A. Thermen Dilbeek-Familie Sauna

Contactgegevens A. Thermen Dilbeek-Familie Sauna: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. Thermen Dilbeek-Familie Sauna: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. Thermen Dilbeek-Familie Sauna

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kattebroekstraat 290; 1700; Dilbeek, België

Telefoon (phone): 02 466 00 88; 02 569 79 89 (+32-02 466 00 88; 02 569 79 89) 02 466 00 88; 02 569 79 89 (+32-02 466 00 88; 02 569 79 89)

Fax (fax): 02 466 00 88 (+32-02 466 00 88) 02 466 00 88 (+32-02 466 00 88)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. Thermen Dilbeek-Familie Sauna: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. Thermen Dilbeek-Familie Sauna"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. Thermen Dilbeek-Familie Sauna"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. Thermen Dilbeek-Familie Sauna, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. Thermen Dilbeek-Familie Sauna. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. Thermen Dilbeek-Familie Sauna, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. Thermen Dilbeek-Familie Sauna. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. Thermen Dilbeek-Familie Sauna
Products information A. Thermen Dilbeek-Familie Sauna

BTW identificatienummer (tax): BE03762786865
Ondernemingsnummer: 1007141113
Hoofdstad (capital): 183,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 783,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Beauty salons; Solariums; Fitness centres

Product categorie (product category): Saunas

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. Thermen Dilbeek-Familie Sauna
(Get full report from official database of BE for A. Thermen Dilbeek-Familie Sauna)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. Thermen Dilbeek-Familie Sauna
Addition kinds of activities for A. Thermen Dilbeek-Familie Sauna

355901. Naaimachines en hoed- en ritssluitmachines | Sewing machines and hat and zipper making machinery
507800. Koelapparatuur en benodigdheden | Refrigeration equipment and supplies
508700. Apparatuur voor de inrichting van diensten | Service establishment equipment
514906. Organisch en dieet voedsel | Organic and diet food
32599901. Segmentblokken, klei | Segment blocks, clay

Werken bij A. Thermen Dilbeek-Familie Sauna: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. Thermen Dilbeek-Familie Sauna: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. Thermen Dilbeek-Familie Sauna. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. Thermen Dilbeek-Familie Sauna. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers/kwaliteitscontroleurs - Alcon (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE ALCON

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Alcon (gelegen in Puurs) kijken wij regelmatig uit naar extra productiemedewerkers voor de verpakking en de kwaliteitscontrole van de oogproducten. Momenteel zoeken wij extra medewerkers voor de kwaliteitscontrole van de oogdruppels. Dit alles gebeurt in een gecontroleerde productiezone.

  • Quality Manager (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Interne kwaliteitssystemen en - procedures beheren en verbeteren   - Aanspreekpunt voor de productkwaliteit - Belangrijke rol in de samenwerking tussen operationele medewerkers, de Process & Quality Manager en andere afdelingen - Je gebruikt jouw kennis en kunde om anderen te adviseren - Aanspreekpunt voor het FAV bij audits - Coördineren van de jaarlijkse BRC-IFS-audtis - Controle van productieprocessen - Verantwoordelijke voor het uitwerken van interne audits en begeleiding van externe audits - Aansturen van een team van 3 kwaliteitsmedewerkers

  • Plaatser (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Diepenbeek is op zoek naar een plaatser. Het bedrijf heeft meer dan 15 jaar ervaring in het plaatsen van ramen en deuren, rolluiken, zonweringen, veranda's,... 

  • Elektricien (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze koeltechniekers de technieken op de werf in orde brengen; bekabeling verlichting zekeringskast (met schema's) domotica etc... Flexibiliteit naar uren en afstanden (soms verre werven) en jobinhoud (soms koeltechniekers helpen met hun leidingen soms in atelier tussen twee werven in.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Poetshulp 20u per week te Ichtegem/Gistel (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Student winkelbediende (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Voor een non-food retailer te Maldegem zijn wij op zoek naar studenten die kunnen werken in het weekend tijdens het schooljaar. Je hebt de keuze tussen zaterdag en zondag, maar er wordt wel verwacht dat je elke week kan werken. Je zal de rekken aanvullen Kassawerk Klanten helpen

  • Student-losse dagen (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je als student nog op zoek naar een uitdagende studentenjob?  Kan je doorheen het schooljaar tijdens de week één of enkele dagen per week werken? Kan je vlot tot in Grobbendonk geraken?    Bel ons dan snel even op! Als student zal je meewerken in het magazijn en verschillende taken kunnen uitvoeren. Zo kan je ingezet worden als orderpicker of sta je in voor de verzending van verschillende pakketjes. 

  • Kelner (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: BIERPUNT

    Type: Studentenjob

    We zoeken een ervaren kelner voor ons biercafé. Je bent verantwoordelijk voor de bar (zoals frog's vullen, bar in orde houden) en je bedient onze klanten. Je bent ook mee verantwoordelijk voor het in orde houden van de zaak.

