CENTEA-AGENCE DEHAAN

Contactgegevens CENTEA-AGENCE DEHAAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTEA-AGENCE DEHAAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTEA-AGENCE DEHAAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Deux Ponts 20; 1340; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Ottignies), België

Telefoon (phone): 010 41 01 11 (+32-010 41 01 11) 010 41 01 11 (+32-010 41 01 11)

Fax (fax): +32 (2) 911-61-23 +32 (2) 911-61-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTEA-AGENCE DEHAAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTEA-AGENCE DEHAAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTEA-AGENCE DEHAAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTEA-AGENCE DEHAAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTEA-AGENCE DEHAAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTEA-AGENCE DEHAAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTEA-AGENCE DEHAAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTEA-AGENCE DEHAAN
Products information CENTEA-AGENCE DEHAAN

BTW identificatienummer (tax): BE02764953613
Ondernemingsnummer: 8577545166
Hoofdstad (capital): 790,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 380,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in CENTEA-AGENCE DEHAAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Savings-banks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTEA-AGENCE DEHAAN
(Get full report from official database of BE for CENTEA-AGENCE DEHAAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTEA-AGENCE DEHAAN
Addition kinds of activities for CENTEA-AGENCE DEHAAN

7311. Adverterende agentschappen | Advertising agencies
09130202. Kreeft, vangen van | Crayfish, catching of
26740103. Winkelzakken: gemaakt van aangekochte materialen | Shopping bags: made from purchased materials
34299901. Diervallen, ijzer of staal | Animal traps, iron or steel
86110300. Regelgevende verenigingen | Regulatory associations

Werken bij CENTEA-AGENCE DEHAAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTEA-AGENCE DEHAAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTEA-AGENCE DEHAAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTEA-AGENCE DEHAAN. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC lasersnijmachine late ploeg (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant heeft in Vlaanderen een uitstekende reputatie opgebouwd als toeleveringsbedrijf voor metaalbewerking en plaatbewerking. De sleutel van dit succes? Het product is altijd van onberispelijke kwaliteit en afgewerkt tot in de puntjes. Bewerkt metaal is vandaag de dag in heel wat sectoren niet meer weg te denken. Dat de bewerking naargelang de sector nogal verschilt is niet meer dan logisch. Onze klant kan het echter allemaal: van basistechnieken als laseren, ponsen, plooien en lassen over poederlakken of natlakken tot geavanceerde afwerkingstechnieken als inserten, draaien, frezen en puntlassen.

  • medewerker Undercoating (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Afplakken van wagens Het spuiten van een anti-roestlaag onderaan de wagens Ervaring is niet vereist - opleiding wordt voorzien

  • Telefonist (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je volgt koude en warme leads telefonisch op met het oog op het uitbreiden van het klantenbestand. Je plant afspraken in met prospects voor de Accountmanagers. Je noteert duidelijk alle communicatie betreffende prospects en afspraken.

  • Huishoudhulp regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Gent

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Dan ben jij de kandidaat die wij graag aan het werk zetten! Voor enkele gezinnen in Deinze zijn we op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je krijgt een volledig wettelijk statuut en na 3 maand een contract van onbepaalde duur. Randstad voorziet ook in enkele extralegale voordelen en opleidingen. Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, strijken, ramen lappen,... Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met jouw klanten. Uurrooster bespreekbaar deeltijds of voltijds.

  • DRINGENDE POETSHULP TE ZINGEM (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Zingem. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Bijverdienst verkoop H & M (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Randstad zoekt vlotte medewerkers om een 2 à 3 tal dagen per week bij te springen bij H&M in Roeselare Je helpt bij het labelen van nieuwe kledij, pashokjes, afprijzen, uitpakken, uithangen op kapstokken.... Wekelijks kan je een aantal dagen aan de slag

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER goede kennis Engels (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit : Opmaken van op maat offertes Ingeven en aanmaken van de klantendossiers Administratieve ondersteuning Contacten met de diverse interne departementen Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gereputeerde speler in zijn expertisedomein en typeren zich door aangename werkomgeving, goede work life balance en ruime ontwikkelings - en opleidingskansen. Ze kijken uit naar een ADMINISTRATIEF MEDEWERKER met oog voor detail en goede praktische kennis van het Engels. 

  • Tekenaar/ontwerper (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: COMETAL

    Type: Vaste Job

    Meewerken met het verwerken van al de dossiers die de studiedienst moet behandelen. De aanvraag van de klant inzichtelijk vertalen naar een interne dossieropbouw. De vraagstelling conceptueel analyseren. Op basis van het ontwerp van de klant een bekistingsplan opmaken met modulaire systeembekisting of bekisting op maat ontwerpen. Bekisting op maat eerst conceptueel uitwerken en na de toekenning van de opdracht verder tot in detail uitwerken. U maakt hiervoor gebruik van Autocad, Inventor, Vault, ESA PT, MS Office, … Technische calculaties, prijs calculaties en nacalculaties opmaken. Offerte en eventueel bijhorende commerciële en technische documenten opmaken. Wanneer de offerte een order wordt, de werkvoorbereiding, productieplannen, … opmaken. Het verloop van het project zowel in planning, kwaliteit als budget opvolgen. Fungeren als eerste contactpersoon voor technische vragen van ons commercieel team in Frankrijk. Ondersteuning bieden aan de vertegenwoordigers bij onderhandelingen met de klanten. Bij technisch moeilijke projecten de klant en vertegenwoordiger bijstaan in raad en daad. Verbeteringen aanbrengen op huidige producten (R&D). Bereid zijn om op verplaatsing te gaan. Administratie verzorgen die eigen is aan de afdeling. Uitwerken van nieuwe ideeën, nieuwe systemen en nieuwe mogelijkheden. De tijdsbesteding per taak kan zeer sterk verschillen over te tijd.

