FLDELABIE EN CIE BVBA

Contactgegevens FLDELABIE EN CIE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLDELABIE EN CIE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLDELABIE EN CIE BVBA

Regio (region): Kortrijk, België

Adres (address): Kalvariestraat 20 8510 Kortrijk - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-22-06-89 32-56-22-06-89

Fax (fax): 32-56-22-06-06 32-56-22-06-06

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLDELABIE EN CIE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLDELABIE EN CIE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLDELABIE EN CIE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLDELABIE EN CIE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLDELABIE EN CIE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLDELABIE EN CIE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLDELABIE EN CIE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLDELABIE EN CIE BVBA
Products information FLDELABIE EN CIE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06401428222
Ondernemingsnummer: 5173980712
Hoofdstad (capital): 922,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 726,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in FLDELABIE EN CIE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Publishing - binding and finishing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLDELABIE EN CIE BVBA
(Get full report from official database of BE for FLDELABIE EN CIE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLDELABIE EN CIE BVBA
Addition kinds of activities for FLDELABIE EN CIE BVBA

138903. Bailing, schoonmaken, swabbing en behandeling van putten | Bailing, cleaning, swabbing, and treating of wells
07119904. Zaadbed voorbereiding diensten | Seed bed preparation services
22590200. Handdoeken, washandjes en vaatdoeken: breien | Towels, washcloths, and dishcloths: knit
24930304. Marmerbord (steengezicht hardboard) | Marbleboard (stone face hard board)
26799905. Pin kaartjes, papier: gemaakt van gekocht papier | Pin tickets, paper: made from purchased paper
27910104. Typografische samenstelling, voor de drukkerij | Typographic composition, for the printing trade
42260102. Petroleum- en chemische bulkstations en terminals te huur | Petroleum and chemical bulk stations and terminals for hire
58120101. Amerikaans restaurant | American restaurant
65520000. Onderverdelers en ontwikkelaars, anders | Subdividers and developers, nec
78220402. Videobanden, opgenomen: groothandel | Video tapes, recorded: wholesale

Werken bij FLDELABIE EN CIE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLDELABIE EN CIE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLDELABIE EN CIE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLDELABIE EN CIE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten. - Op basis van de klantvraag en jouw vermogen om door te vragen weet je een klant altijd correct en snel te woord te staan. - Je behandelt aanvragen van offertes en orders en zorgt dat de klant deze tijdig ontvangt. - Je zorgt voor een snelle en efficiënte afhandeling van aanvragen en klantenorders. - Samen met je collega's bied jij de klant first class service. Om dit te realiseren ben je niet alleen scherp op het signaleren van cross- en upsell mogelijkheden, maar ook op downgrade mogelijkheden zodat de klant tevreden is en blijft.

  • Logistieke handlangers zomerperiode (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP HAVEN & LOGISTICS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In de zomerperiode hebben onze klanten nood aan extra handlangers voor logistieke arbeid. Deze tewerkstelling gebeurt op basis van dagplanningen bij diverse klanten! Dit wanneer er tekorten zijn bij het haven- en logistiek personeel wegens vakanties en afwezigheden. Sporadisch kan hier weekendwerk bij zijn (hiervoor kan u zich vrijwillig opgeven, geen verplichting). Je zal bij diverse klanten werken en verschillende taken uitvoeren (laden en lossen, onderhoud terminal, sorteren van goederen en verpakkingsmaterialen, ...). Dit kan in daguren of in shiften zijn (vroege, late).

  • KOK te Huizingen (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kok ben jij dé man of vrouw die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaar staan voor de klant. Samen met je collega's sta je in voor de koude en de warme bereidingen (± 350/dag). Je taken zijn: assisteren en samenwerken met de chef/eigenaar in het voorbereiden van de gerechten (mee) organiseren van mis en place en keukenservice samen de dienst verzorgen en de gerechten doorgeven creatief meedenken over nieuwe suggesties zorgen voor een vlotte service waken over de kwaliteit van alle gerechten

  • Allround magazijnmedewerker (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn opzoek naar een allround magazijnmedewerker voor een winkel in Brustem. Je gaat zowel als magazijnier werken als allround in de winkel. Als je graag afwisseling wil in je werk is dit de ideale job: Kassa, Winkel, Magazijn werk. Het is een functie voor 38 u/ per week. Na een goede interim periode kan dit een vast contract worden!

  • Onderhoudstechnieker kaaimachines (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gevestigd in Zeebrugge zijn wij op zoek naar een medewerker onderhoud kaaimachines. Het bedrijf is gespecialiseerd in het onderhoud en herstellen van metaal constructies, machinevoertuigen en algemene onderhoudswerken met betrekking van infrastructuur. Alsook het onderhouden en herstellen van trailers, skelly's, containers en mafi's. Je staat in voor het algemeen onderhoud van diverse types kaaimachines zoals forklifts, reachstackers, tugmasters,... Daarnaast staat u ook in voor herstellingen alsook verzorgt u interventies op de kaai.

