FLACOM FLEXIBLES NV

Particuliere bedrijvenWatervervoer • FLACOM FLEXIBLES NV
Private companiesWater Transportation • FLACOM FLEXIBLES NV

Contactgegevens FLACOM FLEXIBLES NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLACOM FLEXIBLES NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLACOM FLEXIBLES NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Désiré De Bodtkaai 22 9400 Ninove - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-54-32-43-43 32-54-32-43-43

Fax (fax): 32-54-32-36-43 32-54-32-36-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLACOM FLEXIBLES NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLACOM FLEXIBLES NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLACOM FLEXIBLES NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLACOM FLEXIBLES NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLACOM FLEXIBLES NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLACOM FLEXIBLES NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLACOM FLEXIBLES NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLACOM FLEXIBLES NV
Products information FLACOM FLEXIBLES NV

BTW identificatienummer (tax): BE04080566406
Ondernemingsnummer: 7720062255
Hoofdstad (capital): 152,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 431,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in FLACOM FLEXIBLES NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Photogravure printing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLACOM FLEXIBLES NV
(Get full report from official database of BE for FLACOM FLEXIBLES NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLACOM FLEXIBLES NV
Addition kinds of activities for FLACOM FLEXIBLES NV

805199. Gevorderde zorginstellingen, nec | Skilled nursing care facilities, nec
14990201. Muscovite mijnbouw | Muscovite mining
35850101. Airconditioning units, compleet: huishoudelijk of industrieel | Air conditioning units, complete: domestic or industrial
51450101. Vruchten, fontein | Fruits, fountain
52119910. Structurele kleiproducten | Structural clay products
73891701. Makelaars, zaken: koop en verkoop van bedrijven | Brokers, business: buying and selling business enterprises
78120201. Muziek video productie | Music video production
80499910. Paramedicus | Paramedic

Werken bij FLACOM FLEXIBLES NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLACOM FLEXIBLES NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLACOM FLEXIBLES NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLACOM FLEXIBLES NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround procestechnieker 2 ploegen - Regio Rotselaar. (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden, zowel preventief als curatief op process installaties (tanken, kleppen,...) Stelt bij pannes een correcte diagnose door gebruik te maken van de juiste analysetools Correct uitschrijven wisselstukken en confirmations van werkzaamheden op een kwalitatieve manier via SAP systeem Je informeert de teamleader over het verloop van de PM planning, de pannes en mogelijke risico's Inschatten van veiligheidsrisico's voor en tijdens uitvoering van werken Bijdragen tot continue verbetering van de installaties Aantal uren/week: 40 Aantal dagen/week: 5

  • Vrachtwagenbestuurder (m/v) (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Zedelgem zijn we op zoek naar een chauffeur CE met geldige code 95. Je staat in voor het laden en lossen van zand, aarde en grind. Je moet nooit uitslapen. Er is een kans dat je de vrachtwagen mee naar huis kan nemen.

  • Ompakker (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als ompakker behandel je de inkomende bestellingen, je herverpakt deze en zet ze klaar op paletten. Je pakt goederen uit waarna je ze telt en sorteert en verpakt. Nauwkeurig en snel werken is van cruciaal belang. Je werkt van 8u tot 16u06.

  • Operator thermovormen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Keyworks

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens de vraag van de klanten en de aankoop van een nieuwe machine zijn wij opnieuw dringend op zoek naar 1 persoon die ons team asap kan versterken en dit voor min. 14 dagen met verlenging indien deze persoon voldoet. We zoeken iemand die de nodige technische en sociale vaardigheden heeft om te starten als operator om na een inwerkperiode op te leiden tot teamleider. Als fabrikant van verpakkingen willen we meegeven dat het een staande job is , waar bij het veranderen van folie, matrijzen en verpakkingen toch wel wat hef-en tilwerk gevraagd wordt. 1. Bedienen van machines gedurende het productie – proces; 2. Instellen, bijstellen en zo nodig - mede - ombouwen van machines conform de planning en werkopdracht(en); 3. Controleren van juiste werking machines én de kwaliteit van de producten; 4. Indien mogelijk, het – mede - verhelpen van kleine storingen. 5. Toezien op tijdige en constante aanvoer van folie, verpakkingsmateriaal etc; 6. Uitvoeren van klein onderhoud aan de machines; 7. Scheiden van productie – uitvallen; 8. Afvoer van productie – uitvallen

  • ERVAREN AUTOVERKOPER M/V (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: APPRO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, een garage/carrosserie in regio Leuven, zijn wij op zoek naar een ervaren autoverkoper. Als ervaren autoverkoper denk je klantgericht. Klantgericht, communicatief en commercieel zijn deze woorden jou op het lijf geschreven? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van wagens, testritten, plaatsing van bestellingen en opvolging van leveringen. Voor levering controleer je het voertuig. Daarnaast sta je ook in voor het beheer van de showroom en het onthaal van de klanten.

  • Winkelbediende Aanvuller (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als aanvuller supermarkt kan je werken tegen een hoog tempo. je hebt interesse in de supermarktwereld je wilt geen 9 to 5 job je bent op zoek naar een functie met 3 late's + 1 dag in het weekend Je kan tussen 6 en 7 in de ochtend bij de winkel geraken.

