AXA-Bank Borgloon

Contactgegevens AXA-Bank Borgloon: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AXA-Bank Borgloon: address, phone, fax, email, website, opening hours

AXA-Bank Borgloon

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tongersestraat 4 Box 1; 3840; Borgloon, België

Telefoon (phone): 012 74 17 38 (+32-012 74 17 38) 012 74 17 38 (+32-012 74 17 38)

Fax (fax): 012 74 17 53 (+32-012 74 17 53) 012 74 17 53 (+32-012 74 17 53)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AXA-Bank Borgloon: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AXA-Bank Borgloon"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AXA-Bank Borgloon"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AXA-Bank Borgloon, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AXA-Bank Borgloon. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AXA-Bank Borgloon, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AXA-Bank Borgloon. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AXA-Bank Borgloon
Products information AXA-Bank Borgloon

BTW identificatienummer (tax): BE09300994873
Ondernemingsnummer: 9959899902
Hoofdstad (capital): 891,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 726,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in AXA-Bank Borgloon zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Savings-banks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AXA-Bank Borgloon
(Get full report from official database of BE for AXA-Bank Borgloon)

Aanvulling soorten activiteiten voor AXA-Bank Borgloon
Addition kinds of activities for AXA-Bank Borgloon

20130106. Roast beef, uit gekocht vlees | Roast beef, from purchased meat
24991008. Bakken: hout, rieten en bagasse | Trays: wood, wicker, and bagasse
26760103. Servetten, papier: gemaakt van gekocht papier | Napkins, paper: made from purchased paper
32999900. Nonmetallic minerale producten, nec, nec | Nonmetallic mineral products, nec, nec
33150301. Prikkeldraad en gedraaide draad | Barbed and twisted wire
37140207. Aandrijfassen, motorvoertuig | Drive shafts, motor vehicle
38210117. Laboratorium voor het reduceren van deeltjesgrootte | Particle size reduction apparatus, laboratory
39959901. Begraafplaatsen, glasvezel | Burial vaults, fiberglass
51530103. Haver | Oats

Werken bij AXA-Bank Borgloon: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AXA-Bank Borgloon: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AXA-Bank Borgloon. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AXA-Bank Borgloon. Looking for open vacancies in other companies

  • Voltijdse winkelverantwoordelijke bakkerij regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een grote verantwoordelijkheidszin, hou jij van klantencontact en heb je affiniteit met voeding? Dan bij jij waarschijnlijk de kandidaat waar wij naar op zoek zijn! Wat kan jij verwachten? Je waakt over de algemene kwaliteit van jouw winkel en staat in voor de professionele en klantvriendelijke uitstraling ervan. Je zal instaan voor het goede verloop en optimalisatie van jouw winkel. Hieronder valt ook het plaatsen van winkelbestellingen, de dagelijkse kasafsluiting en stortingen. Je werkt naar vooropgestelde targets qua omzet, personeelskost en stock. Uiteraard krijg je hiervoor de nodige ondersteuning van interne diensten. Je coacht jouw team op een inspirerende manier en zorgt voor een goede taakverdeling binnen jouw team. Je maakt werkplanningen op en beheert het verlof. Je staat in voor opleiding, communicatie en coaching van nieuwe medewerkers. Als winkelverantwoordelijke ben jij dé schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en zorg je voor een vlotte en heldere communicatie.

  • Mechanieker vrachtwagens (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een polyvalente medewerker voor het onderhouds- en reparatiewerk van vrachtwagens en opleggers.

  • Projectverantwoordelijke (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectverantwoordelijke zorg je ervoor dat de realisatie van lopende projecten in de werkplaats in goede banen wordt geleid : Je maakt eerst een inschatting van de nodige middelen en tijd die de uitvoering van een project in beslag zal nemen. Je bereidt werkopdrachten voor waarbij je met creatief inbeeldingsvermogen technische oplossingen bedenkt en je communiceert deze met de dienst engineering en met de werkplaats om ze te kunnen realiseren. Je communiceert ook vlot met andere afdelingen bv. met de afdeling aankoop en verzending om de nodige resources te kunnen vrijmaken of bestellen. Je neemt zelf contact op met mogelijke leveranciers om prijzen aan te vragen en te onderhandelen. Je communiceert met de verkoopafdeling om je voorbereide bestekoffertes te bespreken. Je probeert de planning zo goed mogelijk na te leven.

  • Dossierbeheerder verzekeringen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als dossierbeheerder verzekeringen ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je verwerkt en encodeert de gegevens in het bedrijfseigen systeem Je verzorgt een efficiënte mailverwerking Je beheert de dossiers Je voert algemene ondersteunende taken uit

  • Shift Technieker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: AGO JOBS & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, dat een belangrijke speler is binnen de zoetwaren sector zoekt AGO Jobs & Hr een Shift Technieker. Het moederbedrijf is gevestigd in Turnhout (België) en is onderdeel van een groep bedrijven actief in de voedingssector. In Nederland is er een productielocatie in Harlingen. De firma is uitgegroeid tot een innovatieve onderneming waar de laatste jaren veel nieuwe ontwikkelingen zijn doorgevoerd. Tot de klanten van deze firma behoren o.a. supermarkten, snoepspeciaalzaken, drogisterijen, groothandels en benzinestations. Het assortiment snoep bestaat uit allerlei varianten gums, drop, pepermunt, spekken, UFOs en schuimpjes die over de hele wereld worden verkocht. - Je bent verantwoordelijk voor het snel en vakkundig oplossen van technische storingen over de verschillende area’s van het bedrijf - Je voert geplande werkzaamheden uit, indien er geen storingen zijn. - Je werkt volgens de Astra richtlijnen tav veiligheid, voedselveiligheid en kwaliteit. - Je hebt affiniteit om te werken met een TD software pakket. - Je zorgt voor orde en netheid in de werkplaats en spreekt collega’s hierover aan. - Je bent een klankbord voor verbetervoorstellen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp Diksmuide (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon!