  • Voltijdse verkoopfunctie - vast rooster - bakkerij Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote bakkerijketen met filialen over volledig Oost-Vlaanderen, zijn wij op zoek naar een voltijdse winkelbediende voor de winkel in Sint-Lievens-Houtem. De winkel is nog vrij nieuw dus je komt terecht in een heel mooi filiaal.  Takenpakket: Je staat in voor de verkoop van de dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega’s vorm je een hecht team die sterk klant-en verkoopgericht is.  Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor de klanten.  Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen.  Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.  Uurrooster: Dinsdag gesloten 5 dagen/week Afwisselend zaterdag of zondag thuis Shift: 5u30 – 12u of 12u – 19u

  • Projectleider middenspanning (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in elektrische installaties, automatiseringsprocessen-en technieken, bordenbouw, etc., zoeken we een ervaren projectleider middenspanning. Als projectleider middenspanning sta je in voor: Het realiseren van de projecten binnen de afgesproken uitvoeringstermijn en budgetten  Je stelt voor elk project een zo efficiënt mogelijke planning op, rekening houdend met de beschikbare tijd en middelen volgens de afspraken met de klanten Je zorgt voor een vlot verloop, kwaliteit en vooruitgang van de werken  Je onderhoudt de contacten met de werfleiders, ploegbazen, elektromonteurs en onderaannemers  Je lost problemen op die zich tijdens het verloop van de werken zich voordoen

  • Leidinggevende plantenafdeling (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je functie Als leidinggevende voor onze plantenafdeling sta je in voor dagelijks aansturen van jouw medewerkers (5 tot 10 personen). Je bespreekt de taakverdelingen samen met hun, zorgt ervoor dat alle planten snel in de winkel staan en dit met de juist prijs uiteraard en met voldoende productinformatie. Je controleert of de aangeleverde planten kwalitatief in orde zijn. Je werkt eveneens alle bestellingen vlotjes af van inkoop tot verkoop. Je profiel Een vlotte, klantvriendelijk en communicatieve instelling. Een servicegerichte mentaliteit. Stressbestendig, stipt, gemotiveerd, flexibel en bekwaam. Je neemt zelf graag initiatief. Collegiale werkhouding, je kan vlot in teamverband werken, leidinggevende uitstraling. Moet over ruime plantenkennis beschikken. Geen 9 tot 5 mentaliteit. Je bent bereid om in het weekend te werken (beurtrol).

  • Huishoudhulp - DCO De Bron Regio Zwalm (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groot succes zijn wij op zoek naar nieuwe gemotiveerde medewerkers om ons team te versterken. Droom jij ervan om zelfstandig te werken? Om zelf je uren te bepalen? En genoeg tijd over te houden voor je gezin? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hulshout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student chauffeur B Herfstvakantie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf actief in de voeding, zijn we op zoek naar een student met een rijbewijs B die deze vakantie wil werken als chauffeur. Je staat in voor het rondbrengen van stalen en leveren van bestellingen. Je rijdt met de wagen van de firma. Je zal meestal werken in de late ploeg, starten om 13u00.

  • Docent koken aan kinderen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TASTE ART

    Type: Studentenjob

    TASTE-ART organiseert naschoolse, muzische spel- en sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Een jong gemotiveerd team van medewerkers staat klaar om een gevarieerd aanbod van sport, spel, kunst, expressie, cultuur en vooral veel plezier aan te bieden aan de kinderen. De activiteiten gaan na de lesuren door in de scholen waardoor niet enkel eigen leerlingen van die campus maar ook externe leerlingen welkom zijn. U gaat de actvitieit 'Gezond en beleefd" geven. Deze activitiet loopt gedurende het volledige schooljaar en telt 28 lessen. U gaat 20 weken met de kinderen koken en 8 weken werken rond het beleefde aspect. U mag zelf voorstellen doen of krijgt van ons een aantal opties om zaken klaar te maken.

Zoek naar antwoorden van FLDELABIE EN CIE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLDELABIE EN CIE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLDELABIE EN CIE BVBA. Laat een reactie achter voor FLDELABIE EN CIE BVBA. FLDELABIE EN CIE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLDELABIE EN CIE BVBA. Leave a respond for FLDELABIE EN CIE BVBA. FLDELABIE EN CIE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLDELABIE EN CIE BVBA op de google maps. Adres en contacten FLDELABIE EN CIE BVBA
Location of FLDELABIE EN CIE BVBA on the google maps. Address and contacts of FLDELABIE EN CIE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLDELABIE EN CIE BVBA FLDELABIE EN CIE BVBA: Couwenbergh BVBA | Moulin de Bosson (Manège du) | BANCONTACT-MISTER CASH | Studio Nathalie | ANN DE CLERCK

Other related companies as FLDELABIE EN CIE BVBA: Couwenbergh BVBA | Moulin de Bosson (Manège du) | BANCONTACT-MISTER CASH | Studio Nathalie | ANN DE CLERCK

FLDELABIE EN CIE BVBA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Kortrijk, België. De volledige naam van het bedrijf is FLDELABIE EN CIE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06401428222. Het bedrijf FLDELABIE EN CIE BVBA bevindt zich op het adres: Kalvariestraat 20 8510 Kortrijk - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 922,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 726,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Publishing - binding and finishing. Producten gemaakt in FLDELABIE EN CIE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLDELABIE EN CIE BVBA is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLDELABIE EN CIE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLDELABIE EN CIE BVBA, openstaande posities, locatie van FLDELABIE EN CIE BVBA op de kaart.

FLDELABIE EN CIE BVBA is a company, that was registered 1989 in Kortrijk region, Belgium. Full name of company is FLDELABIE EN CIE BVBA, company assigned to the tax number BE06401428222. The company FLDELABIE EN CIE BVBA is located at the address: Kalvariestraat 20 8510 Kortrijk - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 922,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 726,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Publishing - binding and finishing. Products created in FLDELABIE EN CIE BVBA were not found.
The main activity of FLDELABIE EN CIE BVBA is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLDELABIE EN CIE BVBA is not available. You also can look at reviews of FLDELABIE EN CIE BVBA, open positions, location of FLDELABIE EN CIE BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLDELABIE EN CIE BVBA, Kortrijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLDELABIE EN CIE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLDELABIE EN CIE BVBA, Kortrijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLDELABIE EN CIE BVBA, employees, financial statistics.