  • Business Developer Life-Sciences regio Gent (interim optie vast) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Vaste Job

    Als Business Developer ben je de commerciële schakel bij onze klant met een grote dosis verantwoordelijkheid. Je zorgt voor het onderhoud van het huidige netwerk en bouwt dit verder uit om de verkoop van de verschillende bioproducten uit te bouwen; Enerzijds sta je in contact met de distribiteur waarmee je samen op strategisch niveau nadenkt. Je biedt hen de nodige commerciële inzichten zodat zij op hun beurt de klant warm kunnen maken van nieuwe producten; Anderzijds leg je contacten met verschillende potentiële klanten via congressen, beurzen, etc. Je introduceert onze klant proactief in nieuwe markten en brengt zelf initiatieven aan; Je staat zelf in voor de nodige administratieve opvolging (opmaak offertes, levertermijn opvolgen, etc.), maar wordt hierin ook bijgestaan door een administratieve kracht; Je wordt bijgestaan door collega's op vlak van technische specificaties van de bioproducten; Je evalueert zelf de verkoopscijfers en bespreekt deze met de operations director. Je bezorgt de nodige commerciële inzichten en werkt deze ook uit.

  • Account Manager (Farmaceutische industrie) (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: VISTALINK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de farmaceutische markt en rapporteert wekelijks aan de Sales Manager. Je werkt mee aan de versterking van de marktpositie en bent verantwoordelijk voor de volledige verkoop, lokaal in België. Je bent sterk resultaatgedreven en werkt samen met je technische collega’s aan het behalen van de vooropgestelde groeidoelstellingen binnen de specifieke doelmarkt. Je wil mee je schouders zetten onder het volgende groeiplan! Je bent vertrouwd met de automatiseringswereld en de specifieke eigenheden van een KMO in een industriële B2B omgeving. Je kent de automatiseringswereld met zijn specifieke concurrenten, marktevoluties naar robotisatie, Industrie 4.0 etc. Vanuit je technische kennis kan je meedenken met je klant maar ook samenwerken met je eigen R&D team. Je bent vertrouwd met het verkopen en verdedigen van inhoudelijke complexe en zeer technische aanbiedingen met een ROI karakter en een terugverdientijd. Prospectie maakt deel uit van je wekelijkse bezigheden en je beheert en managet je offerteportefeuille tot in alle details. Als gedreven technische (verkoops)consultant weet je de vragen van je klanten te behandelen in samenwerking met onze R&D afdeling en de ondersteunende Inside Sales afdeling, naar winnende offertes en later gerealiseerde projecten met een duidelijke meerwaarde voor onze klanten. Trefwoorden: Resultaten behalen en groei realiseren, uitstekende commerciële feeling, automatisatie & technologie binnen industriële productieomgevingen (farma, automobiel, voeding, …)

  • Technieker (nacht) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in de regio van Ardooie zijn wij dringend op zoek naar techniekers (m/v): Als technieker ben je een uiterst belangrijke schakel om het productie- en verpakkingsproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Je gaat aan de slag in de nachtploeg (weekdagen van 21u. tot 5u.). Je doel is om de storingen en problemen van de verpakkingsmachines op te lossen. Dit doe je samen met het onderhoud van deze machines.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van CENTEA-AGENCE DEHAAN in sociale netwerken
Look for responds of CENTEA-AGENCE DEHAAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTEA-AGENCE DEHAAN. Laat een reactie achter voor CENTEA-AGENCE DEHAAN. CENTEA-AGENCE DEHAAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTEA-AGENCE DEHAAN. Leave a respond for CENTEA-AGENCE DEHAAN. CENTEA-AGENCE DEHAAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTEA-AGENCE DEHAAN op de google maps. Adres en contacten CENTEA-AGENCE DEHAAN
Location of CENTEA-AGENCE DEHAAN on the google maps. Address and contacts of CENTEA-AGENCE DEHAAN

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTEA-AGENCE DEHAAN CENTEA-AGENCE DEHAAN: M.VAN NIEUWENHUYSE | Nossir Agriculture | Kaybee Valley Pc-Systems | FRAN?OISE COLINET | Vermeersch A

Other related companies as CENTEA-AGENCE DEHAAN: M.VAN NIEUWENHUYSE | Nossir Agriculture | Kaybee Valley Pc-Systems | FRAN?OISE COLINET | Vermeersch A

CENTEA-AGENCE DEHAAN is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTEA-AGENCE DEHAAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02764953613. Het bedrijf CENTEA-AGENCE DEHAAN bevindt zich op het adres: Rue des Deux Ponts 20; 1340; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Ottignies). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 790,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 380,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Savings-banks. Producten gemaakt in CENTEA-AGENCE DEHAAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CENTEA-AGENCE DEHAAN is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTEA-AGENCE DEHAAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTEA-AGENCE DEHAAN, openstaande posities, locatie van CENTEA-AGENCE DEHAAN op de kaart.

CENTEA-AGENCE DEHAAN is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTEA-AGENCE DEHAAN, company assigned to the tax number BE02764953613. The company CENTEA-AGENCE DEHAAN is located at the address: Rue des Deux Ponts 20; 1340; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Ottignies). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 790,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 380,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Savings-banks. Products created in CENTEA-AGENCE DEHAAN were not found.
The main activity of CENTEA-AGENCE DEHAAN is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTEA-AGENCE DEHAAN is not available. You also can look at reviews of CENTEA-AGENCE DEHAAN, open positions, location of CENTEA-AGENCE DEHAAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTEA-AGENCE DEHAAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTEA-AGENCE DEHAAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTEA-AGENCE DEHAAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTEA-AGENCE DEHAAN, employees, financial statistics.