op zoek naar gemotiveerde 15- en 16-jarigen. Samen met een volwassen enquêteur zal je een aantal winkelpunten bezoeken, in kader van je opdracht.

  • Assistant Project Engineer HVAC-SAN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TECHNICAL & ENVIRONMENTAL

    Type: Vaste Job

    Voor de Divisie Arch&Teco Engineering (Gent) zijn wij op zoek naar een Assistant Project Engineer HVAC/SAN. Jouw functie * Je bent mede verantwoordelijk voor de uitwerking en integratie van de technische installaties in bouwkundige projecten van diverse aard, zoals kantoren, zorgcentra, ziekenhuizen, hotels, residentiële gebouwen, openbare gebouwen, scholen, … * Binnen deze context vervul je een ondersteunende rol in het technisch ontwerp, als lid van het ontwerpteam. * Je specifieke takenpakket omvat o.a. : o Conceptuitwerking van de installaties HVAC/SAN, in overleg met de collega-ingenieur(s). o Ontwerp en berekening van de installaties HVAC (verwarming, koeling, ventilatie, …)/SAN (toe- en afvoersystemen, waterbehandeling, pompgroepen, …). o Adviseren en/of assisteren van de CAD-tekenaars voor de uitwerking van de plannen en schema’s. o Bijstand bij de opmaak van de aanbestedingsdocumenten, zoals bestekken, meetstaten, … o Deelnemen aan interne/externe meetings voor overleg met de verschillende disciplines met het oog op een gecoördineerd eindresultaat. o Bijstand bij de werfopvolging en rapportering i.v.m. de vordering van de werken tijdens uitvoeringsfase. * In nauw overleg met de Project Engineer of Managing Engineer, sta je in voor de naleving van de vooropgestelde planning en budgetten van jouw projecten. * Je staat open voor blijvende individuele ontwikkeling en draagt via kennisdeling bij tot de verhoging van de expertise, het innovatievermogen en het kwaliteitsimago van Arch&Teco Engineering.

  • Assistant Store Manager Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: WE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Bij WE geloven we dat life is Better Together. En dat zie je terug op de winkelvloer: onze Verkoopmedewerkers zijn gedreven om onze klanten de beleving te geven die zij verdienen , jij als Assistant Store Manager zorgt ervoor dat iedereen goed samenwerkt en het beste uit zichzelf kan halen. Heb jij uitgebreide retailkennis en een scherp oog voor trends? Dan past deze baan jou als een jeans! YOU WORK FOR WE AS ASSISTANT STORE MANAGER Jij bent de rechterhand van onze Store Manager (en vaak ook de linker J). Elke dag haal je alles uit de kast om onze klanten de ultieme winkelbeleving te bezorgen. Je bent energiek en ambitieus, met jouw optimisme zorg je voor een aanstekelijke glimlach bij collega’s en klanten. Je draagt jouw steentje bij aan alle activiteiten op de winkelvloer en bent een voorbeeld voor je team van Verkoopmedewerkers, die je motiveert en inspireert. En mocht onze Store Manager zelf aan een dagje shoppen toe zijn, dan vertrouwen we jou de store toe! Wat we nog meer van je verwachten?

  • Wegenwerker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Als arbeider binnen de wegenbouw sta je in voor het uitvoeren van wegeniswerken, funderingswerken, leggen van boordstenen, klinkers, ... en dit onder leiding van je ploegbaas/projectleider

  • Brainbridge - Senior SAP Plant Maintenance Site Implementation Coordinator (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Location: Brussels Job type: Miscellaneous Description Vertegenwoordigt het SAP PM-implementatieproject op het terrein (Area Brussel) Begeleiden van de sleutel/eindgebruikers en hun management in het veranderingsproces dat dit project met zich meebrengt. Aanbieden van lokale ondersteuning aan de business mensen zowel op het gebied van het gebruik van SAP als bij het toepassen van best practices op het gebied van onderhoudsbeheer. Plannen, organiseren en geven van opleidingen aan sleutel-en eindgebruikers. Fungeren als contactpunt en verbindingspersoon tussen de mensen op het terrein en het project Responsibilities Je vertegenwoordigt het SAP PM-implementatieproject op het terrein Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van de sleutel/eindgebruikers en hun management in het veranderingsproces dat dit project met zich meebrengt. Je biedt lokaal ondersteuning aan de business mensen zowel op het gebied van het gebruik van SAP als bij het toepassen van best practices op het gebied van onderhoudsbeheer. Je plant, organiseert en geeft opleidingen aan sleutel -en eindgebruikers. Je bent het contactpunt en verbindingspersoon tussen de mensen op het terrein en het project Je rapporteert aan het Project Management van het SAP PM-project of een van de teamleads in het project Profile Technical skills: Project Management ervaring Ervaring met werken in SAP Kennis Onderprocessen en best praktijken Veranderingsbeheer MS Office Visio Personal skills: Teamplayer Proactief Self starter, in staat te werken met beperkte supervisie