  • Kelner (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: DE TRUTSELAAR

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee met de bediening, tafels afruimen, drank en eten inzetten, afrekenen

  • HOOFD PROJECTLEIDER BOUW GROTE PROJECTEN ANTWERPEN (VAST OF FREELANCE) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Hoofd Projectleider Bouw Grote Projecten is verantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende bouwprojecten op zowel technisch als financieel vlak en dit steeds in overleg met de opdrachtgever, de ontwerpers en de projectleider. Je belangrijkste taken zijn: Streven naar een permanente optimalisatie van toegewezen projecten. Zorgen voor een langdurige klantenbinding door de geleverde kwaliteit en service. Contractanalyse en vastleggen van de projectdoelstellingen. Verantwoordelijk voor het overzien van de opmaak van meer- en minderwerkcalculaties. Verantwoordelijk voor de uitvoering van de bouwopdracht: de werkvoorbereiding, de instructies aan en afspraken met personeel en onderaannemers, en de controle van de werken. Verantwoordelijk voor alle activiteiten d.m.v. regelmatige projectbesprekingen tijdens de planningsfase en de uitvoering. Vastleggen van taakverdeling voor projectmedewerkers. Leiden en sturen van alle planningsgesprekken met alle betrokken partijen. Leiden van projectbesprekingen met bouwheer, architect en studiebureaus. Opvolging en bewaking van de projectplanning en het opleveringsproces i.s.m. de projectleider. Verantwoordelijk voor het beheer van alle (contractuele) documenten betreffende wettelijke, financiële, veiligheidstechnische en kwaliteitsvoorwaarden. In overleg met de projectleider zelfstandig onderhandelen met de opdrachtgever betreffende contractuele voorwaarden. Zorgen voor een technische en financiële beoordeling van de offertes van onderaannemers en leveranciers, en voor de tijdige opstelling en afsluiting van onderaannemerovereenkomsten en leverancierscontracten in overleg met de projectleider en de inkoopdienst. Aansturen van de werfleiding, inkopers en projectmedewerkers op vlak van contractvoorwaarden, deadlines, budget, kwaliteit, veiligheid, milieubescherming, ... Waken over de rechtzetting van gebreken voor en na de oplevering. Verantwoordelijk voor het budgetbeheer en de projectresultaten en voor een tijdige en correcte rapportering i.s.m. de technische controller. Dagelijks overleg met de werfleider(s) en voortdurend toezicht op de uitvoering van hun taken. Controleren en coördineren plannen architectuur vs. stabiliteit vs. technieken vs. prefab vs. onderaannemers. Actieve implementatie van het Corporate Design van het concern op de werf en eerste aanspreekpunt voor derden. Medewerkers informeren over concernstrategie, doelstellingen en communicatie. Stimuleren van teamwork . Ondersteunen bij de planning en selectie van personeel. Op regelmatige basis medewerkersgesprekken voeren. Waarborgen van de afdelingsdoelstellingen en individuele doelstellingen (KPI's). Proactief leiden van de medewerkers in het (project)team door middel van coaching en ontwikkeling.

  • Medische pedicure (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Diëtist Tina Simons

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk In Balans te Overijse is op zoek naar een medische pedicure. Er is reeds een groot klantenbestand over te nemen. Neem een kijke op onze website www.inbalansoverijse.be

Zoek naar antwoorden van A. Thermen Dilbeek-Familie Sauna in sociale netwerken
Look for responds of A. Thermen Dilbeek-Familie Sauna in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. Thermen Dilbeek-Familie Sauna. Laat een reactie achter voor A. Thermen Dilbeek-Familie Sauna. A. Thermen Dilbeek-Familie Sauna bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. Thermen Dilbeek-Familie Sauna. Leave a respond for A. Thermen Dilbeek-Familie Sauna. A. Thermen Dilbeek-Familie Sauna on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. Thermen Dilbeek-Familie Sauna op de google maps. Adres en contacten A. Thermen Dilbeek-Familie Sauna
Location of A. Thermen Dilbeek-Familie Sauna on the google maps. Address and contacts of A. Thermen Dilbeek-Familie Sauna

Andere gerelateerde bedrijven als come A. Thermen Dilbeek-Familie Sauna A. Thermen Dilbeek-Familie Sauna: CONSTRUCTO NV | ALBERT ABS | V?RONIQUE LAGNEAUX | VERONIQUE GELLON | Funeral Mondial

Other related companies as A. Thermen Dilbeek-Familie Sauna: CONSTRUCTO NV | ALBERT ABS | V?RONIQUE LAGNEAUX | VERONIQUE GELLON | Funeral Mondial

A. Thermen Dilbeek-Familie Sauna is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. Thermen Dilbeek-Familie Sauna, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03762786865. Het bedrijf A. Thermen Dilbeek-Familie Sauna bevindt zich op het adres: Kattebroekstraat 290; 1700; Dilbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 183,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 783,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Saunas. Lijst met producten zijn Beauty salons; Solariums; Fitness centres.
De hoofdactiviteit van A. Thermen Dilbeek-Familie Sauna is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. Thermen Dilbeek-Familie Sauna is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. Thermen Dilbeek-Familie Sauna, openstaande posities, locatie van A. Thermen Dilbeek-Familie Sauna op de kaart.

A. Thermen Dilbeek-Familie Sauna is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. Thermen Dilbeek-Familie Sauna, company assigned to the tax number BE03762786865. The company A. Thermen Dilbeek-Familie Sauna is located at the address: Kattebroekstraat 290; 1700; Dilbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 183,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 783,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Saunas. List of products are Beauty salons; Solariums; Fitness centres.
The main activity of A. Thermen Dilbeek-Familie Sauna is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A. Thermen Dilbeek-Familie Sauna is not available. You also can look at reviews of A. Thermen Dilbeek-Familie Sauna, open positions, location of A. Thermen Dilbeek-Familie Sauna on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. Thermen Dilbeek-Familie Sauna, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. Thermen Dilbeek-Familie Sauna, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. Thermen Dilbeek-Familie Sauna, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. Thermen Dilbeek-Familie Sauna, employees, financial statistics.