  • Huishoudhulp/poetshulp, regio Zwijnaarde - Merelbeke - St.Martens-Latem (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Service Engineer (m/v) (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: VMI

    Type: Vaste Job

    Dankzij jouw goede zorgen - zowel preventief als correctief - blijven onze WKK installaties optimaal functioneren. Na de nodige opleiding verzorg je samen met je collega's van het service team de wachtdienst en helpdesk voor onze klanten. Je wordt een specialist in jouw vakgebied, hebt een luisterend oor voor onze klanten en kan hen steeds ondersteunen met een gepaste oplossing.

  • UX/UI Developer (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: FOREACH

    Type: Vaste Job

    Wijs developers en gebruikers de weg als onze nieuwe UX/UI expert. De complexe webapplicaties die we bouwen bij Foreach, hebben een intuïtieve gebruikersinterface nodig. Van belang hierbij is het efficiënt slicen van het design, zodat dit vlot ontwikkeld kan worden. Je maakt graag functionele designs die de gebruikers vlot door onze producten leiden. Maar je bent vooral technisch sterk en ziet vlot de achterliggende structuur van elk design. Dat kan je vervolgens vlot opdelen en doorgeven aan de developers. Je maakt even graag een strakke mock-up als een sprekende illustratie, en kan de behoeften van een klant omzetten naar concrete wireframes en strategieën. De eindgebruiker zit bij elke beslissing in je achterhoofd, en die beslissingen kan je ook goed uitleggen en verantwoorden aan zowel je team als aan de klant.

  • Tandartsassistent(e) Landuyt BVBA (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: DENTCONNECT

    Type: Vaste Job

    Voor de uitbreiding van onze tandartsenpraktijk, zijn wij op zoek naar tandartsassistent(e)/stoelassistent(e). Voor het samenwerken binnen ons team vragen wij een diploma als tandartsassistent(e) of dat je reeds de nodige ervaring als tandartsassistent(e) hebt opgedaan. De medisch-technische elementen ontsmetten, identificeren, verpakken (afdrukken, ...) De tandarts assisteren tijdens de ingreep (aangeven van de instrumenten, ...) Het medisch-administratieve dossier aanmaken of aanvullen De personen met mondzorgbehoefte sensibiliseren en adviseren over mond-, tandhygiëne en het onderhoud van tandprothesen De afspraken plannen volgens de noden van de persoon met mondzorgbehoefte, het soort interventie, de hoogdringendheid en de arts informeren Het materiaal, de producten voorbereiden volgens de aanwijzingen van de arts en de aard van de interventie Opruimen en schoonmaken van werkruimte, materiaal en producten na een consultatie Benodigdheden voor radiologie voorbereiden en radiologische opnames ontwikkelen

  • extra voor weekend (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: ONS GEDACHT

    Type: Werfreserve

    wij zoeken nog volk voor extra's te komen werken in het weekend zowel voor de bar al de zaal deze kunnen studenten zijn of extra's

Zoek naar antwoorden van FLACOM FLEXIBLES NV in sociale netwerken
Look for responds of FLACOM FLEXIBLES NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLACOM FLEXIBLES NV. Laat een reactie achter voor FLACOM FLEXIBLES NV. FLACOM FLEXIBLES NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLACOM FLEXIBLES NV. Leave a respond for FLACOM FLEXIBLES NV. FLACOM FLEXIBLES NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLACOM FLEXIBLES NV op de google maps. Adres en contacten FLACOM FLEXIBLES NV
Location of FLACOM FLEXIBLES NV on the google maps. Address and contacts of FLACOM FLEXIBLES NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLACOM FLEXIBLES NV FLACOM FLEXIBLES NV: GILALS | GAETAN BODEN | CAISSERIE D'HOLLANDER | Vanden Borre F | BELGOFRIT

Other related companies as FLACOM FLEXIBLES NV: GILALS | GAETAN BODEN | CAISSERIE D'HOLLANDER | Vanden Borre F | BELGOFRIT

FLACOM FLEXIBLES NV is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLACOM FLEXIBLES NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04080566406. Het bedrijf FLACOM FLEXIBLES NV bevindt zich op het adres: Désiré De Bodtkaai 22 9400 Ninove - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 152,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 431,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Photogravure printing. Producten gemaakt in FLACOM FLEXIBLES NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLACOM FLEXIBLES NV is Watervervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLACOM FLEXIBLES NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLACOM FLEXIBLES NV, openstaande posities, locatie van FLACOM FLEXIBLES NV op de kaart.

FLACOM FLEXIBLES NV is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLACOM FLEXIBLES NV, company assigned to the tax number BE04080566406. The company FLACOM FLEXIBLES NV is located at the address: Désiré De Bodtkaai 22 9400 Ninove - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 152,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 431,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Photogravure printing. Products created in FLACOM FLEXIBLES NV were not found.
The main activity of FLACOM FLEXIBLES NV is Water Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLACOM FLEXIBLES NV is not available. You also can look at reviews of FLACOM FLEXIBLES NV, open positions, location of FLACOM FLEXIBLES NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLACOM FLEXIBLES NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLACOM FLEXIBLES NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLACOM FLEXIBLES NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLACOM FLEXIBLES NV, employees, financial statistics.