Zoek naar antwoorden van CENTEA-VANDERSANDEN ALEX ZAKENKANTOOR in sociale netwerken
Look for responds of CENTEA-VANDERSANDEN ALEX ZAKENKANTOOR in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTEA-VANDERSANDEN ALEX ZAKENKANTOOR. Laat een reactie achter voor CENTEA-VANDERSANDEN ALEX ZAKENKANTOOR. CENTEA-VANDERSANDEN ALEX ZAKENKANTOOR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTEA-VANDERSANDEN ALEX ZAKENKANTOOR. Leave a respond for CENTEA-VANDERSANDEN ALEX ZAKENKANTOOR. CENTEA-VANDERSANDEN ALEX ZAKENKANTOOR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTEA-VANDERSANDEN ALEX ZAKENKANTOOR op de google maps. Adres en contacten CENTEA-VANDERSANDEN ALEX ZAKENKANTOOR
Location of CENTEA-VANDERSANDEN ALEX ZAKENKANTOOR on the google maps. Address and contacts of CENTEA-VANDERSANDEN ALEX ZAKENKANTOOR

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTEA-VANDERSANDEN ALEX ZAKENKANTOOR CENTEA-VANDERSANDEN ALEX ZAKENKANTOOR: Golette (De la)-Manège | Greenway NV | U.L.B MESSIDOR | NOEL HENNEAUX | MAURICE VAN DER VERREN

Other related companies as CENTEA-VANDERSANDEN ALEX ZAKENKANTOOR: Golette (De la)-Manège | Greenway NV | U.L.B MESSIDOR | NOEL HENNEAUX | MAURICE VAN DER VERREN

CENTEA-VANDERSANDEN ALEX ZAKENKANTOOR is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTEA-VANDERSANDEN ALEX ZAKENKANTOOR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05701599121. Het bedrijf CENTEA-VANDERSANDEN ALEX ZAKENKANTOOR bevindt zich op het adres: Wierookstraat 8 Box 1; 3730; Hoeselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 928,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 393,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Savings-banks. Producten gemaakt in CENTEA-VANDERSANDEN ALEX ZAKENKANTOOR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CENTEA-VANDERSANDEN ALEX ZAKENKANTOOR is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTEA-VANDERSANDEN ALEX ZAKENKANTOOR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTEA-VANDERSANDEN ALEX ZAKENKANTOOR, openstaande posities, locatie van CENTEA-VANDERSANDEN ALEX ZAKENKANTOOR op de kaart.

CENTEA-VANDERSANDEN ALEX ZAKENKANTOOR is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTEA-VANDERSANDEN ALEX ZAKENKANTOOR, company assigned to the tax number BE05701599121. The company CENTEA-VANDERSANDEN ALEX ZAKENKANTOOR is located at the address: Wierookstraat 8 Box 1; 3730; Hoeselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 928,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 393,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Savings-banks. Products created in CENTEA-VANDERSANDEN ALEX ZAKENKANTOOR were not found.
The main activity of CENTEA-VANDERSANDEN ALEX ZAKENKANTOOR is Wholesale Trade - Durable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTEA-VANDERSANDEN ALEX ZAKENKANTOOR is not available. You also can look at reviews of CENTEA-VANDERSANDEN ALEX ZAKENKANTOOR, open positions, location of CENTEA-VANDERSANDEN ALEX ZAKENKANTOOR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTEA-VANDERSANDEN ALEX ZAKENKANTOOR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTEA-VANDERSANDEN ALEX ZAKENKANTOOR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTEA-VANDERSANDEN ALEX ZAKENKANTOOR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTEA-VANDERSANDEN ALEX ZAKENKANTOOR, employees, financial statistics.