  • JOBSTUDENTEN PLOPSALAND (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Binnen Plopsaland kan je als student bij drie afdelingen terecht: - Food & Beverage: word onze nieuwe ‘keuken- en kassa-ambassadeur’ van onze verschillende themarestaurants of de mobiele verkooppunten! Takenpakket: Vriendelijk onthaal, vlotte bediening, juiste afrekening van bestellingen, voorbereiden van maaltijden, afruim en afwas. Ervaring in de horeca is een pluspunt. Geen ervaring? Geen probleem! - Operations: word onze nieuwe medewerker Operations en bezorg al onze bezoekers alvast een onvergetelijke dag! Takenpakket: kassa, ticketcontrole, onthaal, animatie, parkingmedewerker, attractiebediening, theatermedewerker, schoonmaak. - Merchandising: werk enthousiast en gemotiveerd mee in onze winkels en stimuleer zo de groei van het park! Takenpakket: verkoop Plopsa-artikelen in de winkels, kassa, aanvullen thema-corners, verkoop ballonnen in het park, verkoop glittersticks in het Plopsatheater, handje helpen in het magazijn.

  • student dierenwinkel (M/V (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze zaak te Ekeren zijn wij DRINGEND op zoek naar 18+ studenten voor het ganse jaar. - Je geeft de dieren te eten en poetst de koten (vissen, knaagdieren, ...) - Je vangt de dieren voor de klanten (je bent hier niet bang voor!) - Je helpt de klanten verder aan de kassa - Je vult de producten aan in de winkel - Je zorgt ervoor dat de winkel ten allen tijden proper is

  • Nachtsorteerder (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Vaste Job

    Als nachtsorteerder sta je in voor de orderpicking van pakketten. Je werkt van maandag tot vrijdag en sporadisch ook op zaterdag. Uurrooster: 1u-9u30

  • keukenplaatser, plaatser interieurmeubilair (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: BE0876553564

    Type: Vaste Job

    plaatser van maatkeukens en maatwerk. wij zoeken een gemotiveerde medewerker met kennis van zaken op gebied van het plaatsen van keukens en maatkasten. kan jij een keuken van a tot z plaatsen en heb je kennis van sanitair en elektriciteit, dan ben jij misschien wel de geknipte persoon om ons team te versterken.

  • Productieleider Machinebouw (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een bijzonder dynamische bedrijvengroep. Ze zijn actief in het ontwikkelen en assembleren van complexe kapitaalsintensieve machines bestemd voor de wereldwijde export. Voor hun vestiging, gelegen in het midden van West-Vlaanderen, waar 150 medewerkers aan het werk zijn kijken we momenteel uit voor een productieleider machinebouw. Je wordt verantwoordelijk voor het volledige assemblageproces binnen 1 van de 5 afdelingen. Je hebt niet enkel oog voor efficiëntie, maar ook voor kwaliteit en veiligheid. Daartoe stuur je een 2 tal teamleiders aan en werk je heel close samen met planning, R&D, kwaliteitsdienst en onderhoudsafdeling. Je stuurt een 20-tal monteurs aan in dagploeg. Zelf rapporteer je rechtreeks aan de plantmanager.

Zoek naar antwoorden van AXA-Bank Borgloon in sociale netwerken
Look for responds of AXA-Bank Borgloon in social networks

Lees alle opmerkingen voor AXA-Bank Borgloon. Laat een reactie achter voor AXA-Bank Borgloon. AXA-Bank Borgloon bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AXA-Bank Borgloon. Leave a respond for AXA-Bank Borgloon. AXA-Bank Borgloon on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AXA-Bank Borgloon op de google maps. Adres en contacten AXA-Bank Borgloon
Location of AXA-Bank Borgloon on the google maps. Address and contacts of AXA-Bank Borgloon

Andere gerelateerde bedrijven als come AXA-Bank Borgloon AXA-Bank Borgloon: BUSINESS SERVICE CENTER | Van Avermaet T | HEREMANS KEUKENS | MARTIN TAELMAN | Drink Jambois (Le)

Other related companies as AXA-Bank Borgloon: BUSINESS SERVICE CENTER | Van Avermaet T | HEREMANS KEUKENS | MARTIN TAELMAN | Drink Jambois (Le)

AXA-Bank Borgloon is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AXA-Bank Borgloon, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09300994873. Het bedrijf AXA-Bank Borgloon bevindt zich op het adres: Tongersestraat 4 Box 1; 3840; Borgloon. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 891,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 726,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Savings-banks. Producten gemaakt in AXA-Bank Borgloon zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AXA-Bank Borgloon is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AXA-Bank Borgloon is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AXA-Bank Borgloon, openstaande posities, locatie van AXA-Bank Borgloon op de kaart.

AXA-Bank Borgloon is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is AXA-Bank Borgloon, company assigned to the tax number BE09300994873. The company AXA-Bank Borgloon is located at the address: Tongersestraat 4 Box 1; 3840; Borgloon. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 891,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 726,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Savings-banks. Products created in AXA-Bank Borgloon were not found.
The main activity of AXA-Bank Borgloon is Administration of Human Resource Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AXA-Bank Borgloon is not available. You also can look at reviews of AXA-Bank Borgloon, open positions, location of AXA-Bank Borgloon on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AXA-Bank Borgloon, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AXA-Bank Borgloon, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AXA-Bank Borgloon, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AXA-Bank Borgloon, employees, financial statistics.